2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

gerçekten anne olmuşuz benimde ilk aklıma bebğim geldi kanepede oynuyordu hiçbişeyden habersiz yavrum

çok geçmiş olsun canım asıl korkuyu siz yaşamışsınız. İyisiniz değil mi şimdi? Ben de lise 1. sınıfı Elazığda okudum, babamın görevi nedeniyle(bankacı) ordaki depremleri biliyorum, bir kere evin uzun koridoru nasıl beşik gibi sallanmıştı. Allahım korusun hepimiz. Amiin.

Geçmiş olsun kızlar, Allah korusun bebişlerinizi ve sizi
Sağol canım:)

ayyy bu gıcık kayınvalidelere yuuuuuh. Ne 1 haftası kız ben hiç vermem, yaa gıcık kapıyorsam bebişime dokunması bile batar bana. Dikkat ediyorum da sen, Sultan ve posoidon(Özlem) kaynanna gıcıklarınız için af söylemeye söylüyor diyorsunuz bakmaya gelip bakmıyor diye sitem ediyorsunuz,sitem etmeyin daha iyi bu gıcıklar ne bakacak sizden olan parçalarınıza, ayyy ben kıskanırım yavrumu, kızzz bu laf söyleyenlere ben bebeğimi verir miyim dokundurmam bile , yabancı baksın daha iyi,
benim kayınvalidem vefat etti, ama Allah var hiç öyle aramızda kırgınlığımız olmadı yani olacak zaman olmadı belki de. Ama kayınvalidemin annesi hayatta, yani eşimin anneannesi ayyyy o bana kaynanalık yapıyor gördüğüm zaman, yanımda kaldı 35 gün resmen asker gibi zamanı saydım , şu gün geçti ne zaman gidecek diye, geçinmesi kolay biri olsa başımın üstünde haa onun suçu mu ne, torununu yani eşimi sürekli övmesi, beni yakıştırmıyor yanına heralde haspam yaaa apartmanda bir bayan öğretmeni görmüş yeni anne olmuştu kadın o zaman, benim tanışıklığım bile yok eşim kocasını tanıyor neyse, demesin mi neçee güzel kadın, yanındaki ben'i hiç görmez zaten. Unutmuyorum bana dediklerini aslansın sen aslan güzeli kaptın, kaymakam gibi koca verdik(eltimin ona cevabı: vali gibi de kız aldınızı adamsın eltim) yaa böyle taçsız prensesim, o kadar güleryüzlü, sıcakkanlı davranmıştım ki ona bunları bna söylemeye hakkım yoktu, eşimin yanında otururken bana böyle söylemiştin demiştim, onun yanında kusura bakma, özür dilemeler yaptı ama kalp kırıklığım geçmedi. İşine gelince yaşlı oluyor yok senden benden genç, her yaşlı hata yaptığında yaşlıdır deyip sineye çekemiyorum ben çünkü yaşlılarınböyle konuşmalar yaptığını görmüyorum bu başka canımm, herkes hakkında konuşur, kimseyi beğenmez, diyecek bir lafı vardır. Ben de ona onun yöntemiyle yaklaşıyorum. Ertesi gün gidecek yatağını yaparken artık yarın kendi yatağını sen yaparsın dedim, hiç de kal diye ısrar etmedim. Oraya gidince ne kadar yalvarmışım kal diye söylemiş, böyle şeyleri olmasa bizle yaşa diyecektim ben, benim gönlüm o kadar geniş, bir oda mı fazla gelecekti sanki, ben de eşimle çooook kavgalar etmiştim hep onun tarafı yüzünden şimdi düşünüyorum boşuna kavga etmişim, bu aramıza fitne sokanları Allah bildiği gibi yapsın. Yıllarımıza yazık, eşini kontrol edebiliyorsan yaptırmaa, izin verme böyle şeylere blöf yap, oyununu iyi oyna, benim eşim çok pasif kalıyordu bu konularda ama yavaş yavaş yanımda olmaya başladı, ağlayıp, tartışıp eşinle aranıza soğukluk girmesine izin verme!!!!!!

benimki hem oğlum hemde annem diye seviyor.
ağlayınca da kim dövdü seni annen mi döverim ben anneyi diyo
bazen de anne beni döversen babaannem de seni döver diyor.
sürekli oğlumun ağzıyla konuşurmuş gibi yapıp bana lafı sokuveriyor
ayrıca emzirirken de üstten üstten bakması yok mu hani doğru tutuyomuyum becerebiliyomuyum diye
komutları ise hiiiiiiiiiiç bitmiyor "üstünü ört, yok belinden tut, bu banyo suyu sıcak yada soğuk........"

hangi birine alıntı yapayım ahhh bu kaynanalar, benımkı sızınkıne nazaran ıyı. ama bende o severken bebişimi kıskanıyorum nıyeyse sonuçta torunu yanı, bıkere eşime dedımkı annene soyle keremı annem annem dıye sevmesın o onun babanesı babanem dıye sevsın oda ben soyleyemem yıyosa sen soyle dedı :)) tabı bende soyleyemedım sonra alıştım tabı ama ben heryere gıdıyorum keremı babanesıne bırakıp hıç oyle saçma şeyler yapmıo hatta ağlarsa benı arıyor dılek verdığın sut bıttı birşey vereyımmı yoksa yetrlımı falan dıye idare ediyoruz yanı.hele pazar gunlerı çok işime yarıyor sağolsun sabah emzırıp verıyorum 6 da 7 de sonra eşimle koyun koyuna mışıl mışıl uyku çekıyorumm

ah canımya büyük geçmiş olsun annelik böyle birşey işte ne korku tanıyor ne acı herşey evlatlarımız için boşuna dememişler cennet anaların ayaklarının altındadır diye cenneti haketmek okadar kolay olsaydı cehennem diye biryer olmazdı rabbim korusun hepimizi afetlerinden

soğol canım amin bütün bebişleride korusun
amin canım amin çok şükür iyiz bişey olmadı ama çok korktum inan kendimden çok bebeği düşündüm kızım olmasa hiç umruma gelmezdi normlade çok korkmam depremde ama bebek olunca iş değişti onu korumak istedim hemen yanına koşup sarıldım üzerine kapandım

Son düzenleme:

yok be güzelim ben asla şikayet etmiyorum bakmıyor die benim ki tam tersi bakma meraklısı hep ben bakayım diyor ben lafımı da söylüyorum baktırmıyorum da ama zorunlu olunca da bırakıyorum 1 defa misafir gelecekti 3 aile hazırlık yapmak için bıraktım bir de camları silerken ben baktırmak bile istemiyorum ama ama işte..

Eyy benim Allah'Immm ya sabır..
ayyy ben olsam evet dövdüm hemde evire çevire der gülerim gerizekalııııı
Rabbim hepimizi ayrı ayrı imtahan ediyor..Sabır mevlam sabır..

Ayy ben buna deli oluyorum ya benim canımın canını benden daha mı iyi koruyacaksın sen ya deli midir nedir..

canım yanlış anlama ama oda torunu tamam bal falan vermesi yanlış onunda canının bi parçası sahiplenmiş seviyor sevmezse dahamı iyi olacaktı bence çok fazla takma rahat ol kadınında ilk torunu sevsin onada yazık ama yıkamak istemiş ne güzel işte sevdiğinden yapıyor annesi sen üzülme birazcık kaynanana güven sen rahat ol. benim kaynanamda kızım falan diyor ama hiç zoruma gitmiyor hatta annesi kızımı kıskanıyor herkes kıskanıyor bitek babaanne kıskanmıyor diyor bazende kızzım anne seni döverse ara tmama kızım falan diyor hiç zoruma gitmiyor gülüp geçiyorum babaannesi sonuçta

Son düzenleme:

Beni yanlış anladın hayatım..Sevsin sevmesin ilgilenmesin demiyorum..Ama benim kayınvalidem biraz fazla sahipleniyor..Herşeyini kendi yapmak istiyor..Hamile iken bile mobilyalar kuruluyor şekline karışıyor ben sevmeidm bunu değiştirin diyor..Yani normal değil bu..Ne giydireceğime bile karışıyor giydiriyorum ben sevmedim diyor değiştiriyor bu normal değil bence..Tabi ki oğlum die sevecek ama benim oğlum annesinin kuzusu der ise sürekli geliyorlar bana torunum demiyor ki..Ben hamile iken kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorudum gerisini sen düşün diyorum canım..Eşim bile söyledi bunu..

Ben ilk torunu die herşeye ok diyorum hevesi var diyorum ama kimse benim ilk çocuğum olduğunu akıl edemiyorum bende ilk heyecanım olduğunu düşünmüyor..BU da benim zoruma gidiyor..

anladım canım ozaman haklısın kaynana fazla abartmış kendini bebeğin babaanesi değilde annesi gibi görüyor.hatırlatmak lazım babaanne olduğunu

slm arkadaşlar nasılsınız.
oğlumu doktora götürdük ve 120 gr bi hafta içinde zayıflamış.
doktor hemen mama verdi. aptamil 1 i kullanıcaksın
10 gibi meyvesuyu dedi.
1 hafta snrada ikindi öğününde yoğurt vericeksin evde mayalayıp dedi.
4 aylık olduğundada hafiften sebze çorbalarına başlıcaz.
maalesef artık sütüm yetmiyor.
neyse bu zamana kadar sadece süt aldı.
bunada şükür .
şimdi önce memei veriyorum snra 60 cc içiyor mamayı.
sizinkiler kaç cc içiyor.

maşallah oğluna canım. anladığım kadarıyla siz rota aşınızı oldunuz. nerde yaptırdın aşıyı? özel sigorta karşılıyor mu acaba. eczaneden kendin alırsan sağlık ocağında yapılıyo ama aşı 200 liraya yakınmış sanırım

Emir bugün güzel uyuyor maş.Bende evi sildim yemek yedim sizede bir bakayım dedim.Bugün kucagımda yada memede uyudu.Ama dün akşam uyumak için nasıl göbegini atıyor nasıl bagırıyor anlatamam.Hiç öye yapmazdı akıllıcık oglum.Yıkadık eşimle birazda rezene verdim öylelikle uyudu.Uyku için aglıyormuş memeyi bile istemiyor.Eee ana uykucu baba uykucu ne olmasını bekliyosak :)

benim de kendi annem "kızım benim" diye seviyor, bir ara "Ayşe şimdi kızacak nerden senin kızın oluyor ,ben doğurdum diyecek "dedi, o an yooo niye öyle düşüneyim dedim, hatta annemin sevmesi, kızıma ilgisi hoşuma gitti, ama ne zaman annemle sürtüşecek bir konumuz olsa bebişime kızım demesini bile istemiyorum, zaman zaman öz anneye böyle hissedilirse kaynananıza böyle hissetmenizi olumlu karşılıyorum.
ayyy senin kayınvalide de herşeye karışıyormuş canım ben bir tahammül ederim iki ederim belki iki bile etmem o ne öylekıyafetine kadar karışmalar pees, kız benim kızım istediğimi giydiririm izin verirsen desen çok mu ağır olur bilemedim şimdi:)

Ben rahatsız olmuyorum böyle söylemesinden normalde ama yaptıklarının üzerine böyle konuşunca işin özü bana batıyor..Valla iyi fikir az kötü gelin olmak istiyorum valla

offfff offffff kayınvalideler yüzünden eşinle küsmek ne sinir durum ama haklısın bebeğe müdahale uyuz ediyor insanı annesinden başka düşünen olurmu öyle
burda biraz önce deprem oldu çok korktum bebeğim aklıma geldi hemen ona sarıldım allahtan bişey olmadı allah korusun bütün bebişleri

geçmiş olsun kızlar
Çok sağol Damlacım, amin. Biz Laradayız. Yeni açılan terracitynin az ilerisi

abimlerde konyaaltında oturuyorlar tam bilmiyorum çok gelip gitmişliğim var antalyaya inş gelince görüşürüz canım

selm arkadaşlar...herkez iyidir inşallah bebişler de iyidir...
geçmiş sayfalara bakamadım fırsat bulupta hemen yazıya geçtim.
benim kız çok huysuz yaa pazartesi dr.götürdüm nasıl ağlıyo katıla katıla
dr.muayene etti gaz sıkıştırmış dedi bebeğinizde bişey yok merak etmeyin dedi...
bu gaz bizden gitmedi gitti.valla ben bittim artık:S
neyse kızım çok güzel kilo almış maşşallah 76oogr olmuş.boyunu ölçtü ama sormadım telaştan.
kısmetse kızım pazar günü 4.ayını dolduruyo aşılarımız var...
haa dr.sordum su veriyimmi diye günde 4yada5 çay kaşığı verebilirsin dedi...isteyerek içerse dahada arttır dedi.

ohhh maaşallah minik prensese

maşallah meryem cerenebizim oğlanda çok huysuz canım yaaaaa gaz sorunmuz yok bizimkide kucak istediği için ağlıyor 1 yaşına kadar sürermiş bu katılma bizdede var malesef sormuştım doktora nefes alamıyor katılınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…