kızlar ishal olduğunu nasıl anlıyorsunuz? benim kızın da kakası baya bi sıvı. ama günde 1 kere yapıyor, en fazla 2 oluyor. ishal olsa sık sık mı yapardı acaba? kontrole gidicez bu hafta. doktora nasıl gösterebilirim normal olup omadığını, akşamdan saklasammı kirli bir bezini acaba?
çok geçmiş olsun canım çok zor allah acil şifalar versin bebişinebebeğim ishal oldu ve tahlilinde parazit çıktı arkadaşlar,gece 4 de eve geldik canım okadar sıkkınki anlatamam
ooooff canım hiç bişi yapmak istemiyorrr
3 gün dışkı tahlili vericez bakalım lütfen bebeğime dua edin kızlar
benimde ihtiyacım var dualarınıza
inşallah değilsindir bebiş daha çok ufak havalardandır diyelimde öyle olsungalıba hamıleyım kızlar başım donuyo mıdem felaket bulanıyor çok tedırgınım dayanamadık eşim test almaya gıttı ınş yoktur birşey çok korkuyorum oğlum ve ben daha cok kuçuğüz
kızlar ishal olduğunu nasıl anlıyorsunuz? benim kızın da kakası baya bi sıvı. ama günde 1 kere yapıyor, en fazla 2 oluyor. ishal olsa sık sık mı yapardı acaba? kontrole gidicez bu hafta. doktora nasıl gösterebilirim normal olup omadığını, akşamdan saklasammı kirli bir bezini acaba?
topik çok sessiz bu akşam hayırdır annişler nerdesiniz?
canım kakası çok sıvı oluyor ve günde 6 7 defa yapıyor kokulu olarak.
sesi daha fazla çıkıyo anlarsın yanii.
canım benim bezini götüriyim demişsin bez zaten içine çeker sıvı kakayı ve yaptıktan 1 saat içinde tahlil yapılması gerekir,
anladığım kadarıyla senin bebiş ishal değil.
nasılsın canım mert paşa nasıl?
iyiyz canım mert paşada uyuyor duru bebiş nasıl sen nasılsın
aslında akşama kadar kakasını yapmadı yapmadı diye panik panik dolaşıyorum. kaka yayaparken çok ses çıkarmıyor. sık sık kontrol ettiğim için kaka yapar yapmaz açıyorum altını, böyle baya bi sulu oluyor. bez de emmemiş oluyor tabi henüz. emin olamadım bir türlü. kıvam dışında ishal belirtisi yok tabi.. belki de değildir..
bizim kız doğduğundan beri günde 5-6 kez, gayet çok sesli, sıvı katı karışık yapıyor. geçen hafta başka bir şeye bakılırken dışkı tahlili de yapıldı, temizdi...
galıba hamıleyım kızlar başım donuyo mıdem felaket bulanıyor çok tedırgınım dayanamadık eşim test almaya gıttı ınş yoktur birşey çok korkuyorum oğlum ve ben daha cok kuçuğüz
galıba hamıleyım kızlar başım donuyo mıdem felaket bulanıyor çok tedırgınım dayanamadık eşim test almaya gıttı ınş yoktur birşey çok korkuyorum oğlum ve ben daha cok kuçuğüz
aaaaaaaaaaaaaa deme kızzzzzz
canım biraz özel ama korunmuyormuydunuz
sen doğumdan sonra hiç adet oldunmu
canım Allah şifa versin inşallah anne sütüyle çabucak atlatır
neeeeeeee
haber ver hemen merak ettim şimdii
aaaaaaaaaaaaaaaa inşallah yoktur canım haberlerini bekliyoruz
geçmiş olsun allah şifa versin kuzuğuna
çok geçmiş olsun canım canını sıkma,,sen acıkmasa da emzir sık sık kesinlikle en iyi antibiyotik anne sütü...acil şifalar versin Allah...
anaaam deme,biran baktım doğru topiktemiyim diye,tüylerim diken diken oldu, 2012 mart annesi çıkmayacak aramızdan inşallah...mutlaka haber ver canım, hepimizin korkulu rüyası...ama bence değildir,yorgun düşmüssündür bebişten..
çok geçmiş olsun canım çok zor allah acil şifalar versin bebişine
inşallah değilsindir bebiş daha çok ufak havalardandır diyelimde öyle olsun
Bütün Bebislerimize gecmis olsunn.
Dilek haberlerini bekliyorum ayyy Cok heycan yaptım simdik heyseyin hayırlısı ...
dlekcim inşallah hava değişimindendir ben hala adet olmadım ama yinede korunuyoruz hamileysende rabbim yardımcın olsun
slm tatlı annişler nasılsınız? benim bugün kabul günümdü resmen sabahtan akşama kadar misafirlerim vardı..üniversite ark..hepsi sabah sürpriz yapıp gelmişler 20 tane kız kimisi evli kimisi nişanlı kimisi de anne olmuş öyle çok şaşırdım ki anlatamam..çok güzel bir gündü benim için hayat ne çok değiştirmiş bizi onu anladım eskiden dedikodu yapardık özellikle hocaların dedikodusunu şimdi eşya bebek bakımı tarifler hakkında konuştuk hepimiz ne çok olgunlaşmışız oğluşum 3 tane kızın arasında kaldı biran çapkınlık yapacaktı poposuna şaplağı yedidur bakıyım seni ben Sultanın kızına vericem dedim kızlar sultan kim diye sorunca bir arkadaş dedim okuldan ama sonra moralim bozuldu bbiraz düğün fotoğraflarımııza bakarken boşanmış olan bir arkadaşım ayyy eşin ne yakışıklı ne karizmatik biriymiş dedi ilk önce duymazlıktan geldim sonra baktım oğluşa babası gibi yakışıklı bu oğlan yaaaa falan demeye başlayınca mutfağa çektim bak ayşe eşimle ilgili bir daha yorum yapmanı istemiyorum dedim..rahatsız oluyorum lütfen dedim kız suratını astı çokta tınnnnn...zaten bizim gruba sonradan katılmıştı ben pek sevmezdim o kızı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?