2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol tatlım...sizdede varmı hala gaz?
sanırım bizim 6aylık olana kadar devam
evet canmm bunada şükür yeterki gaz olsun Allah beterinden korusun.

yok tatlım bizde gaz sıkıntısı felan...sadece 2 ay cektik maş... gecti darısı başınıza her çocuk aynı olmuyor..gecer ama biraz cektirecekleraz kaldı azizecim ha gayrett şurda ne kaldı 6 aylık olmasına prensesimizin

geçmiş olsun özlemcim iyiyim çok şükür hemde çok iyiyim...ogluşun nasıl bakalım oglumun arkadaşı

iyi teyzesi çok şükür bugün okula gitti öğretmenler odasında o kalabalığı görünce biraz korktu ağladı ama sonra bizim kızlar karşısında oyunlar yapınca eğlendi keyfi yerine geldi..zaten gezmeyi ve arabayı seviyo...bakalım eylülde nasıl ayrılıcaz şimdiden onun telaşı aldı beni

sağol canmm...ben valla bu aralar içmiyom rezene hergün içerdim ama.
yarın kısmetse ilk iş razene almak...

yediklerime dikkat etmiyorum sende öyle yap sakındıkca problem oluyo sakınmadım bir ay cekti normale döndü inan sakındıkca daha kötü oluyorlar bırak gazı olsun vucudu barsakları düzene giriyor zamanla canım bu konuda kasma kendini

canım ya kıyamam size bide beni düşün parmak kadardı işe başladıgımda bak zamanla alışıo insan şükür et en azından 6 cı ayını bulacak ayrılıgınız bana çok koymuştu ilk calıştıgım haftaa

geçmiş olsun canım.

off valla ne yicemide şaşırdım zaten banada yazık yaaaaaa en sevdiğim şeylerden mahrum kalıyom yinede gaz oluyo anlamadım bu işi...hele rezene çayı içmekten nefret ediyom ...
maşşallah negüzel...olmasın zaten.
sabır sabır ya sabır:))
geçmiş olsun canım.

sağol tatlım.

maşallah canım hep öyle olsun anneyi tanıyor tabi artık
damlacım gerçekten çok ihtiyacım varmış gerçi eşim her sabah ve her akşam çok güzelsin falan diyo ama bana çok etki etmiyo artık

değilmi özlemcim birçok kişiden duymak gerekiyor

tatlı annişler hepicinize iyi geceler tatlı uykular...
bende yatıyım başım ağrıyo bugün çok stresli bi gün geçirdim...yatıp dinleneyim.

canım sakınma bir aglar iki aglar zamanla düzelecek sakınırsan hep kalıcı olur ve cok uzun süreli ceker

selam şekerler hayrlı geceler herkese umarım iyidir herbikesler
bizim cadı uykuyu yarıladı ben neden oturuyorum zombi gibi bilmem
halbuki ölüyorum uyksuzuluktan

azizecm bizde de gaz tekrar basladı anacım Allah kolaylık versn hepmize ne diyeyim

fiyonkcuk ne zaman geliyorsun bu tarafa temmuz demişin ama
gelecegin yer benim mıntıkada haberin ola
nuraya da dedim beklerim ama denk gelemedik getremedik
ne güzel olur geldignde hep beraber toplaşırız belkim

biz yine doktordaydık bugün
bu cimcime beni öldürecek ayol
bişey yemiyor ama kilo alıyor doktor da şaşırdı
hem sevindim hem üzüldüm
demek ki bu kadarı alıyor midesi yarıyor dedim avundum
ama bu metabolizma yavaslıgına işaret olabilirmiş
ilerde kilo almaya meyilli olma yani
cünkü bu kadar az yemesine ondört güne 400 gr almıs doktor bu da normal degil dedi
zati bu cadı ne zaman normal aralıklarda olcak cok merak ediyorum hep en uclarda
yese dert yemese dert napcamı şaşırdım valla

damlacım burada gör,n,p facedemisin sen de?
ben de cıkıp yatayımbari kacırmısım sohbeti zaten
hayırlı geceler herkse

maşallah canım şimdilik öyle olması iyi gelecektede düzelir annesi allahında izniyle

damlacım bana akıl ver lüten.Hdiyem geri gelicek mecburen söylemem lazım.Sence söyleyeyim mi annecigede gitsin alsın hediyesini.

damlacım bana akıl ver lüten.Hdiyem geri gelicek mecburen söylemem lazım.Sence söyleyeyim mi annecigede gitsin alsın hediyesini.

canım istersen ilknura söyle o arasın bence benimde kargo uyuz etti aradım ilknuru söyledim geri gelmesin gitsin alsın ilknur söylerse gene süpriz olur

g
fiyonkcuk ne zaman geliyorsun bu tarafa temmuz demişin ama
gelecegin yer benim mıntıkada haberin ola
nuraya da dedim beklerim ama denk gelemedik getremedik
ne güzel olur geldignde hep beraber toplaşırız belkim

Ya bizde de gaz hortladı. gaz ilacını kesmiş herkes, biz tam gaz devam. Ama artık kendi kendini daha uzun süre eyliyor, gülüyor, konuşuyor. Isırasım geliyor
Ayy canım benim harika olur, ben Temmuzun 15i gibi oradayım. Ücretsiz izni filan halledip gitcem Mersine. Sakın kıpramayın bir yere! Geliyim de görüşelim

en uzun gece uykusu 2.5 3 saat olan paşam iki gecedir 10da yatıyor ve 5 saat uyuyor 3 te kalkıyor sonrada 2 2 .5 saatte bir kalkıp 8 gibi tamamen uyanıyor..maşallah oğluşuma artık uykumu alıyorum bende 5 saat deliksiz uyumak ne nimetmiş yaa

maşallah cnm kuzuna cnm ben anne sütü veriorum.mama takviye..bizimki de emerken bayılıo ama yerine koyunca ayılıo..emerken uyyuduğunu uyku sayıyo..gerçi 1 gün ii 1 gün huysuz benim kızım.belli olmuo..gazlı galiba gaz olmadıında rahat oluo
maşallah cnm yavruna.darısı başımıza
üzülme cnm dur bakalım.biraz ac bırak memeni de sık verme.ucuna reçel sürsene.gecen benimki de benle boğuştu öle yaptm aldı.kandırdım kızımı

benimki de 72 günlük 5200 cnm zayıf galiba dimi..burda okuyunca benmiki zayıf kalmış anlıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…