2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

insan evinde oturmak ister yaa seni çok ii anlıorum bide artık çocukla gerçekten zor ben bi gün kapıdan dışarı adım atsam çocuğun düzeni mahfoluo.böle aynı yerde oturmak da zor.allah kolaylık versin.bizlere de sabır versin de şöyle politik gelinler olalaım herkesi idare edelim.ay bi yapamadım şöyle yaa

evet aynı annesi ama az kaldı istediğim gibi bir adam olmasına...tüm eskilerine çamaşır suyu damlattım ama yanlışlıkla oldubir sürü yeni kıyafeti var eskimesin diye giymiyo

oohh ellerine sağlık bende bugün epey temizlik yaptım benimde belim ağrıyo yatağından kaldırırken özellikle

annişler annişler kaynanalarınızı takmayın:76::76:benim ki eylülde gelip oğluşa bakacaktı sonra vazgeçti ya şimdide görümcelere bana güvenerek mi doğurmuş bakamayacaksa doğurmasaymış demiş büyük görümcem annem bakmak zorunda değil falan diye aradı bugün beni...annesi böyle diyomuş..bende aklıma gelen o anda herşeyi söyledim:94:istediklerini verdim yanibugün tüm kaynanaları şeytan dürtmüş sanıırım

ben genel olarak kime kızsam karşılığında iyi bi hareketini görünce ya yazık ben niye kızmışımki diyorum ve geçmişi çabuk siliyorum.

ama hareketler tekrarlanıyo o ayrı. mesela şuan uzakta ve 1 hafta sonra yine gelecek tlf da yumuşak konuşmalrına yumuşuyorum sonra da lohusalığımda yaşadıklarımı hatırlıyorum :84:

Kızlar geçmişe şöle ucundan göz attım.
Özlemcim 100. gününüz kutlu olsun.Emirle arasında 3 gün var demkki.
Kaynanasıyla sorun yaşayan arkadaşlar takmamayı ögrenin.Yoksa başa çıkılmaz.Sinir olup sütlerimizden olmayalım.Herkes gün gelir yaptıgından utanır.Onlara bişey diyemedigimizden eşlerimizle tartışıp yuvamızın huzuru kaçıyor.Her eşte illaki annecidir eminim.Eee noluyo onları tutuo bizleri tutmadıklarında çıldırıyoruz ama geçende elsi arkadaşımızında dedigi gibi(çok hoşuma gitti) Politik olup eşler yanında canım deyip yokken lafımızı söylemek.

ne söyledin merak ettim yani özel değilse genel anlamda nasıl cevap verdin öğret bize de taktik öğrenelim
bu tlf üzerine mesela tekrar yüzyüze bakar mısınız, özür mü beklerler yoksa küstünüz mü

ayyyy işte ben, iyiliklerini görsem unutuyorum herhangi bir gıcıklıkta bu sefer eski davranışlar da aklımaz gelip 2 katı kızıyorum,eşim de diyor unut diye, yaa çok zor gerçekten hafızamdan kötü şeyleri silsem öyle bir şey var mı bu beni yıpratıyor çünkü.

konusu açılmışken paylasmajk istedim.

ben hamileliğimde dahi kalbi kalmasın diye 1 hafta annemde kalırsam 1 hafta kaynanamda kalırım demiştim. çünkü kaynanam bi lohusa hakkında konuşurken keşke kayınvalideninde gönlünü alsaydın demişti. neyse annemlerde 1 hafta kaldım sonra dediler ki mevlüt yapacağız kaynanam memlekete gidecek yazın orada kalacak neyse gittik sözde komşuklar toplu olarak çocuğu görsün diye mevlüdü yaptık . daha da 18 günlüktü oğlum . bide bebek sallama diye bişey var bebeği veriyosun herkes kucağında sallıyormuş. çocuk bana geldiğinde yanağında kocaman bi pembe ruj lekesi vardı.o gün bu gündür yanağında isilikler geçmedi o da ayrı bi konu. neyse 1 hafta oldu mevlüt oldu kaynanam gitmedi.2. hafta bitti gitmedi. . bu sefer tutturdu yarı kırkını uçuralım diye. yok o komşuya gitsek ötekine ayıp derken tam 6 evde yarı kırkını uçurduk. bu sefer de mikrobik ishal oldu doktor dedi bu mikrobu nerde kaptı bu bebek kayınvalide sağolsun çok gezmelere götürdü bizi dedim doktor dediki ozaman bu altı iğneyi babaanneye yazalım o vurulsun.

aynı evde kalmayınca insan iç yüzünü göremiyor. 2 haftadan fazla gönlü olsun diye kaynanamda kaldık makbule geçti mi hayır. ayrılacağımız gün bize küstü 2 gün boyuncada ağladı bebeğimi götürüyorsunuz diye. işin aslı ise kayınpederimin memleketi olduğu için gitmek istemiyordu bebeğimi ve beni buna alet ediyordu.

sonuç olarak lohusalığıma mı yanayım gece ağlamalarıma mı yoksa iç yüzünü gördüğüm için girdiğim şoka mı:84::84::84:

aman benim kaynanam fena valla böle yapsam akşam hemen eşime der.yapmadım hiç ama..denemek mi lazım.gerçi ben bayaaa bi süre konuşmam heralde.aman ben politik molitik olamam kızlar valla olsaam bugün bu kadar başım ağrımazdı.hiç akıllı değilim hatta çok salağım he deyip geçemiorum ha bi sus sus.ama yok illaki dışa vurdum.
aman ben de bi gün önce kızzıorum sonra bi tlf baktım ii ii konusuo yumusuorum başlıorum gene anlatmaya..samimi olmıcam samimi olmıcam samimi olmıcam.nassın iimisn.muhabbet yok.saygısızlık da yok samimiyet yok

evet cnm o yüzden bence gelin kaynana ayrı oturmalı.değilse yüzgöz oluosun birbirinin garip huylarını görüosun.insan yeri gelio annesiyle geçinemio.lohusayken biraz psikolojimizden anlasalar..

ayy kızlar sizleri okudukça kayınvalideme şükrettim. 40 gün yanımda kaldı bebeğe bana ayrı ayrı baktı. Yeri geldi beni sokup banyoya yıkadı bile. Annemden daha çok yanımdaydı. Annem rahatsız olduğu için çok kalamadı. Eşiminde benimde ailem İstanbulda. Şimdi bile eşim iş için ne zaman İStanbula gitse 1 günlüğe bile olsa binip otobüse geliyor. MElek az bile kalır. 40 gün bebeğe bakmanın yanında koca ev islindi süpürüldü yemekler yapıldı alışverişlere gidildi. Ben kayınvalidem dönerken akşama kadar hüngür hüngür ağladım. Yani Kaynana değil tam bir anne benim için. Allah yardımcınız oldun valla. Ben yapı olarakda sinirliyim kesin elimde kalırdı o görümceler kaynanalar

kızlar kaynanamı bi kenara koyuyorum.2.ay kontrolümüzde bebişim 5100 gr ve aile hekimindeki ebeye göre 61 çocuk doktorundaki ebeye göre 57 cmkime inansam allahtan kilo aynı.çok şükür bu ay 1 kilo aldı.doktorumuz ii dedi.ben illa zayıf mı nolur deyin dedim herkes zayıf dio dedim.neresi zayıf gayet normal ayda 1 kilo alıo daha nolsun sütün yaramış dedi.evet evet doğurduğumdan beri ilk defa biri bana sütün yaramış dedigerçi 60 yada 60 cc mama veriorum günde.gerçi artık kızım kaşık yemio.bazen biberon veriorum artık günde 1 kere biberon mu versem diorum kızlar ne dersiniz??beni bırakır mı??hangi marka tavsiye ediosunuz evde nuk var şimdilik onla veriroum

kızlar kaynanamı bi kenara koyuyorum.2.ay kontrolümüzde bebişim 5100 gr ve aile hekimindeki ebeye göre 61 çocuk doktorundaki ebeye göre 57 cmkime inansam allahtan kilo aynı.çok şükür bu ay 1 kilo aldı.doktorumuz ii dedi.ben illa zayıf mı nolur deyin dedim herkes zayıf dio dedim.neresi zayıf gayet normal ayda 1 kilo alıo daha nolsun sütün yaramış dedi.evet evet doğurduğumdan beri ilk defa biri bana sütün yaramış dedigerçi 60 yada 60 cc mama veriorum günde.gerçi artık kızım kaşık yemio.bazen biberon veriorum artık günde 1 kere biberon mu versem diorum kızlar ne dersiniz??beni bırakır mı??hangi marka tavsiye ediosunuz evde nuk var şimdilik onla veriroum

ay maşallah cnm yaa..gerçi bi ara burda okuyup ben de ay ii kaynanam varmış diodum ama artık çoook farklı düşünüorum.maşallah diyelim cnm allah bozmasın ne güzel

ya bugün gezmeye gittim (kızım babanneye gitti oğlumada bakıcı baktı)orda harika bi tatlı yedimmmmm.köpüklü bişeydi.tarifini aldım sizde yapın muhakkakkkkk...2 paket krem şanti 1 paket limon jöle.hepsini bi kapta çırp borcama dök.akşamdan yap.kremşantinin içindeki jöle alta çöküyo sabaha kadar.süper bi sunum ve tammm yazlık bi tatlı ve çoook hafifff.kesinlikle deneyin.yapıncada msj atın bana...afiyett olsunnn

ay ben cevap da veremem kimseye. çok şükür kaynanam öyle laf filan eden bi insan diil. arada bir olumsuz davranışını görmüyor değilim ama ben de o zaman haftasonu ona gitmeyerek içimi rahatlatıyorum..

bazıları da babasından öyle görüyor :52 bknz. benim eşim

var ya hergün gitsen o da laf olurdu. evinde bi yemek pişirmiyo hergün bizde yiyo derlerdi. işin özün sadece kaynanaya değil insanoğluna YARANILMAZ

iyi geceler kızlar nasılsınız geçmişe yarım yamalak bakabildim mert kucağımdayken zor oluyor

merhaba canım nasılsınız prensesle

iyiyim eylülcüm uyuyor şimdi bugün gezmelerdeydi yoruldu temiz hava inşallah güzel güzel uyur sen nasılsın

ne olsun kocişimle konuşuyoruz mail adresinden hasret gideriyoruz ogluşuna baktı delleniyo dokunamıyo kıyamam ona ao kadar uzaklardaki ama az kaldı allahın izniyle kavulşacaz babamıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…