2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa görüşelim görüşelim, ne güzel olur Antalyadakiler toplaşalım.

Maşallah kuzuya Bizde de gaz hortladı, yani zaten ilaca devam ediyorduk, yetmez mi oldu nedir, iki gündür feci huysuz.. Of zaten hava da sıcak

merhaba kızlar nasılsınız? ben yine süt konusuna kafamı takıyorum... göğüslerim bi kaç gündür çok yumuşak, hiç dolmuyor sanki, göğüs pedimde hiç ıslanmıyor :26::26: doyuyormu doymuyor mu bilmiyorum... aç olsa ağlar diyeceksiniz, ama zaten sürekli emiyor... azıcık azıcık emiyor galiba... yarın sağlık ocağına gidip tarttıracağım, gönlüm razı olmuyor böyle arada kalmaya ek gıdaya bi geçseydik hayırlısıyla, ne yiyor ne yemiyor bilirdim en azından :26::26:

kızlar bişey sorcam, sizin bebeğiniz emmeyi bitirip memyi bıraktığında ağızının kenarında süt oluyormu? yada sütünüz devam akıyormu? benimkinde bazen oluyor genelde olmuyor :26::26: ayyy nasıl anlıcam doyup doymadığını yaaa :84::84:

3,5 aydır hep aynı sorun, sıkıldım artık yaaa :84::84: mamayına istemiyor artık, napcam ben

cnm ben emzirince genelde süt oluyor ağızında bizde kısmetse 1 hafta içinde geçicez ek gıdalara şuan anne sütü mama alıyor ama mamayı herzaman vermiyorum sütüm olunca gerek kalmıyo ama bazen dediğin gibi benim memişlerde yumuşacık oluyo sıkıyorum damla bile gelmiyo 1 haftadır maşallahım var sütüm çoğaldı ama neyden oldu anlamadım genelde normal şeyler yiyorum doktorumuzun dediği gibi çeşit oluyo öğünlerimde belki de ondan oluyodur

slm kızlar nasılsınız biz bugün teftişteydik oğluşlaalt kattaki komşum bakacak ya inşallah eylülde oğluşa bugün gittim evine şöyle bir alıcı gözüyle baktım ilk kez..evi gayet temiz hatta halıları temiz mi tozlu mu diye öğrenmek için açık yeşil bir çorabım vardı onu giydim evde terliksiz dolaştım sonra altına baktım tertemiz çorabımsehpayı yerleştirme bahanesiyle şöyle bir peçeteyi gezdirdim toz yoktu ve ben habersiz gitmiştim ve hemen ben yapamıyorum diye kalktı gözleme yaptıoğluşu kurban olurum diye sevdi benim hoşuma gitti böyle sevmesi aslında sonra uyudu benim oğlan hemen kanepeyi açtı çarşafı serdi yastıklardan bir set yaptı ve güzelce yatırdık...herşey çok güzeldi ama kadın çok titiz ve bi iş yaparken gürültülü ypıyo mesela ben bulaşıkları makineden çıkarırken tek tek çıkarıyorum bu neredeyse hepsini tek seferde çıkardı ee haliyle oğluş sıçradı eller ayaklar kıpır kıpır oldu...sanırım biz sessizliğe alıştırmışız...uyurkende hep dua etti üfledi oğluşa nazar olmasın diye ve bence samimiydi kadın.sonra tv açıktı biz gittiğimizde hemen kapattı .kapıları cereyan etmesin diye kapattı sonra bezini aç havalansın yazık dedi kalktı içerden örtü getirdi altına serdi pişik olmasın annesi kuzun dedi yani bunca yıllık öğretmenlik hayatımda samimi oolan insanları ayırt edebildiğimi düşünüyorum..siz okuyunca ne hissettiniz..birde kadın ardahanlı yani türkçesi şiveli acaba bir sıkıntı olur mu?

kızzz senden korkulur valla...ama annelik bu işte kendimiz için bukadar diddiklemeyiz herşeyi...açık renk çorap giymene bayıldım valla..herşey süper bence gönül rahatlığı ile emanet edersin..ama sen yine de eylüle kadar iyi bir gözlemle , fazla iyiliğin altından da bişeyler çıkabiliyor biliyorsun..kendi evinde mi bakacak..ben yabancıya emanet edecek olsaydım mutlaka kamera kullanırdım...malesef şive etkileyecektir..ama okadarına yapacak bişey yok kadını istanbul türkçesiyle konuşturamazsınki

Valla canım benim göğüslerimde sünger gibi sanki boş. Ama doyuyorki ağlamıyor. Benimde bebiş bu ay az kilo almıştı. 10 gün önce 6 kiloydu bugün sağlık ocağında tarttırmaya götürdüm 300 gram almış çok sevindim valla. 10 günde gayet iyi. sende bir götür istersen. Pimpirikliyim bilmiyorum ama herşey yolunda giderken moralim bozulmuştu. Gaz sancısı uykusuzluk hiç sorunumuz olmadı maşallah kilo da alırlar fazla kendimizi üzmeye gerek yok bence. Ek gıdayada 6 ay dolmadan geçmeyi düşünmüyorum su bile vermem bence sende 6 ayı doldur.

yeditepe üni. bağdat cad polikliniğine gidiyoruz 145 tl aşı, özel karşılıyor galiba ama emin değilim canım, eczane işini hiç bilmiyorum
Kaynanalar çekiştirilmiş valla sizi duyunca ben benimkini çok sever oldum gerçi benimki iyidir ne yalan söyleyeyim

Valla canım bende gece uyanmasın diye emzirmiyordum kilo alımı acayip düştü. 10 gündür gecede kaldırıyorum acayip farketti. Öğün atlıyormuş kaldırmayınca. Hem emip tekrar uyuyor uykusu kesinlikle bölünmüyor merak etme.

kızlar ben bu çocugumda calıştıgım içi,n bazı tedirginlikler yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim...sanki çok az yiyor 4 saatte 75 cc anne sütüyle iki kere veriyorum 4 aylık olunca kilosu 8 bucuktu bu kiloyuda nerden aldı anlayamadım sizce doyuyormu ac kala kala midesimi küçüldü:18::18::18:

okısım yanlış oldu ben emziriyorum mesela saat 1 birde 75 cc süt bırakıyorum saat 4 e kadar iki kerede veriyolar normal mi acaba yaa

bak canım ben işe başlayınca süt sağdım biberon mecburiyet ve bu alıştı zorlanmadan süt agzına gelmesine hani süt cektikten sonra aşagı iner kaynayana kadar bu kıyametleri koparıyordu kaynamasına izin vermeden agzını acacak agzına süt gelecek hesabı biberon öyle ya inatçı baskıylaa....agladı memeyi verdim aglarken ucunu agzına koydumminnaılmaz acıktı bu sefer emzik niyetine cekti meme mi derken kaynadı bu baktı böle geliyo bir iki derken kandırdım onuuzun sürdü korkma
kalbinde acıklık olmasına rağmen aglattım ama hiç br şey anne sütü gibi olamaz nedne mahrum kalsın aglasın ama sütümden mahrum kalmasın sende diren illa memeden ver umarım agzına başka bi tat vermedin yani her hangi bi gıda degdirmedin agzına ii düşün kıx bi kere cikolata yalattı cocuk 1 hafta emmedi agzına başka tatlı aldıgı için buna da çok dikkat ama unutmaki direniyolar ama illa inatla direnirsen memeye dönüyolar korkma aglasın agladıgı almadıgı sıra pış pış de şarkı söylee ona ninni söyle götünü hafif pış pış yap hafif salla bunu yaparkende meme ucu agzında olmalı bunu biraz den bakalım

işte tahmin ettigim gibi sorun biberondan cabuk gelmesi ama bak güzel bir zaman araya girmiş sen 2 ayda onu düzene sokacaksın zaten küçükkken unutuyorlar memeyi 6 ay ı aşınca dünyayı ver o memesiz yapamayacak biliyormusun sende işten ggeldiginde veya süt bırakarak bol bol anne sütü vereceksin inş.. dedigimi yap göreceksin düzelecek görsünler annelermi yaman kuzucuklarımız mı yaman gelişme olursa bana özele yaz gecmişi calıştıgımdan bazen takip edemiyorum sevinirim düzelirse hadi annesi inş.. atlatacaksın

gemiş olsun tatlım inş.. düzelirde moraliniz düzelir...yapılan bi araştırmaya göre solak olanlar beyinlerini daha çok kullanabiliyormuş cünkü solak olanlar beynin sol kısmını kullanıyor biz sag kısmını talamik bölgenin sol kısmının daha aktif oldugu söyleniyormuş....bu arada albert einstein'da solakmış seninkide bize yeni bir mucize bulur ha ne dersin....

gene yanlış yazdım...dün denizmi çarptı ne gözler kapanıyo olanda uyudu fırsat bu firsat yazayım dedim ama benim beynimdeki sol kısımda sag kısımda kimyasal akış durdu yaff....solaklar sağ kısımı sag kullananlarda sol kısmı kullanabiliyormuş çok şükür yazdımm

canım kilo alımını ilk aylarla kıyas yapma ilk aylar ayda 1100 almasına ragmen bu ay 800 gr aldık bu bile çok aslında gittikce bu kilo olayı azalarak devam edecek ve ben su dahi vermiyorum sadece anne sütü

çok uykusuz kalıyor gaz soruna ve üşütmeye benziyor anne sütü sadece alıyorsa süt yeşilse üşütmüş demektir düzelir korkma ayaklar ve göbek kısmı hep kapalı kalacak illa sıcaklarda bile ince bir örtüyle sen sanırım emziriken örtmemişsin sürede böle uzun olunca üşümüştür buda karın agrısı anlamına geliyo yeşil kakanın

ay süt yeşilse demişim kakası yeşilsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…