gunaydın arkadaşlar.
benim oğlum 3 ay lık boyu 62 cm kilo 6 doktor boyu iyi dedi ama kilo olarak 6.5 olabilirdi dedi. görüntüsü cılız da değil ama akşamları mama versem mi acaba? bir de mama olarak hangi marka daha iyi
ben kolumla başı arasına dantelsiz bir yastık çarşafım vardı onu koyuyorum ama biraz patiska da iş görür sanırımGünaydın kızlar
Bizim buralarda kavurucu sıcaklar başladı offff yanıyoruz valla :78: bu sıcaklarda nasıl giydireceğimi şaşırıyorum. sizler nasıl giydiriyorsunuz? bir de emziriken kafası ile kolumun temas noktası yavrumun terinden sırılsıklam oluyor. bunu önlemek için yaptığınız birşeyler var mı?
maşallah canım oğluş büyüyo tabi artık annesien uzun gece uykusu 2.5 3 saat olan paşam iki gecedir 10da yatıyor ve 5 saat uyuyor 3 te kalkıyor sonrada 2 2 .5 saatte bir kalkıp 8 gibi tamamen uyanıyor..maşallah oğluşuma artık uykumu alıyorum bende 5 saat deliksiz uyumak ne nimetmiş yaa
ben su vermedim hiç bizim dr gerek yok deyip duruyo ama sanırım versemde özel sular var mineralli falan e bebekte satılıyo geçen alışveriş yaparken görmüştüm ondan alırım kaynatılmış su hiç faydalı değilmiş:26:cnm aynen burasıda öyle oğlumun üstünde sadece sıfır kollu bi badi var ve uyurken üstünüde örtmüyorum zaten örttüğün an ittiriyor açıyor örtüyü kaldırınca rahatlıyor..emzirirkenki dert aynen bizdede var uzun kollu penye giyiyorum ben malesef..terden ben sırılsıklam oluyorum ama napiyim beyefendi rahat etsinde..buarada ben suda vermeye başladım günde 20 30 cc veriyorum
ben yastık kullanmadım ama yatağı eğimliydi....kafası bana da düz gibi geliyo ama yapacak bişey yok bence dikkat ediyorum ben ama o hep bildiğini ookuyo..yüzüstü hiç yatırmadım bende yatamam kaburgalarım batıyo gibi olur ondada aynı olur diye düşünüyorum birde zaten drlar kalbe baskı yaptığını söylüyolar ya...amannn bence düzelri düzelmezse de eşimin kafası gibi olur oğluşun kafası..gerçi eşim düz kafalı olmaktan memnun kaşırken rahat oluyomuşkızlar bebişleriniz uyurken yastığın üstünde yuvarlanan oldu mu ? arda gece yarısında gaz çok vardı hiç durmadan bacaklar karnında çekip durdu yuvarlandı yatak duvarında yaslandı yüzüne gömdü nefesi alamayacak sanıyorumuyandığımda farkettim tabii duymuyoruz allah bebişe korudu bişey yoktu bidaha yastık koymacam çok korktum aman dikkat çünkü büyüdükçe daha hareketli oluyor yastık koydum çünkü kafası yuvarlak olsun diye şuan kafası biraz düzleşti o yüzden ne yapmam lazım ilk ve 3 aya kadar hiç yastıksız yatıyor yanlış mı yaptım ?
geçmiş olsun canım ilk kazsını yaşamış emirArkadaşlar çok kötü bişey oldu.Sabah emiri koltukta ayaklarımda sallıyordum uyuya kalmışım.Eşim üstümüzü ötüp işe gitmiş.Bir çıglık koptu emir yuvarlanıp yere düşmüş yüzüstüElim ayagım titriyor hala.Hemen eşimi aradım.Emzirdim öylelikle sustu.Eşim geldi dedimiçimde kalmasın ya kafasında ödem bişey oluşursa naparım.Hmen beyin cerrahiye ordanda röntgen çekildi.Çok şükür bişey çıkmadı.Allahtan koltuk takımımla yer mesefasi kısaydı.Kendimi çokkötü hissediyorum.Ya kafa üstü çakılsaydıya kolu kakılıp kalsaydı napardım. Uyukladıgım için kendime kızıyorum.Sabahtan beri emirden defalarca özür diliyorum.Oda eliyle yanaklarıma dokunup "sen iyi bir annesin kendini suçlama dercesine "anlamlı bakıpgülüyor Ona bişey olsaydı kendimi asla affetmezdim
yizistü nasıl yatırıyosun canım..benim oğlan göğüs hizasına yastık koymadan duramıyo popo ağır geliyocanım 1,5 yaşına kadar mı ne yastık kullanılmıyor zaten, yüzüstü yatır gözün üstündeyken ngerçi benimki hep öyle yatıyor
Allah bir yastıkta mutlu bir şekilde kocatsın canım kızkardeşini....kötü olmasına gerek yok benim eşimin bile nazarı değiyo o nedenle hep okurslm güzel anneler hepinize biz çok yorgunuz kız kardeşim evlendi ama bizde bittik yani edayı çok ihmal ettim sesim kısıldı düğünde oynayıp bağırmaktan zılgıtlardan ama ne ihtiyacımız varmıış haftayada tatile gidiyoruz inşallah kafa dağıtmaya ihtiyacımız vardoğumdu hastaneydi derken iyice stres olduk ama prensesime nazar değdi teyzeleri iki gecede çok güzel olmuştu birazda tontiş benim kızım herkes kısa giydirme dedi ama hava çok sıcaktı düğün boyunca hep yabancıların kucağındaydı hep resmini çektiler kızımın çok okudum ama esnemekten ağzımız ayrıldı aneanem annem teyzelerim çok okudular yoksa ay kötü gözle bakanların gözleri çıksın inşallah melakeler bunlarya bizden haberler böyle
inşallah güzel dinlendirici bir tatil olur canım...biz denize eylülde gidecez daha doğrusu eşimin akrabalarının yanına antalyaya o zaman girdiri babası ben giremem ayyy hem kapalıyım hemmde sudan çok korkarımmtatil planlarınız ne alemde kızlar..biz galiba ay sonu yada temmuz başı gidicez..bakalım kızımla nası olcak..hayırlısı..annemlerle annemlerin yazlığına gidicez allah izin verirse..eşimle tek başımıza cesaret edemeyiz.inşallah kolay olur.hamileliğim de hep yatarak ve sıkıntılı geçti çalışamadım bunaldım öle çok ihtiyacım var ki tatile denize..inşallah kızım da üzmez beni.ben artık mamayı da sakınmadan veriorum günde 120 cc falan veriorum.orda da dışarıda denizde mamasını veririm annemler de varken denize falan girebilirim gezebilirim gibime gelio.inşallah pişmez yavrum tabi.sıcak artık oralarda tek bady ile gezerler galiba değil mi??bebişleri denize sokacakmısınız kızlar..ben şöle bi batırıp çıkarmayı düşünüorum.öle de kiloluyum ki neyse ki pek açık giyinmiorum.saklıcaz artık.ayy ayy çok heyecanlıyım kızışkomla ilk tatilimz olcak inşallah.
az önce milupadan "ilk kaşığım seti" adlı bi paket geldi.içinde bir mama kaşığı,tek kullanımlık 2 numara aptamil ve sütlü pirinçli mama ve ek gıdalarla ilgili bilgilerin yer aldığı bikaç kitapçık/broşür var.daha önce de hamileyken ve bebeğim ilk doğduğunda da göndermişlerdi.ay insan bi mutlu oluyo :)
içinde yazılanlara göre 8.ayda ve 1 yaşında da hediye paketleri oluyomuş.inşallah o günleri de görürüz
ayy bu drlarıda anlamak çok zor ne bekliyolar anlamıyorumgunaydın arkadaşlar.
benim oğlum 3 ay lık boyu 62 cm kilo 6 doktor boyu iyi dedi ama kilo olarak 6.5 olabilirdi dedi. görüntüsü cılız da değil ama akşamları mama versem mi acaba? bir de mama olarak hangi marka daha iyi
maşallah canım bebişine bizde 3 numara kullanıyoz iz miz yok ben her ikisinden de kullanıyorum..değişikli değişikli ama kaka yapınca mavi olan hiç kokutmuo premium care çok kötü kokuyordu13 haziran kontrolümüze göre 6700 gr oldu şimdide 7 kilo ulaştı herhalde hala iz yok 3 numara devam ediyoruz canım priemium core mi yoksa yeşil olanı mı?
ayrıca geçenlerde göz ameliyatı olduğumu yazmıştım posseidon arkadaşım ben de keratokonus hastasıyım ccl ameliyatı oldum soldan seninde aynı rahatsızlıkmış galiba benden naciz tavsiye sakın ihmal etme
maşallah bebişineanne sütü besliyorsa sorun yok kilo alır mutlaka şimdiye kadar hiç mamayı vermedik o yüzden bilmem sadece anne sütüyle devam ediyorum dr öyle dedi kilo iyiyse mama gerek yok dedi 2 aydan 3 aya kadar kaç gr aldı?
slm kızlar nasılsınız cevap yazmaktan ancak sıra geldi bizden bahsetmeye ben çok yoruldum kızlar Talha'm hep emmek istiyo sonrada kusuyo..ayağını kaldırsa ağzından süt geliyo emzik tutmuyo artık..ya elini emiyo yaa da memeyibirde kızlar ben dönenceyi kıskanmaya başladım şöyle kollarımda uyusun istiyorum ama oğluş dönenceye bakarak uyuyo..kollarrımda saatlerce tutsamda uyumuyo dönenceyi görür görmez gülümsüyo gözlerini kapatıyo
ccl corneal crossing ameliyatı keratokonusu durdurmaya yönelik. bende 7 yıl önce de vardı bana da bi doktorilerlemez böyle kalır demişti. ama gittikçe görme düzeyim ilerledi. hamileyken hele çok arttı zaten int te de diyor artar diye. hatta k.konus hastalarının normal doğum yapması bile sakıncalı sezeryan olmalı diyor int te . zaten sol gözüm okdadar ilerde ki. bunun için topografi çekiliyorsun belli bir değer var 400 ün altında ise bu ccl bile yapılamıyor kornea nakli gerekiyor. benimki çok şükür 420 lerdeydi hemen yaptırdım. ist da avrupa göz hastanesine. benim tavsiyem mutlaka topografi çekil benim sağ gözümde de az var ama bian önce ona da yaptıracağım ilerlemesin diye.
dönenceye baka baka uyuyormuş ne güzel arda baka bakaaa 1 saattir gözleri hiç kapatmadı iyi ki dönenceyi aldım deseneemmdikten sonra kusuyor hep nasıl oldu bilmiyorum mide doldu yada kucağım karnımda yaslandı karnında sıkıştı ondan mı bilmiyorum birde oturturken kusuyor o kesin karnında sıkıyor gibi
13 haziran kontrolümüze göre 6700 gr oldu şimdide 7 kilo ulaştı herhalde hala iz yok 3 numara devam ediyoruz canım priemium core mi yoksa yeşil olanı mı?
hımmm ayyy bir an panikledim şimdi...peki nasıl bir ameliyat genel anestezi falan mı oluyo? bebeğine bakabibldinmi? emzirmek oluyo mu? birde fiyatı nasıl? ben öğretmenim yani emekli sandığına üyeyim....
13 haziran kontrolümüze göre 6700 gr oldu şimdide 7 kilo ulaştı herhalde hala iz yok 3 numara devam ediyoruz canım priemium core mi yoksa yeşil olanı mı?
genel anestezi ile değil. sadece gözüne anestezi damlası damlatılıyor. sonra doktor 5 dk bi işlem uyguluyor. sonra da her 5 dk da bi damla damlatılıyor tam 1 saat sonra bitiyor. 2 gün ağrı oluyor gözünde çok zor değil yani. ama bebekle ilgilenmek zor olur yanında bi yardımcı olmalı. ama dediğim gibi önce topografi çekilmeli topografiyi bayrampaşa göz de 50 tl ye çektirdim. ccl ameliyatı da 800 euro ama dediğim gibi benim sol göz acildi. o yüzden fiyatı çok zorlayamadık sgk güvencesi ile olur mu bilmiyorum sağ göz için bende araştıracağım
Selammmm bir kaç gündür gelemedim nasılsınız..
Ben sinirden çatlıyorum kayınvalidem 3 gün önce verme alerji yapar dediğim halde oğluma bal verdi..Ne olmuş şu kadar verdim dedi çay kaşığının ucuyla alerji yapabilir dedim inat kadın sırf inadıma verdi..aynı gün akşam boynunda kırmızı lekeler gördüm ertesi gün kolunda sivilce gibi büyük çıkmıştı ve yüzünde kırmızı lekeler kadını boğasımmm var doktoru aradım alerji yapmış olabilir dedi bugün gittik doktora dikkat edin dedi kayınvalidem veriyor her gün kavga ediyoruz dedim verme dedi..Sinir oluyorum ya bu kadına ben herşeyi verdim bak bişi oldu mu gerizekalı ya benim çocuğuma bişey olursa kim hesabını verecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk..
ya kızlar biz yaklaşık 1aydır primanın 3 numarasını kullanıyorum eda şuanda 7300 kğ ama her kaka yaptığında bezinden çok dışarı taşıyor iyice sinir oldum artık sizlerdede oluyormu 3 numara bezin kilosu 4 9 niye böyle oluyor anlamıyorum kaçdefa misafirlikte yaşadım bu tatsız olayı bide ben beyaz giydirmeyi çok seviyorum kaka yapınca siz düşünün gerisini
canım buyuk gcmiş olsun Allaha sukur birsey cıkmamış. Hisstetigin duyguları cok iyi anlıyorum. Allah mceleklerimizi korusun.
tatil planlarınız ne alemde kızlar..biz galiba ay sonu yada temmuz başı gidicez..bakalım kızımla nası olcak..hayırlısı..annemlerle annemlerin yazlığına gidicez allah izin verirse..eşimle tek başımıza cesaret edemeyiz.inşallah kolay olur.hamileliğim de hep yatarak ve sıkıntılı geçti çalışamadım bunaldım öle çok ihtiyacım var ki tatile denize..inşallah kızım da üzmez beni.ben artık mamayı da sakınmadan veriorum günde 120 cc falan veriorum.orda da dışarıda denizde mamasını veririm annemler de varken denize falan girebilirim gezebilirim gibime gelio.inşallah pişmez yavrum tabi.sıcak artık oralarda tek bady ile gezerler galiba değil mi??bebişleri denize sokacakmısınız kızlar..ben şöle bi batırıp çıkarmayı düşünüorum.öle de kiloluyum ki neyse ki pek açık giyinmiorum.saklıcaz artık.ayy ayy çok heyecanlıyım kızışkomla ilk tatilimz olcak inşallah.
hayırlı olsun handancığım biz< evde olmucaz snrm o paket geldiğinde memlekette olucaz
buarada kızlar size bişey sorucam bebişleri kucağınızda oturtuyomusunuz
iyor kaç no bez kullnysunuz ben 4e geçtim ama kilo aralığı ne kdr geniş öyle 7 18 arası diyo
Selammmm bir kaç gündür gelemedim nasılsınız..
Ben sinirden çatlıyorum kayınvalidem 3 gün önce verme alerji yapar dediğim halde oğluma bal verdi..Ne olmuş şu kadar verdim dedi çay kaşığının ucuyla alerji yapabilir dedim inat kadın sırf inadıma verdi..aynı gün akşam boynunda kırmızı lekeler gördüm ertesi gün kolunda sivilce gibi büyük çıkmıştı ve yüzünde kırmızı lekeler kadını boğasımmm var doktoru aradım alerji yapmış olabilir dedi bugün gittik doktora dikkat edin dedi kayınvalidem veriyor her gün kavga ediyoruz dedim verme dedi..Sinir oluyorum ya bu kadına ben herşeyi verdim bak bişi oldu mu gerizekalı ya benim çocuğuma bişey olursa kim hesabını verecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk..
ya kızlar biz yaklaşık 1aydır primanın 3 numarasını kullanıyorum eda şuanda 7300 kğ ama her kaka yaptığında bezinden çok dışarı taşıyor iyice sinir oldum artık sizlerdede oluyormu 3 numara bezin kilosu 4 9 niye böyle oluyor anlamıyorum kaçdefa misafirlikte yaşadım bu tatsız olayı bide ben beyaz giydirmeyi çok seviyorum kaka yapınca siz düşünün gerisini
geçmiş olsun canım..anaaaaa bal mı verdi? bal büyüklerde bile alerji yapıyo küçücük bebeğin ciğerleri bile yanar yaaa.ben kahvaltıda bal yeyince ağzım kupkuru oluyo .bal tamam faydalı ama yersiz tüketilince zararı daha çok.su verdinmi peki susamıştır o şimdi..bu kaynanalara sinir oluyorum herşeye karışıyolar benim kaynanada gelmiyo ama tlfdan yönetmeye çalışıyo geçen su verin dedi eşim illa annem su verin dedi verelim diye ısrar etti bende dedimki ben su veremem öyle çok biliyosa gelsin kendi versin dedim...sonra da çok biliyo herkes herşeyi su ver demesini biliyo ama gelip tıruuna bakmıyo bakıcı ellerine bırakıyo dedim sinirlendim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?