ya kızlar biz yaklaşık 1aydır primanın 3 numarasını kullanıyorum eda şuanda 7300 kğ ama her kaka yaptığında bezinden çok dışarı taşıyor iyice sinir oldum artık sizlerdede oluyormu 3 numara bezin kilosu 4 9 niye böyle oluyor anlamıyorum kaçdefa misafirlikte yaşadım bu tatsız olayı bide ben beyaz giydirmeyi çok seviyorum kaka yapınca siz düşünün gerisini
az önce milupadan "ilk kaşığım seti" adlı bi paket geldi.içinde bir mama kaşığı,tek kullanımlık 2 numara aptamil ve sütlü pirinçli mama ve ek gıdalarla ilgili bilgilerin yer aldığı bikaç kitapçık/broşür var.daha önce de hamileyken ve bebeğim ilk doğduğunda da göndermişlerdi.ay insan bi mutlu oluyo :)
içinde yazılanlara göre 8.ayda ve 1 yaşında da hediye paketleri oluyomuş.inşallah o günleri de görürüz
bizde milupaya üyeyiz, bize niye gelmiyoooo??? bende istiyoooom
slm eylülcüm....nasılsın oğluş nasıl
merhaba arkadaşlar:::
benim bebeğimde 3ay 5günlük..son 2 3 gündür uyanıkken emmiyor inatla..kucağıma alıp memeyi yaklaştırınca kafasını çevirip ağlıyor..yatarak emiyor,uykudayken emiyor,yarı uykuda emiyor ama uyanıkken imkanı yok..
işe başladığım için 1 aydır falan günde bir kez tek delikli biberonla sağdığım sütü verdi annem..acaba biberona mı alıştı?eşim bırakacak mı acaba emmeyi diyerek moralimi bozuyor..
sizce niye emmiyor?düzelir mi ki?
sütümde var,göğüslerim taş gibi oluyor emmmeyince..yardım ltfn
selenecim oğlumda gnde 5-6kez kaka yapardı şimdi 2günde bir yapıyorkızlar merhaba,
bir kaç gündür kızım sabah 9 gibi uyanıyor 2 gibi tekrar uyuyor 1 saat kadar sonra kalkıyor aksam 10.30 kadar uyumuyor. bu uyanık kaldıgı süre içinde
hep aglıyor. memede uyuumak istiyor.hem emiyor hem uyuyor ayırdıgım zaman uyanıp yine aglıyor.kendimi cok yorgun hissediyorum.
birde kızım haftada bir kez kaka yapıyor. dr normal dedi son 3 keredir yeşil kaka yapıyor. dünde ilk defa kabız yaptı cok zorlandı bütün gün ağladı. kızım gibi olan varmı?
sütünü sağ caanım oğluemda yapıyor arada neden olduğunu bende anlamıyorum birde 27günlükden beri mama yiyor biberonla alışsa şimdimi alıştı aaradan okadar uzun zaman geçti off offfff ne zormuş annelikmerhaba arkadaşlar:::
benim bebeğimde 3ay 5günlük..son 2 3 gündür uyanıkken emmiyor inatla..kucağıma alıp memeyi yaklaştırınca kafasını çevirip ağlıyor..yatarak emiyor,uykudayken emiyor,yarı uykuda emiyor ama uyanıkken imkanı yok..
işe başladığım için 1 aydır falan günde bir kez tek delikli biberonla sağdığım sütü verdi annem..acaba biberona mı alıştı?eşim bırakacak mı acaba emmeyi diyerek moralimi bozuyor..
sizce niye emmiyor?düzelir mi ki?
sütümde var,göğüslerim taş gibi oluyor emmmeyince..yardım ltfn
canım geçmiş olsun kayınvalidenede kızmakda çoooook haklısın 1yaşına kadar bal yasak onuda vermiş yaaa bravo kayınvalidene yaniSelammmm bir kaç gündür gelemedim nasılsınız..
Ben sinirden çatlıyorum kayınvalidem 3 gün önce verme alerji yapar dediğim halde oğluma bal verdi..Ne olmuş şu kadar verdim dedi çay kaşığının ucuyla alerji yapabilir dedim inat kadın sırf inadıma verdi..aynı gün akşam boynunda kırmızı lekeler gördüm ertesi gün kolunda sivilce gibi büyük çıkmıştı ve yüzünde kırmızı lekeler kadını boğasımmm var doktoru aradım alerji yapmış olabilir dedi bugün gittik doktora dikkat edin dedi kayınvalidem veriyor her gün kavga ediyoruz dedim verme dedi..Sinir oluyorum ya bu kadına ben herşeyi verdim bak bişi oldu mu gerizekalı ya benim çocuğuma bişey olursa kim hesabını verecekkkkkkkkkkkkkkkkkkk..
ne güzelll bakalım bize gelicekmi gelsede evde olucakmıyızaz önce milupadan "ilk kaşığım seti" adlı bi paket geldi.içinde bir mama kaşığı,tek kullanımlık 2 numara aptamil ve sütlü pirinçli mama ve ek gıdalarla ilgili bilgilerin yer aldığı bikaç kitapçık/broşür var.daha önce de hamileyken ve bebeğim ilk doğduğunda da göndermişlerdi.ay insan bi mutlu oluyo :)
içinde yazılanlara göre 8.ayda ve 1 yaşında da hediye paketleri oluyomuş.inşallah o günleri de görürüz
Arkadaşlar çok kötü bişey oldu.Sabah emiri koltukta ayaklarımda sallıyordum uyuya kalmışım.Eşim üstümüzü ötüp işe gitmiş.Bir çıglık koptu emir yuvarlanıp yere düşmüş yüzüstüElim ayagım titriyor hala.Hemen eşimi aradım.Emzirdim öylelikle sustu.Eşim geldi dedimiçimde kalmasın ya kafasında ödem bişey oluşursa naparım.Hmen beyin cerrahiye ordanda röntgen çekildi.Çok şükür bişey çıkmadı.Allahtan koltuk takımımla yer mesefasi kısaydı.Kendimi çokkötü hissediyorum.Ya kafa üstü çakılsaydıya kolu kakılıp kalsaydı napardım. Uyukladıgım için kendime kızıyorum.Sabahtan beri emirden defalarca özür diliyorum.Oda eliyle yanaklarıma dokunup "sen iyi bir annesin kendini suçlama dercesine "anlamlı bakıpgülüyor Ona bişey olsaydı kendimi asla affetmezdim
bugün doktordaydık hem aile hekimimize hem kendi doktorumuza gittik
Aşılarımızı olduk, şimdilik ateş yok. Kilomuz güzelmiş, 900 küsur gr almışız. Ek gıdaya geçmiyoruz bedavası varken ne gerek var diye şakalaştık. Ek gıdaya erken geçen çoçuklarda alerji daha çok görülüyormuş, rota aşısı 2005 yılından beri güvenle uygulanıyor, rota nedeniyle hastaneye yatışlarımız o kadar fazlaydı ve çocuklar kuş kadar kalıyorlardı ne gerek var bu riski almaya aşısı varken dedi. Akademisyenler literatürü takip ettikleri için kadın gayet detaylı bilgi verdi senesi yılı istatistikleri falan ben zaten ikna olmuştum ama içim daha rahat oldu. Biberon almamasına problem yok, direk kaşık mamasına geçeriz dedi. Aşı yerimiz kabarmıştı omuzdaki o da gayet normalmiş aşı tutmuş sorun yok dedi. Demir damlası mı ne verdiler sağlık ocağından ama ben şimdi başlamıyorum dedi. Güneş banyosuna devam sabah 10-11 gibi. Bi de çocuğu bütün gece uyuyanlar için aile hekimimiz sağlıklı değil uyandırılıp beslenmeleri gerekiyor dedi. Kendi dktorumuza sormadım ayrıca bunu, aile hekimimiz uzman doktor tabi aksini düşünen de vardır belki bilmiyorum benimki zaten uyumuyor o kadar. İşte böyle arkadaşlar çooooook yoruldum bugün kayınvaldem bayağı yardım etti benimki iyi ama ben fırsat ta vermiyorum eşim de sakin sessiz adamdır karışmaz Allahtan. Ayyy nasıl uykum var ama uyuyasım yok
günaydın kızlaaar, bugün kızımda bişey dikkatimi çekti... kızım çıngırağını sol eliyle tutuyor, oyun halısındaki oyuncaklarınıda daha çok sol eliyle vuruyor :26::26: aceba solakmı olacak? yada bunu şimdiden söylemek için erken mi? siz bebeklerinizde dikkat ettinizmi?
bide kızım bu aralar konuşurken bana cevap vermeye çalışıyor ama çok sık hıçkırık tutuyorneden oluyor anlamadım, tükürüğünümü toplayamıyor aceba? konuşma hevesi kalmıyor hıçkırıktan sonra tabi
Saol canım..yok canım ne olurmuş ki şimdi çıktım yanına söyledim aaa çocuğum alerji yapacak kadar vermedim ki tadını bile almamıştır dedi ya iyiceee sinir oldumverdim canım
bi onlar her haltı biliyor zaten doktorlar boşuna 6 sene okuyorlar deli oluyorum ya bırak güzelim ya bakmasın ele laf söylersin ama kayınvalidelere söylenmiyor dokunulmazlığı var onların
eşim de sen onunla bir olma anlat kılıf uydur öyle söyle diyor netten okudum dersen inanmaz diyor doktor dedi de diyor e yine sinir oluyorum hanımefendi incinmesin inatlaşmasın die yalan söylemek zorunda kalıyorum
heeeeey Güzel Allahım görüyorsun halimi yardım et..
Selam herkee. Canım sıkıldı biraz, kayınbabam hastanede yatıyor, diyaliz hastasıydı, anjiyo yapılmıştı, enfeksiyon kapmış.. Eşimin morali çok bozuk.. Öyle olunca brnim de bozuk..
Benim kızım da genelde sol elini kaldırıyor, solak mı olacak diyoruz, genetik mi olur ki bu? Babası solak da..
Ben de kayınvalideme netten öğrendiğimi doktor söyledi diye söylüyorum. Hoş o bile yaramıyor ya, daha etkili yine de. Kendisinin favori lafı " Aman doktorlar ne bilir". Boşa okumuşlar çünkü o kadar yıl
geçmiş olsun canım allah şifa versin buarada siz antalyada nerde oturuyordunuz abimlerde antalyada yaşıyor
Selam herkee. Canım sıkıldı biraz, kayınbabam hastanede yatıyor, diyaliz hastasıydı, anjiyo yapılmıştı, enfeksiyon kapmış.. Eşimin morali çok bozuk.. Öyle olunca brnim de bozuk..
Benim kızım da genelde sol elini kaldırıyor, solak mı olacak diyoruz, genetik mi olur ki bu? Babası solak da..
Ben de kayınvalideme netten öğrendiğimi doktor söyledi diye söylüyorum. Hoş o bile yaramıyor ya, daha etkili yine de. Kendisinin favori lafı " Aman doktorlar ne bilir". Boşa okumuşlar çünkü o kadar yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?