2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen eskiden çok nadir yerdim şimdi hergün kornet yiyorum. eşim buzluğa stok yaptı sürekli göndermeyim bakkala diye :2:

aynen yaa bizimde buzluk dolu kornetlerle böyle giderse nasıl vericez bu kilolarıu bilmem....eşim sen bunları yiyorsun ama içinde ne var belli değil cocuga zarar vericeksin diyor...

Son düzenleme:

canım buyuk gcmiş olsun Allaha sukur birsey cıkmamış. Hisstetigin duyguları cok iyi anlıyorum. Allah meleklerimizi korusun.

tatil planlarınız ne alemde kızlar..biz galiba ay sonu yada temmuz başı gidicez..bakalım kızımla nası olcak..hayırlısı..annemlerle annemlerin yazlığına gidicez allah izin verirse..eşimle tek başımıza cesaret edemeyiz.inşallah kolay olur.hamileliğim de hep yatarak ve sıkıntılı geçti çalışamadım bunaldım öle çok ihtiyacım var ki tatile denize..inşallah kızım da üzmez beni.ben artık mamayı da sakınmadan veriorum günde 120 cc falan veriorum.orda da dışarıda denizde mamasını veririm annemler de varken denize falan girebilirim gezebilirim gibime gelio.inşallah pişmez yavrum tabi.sıcak artık oralarda tek bady ile gezerler galiba değil mi??bebişleri denize sokacakmısınız kızlar..ben şöle bi batırıp çıkarmayı düşünüorum.öle de kiloluyum ki neyse ki pek açık giyinmiorum.saklıcaz artık.ayy ayy çok heyecanlıyım kızışkomla ilk tatilimz olcak inşallah.

az önce milupadan "ilk kaşığım seti" adlı bi paket geldi.içinde bir mama kaşığı,tek kullanımlık 2 numara aptamil ve sütlü pirinçli mama ve ek gıdalarla ilgili bilgilerin yer aldığı bikaç kitapçık/broşür var.daha önce de hamileyken ve bebeğim ilk doğduğunda da göndermişlerdi.ay insan bi mutlu oluyo :)
içinde yazılanlara göre 8.ayda ve 1 yaşında da hediye paketleri oluyomuş.inşallah o günleri de görürüz

hayırlı olsun handancığım biz< evde olmucaz snrm o paket geldiğinde memlekette olucaz
buarada kızlar size bişey sorucam bebişleri kucağınızda oturtuyomusunuz
bide kaç no bez kullnysunuz ben 4e geçtim ama kilo aralığı ne kdr geniş öyle 7 18 arası diyo

bi aksilik olmazsa bu haftasonu biz de gidiyoruz. 2 çocukla ben de annemlerin yanına gidip onlarla beraber yapıcam tatili. başka türlüsü rahat olmazdı heralde. ben de küçük bebeğimi denize sokmayı düşünüyorum hergün azar azar. deniz suyundaki mineralleri vücut alıyormuş ve çok yararlıymış. sana da iyi tatiller şimdiden

Handancığım senin adına çok çok sevindim. Ne güzel mutlu olmuşsun, yaa ben de mutlu olmak istiyorum bana niye göndermiyorlar ki küsecem haaaa, hamileyken ben de üye olmuştum şifremi de unttum n'olacak şimdi benim tlfa uzmanlarımıza danışın diye tlflarını veriyorlar sana hediye bana tlfla bizi ara :102:aaaa niye böyle hımmmmm

kucağım hiç durmuyor onu bilmiyorum ama bacağım üstünde oturtuyorum baş destekle tutuyorum çok hoşuna gidiyor sende dene istersen bez numarası biraz büyük değil mi 3 numara 4-9 kilo arası bebişin kaç kilo? bebişim 3 numara kullanıyoruz prima çok memnunum hiç bir pişik olmadı

bebişim 7 ki,lo ama 3 numara çok iz yapıyodu 4e geçtik rahat ooldu bende prima kullanıyorum

gunaydın arkadaşlar.
benim oğlum 3 ay lık boyu 62 cm kilo 6 doktor boyu iyi dedi ama kilo olarak 6.5 olabilirdi dedi. görüntüsü cılız da değil ama akşamları mama versem mi acaba? bir de mama olarak hangi marka daha iyi

ayrıca geçenlerde göz ameliyatı olduğumu yazmıştım posseidon arkadaşım ben de keratokonus hastasıyım ccl ameliyatı oldum soldan seninde aynı rahatsızlıkmış galiba benden naciz tavsiye sakın ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…