2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ishal olduğunu nasıl anlıyorsunuz? benim kızın da kakası baya bi sıvı. ama günde 1 kere yapıyor, en fazla 2 oluyor. ishal olsa sık sık mı yapardı acaba? kontrole gidicez bu hafta. doktora nasıl gösterebilirim normal olup omadığını, akşamdan saklasammı kirli bir bezini acaba?

kızlar herkes iyidir inşallah... biz de iyiyiz şükür. ingilizce ögretmenleri için eğitim vardı ptesiden berı oraya gıdıyorum sabah 9 aksam 4 eşim izne ayrıldı o bakıyor kızıma evde. biz de aileler dışında kimseyi almamıştık bebek görmeye eve. artık cocuk 3 aylık oldu nerdeyse yuh bıze dedim ve sırayla cagırdım herkesi. yarın samımı arkadaslarımız gelecek bir karı koca ve 2 çocukları. ctesi sevdiğim bir velim ve 3 çocugu gelecek. pazar gunu ıse eşimin 2 polis arkadası eşleri ve toplam 4 çocuk..... menu olarak da hepsine aynı seyı yapıcam fix peynırlı ıslak borek, poğaça ve ıslak kek bir de mısısır unuyla yapılan içine sucuk soğan da konan mısır ekmegı ya da tuzlu keke benzeyen bir tarif buldum onu yaptım guzel oluyo

canım benim kızım da ishal olmuştu ve 4 gün sürdü.kızımın kakası su gibi sıvıydı, diğerinden ayırt ediliyodu yani.ve yaparken çok daha sesli yapıyodu.günde 5-6 kez bazen daha fazla yapıyodu.seninki değildir inşallah.olsa da bol bol emzir biz öyle atlattık

çok geçmiş olsun canım çok zor allah acil şifalar versin bebişine

galıba hamıleyım kızlar başım donuyo mıdem felaket bulanıyor çok tedırgınım dayanamadık eşim test almaya gıttı ınş yoktur birşey çok korkuyorum oğlum ve ben daha cok kuçuğüz
inşallah değilsindir bebiş daha çok ufak havalardandır diyelimde öyle olsun

Son düzenleme:

canım kakası çok sıvı oluyor ve günde 6 7 defa yapıyor kokulu olarak.
sesi daha fazla çıkıyo anlarsın yanii.
canım benim bezini götüriyim demişsin bez zaten içine çeker sıvı kakayı ve yaptıktan 1 saat içinde tahlil yapılması gerekir,
anladığım kadarıyla senin bebiş ishal değil.

aslında akşama kadar kakasını yapmadı yapmadı diye panik panik dolaşıyorum. kaka yayaparken çok ses çıkarmıyor. sık sık kontrol ettiğim için kaka yapar yapmaz açıyorum altını, böyle baya bi sulu oluyor. bez de emmemiş oluyor tabi henüz. emin olamadım bir türlü. kıvam dışında ishal belirtisi yok tabi.. belki de değildir..

bizim kız doğduğundan beri günde 5-6 kez, gayet çok sesli, sıvı katı karışık yapıyor. geçen hafta başka bir şeye bakılırken dışkı tahlili de yapıldı, temizdi...

Hasta bebişlere çok geçmiş olsun.Allah şifalar versin.Malesefben de kzıımı hasta ettim Öksürük,hapşuruk,emmede isteksizlik ve hırıltılı solunum sonunda kızım antibiyotik tedavisi aldı.Çok şükür toparlanıyor,ama içim acıyor,çok üzgünüm.Allahım kimsenin yavrusuna bi dert ermesin.Annem hep derdi,yavrumun derdini Allah bana versin diye,şimdi onu çok iyi anlıyorum....Bu annelik hormonları insanı sulugöz yapıyor,herşeye ağlıyorum,perişan dolaşıyorum ama yavrumun bir gülüşü herşeye bedel...

bizim kız doğduğundan beri günde 5-6 kez, gayet çok sesli, sıvı katı karışık yapıyor. geçen hafta başka bir şeye bakılırken dışkı tahlili de yapıldı, temizdi...

Normalde yaptığından çok yaparsa ishal demekmiş.Mesela normalde günde 2 kez kaka yaparken bu sayı 5-6 ya çıkıyorsa ishal deniyormuş.Tedavisi sık sık emzirmek.Ama ben kızıma her gün 2 çay kaşığı kadar su da verdim.Sonuçta ishal ile çok su kaybediyor.

galıba hamıleyım kızlar başım donuyo mıdem felaket bulanıyor çok tedırgınım dayanamadık eşim test almaya gıttı ınş yoktur birşey çok korkuyorum oğlum ve ben daha cok kuçuğüz

Bütün Bebislerimize gecmis olsunn.

Dilek haberlerini bekliyorum ayyy Cok heycan yaptım simdik heyseyin hayırlısı ...

dlekcim inşallah hava değişimindendir ben hala adet olmadım ama yinede korunuyoruz hamileysende rabbim yardımcın olsun

slm tatlı annişler nasılsınız? benim bugün kabul günümdü resmen sabahtan akşama kadar misafirlerim vardı..üniversite ark..hepsi sabah sürpriz yapıp gelmişler 20 tane kız kimisi evli kimisi nişanlı kimisi de anne olmuş öyle çok şaşırdım ki anlatamam..çok güzel bir gündü benim için hayat ne çok değiştirmiş bizi onu anladım eskiden dedikodu yapardık özellikle hocaların dedikodusunu şimdi eşya bebek bakımı tarifler hakkında konuştuk hepimiz ne çok olgunlaşmışız oğluşum 3 tane kızın arasında kaldı biran çapkınlık yapacaktı poposuna şaplağı yedidur bakıyım seni ben Sultanın kızına vericem dedim kızlar sultan kim diye sorunca bir arkadaş dedimokuldanama sonra moralim bozuldu bbiraz düğün fotoğraflarımııza bakarken boşanmış olan bir arkadaşım ayyy eşin ne yakışıklı ne karizmatik biriymiş dedi ilk önce duymazlıktan geldim sonra baktım oğluşa babası gibi yakışıklı bu oğlan yaaaa falan demeye başlayınca mutfağa çektim bak ayşe eşimle ilgili bir daha yorum yapmanı istemiyorum dedim..rahatsız oluyorum lütfen dedim kız suratını astıçokta tınnnnn...zaten bizim gruba sonradan katılmıştı ben pek sevmezdim o kızı...

aaaaaaaaaaaaaa deme kızzzzzz
canım biraz özel ama korunmuyormuydunuz
sen doğumdan sonra hiç adet oldunmu

canım Allah şifa versin inşallah anne sütüyle çabucak atlatır

neeeeeeee
haber ver hemen merak ettim şimdii

aaaaaaaaaaaaaaaa inşallah yoktur canım haberlerini bekliyoruz

geçmiş olsun allah şifa versin kuzuğuna

çok geçmiş olsun canım çok zor allah acil şifalar versin bebişine

inşallah değilsindir bebiş daha çok ufak havalardandır diyelimde öyle olsun

Bütün Bebislerimize gecmis olsunn.

Dilek haberlerini bekliyorum ayyy Cok heycan yaptım simdik heyseyin hayırlısı ...

dlekcim inşallah hava değişimindendir ben hala adet olmadım ama yinede korunuyoruz hamileysende rabbim yardımcın olsun

geldımm kızlar hamıle değilim ayy çokk korkmuştum valla
merak edenlere eşim korunuyor şimdilik ben adet olmayı beklıyorum spıral taktırcam , ama kerem e hamıle kaldığımdada eşim korunuyordu :79:

1 haftadır böyleyim sürekli midem bulanıyor başım dönüyor nedenını anlamadım gıttı bızde ıhtımalı göz onunde bulunduralım dedık...şukurler olsun yanlış tahmın...

yorulmuşsundur canım ama guzel geçmiş değişiklik ıyı olmuştur, o tıp kızlara sınır olurum laflara bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…