- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
Sultancığım ve sweet drop teşekkürler canlarım, Sultan ben diyorum senin kocanın sülaleden dizi film olur valla:))
Selam herkee. Canım sıkıldı biraz, kayınbabam hastanede yatıyor, diyaliz hastasıydı, anjiyo yapılmıştı, enfeksiyon kapmış.. Eşimin morali çok bozuk.. Öyle olunca brnim de bozuk..
Benim kızım da genelde sol elini kaldırıyor, solak mı olacak diyoruz, genetik mi olur ki bu? Babası solak da..
Ben de kayınvalideme netten öğrendiğimi doktor söyledi diye söylüyorum. Hoş o bile yaramıyor ya, daha etkili yine de. Kendisinin favori lafı " Aman doktorlar ne bilir". Boşa okumuşlar çünkü o kadar yıl
kesinlikle canım. kesinlikle ama komedimi yoksam drammı onu bilmiyorum işte.
ya kızlar biz yaklaşık 1aydır primanın 3 numarasını kullanıyorum eda şuanda 7300 kğ ama her kaka yaptığında bezinden çok dışarı taşıyor iyice sinir oldum artık sizlerdede oluyormu 3 numara bezin kilosu 4 9 niye böyle oluyor anlamıyorum kaçdefa misafirlikte yaşadım bu tatsız olayı bide ben beyaz giydirmeyi çok seviyorum kaka yapınca siz düşünün gerisini
Kızım gece boyu uyanmıyor diye daha önceleri emzirmiyordum. kilo alımı azaldı gibi olmuştu. yani 3 haftada 600 gr almıştı ki ilk aylardaki durumuna göre bu kilo alımı baya az. 1-2 haftadır gece 1 kez emziriyorum.bu son ay içerisinde, 35 günde, 1000 gr artış oldu kilosunda. gece emzirmiyorsanız emzirin arkadaşlar, çok farketti bizde..
canım bende uyuduktan sonra hiç emzirmiyorum. kaçta uyanır emmek isterse. ve kilo alımı çok az bende dişe bağlıyordum iyi söyledin canım çok sağol bende deneyeyim o zaman. bir kere emzirmek yetiyormu peki yoksa ne zaman uyanırsam deneyeyimmi. İnşallah kilo alır yaa.
canım bende uyuduktan sonra hiç emzirmiyorum. kaçta uyanır emmek isterse. ve kilo alımı çok az bende dişe bağlıyordum iyi söyledin canım çok sağol bende deneyeyim o zaman. bir kere emzirmek yetiyormu peki yoksa ne zaman uyanırsam deneyeyimmi. İnşallah kilo alır yaa.
bu sıkıntıyı bende yaşadım sakın evde oldugunda sagıp verme gibi bi hata yapma biraz aglayacak ama meme dönecek sakın....yılma bırak aglasın ve çok acıksın
benimkide doğduğundan beri işim olduğu zamanlar sağıp biberonla veriyordum,alışa alışa son iş günümde alıştı işte..sütü sağıp buzluğa koyuyorum,emdiği kadar emsin artık,düzelene kadar böyle idare edecem..ama kilosuda 10 günde çok az artmış..bilmiyorum ne yapacağımı..gerçekten annelik çok zormuş..emmeyince kendimi eksik hissediyorum,eşimde kızıyor,takma kafana napalım,emmezse biberonla verirsin diyor ama olmuyor işte...sütünü sağ caanım oğluemda yapıyor arada neden olduğunu bende anlamıyorum birde 27günlükden beri mama yiyor biberonla alışsa şimdimi alıştı aaradan okadar uzun zaman geçti off offfff ne zormuş annelik
günaydın güzel annelerrr
Çok sağol Damlacım, amin. Biz Laradayız. Yeni açılan terracitynin az ilerisi
burda biraz önce deprem oldu çok korktum bebeğim aklıma geldi hemen ona sarıldım allahtan bişey olmadı allah korusun bütün bebişleri
elazığdayım canımgeçmiş olsun canım neresinde deprem oldu burada depremi hissetmedim allah korusun bütün bebişleri
gerçekten anne olmuşuz benimde ilk aklıma bebğim geldi kanepede oynuyordu hiçbişeyden habersiz yavrumkızlar biz Mardinde oturuyoruz depremi hissettiim, hemen gidip bebeğimi beşiğinden çıkardım garibim uyuyordu yaa. Kendimde hemen gidip bir şeyler üstüme giydim malum sıcak çıplak çıplak dolaşıyordum evde sonra geçti şoku hemen eşimi aradım seminerde o, hissettin mi diye hissetmemiş, internete baktım nerde olmuş deprem diye, internette gitti, gelince baktım saat 10.34 de deprem olmuş merkezi Elazığ. Allah yardımcıları olsun, İnşallah bir şey yoktur, can kaybı olmasın da.
Eşimi aradığım saate baktım tlfun. Saat 10.37 de aramışım evet benim hissettiğim de depremdi o an da ben internete bakıyordum sallandı birden masa, ilk aklıma gelen de kızım oldu. Yaa biz anne olmuşuz galiba şimdi yazarken duygulandım o giyinik olmayan halimle bile önce bebeğime koştum. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın. Amiiin.
aa lara da mısınız bizde larada oturuyoruz denizden 200 metre yakın oturuyoruz örnekköy biliyorsun sanırım ayy çok sıcak ve nemli burasıı
bu arada günaydın annişler
burda biraz önce deprem oldu çok korktum bebeğim aklıma geldi hemen ona sarıldım allahtan bişey olmadı allah korusun bütün bebişleri
kızlar biz Mardinde oturuyoruz depremi hissettiim, hemen gidip bebeğimi beşiğinden çıkardım garibim uyuyordu yaa. Kendimde hemen gidip bir şeyler üstüme giydim malum sıcak çıplak çıplak dolaşıyordum evde sonra geçti şoku hemen eşimi aradım seminerde o, hissettin mi diye hissetmemiş, internete baktım nerde olmuş deprem diye, internette gitti, gelince baktım saat 10.34 de deprem olmuş merkezi Elazığ. Allah yardımcıları olsun, İnşallah bir şey yoktur, can kaybı olmasın da.
Eşimi aradığım saate baktım tlfun. Saat 10.37 de aramışım evet benim hissettiğim de depremdi o an da ben internete bakıyordum sallandı birden masa, ilk aklıma gelen de kızım oldu. Yaa biz anne olmuşuz galiba şimdi yazarken duygulandım o giyinik olmayan halimle bile önce bebeğime koştum. Allahım yavrularımızı bize bağışlasın. Amiiin.
Günaydıııın nasılsınız..Ben yine iyi değilim artık kayınvalidemden bıktım ya nefret ediyorum bazen o derece deli ediyor beni dün eşimin kuzenininkınası vardı..Sağolsun baktı oğluma ama deli etti beni oynarken bana ver oğlumla oynayacağım dedi yok nazar ederler dedi vermedi ya ver ne nazarı dedim kucağımda 5 dk tutacağım dedim..iNat mırın kırın ede edee verdi.. sinir oldum.. sonra dışarı çıkacağız kına bitti ver diyorum bana vermiyor yok yok ben taşırım puset ile verdim bende boynum kolum tutmuyor camlarım duruyor demesini çok iyi biliyor ama masalar arasında puset üstelik gezdirmeye gelince benim ki turp gibi.. vermedi bana sonra da pusetten kucağına aldı çıktı çocuk terli battanyeyi üzerine at diyorum kadın beni çok afedersiniz ama şeyine bile takmıyor deli oldum kıza kıza üstüne battanye yi attım esiyor bir de deli oldum deli..
Sonra eşime söyledim sen bişey dersen sen dediğin için annem yapmaz diyor Allah ım dedim benimle ne yarışına giriyor ya bıktım bu kadından dedim çocuğum sağlığı için görmüyor mu terli olduğunu dedim ne olmuş dedi akşam eşimle de kavga ettik ilk defa iyi geceler demeden öpmeden uyudu.. bende sinirlendim gittim akvaryum başına ağladım..sonra geldi baktı uykum yok dedim gel içeri dedi gitti bir zaman sonra gittim..Küs küs yattık yani
Vallahi anlamıyorum ya ne olur ne derdi var bu gerizekalı diyorum artık sanki kendi oğlu ben bakıcısıyım..Bir gün bıraktım ona hemen kendinin oldu sinir oluyorum dayanabileceğimi bilsem inan gideceğim 1 hafta al bak diyeceğim o kadar deli oldum yani
bende aynı konudan muzdariptim ama artık daha bilinçliyim diyebilirim.
biz de dün eşimin teyzesine gittik. normalinde olsa babananedir derdim o da ilgilensin ama artık hiç karıştırmıyorum. bebeğimi de resmen kaçırdım akşam boyu. en son beni köseye sıkıştırdı diyebilirim ver ben bakayım diye dedim durmaz emziği evde uykusu var diye yine de aldı. içimden de dua ettim inşallah durmaz diye hakikaten kıyameti kopardı bana gelince ise hemen sustu.
neden böyle davrandın diye sorarsanız eskiden hep danışırdım oda aşırı müdahale yetkisini bulurdu. şimdi okadar rahatım ki anlatamam. çünkü ne de olsa büyük laf söyleyemiyorum bende kaçış yolunu seçiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?