bebeğim ishal oldu ve tahlilinde parazit çıktı arkadaşlar,gece 4 de eve geldik canım okadar sıkkınki anlatamam
ooooff canım hiç bişi yapmak istemiyorrr
3 gün dışkı tahlili vericez bakalım lütfen bebeğime dua edin kızlar
benimde ihtiyacım var dualarınıza
bebeğim ishal oldu ve tahlilinde parazit çıktı arkadaşlar,gece 4 de eve geldik canım okadar sıkkınki anlatamam
akşama misafirimiz vaar. Kızımı görmeye gelecek eşimin evli arkadaşları yani bir çift gelecek. Offff ne yapsam onlara kız şimdi uyudu ama her an uyanabilir n'olur acile cevap bekliyorum. Hazır alsam olur mu ki, çünkü onların bebeğini görmeye gittiğimiz de kadın hepsini kendisi yapmıştı, ayyyy ben ne yapayım acilll menü yollayın bakiiim, yemekten sonra gelecekler çayın yanına yani , bu arkadaşınıza acil cevap yazın lütfeeen bekliyorum ahanda kızım uyandı yaaa ail cevap demiştim amma da ağırsınız haaa Ayşe kaçar geldim kızımmmmm, siz yazıverirn ben bakarım kolay yapılacak bişeyler olsun, offff geldim kıızzzzzımmm
valla benim eşim bile diyor ki politik davran takma kafana ama takmamak mümkün mü ki değil işteeeÖnce kendime yakıştıramıyordum ikiyüzlümüyüm ben diyordum ama şimdi şimdi ufaktan öğreniyorum ve uyguluyorum da oğlum olduktan sonra dank etti eşiminde gönlünü kırmammış oluyorum hoş biliyor politik olduğunu ama olsun nihayeti annesi..
aaa yok yok benim ki öyle değil canım saat 11.30 olmuş gece eşim kalkalım artık dedi kayınvalidem esneyerek daha erken oturuyoruz nereye gidiyorsunuz dedi yeter ki onun yanında olsun oğlu..Allah şükür şimdi böyle değil de rahatım.. Evet haklısın canım ama söz konusu kayınvalide ise hiç hiç yaranılmıyor..
kayınvalideler konuşulmuş
ben bu yaz en az iki ay orda olucam gibi görünüyor ve nasıl geçecek diye kara kara düşünüyorummm
ya arkadaşlar oğlumun kafa yapısı orantılamaya çalışıyorum ne kadar da uğraşsam hep sağ yanı daha yatık oluyo. her yatırmamda sola yatırıyorum yine düzelmiyo yine düzelmiyo.
rabbim hıfzeder inşallah. sıkma canını bizimde mikrobik ishalimiz vardı doktor bi kaç gün tahlil istemişti tam igne yazacağı gün normale döndü anne sütünün tedavş edici özelliği varmış. inşallah en kısa zamanda şifa bulur
Kızlar hasta olan meleklerinize acil şifalar diliyorum.
Ay kayinvalideler konuşulmuş. Çok dedikodu yapasım var ama telefondan nereye kadarbenim kayinvalide de senin hesap, onlardan kalkarken her seferinde büyük bir şaşkınlıkla "nereye??" derler. Sanki on seçenek var. Nereye olacak, eve. Neyse ki uzak oturuyoruz, değilse vıcık vıcık iç içe olurduk. Zaten kızım doğana kadar çok iyiydik, şimdi sinir oluyorum, çünkü normalde hiç gelmeyen kadın, haftanın 3 günü en az bizde, hiç haber vermiyor gelirken, ve geldiğinde de bir şeye yardım etmiyor. Bazen kızı ona verip ütü yapıyorum ama o sırada bana hiç sormadan kıza adaçayı, elma yağı filan içiriveriyor, sinir oluyorum ya
Melike ve Suzan çok geçmiş ols o sizlere de. Allah acil şifalar versin, inşallah hemen iyilesir kuzular
Pufff Rabbim şifa verir inş. canım en kısa zamanda meleğin iyileşir inş.
geçmiş olsun, acil şifalar... korkma sıkma canını daha beterinden saklasın. artık bebişlerimiz var ve hastalıklardan kaçış yok,sıkıntısız atlatırsınız inşallah..
galıba hamıleyım kızlar başım donuyo mıdem felaket bulanıyor çok tedırgınım dayanamadık eşim test almaya gıttı ınş yoktur birşey çok korkuyorum oğlum ve ben daha cok kuçuğüz
canım Allah şifa versin inşallah anne sütüyle çabucak atlatırbebeğim ishal oldu ve tahlilinde parazit çıktı arkadaşlar,gece 4 de eve geldik canım okadar sıkkınki anlatamam
galıba hamıleyım kızlar başım donuyo mıdem felaket bulanıyor çok tedırgınım dayanamadık eşim test almaya gıttı ınş yoktur birşey çok korkuyorum oğlum ve ben daha cok kuçuğüz
aaaaaaaaaaaaaaaa inşallah yoktur canım haberlerini bekliyoruzgalıba hamıleyım kızlar başım donuyo mıdem felaket bulanıyor çok tedırgınım dayanamadık eşim test almaya gıttı ınş yoktur birşey çok korkuyorum oğlum ve ben daha cok kuçuğüz
aayyyyy canım yaa beni hiç bişi bu msj kadar rahatlatamazdı inan,
demek illa antibiotik kullanmak gerekmiyormuş ben bunu anladım msjından
işlh canım yaa çok üzülüyorum meleğimin durumuna rabbim beterinden saklasın
sık sık emziriyimde işlh kullanmayız bizde
çok teşekkür ederim canım
merhaba canım nasılsınız prensesle
canım Allah şifa versin inşallah anne sütüyle çabucak atlatır
neeeeeeee
haber ver hemen merak ettim şimdii
aaaaaaaaaaaaaaaa inşallah yoktur canım haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun allah şifa versin kuzuğuna
dua edicez canım Allah şifasını versin. Ama düzelir merak etme sıkma canını, herşeyin çaresi var ilaçlarla kısa sürede düzelir.
çok geçmiş olsun canım canını sıkma,,sen acıkmasa da emzir sık sık kesinlikle en iyi antibiyotik anne sütü...acil şifalar versin Allah...
anaaam deme,biran baktım doğru topiktemiyim diye,tüylerim diken diken oldu, 2012 mart annesi çıkmayacak aramızdan inşallah...mutlaka haber ver canım, hepimizin korkulu rüyası...ama bence değildir,yorgun düşmüssündür bebişten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?