2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim eylülcüm uyuyor şimdi bugün gezmelerdeydi yoruldu temiz hava inşallah güzel güzel uyur sen nasılsın

bunun dışında emmiyo mememi ısırıyo innaılmaz hemde baktım alt dişi beyazlamış ama şişmemiş zamanıda degil daha var dişe derdi nedir anlamadım inan aşı 2 ci gün bu kadarda sürmezki yaa

bunun dışında emmiyo mememi ısırıyo innaılmaz hemde baktım alt dişi beyazlamış ama şişmemiş zamanıda degil daha var dişe derdi nedir anlamadım inan aşı 2 ci gün bu kadarda sürmezki yaa

allah kavuştursun canım ayy birde 4.ayda aşılar var değilmi((( geçmiş olsun sizede

günaydın güzel anneler ve minnak bebeleri:)

kızlar sabahtan akşama kadar iş yapıyorum , evim gene dağınık gene dağınık , ütüler dağ gibi ,ne olcak benim bu halim bilemiyorum:) bunlar emeklemeye başladıkları zaman ne yapacağız ?

bu arada her geçen gün bir başka tatlı oluyorlar yaa maşallah

hepinizin bebişinin popişini öpüyorum ve herkese güzel bir gün diliyorum.

Son düzenleme:

günayyydııın canım size de....inan bende de aynı durum isyan etmek üzereyim...çalışırken bu kadar yorulmuyordum ev işlerinden, sallamıyordum pek belkide şimdi evde hergün bişey batıyor gözüme, bitmiyor ne ütüsü ne çamaşırı...eylülde işe başlıcam kurtulcam bu ev muhabbetinden ama ozaman da kuzumdan ayrılcam

akşama misafirimiz vaar. Kızımı görmeye gelecek eşimin evli arkadaşları yani bir çift gelecek. Offff ne yapsam onlara kız şimdi uyudu ama her an uyanabilir n'olur acile cevap bekliyorum. Hazır alsam olur mu ki, çünkü onların bebeğini görmeye gittiğimiz de kadın hepsini kendisi yapmıştı, ayyyy ben ne yapayım acilll menü yollayın bakiiim, yemekten sonra gelecekler çayın yanına yani , bu arkadaşınıza acil cevap yazın lütfeeen bekliyorum ahanda kızım uyandı yaaa ail cevap demiştim amma da ağırsınız haaa Ayşe kaçar geldim kızımmmmm, siz yazıverirn ben bakarım kolay yapılacak bişeyler olsun, offff geldim kıızzzzzımmm

ayşeciğim elif gülceyle bişeyler yapman çok zor bence. ama en kolay yapabileceğin şey bi kek ve sigara böreği bence. sigara böreğini kızın uyudukça parça parça yapabilirsin. kekide hemen çırparsın. yanınada bişey daha yapsan ama aklıma gelmiyorki yaaa. çoook kolay gelsin sana canım

günaydın güzel anneler cok canım sıkkın kızımın nezamandır hırıltısı vardı bide kusarken sanki balgam çıkarıyodu bunlar dışında başka problemimiz yoktu dün doktora götürdüm kan tahlili yapıldı (kuzum kan verirken hiç ağlamadı hemşirelerde şaşırdı) akciğer filmi falan çekildi çok şükür temiz çıktı ama boğazında iltihap varmış ilac verdi. doktorada sormayı unuttum neden olmuş diye

Son düzenleme:

bence en kolayı irmik tatlısı üstüne çikolatalı sos yanına makarna salatası bi de kek hepsi çok kolay
tatlı olarak şık olsun dersen bence hazır pandispanyadan tiramisu yapmak çok kolay

haklısın size o mesajımı yazarken ağlıyordu ancak şimdi gelip bakabildim kafam durdu, kek yapıcam ama şu muffin kalıpları varya kağıttan onlar çok şık oluyor sunumla ama evde kalmamış öffff. Çok sağol canım aslında böyle değildim pratiktim noldu bana yaw:)

canım çok çok geçmiş olsun o hırıltılar bizim kızda da oluyor bazen.

bence en kolayı irmik tatlısı üstüne çikolatalı sos yanına makarna salatası bi de kek hepsi çok kolay
tatlı olarak şık olsun dersen bence hazır pandispanyadan tiramisu yapmak çok kolay

irmik tatlısı derken revani gibi olanından mı yoksa sadece sütle yapılandan mı hımm iyi fikir. Ayyy tiramisu yedim çoook güzel hiç denemedim yapmayı o yüzden risk alamam ama burda olsa hazır koyardım valla.

ben gene poğaça, kek falan yapayım eşim eve gelse de yapabilsem kız şimdi uyanır gene. İlginize çoook teşekkürler. Kusura da bakmayın olur mu soruyorum söylüyorsunuz hamile yok di mi aramızda hakkınızı helal edin valla.

geçmiş olsun canım

offfffffffff bende aynısını düşünüyorum sürekli temiz olması lazım direk yüremeye başlasalar emekleden

geçmiş olsun canım

offfffffffff bende aynısını düşünüyorum sürekli temiz olması lazım direk yüremeye başlasalar emekleden
kaynım emeklemeden yürümüş acaba amcasına çekermi benim oğlan ?? ne iyi olur değil mi? bu arada ne kadar titizlenirsek titizlenelim, arkadaşın 10 aylık bebeği var, oyuncaklarını yıkıyorum temizliyorum, önüne döküyorum ama umrunda mı diyor. Mesela dün gitmiş terlikleri almış eline yalıyormuş, ne yapabilir ki? Bizimde başımıza bunlar gelecek.

bol bol emzir , sütün varsa eğer, anne sütü bütün o ilaçlara bedel , canını sıkma hastalanacak iyileşecekler ne yapalım . Çokk geçmiş olsun..

birde maşallah benimki korkak, doktor muayenesinde bile doğru durmuyor bazen. üff 4. ay aşılarında gene yandım ben.

demek terlik almış eee başımıza gelicek şeyler

bence patates salatası yanında ya poça peynirli yada arkadaşın dediği gibi sigara böreği sar. İrmik tatlısı sütlü üzerine çikolata sosu yapabilirsin. İnternetten bak tariflere. Milföyün varsa evde o daha da basit olur. Sen bebeklisin fazla inceleme bahanen var

Ben geldimmmmmmmmmmmmmmmm <=))

ne yapıyorsunuz bakemm..Ben ancak geldim evi topla dün akşam misafirlerim vardı biraz yorulmuşum galiba =)) siz ne yapıyorsunuz nasılsınız.. bugün dışarı çıkarım diyordum paşamla ama nerdeeeeeeeee yine yağmurlu sabah yağdı korkuyorum çıkmaya..

Oğluşum sabah kustu sonra da balgam gibi bişi çıkardı sarı ilk defa oldu sizce neden yarın aile hekimine gideceğiz kontrole aradım bugün açmadılar..Doktora götürsemiydim hemen

valla benim eşim bile diyor ki politik davran takma kafana ama takmamak mümkün mü ki değil işteee Önce kendime yakıştıramıyordum ikiyüzlümüyüm ben diyordum ama şimdi şimdi ufaktan öğreniyorum ve uyguluyorum da oğlum olduktan sonra dank etti eşiminde gönlünü kırmammış oluyorum hoş biliyor politik olduğunu ama olsun nihayeti annesi..

var ya hergün gitsen o da laf olurdu. evinde bi yemek pişirmiyo hergün bizde yiyo derlerdi. işin özün sadece kaynanaya değil insanoğluna YARANILMAZ

aaa yok yok benim ki öyle değil canım saat 11.30 olmuş gece eşim kalkalım artık dedi kayınvalidem esneyerek daha erken oturuyoruz nereye gidiyorsunuz dedi yeter ki onun yanında olsun oğlu..Allah şükür şimdi böyle değil de rahatım.. Evet haklısın canım ama söz konusu kayınvalide ise hiç hiç yaranılmıyor..

çok geçmiş olsun canım..Ya benim oğlumda bu sabah kustu sarı böyle balgam gibi çıkardı kustuktan sonra..İlk defa oldu ya içime kurt düştü şimdi benimkinde hiç hırıltı felan yok..Ayyh

ya arkadaşlar oğlumun kafa yapısı orantılamaya çalışıyorum ne kadar da uğraşsam hep sağ yanı daha yatık oluyo. her yatırmamda sola yatırıyorum yine düzelmiyo yine düzelmiyo.

yaa benim dikkatimi hiç çekmemişti aslında gecen ay kontrolde doktor söyledi hırıltısı var burundan kaynaklanıyor demişti ondan sonra dikkat etmeye başladım.

geçmiş olsun canım

teşekkürler allah bütün kuzucukları korusun
emziriyorum ama sütümde çok yok ki

çok geçmiş olsun canım..Ya benim oğlumda bu sabah kustu sarı böyle balgam gibi çıkardı kustuktan sonra..İlk defa oldu ya içime kurt düştü şimdi benimkinde hiç hırıltı felan yok..Ayyh

inşallah bişey yoktur bebeğinin bizimki sarı değil aslında kusuyo şefaf ama yapış yapış sanki

Son düzenleme:
kayınvalideler konuşulmuş
ben bu yaz en az iki ay orda olucam gibi görünüyor ve nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorummm

kayınvalideler konuşulmuş
ben bu yaz en az iki ay orda olucam gibi görünüyor ve nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorummm

Allah yardımcın olur inş. canım sorunsuz sıkıntısız bir dönem olur..Çok merak ediyorum acaba onlar bizim için neler düşünüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…