sağol tatlım...sizdede varmı hala gaz?
sanırım bizim 6aylık olana kadar devam
evet canmm bunada şükür yeterki gaz olsun Allah beterinden korusun.
geçmiş olsun özlemcim iyiyim çok şükür hemde çok iyiyim...ogluşun nasıl bakalım oglumun arkadaşı
sağol canmm...ben valla bu aralar içmiyom rezene hergün içerdim ama.
yarın kısmetse ilk iş razene almak...
iyi teyzesi çok şükür bugün okula gitti öğretmenler odasında o kalabalığı görünce biraz korktu ağladı ama sonra bizim kızlar karşısında oyunlar yapınca eğlendi keyfi yerine geldi..zaten gezmeyi ve arabayı seviyo...bakalım eylülde nasıl ayrılıcaz şimdiden onun telaşı aldı beni
iyi geceler annişler...
bugün kızım çok ağladıdayanamadım eşimi işten çağırdım dr.götürdük...
muayene etti herşey iyi dedi sadece anne sütü içtiğinden gaz olabilir dedi dr. bitkisel bi krem verdi karnına sür masaj yap dedi rahatlar.
zaten anlıyom gaz sancısı olduğunu hep ıkınıyo yavrum kakada yapamıyo doğru düzgündr.sen yediklerine çok dikkat et dedi gaz yapıcı gıdaları yeme dedi. offf ne yicemide şaşırdım yaaa
çok şükür karnına msaj yaptım 1 saat sonra kakasını yaptı rahatladı kızçem:) şimdi uyuyo aşkım.
bende çok yorgunum çoook....
ne güzel canım moralini yükseltmişler iyi gelmiştir
off valla ne yicemide şaşırdım zatenyediklerime dikkat etmiyorum sende öyle yap sakındıkca problem oluyo sakınmadım bir ay cekti normale döndü inan sakındıkca daha kötü oluyorlar bırak gazı olsun vucudu barsakları düzene giriyor zamanla canım bu konuda kasma kendini
maşşallah negüzel...olmasın zaten.yok tatlım bizde gaz sıkıntısı felan...sadece 2 ay cektik maş... gecti darısı başınıza her çocuk aynı olmuyor..gecer ama biraz cektirecekleraz kaldı azizecim ha gayrett şurda ne kaldı 6 aylık olmasına prensesimizin
geçmiş olsun canım.
ah oğlum benim agzı var dili yok zaten benimki bir sıkıntısı olmasın durmadan yatıo ben işten geliyorum hasret kaldım kalksında emsin oynasın ama nerdeee.....ama artık emzirmeye geldigimde kucagıma atlıyor kuşum anlıyor yere koyuyorum adım atıyo yürüyecek yakında bu çocuk alt dişimiz şişmiş çok kaşınıo biraz erken gibi geldi bana demek çok calsium almışım
damlacım gerçekten çok ihtiyacım varmış gerçi eşim her sabah ve her akşam çok güzelsin falan diyo ama bana çok etki etmiyo artık
off valla ne yicemide şaşırdım zatenbanada yazık yaaaaaa en sevdiğim şeylerden mahrum kalıyom yinede gaz oluyo anlamadım bu işi...hele rezene çayı içmekten nefret ediyom ...
maşşallah negüzel...olmasın zaten.
sabır sabır ya sabır:))
sağol tatlım.
biz yine doktordaydık bugün
bu cimcime beni öldürecek ayol
bişey yemiyor ama kilo alıyor doktor da şaşırdı
hem sevindim hem üzüldüm
demek ki bu kadarı alıyor midesi yarıyor dedim avundum
ama bu metabolizma yavaslıgına işaret olabilirmiş
ilerde kilo almaya meyilli olma yani
cünkü bu kadar az yemesine ondört güne 400 gr almıs doktor bu da normal degil dedi
zati bu cadı ne zaman normal aralıklarda olcak cok merak ediyorum hep en uclarda
yese dert yemese dert napcamı şaşırdım valla
damlacım bana akıl ver lüten.Hdiyem geri gelicek mecburen söylemem lazım.Sence söyleyeyim mi annecigede gitsin alsın hediyesini.
selam şekerler hayrlı geceler herkese umarım iyidir herbikesler
bizim cadı uykuyu yarıladı ben neden oturuyorum zombi gibi bilmem
halbuki ölüyorum uyksuzuluktan
azizecm bizde de gaz tekrar basladı anacım Allah kolaylık versn hepmize ne diyeyim
fiyonkcuk ne zaman geliyorsun bu tarafa temmuz demişin ama
gelecegin yer benim mıntıkada haberin ola
nuraya da dedim beklerim ama denk gelemedik getremedik
ne güzel olur geldignde hep beraber toplaşırız belkim
maşallah cnm kuzuna cnm ben anne sütü veriorum.mama takviye..bizimki de emerken bayılıo ama yerine koyunca ayılıo..emerken uyyuduğunu uyku sayıyo..gerçi 1 gün ii 1 gün huysuz benim kızım.belli olmuo..gazlı galiba gaz olmadıında rahat oluoselam tatlım valla başında ne yaprsan o şekilde gider ayrıca senin bebek mama bebegi anne sütü alan emerken sabki narkoz almış gibi bayılıo sende dene bi kac kere yataga koy aglasada memesini vererek sallamadan biraz uyumaya bırak bakalım benimki saat akşam 21.30'da yatargece iki kere aglar hemen meme veririm uykusu bölünmez gözler acılmaz bile sabah 8'de kalkar(çalıştıgım için ben 8'de kalkarım benden alışmış)..giderimm işe uyur 9 da öglen kalkar artık öglen akşama kadar az uyurr çok uyanık akşamı ederiz işte bizim günlük profilimiz sallama olmazzz süt alınca bayılır mübaret uyumazsada sütünü emer yataga koyarız orada ellerini yer yumrugunu yerrr uyuya kalır
maşallah cnm yavruna.darısı başımızaİkinizi de çok iyi anlıyorum çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım şu an da çok şükür tam dört dörtlük olmasa bile eskisinden çok daha iyiyiz.Peki ben bunun için ne yaptım? Sıralıyayım, ilkin sab simplex ilacını günde 3 defa sekizer saat arayla hiç aksatmadan sekiz damla verdim, bebeğim rahatladığı için çok daha uzun uykulara geçti, ikincisi hergün 100 ml papatya ve rezene veriyorum biberonla 50 ml gündüz 50 ml gece yatmadan önce rahatlatıyor ve uyku yapıyor milupa marka almanızı tavsiye ederim. Mutfakta olduğum zaman ana kucağına yatırıyorum ve onunla hiç durmadan konuşuyorum beni dinliyor ve bir sıkıntısı yoksa ağlamıyor. Uyutma işimizide kucağıma meme emer pozisyonda alıyorum emziğini ağzına veriyorum poposuna pışpışlayarak tüm evi o uyuyana kadar gezip kısık sesle şarkı söylüyorum hiç olmadı yatarken yanıma yatırıp burnunu göğsüme yaklaştırıp poposuna pışpışlayıp kokumla uyumasını sağlıyorum. Gece kesinlikle altını açmıyorum odada çok loş ışık var o ışıkta uyandığında emziriyorum ve katiyyen konuşmuyorum, gülse bile onu uyarmamak için gülümsemiyorum böylece sıkılıp uykuyu tercih ediyor ve gece 22:30 da uyuyan çocuğum ara ara acıkma uyanmalarıyla saat 12:00 kadar uyuyor Bu arada ben yalnızca anne sütü veriyorum. Deneyin bol bol şarkı söyleyin ve onunla konuşun, eline oyuncak verin bakın nasıl oyalanıyor. İnşallah sizlerinde işine yarar bu tavsiyeler.
üzülme cnm dur bakalım.biraz ac bırak memeni de sık verme.ucuna reçel sürsene.gecen benimki de benle boğuştu öle yaptm aldı.kandırdım kızımıçok üzgünümyaklaşık 1 aydır uyanıkken emmeyen oğlum iki gündür uyurken de emmiyor artık.TAMAMEN BİTTİ EMME İŞİ (((((çok üzülüyorum kızlar.niye böyle oluyo yaa,döner diye ümit ederken hepten bıraktı
umarım güzel bir haftasonu geçirmişsinizdir. Yazdıklarınızı okudum,eşleriyle limoni olan arkadaşlarımız ömür çok kısa ben de bazen küsüyorum, gıcıklığım üstümde oluyor amaaa sonraaa bırakıyorum yelkenleri,barışırsınız her zaman bugünler ele geçmez,der annem.
Haaa şu "kahvaltıda eşine zeytin verip babalar günün kutlu olsun "cümlesi ve davranışı da hoşuma gitti. Eşleri uzakta olanlar varsın meafeler arada olsun başka şeyler olmasın da.
Emelciğim ,dediğin gibi heryerde densiz, dengesiz insan var, bazıları da beni bulur, ama fiyonkcuk arkadaşımızın sana söylediğini söyleo kişiye:) bence eski formuna hatta ondan da daha fit bir vücuda kavuşacaksın, o zim var sende.
Az önce sağlık ocağına gittik ben sandım ki bebek 3. ayına girince 3. ay aşısı da var:) 3 aylık daha olmadı 25 Martta, ebe bizi niye çağırdı o zaman diy düşündüm. Artık okul da yok eşim seminere gitmeden önce (birşey yaptıkları da yok boş boş git gel, atanınca galiba ben de sevmeyecem şu seminer olayını) benle sağlıkocağına geldi, gelişimine bakılacakmış. 1 hafta önce biz doktora götürdüğümüzde kızımız 5 kiloydu, şimdi 5 kilo 100 gr offff Allahım zayıf olduğunu ordaki tanış hemşire de söyledi, burda yazdıklarınıza bakılırsa benim kız çok zayıf yaa daha nasıl yiyeyim ben, 1hafta da 100 gr, boy'a veriyor bizimkisi de.
Handancığım, n'olur üzülme valla biz üzüle üzüle bu hale geldi çocuklar, emmeyi bırakmaz biraz daha çabala, ben karşısında hüngür hüngür ağladım kızım beni bırakma diye, biberonu kaldırdım, göğüs kalkanlarını da sütü göğüs pedleri emiyor araya gidiyor ne yapayım, sırf kız beni bırakmasın diye. Sen de umudunu kaybetme yalnız biraz sabır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?