2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah bebişine anne sütü besliyorsa sorun yok kilo alır mutlaka şimdiye kadar hiç mamayı vermedik o yüzden bilmem sadece anne sütüyle devam ediyorum dr öyle dedi kilo iyiyse mama gerek yok dedi 2 aydan 3 aya kadar kaç gr aldı?

ben kolumla başı arasına dantelsiz bir yastık çarşafım vardı onu koyuyorum ama biraz patiska da iş görür sanırım
maşallah canım oğluş büyüyo tabi artık annesi
ben su vermedim hiç bizim dr gerek yok deyip duruyo ama sanırım versemde özel sular var mineralli falan e bebekte satılıyo geçen alışveriş yaparken görmüştüm ondan alırım kaynatılmış su hiç faydalı değilmiş:26:
ben yastık kullanmadım ama yatağı eğimliydi....kafası bana da düz gibi geliyo ama yapacak bişey yok bence dikkat ediyorum ben ama o hep bildiğini ookuyo..yüzüstü hiç yatırmadım bende yatamam kaburgalarım batıyo gibi olur ondada aynı olur diye düşünüyorum birde zaten drlar kalbe baskı yaptığını söylüyolar ya...amannn bence düzelri düzelmezse de eşimin kafası gibi olur oğluşun kafası..gerçi eşim düz kafalı olmaktan memnun kaşırken rahat oluyomuşzaten herşeyi babasına benziyı kafası da benzesin
geçmiş olsun canım ilk kazsını yaşamış emirartık alışıcaz bunlara düşecekler kollar bacaklar yara olacak hatta benim erkek kardeşim gibi yaramaz olurlarsa kolllarını bile kıracaklar ....Allah canlarını sağ etsin hepsi büyümeleri ve öğrenmeleri gerekli...
canım 1,5 yaşına kadar mı ne yastık kullanılmıyor zaten, yüzüstü yatır gözün üstündeyken ngerçi benimki hep öyle yatıyor
yizistü nasıl yatırıyosun canım..benim oğlan göğüs hizasına yastık koymadan duramıyo popo ağır geliyo
Allah bir yastıkta mutlu bir şekilde kocatsın canım kızkardeşini....kötü olmasına gerek yok benim eşimin bile nazarı değiyo o nedenle hep okur Allahım korusun onları
inşallah güzel dinlendirici bir tatil olur canım...biz denize eylülde gidecez daha doğrusu eşimin akrabalarının yanına antalyaya o zaman girdiri babası ben giremem ayyy hem kapalıyım hemmde sudan çok korkarımm

hayırlı günlerde kullan canım

ayy bu drlarıda anlamak çok zor ne bekliyolar anlamıyoruminsanın moralini bozuyolar bence mama verme.emzir sık sık ben gece bile 3 saatte bir uyanıp emziriyorum bayada acıkmış oluyo...boyu gayet güzel benim dr bir ay az kilo almıştı dediki boyuna vermiş noormal...ben kendi drumu çok seviyorum hiç panik yaptırmıyo ve çok sevimli
13 haziran kontrolümüze göre 6700 gr oldu şimdide 7 kilo ulaştı herhalde hala iz yok 3 numara devam ediyoruz canım priemium core mi yoksa yeşil olanı mı?
maşallah canım bebişine bizde 3 numara kullanıyoz iz miz yok ben her ikisinden de kullanıyorum..değişikli değişikli ama kaka yapınca mavi olan hiç kokutmuo premium care çok kötü kokuyordu

ccl ameliyatı nasıl bişey bana anlatsana ben dünyagöze gitmiştim dr bişeye henüz gerek yok dedi ilerlerse lens takacakmışım...%1 görme kaybı olmuş sağ gözümde..seninki nasıldı? nerde ameliyat oldun?

slm kızlar nasılsınız cevap yazmaktan ancak sıra geldi bizden bahsetmeye ben çok yoruldum kızlar Talha'm hep emmek istiyo sonrada kusuyo..ayağını kaldırsa ağzından süt geliyo emzik tutmuyo artık..ya elini emiyo yaa da memeyibirde kızlar ben dönenceyi kıskanmaya başladım şöyle kollarımda uyusun istiyorum ama oğluş dönenceye bakarak uyuyo..kollarrımda saatlerce tutsamda uyumuyo dönenceyi görür görmez gülümsüyo gözlerini kapatıyo

ccl corneal crossing ameliyatı keratokonusu durdurmaya yönelik. bende 7 yıl önce de vardı bana da bi doktorilerlemez böyle kalır demişti. ama gittikçe görme düzeyim ilerledi. hamileyken hele çok arttı zaten int te de diyor artar diye. hatta k.konus hastalarının normal doğum yapması bile sakıncalı sezeryan olmalı diyor int te . zaten sol gözüm okdadar ilerde ki. bunun için topografi çekiliyorsun belli bir değer var 400 ün altında ise bu ccl bile yapılamıyor kornea nakli gerekiyor. benimki çok şükür 420 lerdeydi hemen yaptırdım. ist da avrupa göz hastanesine. benim tavsiyem mutlaka topografi çekil benim sağ gözümde de az var ama bian önce ona da yaptıracağım ilerlemesin diye.

dönenceye baka baka uyuyormuş ne güzel arda baka bakaaa 1 saattir gözleri hiç kapatmadı iyi ki dönenceyi aldım desene emmdikten sonra kusuyor hep nasıl oldu bilmiyorum mide doldu yada kucağım karnımda yaslandı karnında sıkıştı ondan mı bilmiyorum birde oturturken kusuyor o kesin karnında sıkıyor gibi

hımmm ayyy bir an panikledim şimdi...peki nasıl bir ameliyat genel anestezi falan mı oluyo? bebeğine bakabibldinmi? emzirmek oluyo mu? birde fiyatı nasıl? ben öğretmenim yani emekli sandığına üyeyim....

bazen işe yarıyor ama bazende kolumda uyusun istiyorum...sanırım kanaatsiz benimki doysada emmek istiyo

Son düzenleme:
hımmm ayyy bir an panikledim şimdi...peki nasıl bir ameliyat genel anestezi falan mı oluyo? bebeğine bakabibldinmi? emzirmek oluyo mu? birde fiyatı nasıl? ben öğretmenim yani emekli sandığına üyeyim....

genel anestezi ile değil. sadece gözüne anestezi damlası damlatılıyor. sonra doktor 5 dk bi işlem uyguluyor. sonra da her 5 dk da bi damla damlatılıyor tam 1 saat sonra bitiyor. 2 gün ağrı oluyor gözünde çok zor değil yani. ama bebekle ilgilenmek zor olur yanında bi yardımcı olmalı. ama dediğim gibi önce topografi çekilmeli topografiyi bayrampaşa göz de 50 tl ye çektirdim. ccl ameliyatı da 800 euro ama dediğim gibi benim sol göz acildi. o yüzden fiyatı çok zorlayamadık sgk güvencesi ile olur mu bilmiyorum sağ göz için bende araştıracağım

Selammmm bir kaç gündür gelemedim nasılsınız..

Ben sinirden çatlıyorum kayınvalidem 3 gün önce verme alerji yapar dediğim halde oğluma bal verdi..Ne olmuş şu kadar verdim dedi çay kaşığının ucuyla alerji yapabilir dedim inat kadın sırf inadıma verdi..aynı gün akşam boynunda kırmızı lekeler gördüm ertesi gün kolunda sivilce gibi büyük çıkmıştı ve yüzünde kırmızı lekeler kadını boğasımmm var doktoru aradım alerji yapmış olabilir dedi bugün gittik doktora dikkat edin dedi kayınvalidem veriyor her gün kavga ediyoruz dedim verme dedi..Sinir oluyorum ya bu kadına ben herşeyi verdim bak bişi oldu mu gerizekalı ya benim çocuğuma bişey olursa kim hesabını verecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk..

anladım sağol canım:)bende araştırıyım bakalım..

geçmiş olsun canım..anaaaaa bal mı verdi? bal büyüklerde bile alerji yapıyo küçücük bebeğin ciğerleri bile yanar yaaa.ben kahvaltıda bal yeyince ağzım kupkuru oluyo .bal tamam faydalı ama yersiz tüketilince zararı daha çok.su verdinmi peki susamıştır o şimdi..bu kaynanalara sinir oluyorum herşeye karışıyolar benim kaynanada gelmiyo ama tlfdan yönetmeye çalışıyo geçen su verin dedi eşim illa annem su verin dedi verelim diye ısrar etti bende dedimki ben su veremem öyle çok biliyosa gelsin kendi versin dedim...sonra da çok biliyo herkes herşeyi su ver demesini biliyo ama gelip tıruuna bakmıyo bakıcı ellerine bırakıyo dedim sinirlendim...

ya kızlar biz yaklaşık 1aydır primanın 3 numarasını kullanıyorum eda şuanda 7300 kğ ama her kaka yaptığında bezinden çok dışarı taşıyor iyice sinir oldum artık sizlerdede oluyormu 3 numara bezin kilosu 4 9 niye böyle oluyor anlamıyorum kaçdefa misafirlikte yaşadım bu tatsız olayı bide ben beyaz giydirmeyi çok seviyorum kaka yapınca siz düşünün gerisini

bizimki doğalı beri oluyo. bende anlamadım hemen hemen her kaka yaptığında ya sırtından yada kenardan çıkıyo. bezin cırtcırtını sıkıyorum biraz yinede oluyo valla bende anlamadım bu primayı. :44:

canım buyuk gcmiş olsun Allaha sukur birsey cıkmamış. Hisstetigin duyguları cok iyi anlıyorum. Allah mceleklerimizi korusun.

Saol canım Rabbim cümlesini korusun.

Bizde temmuz sonu yada agustos gibi gidicez.Güneş geçer diye korksamda denize birazcık sokucam canım.Geçen yaz hamileyken bol bol yüzmüştüm yunus güneşlenmiştim minigimle.Degişiklige dinlenmeye ihityacım var.Geçen sene altınoluga assosa akçaya gitmiştik.Tek bir yerde eşim duramıyor.İlla yakındaki yerleride görecekEmirde babası gibi gezenti olacak belli

Kollarım yorulunca kısa süreligine tam oturur gibi degilde işte o şekilde otutturuyorum.3 numara prima yeşil kullanıyorum.Taşırıyor çogu zaman ve sık kaka yapıoyr.4 e geçsem kilosu uygun degil henüz.7 18 diyor.

Canım hakılısın kızmaktta.Eşine söyle o annesine izah etsin.

Canım bende beyaz pantolon şortlar aldım.3 numara kullanıyorum.(7- 9 kilo)Nerdeyse hep taşıyor.Sıkça da kaka yapıyor.Ama 4 e geçmek için kilosunun artması gerekmez mi?

e 4 numarada zaten 7 kiloyla başlıyor kızlar ben kullanıyorum çokta büyük değil..sadece alt tarfında biraz torbalanıyor ama oda okdr sorun değil çıtçıtlıyla halluluyo

Saol canım..yok canım ne olurmuş ki şimdi çıktım yanına söyledim aaa çocuğum alerji yapacak kadar vermedim ki tadını bile almamıştır dedi ya iyiceee sinir oldum verdim canım

bi onlar her haltı biliyor zaten doktorlar boşuna 6 sene okuyorlar deli oluyorum ya bırak güzelim ya bakmasın ele laf söylersin ama kayınvalidelere söylenmiyor dokunulmazlığı var onların

eşim de sen onunla bir olma anlat kılıf uydur öyle söyle diyor netten okudum dersen inanmaz diyor doktor dedi de diyor e yine sinir oluyorum hanımefendi incinmesin inatlaşmasın die yalan söylemek zorunda kalıyorum

heeeeey Güzel Allahım görüyorsun halimi yardım et..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…