gerçekten anne olmuşuz benimde ilk aklıma bebğim geldi kanepede oynuyordu hiçbişeyden habersiz yavrum
çok geçmiş olsun canım asıl korkuyu siz yaşamışsınız. İyisiniz değil mi şimdi? Ben de lise 1. sınıfı Elazığda okudum, babamın görevi nedeniyle(bankacı) ordaki depremleri biliyorum, bir kere evin uzun koridoru nasıl beşik gibi sallanmıştı. Allahım korusun hepimiz. Amiin.
Sağol canım:)Geçmiş olsun kızlar, Allah korusun bebişlerinizi ve sizi
Günaydıııın nasılsınız..Ben yine iyi değilim artık kayınvalidemden bıktım ya nefret ediyorum bazen o derece deli ediyor beni dün eşimin kuzenininkınası vardı..Sağolsun baktı oğluma ama deli etti beni oynarken bana ver oğlumla oynayacağım dedi yok nazar ederler dedi vermedi ya ver ne nazarı dedim kucağımda 5 dk tutacağım dedim..iNat mırın kırın ede edee verdi.. sinir oldum.. sonra dışarı çıkacağız kına bitti ver diyorum bana vermiyor yok yok ben taşırım puset ile verdim bende boynum kolum tutmuyor camlarım duruyor demesini çok iyi biliyor ama masalar arasında puset üstelik gezdirmeye gelince benim ki turp gibi.. vermedi bana sonra da pusetten kucağına aldı çıktı çocuk terli battanyeyi üzerine at diyorum kadın beni çok afedersiniz ama şeyine bile takmıyor deli oldum kıza kıza üstüne battanye yi attım esiyor bir de deli oldum deli..
Sonra eşime söyledim sen bişey dersen sen dediğin için annem yapmaz diyor Allah ım dedim benimle ne yarışına giriyor ya bıktım bu kadından dedim çocuğum sağlığı için görmüyor mu terli olduğunu dedim ne olmuş dedi akşam eşimle de kavga ettik ilk defa iyi geceler demeden öpmeden uyudu.. bende sinirlendim gittim akvaryum başına ağladım..sonra geldi baktı uykum yok dedim gel içeri dedi gitti bir zaman sonra gittim..Küs küs yattık yani
Vallahi anlamıyorum ya ne olur ne derdi var bu gerizekalı diyorum artık sanki kendi oğlu ben bakıcısıyım..Bir gün bıraktım ona hemen kendinin oldu sinir oluyorum dayanabileceğimi bilsem inan gideceğim 1 hafta al bak diyeceğim o kadar deli oldum yani
ayyy bu gıcık kayınvalidelere yuuuuuh. Ne 1 haftası kız ben hiç vermem, yaa gıcık kapıyorsam bebişime dokunması bile batar bana. Dikkat ediyorum da sen, Sultan ve posoidon(Özlem) kaynanna gıcıklarınız için af söylemeye söylüyor diyorsunuz bakmaya gelip bakmıyor diye sitem ediyorsunuz,sitem etmeyin daha iyi bu gıcıklar ne bakacak sizden olan parçalarınıza, ayyy ben kıskanırım yavrumu, kızzz bu laf söyleyenlere ben bebeğimi verir miyim dokundurmam bile , yabancı baksın daha iyi,
benim kayınvalidem vefat etti, ama Allah var hiç öyle aramızda kırgınlığımız olmadı yani olacak zaman olmadı belki de. Ama kayınvalidemin annesi hayatta, yani eşimin anneannesi ayyyy o bana kaynanalık yapıyor gördüğüm zaman, yanımda kaldı 35 gün resmen asker gibi zamanı saydım , şu gün geçti ne zaman gidecek diye, geçinmesi kolay biri olsa başımın üstünde haa onun suçu mu ne, torununu yani eşimi sürekli övmesi, beni yakıştırmıyor yanına heralde haspam