gelen giriyo giden gidiyo ama buraya yazan yok kızlar yoksa yazıyorsunuzda ben mi görmüyorum?
aynen eskiden çok nadir yerdim şimdi hergün kornet yiyorum. eşim buzluğa stok yaptı sürekli göndermeyim bakkala diye :2:
günaydın kızlarrr annişler ve bebişler nasıl umarım iyilerdir
aynen eskiden çok nadir yerdim şimdi hergün kornet yiyorum. eşim buzluğa stok yaptı sürekli göndermeyim bakkala diye :2:
Arkadaşlar çok kötü bişey oldu.Sabah emiri koltukta ayaklarımda sallıyordum uyuya kalmışım.Eşim üstümüzü ötüp işe gitmiş.Bir çıglık koptu emir yuvarlanıp yere düşmüş yüzüstüElim ayagım titriyor hala.Hemen eşimi aradım.Emzirdim öylelikle sustu.Eşim geldi dedimiçimde kalmasın ya kafasında ödem bişey oluşursa naparım.Hmen beyin cerrahiye ordanda röntgen çekildi.Çok şükür bişey çıkmadı.Allahtan koltuk takımımla yer mesefasi kısaydı.Kendimi çokkötü hissediyorum.Ya kafa üstü çakılsaydıya kolu kakılıp kalsaydı napardım. Uyukladıgım için kendime kızıyorum.Sabahtan beri emirden defalarca özür diliyorum.Oda eliyle yanaklarıma dokunup "sen iyi bir annesin kendini suçlama dercesine "anlamlı bakıpgülüyor Ona bişey olsaydı kendimi asla affetmezdim
tatil planlarınız ne alemde kızlar..biz galiba ay sonu yada temmuz başı gidicez..bakalım kızımla nası olcak..hayırlısı..annemlerle annemlerin yazlığına gidicez allah izin verirse..eşimle tek başımıza cesaret edemeyiz.inşallah kolay olur.hamileliğim de hep yatarak ve sıkıntılı geçti çalışamadım bunaldım öle çok ihtiyacım var ki tatile denize..inşallah kızım da üzmez beni.ben artık mamayı da sakınmadan veriorum günde 120 cc falan veriorum.orda da dışarıda denizde mamasını veririm annemler de varken denize falan girebilirim gezebilirim gibime gelio.inşallah pişmez yavrum tabi.sıcak artık oralarda tek bady ile gezerler galiba değil mi??bebişleri denize sokacakmısınız kızlar..ben şöle bi batırıp çıkarmayı düşünüorum.öle de kiloluyum ki neyse ki pek açık giyinmiorum.saklıcaz artık.ayy ayy çok heyecanlıyım kızışkomla ilk tatilimz olcak inşallah.
az önce milupadan "ilk kaşığım seti" adlı bi paket geldi.içinde bir mama kaşığı,tek kullanımlık 2 numara aptamil ve sütlü pirinçli mama ve ek gıdalarla ilgili bilgilerin yer aldığı bikaç kitapçık/broşür var.daha önce de hamileyken ve bebeğim ilk doğduğunda da göndermişlerdi.ay insan bi mutlu oluyo :)
içinde yazılanlara göre 8.ayda ve 1 yaşında da hediye paketleri oluyomuş.inşallah o günleri de görürüz
hayırlı olsun handancığım biz< evde olmucaz snrm o paket geldiğinde memlekette olucaz
buarada kızlar size bişey sorucam bebişleri kucağınızda oturtuyomusunuz
bide kaç no bez kullnysunuz ben 4e geçtim ama kilo aralığı ne kdr geniş öyle 7 18 arası diyo
kucağım hiç durmuyor onu bilmiyorum ama bacağım üstünde oturtuyorum baş destekle tutuyorum çok hoşuna gidiyor sende dene istersen bez numarası biraz büyük değil mi 3 numara 4-9 kilo arası bebişin kaç kilo? bebişim 3 numara kullanıyoruz prima çok memnunum hiç bir pişik olmadı
senin bebiş kaç klio cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?