Maaşallah paşayaaaaaaa
Hepsi ayrı cins ne yapalım artık umursamıyorum inan zayıf noktalarımızı buluyorlar canım ordan yakalıyorlar..Ben artık kan da ağlasam gülmeye çalışıyorum sevindirmek istemiyorum..
Bi akşam saat 22,30 çaya gelin dediler 1 aydan fazla oldu..Bende oğlum uyuyor dedim kayınvalide olsun ille gelin gelin sinir oldum eşime dedim çıkalım bişi olmaz dedi çocuk uyuyor dedim üst kat orada uyur dedi heyy Allahım ya deli oldum o gün yüzüm 9 karış çıktım kayınvalidem de beni gördü öle eşime baktı sonra da bir gülücükler bir gülücükler bir mutlu oldu..Eşime dedim bak nasıl mutlu oldu yüüzm asık die beni zorla çıkardın kadın bayram etti dedim daha o oldu..Ayyy her akşam çay çay geçen sene deli oluyordum 12 de 1 de iniyorduk eve deli oluyordumm bu sene biraz zor bende oğlumu bahane edeceğim bunu yapmak istemem ama bıcak kemiğe dayanıyor bazennn
evet aynı annesi ama az kaldı istediğim gibi bir adam olmasına...tüm eskilerine çamaşır suyu damlattım ama yanlışlıkla olduayy cnm ne tesadüff:)inş. bklm haftaya belli olucak.
şuan tam 6 kg. 3 ay 1 haftalık.
3600 doğdu.3400 olarak hastaneden çıktık.
ilk ay 800 aldı sonraki ay 1400 3. ay ise sadece 300 :S
ayyy sanki bnm kocamı anlattın.
bnde fazla bi kıyafete eşyaya taahammül edemiyorum.
atıyorum oda bana kızıyor
ama anasından ölee görmüş maalesef.
Yerleri sildim halıları yerleştirdim ee emirlede ugraşmak hepsi yordu beni.Sag kolum burkulmuş gibi agrıyor emiri taşımaktan.Hep gezsin istiyor.Hediyemi eşim sabah almış.Not yazıcaktım yazamadan işe giderken almışİnş. kaargoya vermiştir.Eee sizlerde ne var ne yok
geçen de yazdm bekarken hep derdim bi insana nası yaklaşırsan yansıması öle olur..kayınvalideme ii yaklaşırsam ii yansıması olacağını düşündm.olmadı diyemem oldu da..ama işte en ufak bişeyde herşey bozulabilio..çünkü ne kadar ön yargıyla yaklaşmasamda ben gelinim o kaynana..eğer aynı tip bi tartışma oğluyla olsaydı hiç bişe olmazdı.canı oğlu çünkü kıyamaz,kıramaz..ama bana bi güzel kıydı laflarıyla.demekki artık seviyeyi koruma zamanı..sana da peki hala sevyomusun kalben diye sormak istedm...ben sevemiorum da..dedim ya kin de tutamam o yüzden büyük konuşmak istemiorum
Kızlar ben çıkıyorum eşim gelecek birazdan sonra da çaya misafirim var..Mis kokulu bebişlere bol bol uyku diliyorummmmmmmmmmmm
Hayırlı Akşamlar..
Maaşallah paşayaaaaaaa
teşekkürler teyzesi
Kızlar geçmişe şöle ucundan göz attım.
Özlemcim 100. gününüz kutlu olsun.Emirle arasında 3 gün var demkki.
Kaynanasıyla sorun yaşayan arkadaşlar takmamayı ögrenin.Yoksa başa çıkılmaz.Sinir olup sütlerimizden olmayalım.Herkes gün gelir yaptıgından utanır.Onlara bişey diyemedigimizden eşlerimizle tartışıp yuvamızın huzuru kaçıyor.Her eşte illaki annecidir eminim.Eee noluyo onları tutuo bizleri tutmadıklarında çıldırıyoruz ama geçende elsi arkadaşımızında dedigi gibi(çok hoşuma gitti) Politik olup eşler yanında canım deyip yokken lafımızı söylemek.
doğru söze başka ne denir ki ikinizde haklısını<
annişler annişler kaynanalarınızı takmayın:76::76:benim ki eylülde gelip oğluşa bakacaktı sonra vazgeçti ya şimdide görümcelere bana güvenerek mi doğurmuş bakamayacaksa doğurmasaymış demişbüyük görümcem annem bakmak zorunda değil falan diye aradı bugün beni...annesi böyle diyomuş..bende aklıma gelen o anda herşeyi söyledim:94:istediklerini verdim yani bugün tüm kaynanaları şeytan dürtmüş sanıırım
ben genel olarak kime kızsam karşılığında iyi bi hareketini görünce ya yazık ben niye kızmışımki diyorum ve geçmişi çabuk siliyorum.
ama hareketler tekrarlanıyo o ayrı. mesela şuan uzakta ve 1 hafta sonra yine gelecek tlf da yumuşak konuşmalrına yumuşuyorum sonra da lohusalığımda yaşadıklarımı hatırlıyorum :84:
aman benim kaynanam fena valla böle yapsam akşam hemen eşime der.yapmadım hiç ama..denemek mi lazım.gerçi ben bayaaa bi süre konuşmam heralde.aman ben politik molitik olamam kızlar valla olsaam bugün bu kadar başım ağrımazdı.hiç akıllı değilim hatta çok salağım he deyip geçemiorum ha bi sus sus.ama yok illaki dışa vurdum.Kızlar geçmişe şöle ucundan göz attım.
Kaynanasıyla sorun yaşayan arkadaşlar takmamayı ögrenin.Yoksa başa çıkılmaz.Sinir olup sütlerimizden olmayalım.Herkes gün gelir yaptıgından uapadtanır.Onlara bişey diyemedigimizden eşlerimizle tartışıp yuvamızın huzuru kaçıyor.Her eşte illaki annecidir eminim.Eee noluyo onları tutuo bizleri tutmadıklarında çıldırıyoruz ama geçende elsi arkadaşımızında dedigi gibi(çok hoşuma gitti) Politik olup eşler yanında canım deyip yokken lafımızı söylemek.
aman ben de bi gün önce kızzıorum sonra bi tlf baktım ii ii konusuo yumusuorum başlıorum gene anlatmaya..samimi olmıcam samimi olmıcam samimi olmıcam.nassın iimisn.muhabbet yok.saygısızlık da yok samimiyet yok
ne söyledin merak ettim yani özel değilse genel anlamda nasıl cevap verdin öğret bize de taktik öğrenelim
bu tlf üzerine mesela tekrar yüzyüze bakar mısınız, özür mü beklerler yoksa küstünüz mü
ayyyy işte ben, iyiliklerini görsem unutuyorum herhangi bir gıcıklıkta bu sefer eski davranışlar da aklımaz gelip 2 katı kızıyorum,eşim de diyor unut diye, yaa çok zor gerçekten hafızamdan kötü şeyleri silsem öyle bir şey var mı bu beni yıpratıyor çünkü.
konusu açılmışken paylasmajk istedim.
ben hamileliğimde dahi kalbi kalmasın diye 1 hafta annemde kalırsam 1 hafta kaynanamda kalırım demiştim. çünkü kaynanam bi lohusa hakkında konuşurken keşke kayınvalideninde gönlünü alsaydın demişti. neyse annemlerde 1 hafta kaldım sonra dediler ki mevlüt yapacağız kaynanam memlekete gidecek yazın orada kalacak neyse gittik sözde komşuklar toplu olarak çocuğu görsün diye mevlüdü yaptık . daha da 18 günlüktü oğlum . bide bebek sallama diye bişey var bebeği veriyosun herkes kucağında sallıyormuş. çocuk bana geldiğinde yanağında kocaman bi pembe ruj lekesi vardı.o gün bu gündür yanağında isilikler geçmedi o da ayrı bi konu. neyse 1 hafta oldu mevlüt oldu kaynanam gitmedi.2. hafta bitti gitmedi. . bu sefer tutturdu yarı kırkını uçuralım diye. yok o komşuya gitsek ötekine ayıp derken tam 6 evde yarı kırkını uçurduk. bu sefer de mikrobik ishal oldu doktor dedi bu mikrobu nerde kaptı bu bebek kayınvalide sağolsun çok gezmelere götürdü bizi dedim doktor dediki ozaman bu altı iğneyi babaanneye yazalım o vurulsun.
aynı evde kalmayınca insan iç yüzünü göremiyor. 2 haftadan fazla gönlü olsun diye kaynanamda kaldık makbule geçti mi hayır. ayrılacağımız gün bize küstü 2 gün boyuncada ağladı bebeğimi götürüyorsunuz diye. işin aslı ise kayınpederimin memleketi olduğu için gitmek istemiyordu bebeğimi ve beni buna alet ediyordu.
sonuç olarak lohusalığıma mı yanayım gece ağlamalarıma mı yoksa iç yüzünü gördüğüm için girdiğim şoka mı:84::84::84:
konusu açılmışken paylasmajk istedim.
ben hamileliğimde dahi kalbi kalmasın diye 1 hafta annemde kalırsam 1 hafta kaynanamda kalırım demiştim. çünkü kaynanam bi lohusa hakkında konuşurken keşke kayınvalideninde gönlünü alsaydın demişti. neyse annemlerde 1 hafta kaldım sonra dediler ki mevlüt yapacağız kaynanam memlekete gidecek yazın orada kalacak neyse gittik sözde komşuklar toplu olarak çocuğu görsün diye mevlüdü yaptık . daha da 18 günlüktü oğlum . bide bebek sallama diye bişey var bebeği veriyosun herkes kucağında sallıyormuş. çocuk bana geldiğinde yanağında kocaman bi pembe ruj lekesi vardı.o gün bu gündür yanağında isilikler geçmedi o da ayrı bi konu. neyse 1 hafta oldu mevlüt oldu kaynanam gitmedi.2. hafta bitti gitmedi. . bu sefer tutturdu yarı kırkını uçuralım diye. yok o komşuya gitsek ötekine ayıp derken tam 6 evde yarı kırkını uçurduk. bu sefer de mikrobik ishal oldu doktor dedi bu mikrobu nerde kaptı bu bebek kayınvalide sağolsun çok gezmelere götürdü bizi dedim doktor dediki ozaman bu altı iğneyi babaanneye yazalım o vurulsun.
aynı evde kalmayınca insan iç yüzünü göremiyor. 2 haftadan fazla gönlü olsun diye kaynanamda kaldık makbule geçti mi hayır. ayrılacağımız gün bize küstü 2 gün boyuncada ağladı bebeğimi götürüyorsunuz diye. işin aslı ise kayınpederimin memleketi olduğu için gitmek istemiyordu bebeğimi ve beni buna alet ediyordu.
sonuç olarak lohusalığıma mı yanayım gece ağlamalarıma mı yoksa iç yüzünü gördüğüm için girdiğim şoka mı:84::84::84:
ayy kızlar sizleri okudukça kayınvalideme şükrettim. 40 gün yanımda kaldı bebeğe bana ayrı ayrı baktı. Yeri geldi beni sokup banyoya yıkadı bile. Annemden daha çok yanımdaydı. Annem rahatsız olduğu için çok kalamadı. Eşiminde benimde ailem İstanbulda. Şimdi bile eşim iş için ne zaman İStanbula gitse 1 günlüğe bile olsa binip otobüse geliyor. MElek az bile kalır. 40 gün bebeğe bakmanın yanında koca ev islindi süpürüldü yemekler yapıldı alışverişlere gidildi. Ben kayınvalidem dönerken akşama kadar hüngür hüngür ağladım. Yani Kaynana değil tam bir anne benim için. Allah yardımcınız oldun valla. Ben yapı olarakda sinirliyim kesin elimde kalırdı o görümceler kaynanalar
Kızlar geçmişe şöle ucundan göz attım.
Kaynanasıyla sorun yaşayan arkadaşlar takmamayı ögrenin.Yoksa başa çıkılmaz.Sinir olup sütlerimizden olmayalım.Herkes gün gelir yaptıgından utanır.Onlara bişey diyemedigimizden eşlerimizle tartışıp yuvamızın huzuru kaçıyor.Her eşte illaki annecidir eminim.Eee noluyo onları tutuo bizleri tutmadıklarında çıldırıyoruz ama geçende elsi arkadaşımızında dedigi gibi(çok hoşuma gitti) Politik olup eşler yanında canım deyip yokken lafımızı söylemek.
ayy cnm ne tesadüff:)inş. bklm haftaya belli olucak.
şuan tam 6 kg. 3 ay 1 haftalık.
3600 doğdu.3400 olarak hastaneden çıktık.
ilk ay 800 aldı sonraki ay 1400 3. ay ise sadece 300 :S
ayyy sanki bnm kocamı anlattın.
bnde fazla bi kıyafete eşyaya taahammül edemiyorum.
atıyorum oda bana kızıyor
ama anasından ölee görmüş maalesef.
Valal canım ben hep annem gibi gördüm kayınvalide diyenlere kızıyordum düşün o kadar çooooook seviyordum..Kalben de dilim de hep seviyorum annem diyordum sonra ne oldu biliyor musun biz her akşam yukarıya çıkmadık..Her akşam yemeğe çaya çağırdılar 1.5 ay boyunca devam etti eşime artık ben evimde yemek istiyorum dedim..Ara da evde yeriz dedi..Sonra biz bu akşam evde yiyeceğiz dediğimde kayınvalidem beni hiç takmadı..Sonra izin alır gibi oldu böyle yüzünü asmalar başladı ben yapamam böyle dedim..Artık çıkmayacağım dedim..Eşimde Allah razı olsun tamam dedi annesinin tavrını gördükten sonra..O dur bu budur hiç iyi değiliz 1.5 sene oldu nerede ise.. Bir kaç haftadır maaşallah iyi sebebi de bir kaç defa oğlumu bıraktım akşam dışarı çıktık eşimle..Yani iyi davranmak da yetmiyor bazen karşındakine..Rabbim hepimizi ayrı ayrı imtahan ediyor..
ay ben cevap da veremem kimseye. çok şükür kaynanam öyle laf filan eden bi insan diil. arada bir olumsuz davranışını görmüyor değilim ama ben de o zaman haftasonu ona gitmeyerek içimi rahatlatıyorum..
bazıları da babasından öyle görüyor:52 bknz. benim eşim
var ya hergün gitsen o da laf olurdu. evinde bi yemek pişirmiyo hergün bizde yiyo derlerdi. işin özün sadece kaynanaya değil insanoğluna YARANILMAZ
iyi geceler kızlar nasılsınız geçmişe yarım yamalak bakabildim mert kucağımdayken zor oluyor
damlacım nasılsın ooo mert efendi gece kuşu benimkinin totosundann pireler uçuşuyo
iyiyim eylülcüm uyuyor şimdi bugün gezmelerdeydi yoruldu temiz hava inşallah güzel güzel uyur sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?