offfff offffff kayınvalideler yüzünden eşinle küsmek ne sinir durum ama haklısın bebeğe müdahale uyuz ediyor insanı annesinden başka düşünen olurmu öyle
geçmiş olsun kızlar
abimlerde konyaaltında oturuyorlar tam bilmiyorum çok gelip gitmişliğim var antalyaya inş gelince görüşürüz canım
selm arkadaşlar...herkez iyidir inşallah bebişler de iyidir...
geçmiş sayfalara bakamadım fırsat bulupta hemen yazıya geçtim.
benim kız çok huysuz yaapazartesi dr.götürdüm nasıl ağlıyo katıla katıla
dr.muayene etti gaz sıkıştırmış dedi bebeğinizde bişey yok merak etmeyin dedi...
bu gaz bizden gitmedi gitti.valla ben bittim artık:S
neyse kızım çok güzel kilo almış maşşallah76oogr olmuş.boyunu ölçtü ama sormadım telaştan.
kısmetse kızım pazar günü 4.ayını dolduruyoaşılarımız var...
haa dr.sordum su veriyimmi diye günde 4yada5 çay kaşığı verebilirsin dedi...isteyerek içerse dahada arttır dedi.
merhaba kızlar nasılsınız? ben yine süt konusuna kafamı takıyorum... göğüslerim bi kaç gündür çok yumuşak, hiç dolmuyor sanki, göğüs pedimde hiç ıslanmıyor :26::26: doyuyormu doymuyor mu bilmiyorum... aç olsa ağlar diyeceksiniz, ama zaten sürekli emiyor... azıcık azıcık emiyor galiba... yarın sağlık ocağına gidip tarttıracağım, gönlüm razı olmuyor böyle arada kalmayaek gıdaya bi geçseydik hayırlısıyla, ne yiyor ne yemiyor bilirdim en azından :26::26:
kızlar bişey sorcam, sizin bebeğiniz emmeyi bitirip memyi bıraktığında ağızının kenarında süt oluyormu? yada sütünüz devam akıyormu? benimkinde bazen oluyor genelde olmuyor :26::26: ayyy nasıl anlıcam doyup doymadığını yaaa :84::84:
3,5 aydır hep aynı sorun, sıkıldım artık yaaa :84::84: mamayına istemiyor artık, napcam ben
slm kızlar nasılsınız biz bugün teftişteydik oğluşlaalt kattaki komşum bakacak ya inşallah eylülde oğluşa bugün gittim evine şöyle bir alıcı gözüyle baktım ilk kez..evi gayet temiz hatta halıları temiz mi tozlu mu diye öğrenmek için açık yeşil bir çorabım vardı onu giydim evde terliksiz dolaştım sonra altına baktım tertemiz çorabım sehpayı yerleştirme bahanesiyle şöyle bir peçeteyi gezdirdim toz yoktu ve ben habersiz gitmiştim ve hemen ben yapamıyorum diye kalktı gözleme yaptı oğluşu kurban olurum diye sevdi benim hoşuma gitti böyle sevmesi aslında sonra uyudu benim oğlan hemen kanepeyi açtı çarşafı serdi yastıklardan bir set yaptı ve güzelce yatırdık...herşey çok güzeldi ama kadın çok titiz ve bi iş yaparken gürültülü ypıyo mesela ben bulaşıkları makineden çıkarırken tek tek çıkarıyorum bu neredeyse hepsini tek seferde çıkardı ee haliyle oğluş sıçradı eller ayaklar kıpır kıpır oldu...sanırım biz sessizliğe alıştırmışız...uyurkende hep dua etti üfledi oğluşa nazar olmasın diye ve bence samimiydi kadın.sonra tv açıktı biz gittiğimizde hemen kapattı .kapıları cereyan etmesin diye kapattı sonra bezini aç havalansın yazık dedi kalktı içerden örtü getirdi altına serdi pişik olmasın annesi kuzun dedi yani bunca yıllık öğretmenlik hayatımda samimi oolan insanları ayırt edebildiğimi düşünüyorum..siz okuyunca ne hissettiniz..birde kadın ardahanlı yani türkçesi şiveli acaba bir sıkıntı olur mu?
merhaba kızlar nasılsınız? ben yine süt konusuna kafamı takıyorum... göğüslerim bi kaç gündür çok yumuşak, hiç dolmuyor sanki, göğüs pedimde hiç ıslanmıyor :26::26: doyuyormu doymuyor mu bilmiyorum... aç olsa ağlar diyeceksiniz, ama zaten sürekli emiyor... azıcık azıcık emiyor galiba... yarın sağlık ocağına gidip tarttıracağım, gönlüm razı olmuyor böyle arada kalmayaek gıdaya bi geçseydik hayırlısıyla, ne yiyor ne yemiyor bilirdim en azından :26::26:
kızlar bişey sorcam, sizin bebeğiniz emmeyi bitirip memyi bıraktığında ağızının kenarında süt oluyormu? yada sütünüz devam akıyormu? benimkinde bazen oluyor genelde olmuyor :26::26: ayyy nasıl anlıcam doyup doymadığını yaaa :84::84:
3,5 aydır hep aynı sorun, sıkıldım artık yaaa :84::84: mamayına istemiyor artık, napcam ben
maşallah oğluna canım. anladığım kadarıyla siz rota aşınızı oldunuz. nerde yaptırdın aşıyı? özel sigorta karşılıyor mu acaba. eczaneden kendin alırsan sağlık ocağında yapılıyo ama aşı 200 liraya yakınmış sanırım
Kızım gece boyu uyanmıyor diye daha önceleri emzirmiyordum. kilo alımı azaldı gibi olmuştu. yani 3 haftada 600 gr almıştı ki ilk aylardaki durumuna göre bu kilo alımı baya az. 1-2 haftadır gece 1 kez emziriyorum.bu son ay içerisinde, 35 günde, 1000 gr artış oldu kilosunda. gece emzirmiyorsanız emzirin arkadaşlar, çok farketti bizde..
kızlar ben bu çocugumda calıştıgım içi,n bazı tedirginlikler yaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim...sanki çok az yiyor 4 saatte 75 cc anne sütüyle iki kere veriyorum 4 aylık olunca kilosu 8 bucuktu bu kiloyuda nerden aldı anlayamadım sizce doyuyormu ac kala kala midesimi küçüldü:18::18::18:
yaz tatiline girdik zaten canım,işe 2 ay ara verdim..bütün ay bişey olmadı son gün böyle yapmaya başladı..bu da benim şansım sanırım..biberonla vermeyeceğim kesinlikle,ama zorlayıncada çok ağladı,sabretmeye çalışşacağım bakalım nolacak???
bu arada senin bebeğinin normale dönmesi ne kadar sürdü?nasıl başardın anlatabilir misin?
benimkide doğduğundan beri işim olduğu zamanlar sağıp biberonla veriyordum,alışa alışa son iş günümde alıştı işte..sütü sağıp buzluğa koyuyorum,emdiği kadar emsin artık,düzelene kadar böyle idare edecem..ama kilosuda 10 günde çok az artmış..bilmiyorum ne yapacağımı..gerçekten annelik çok zormuş..emmeyince kendimi eksik hissediyorum,eşimde kızıyor,takma kafana napalım,emmezse biberonla verirsin diyor ama olmuyor işte...
yaz tatiline girdik zaten canım,işe 2 ay ara verdim..bütün ay bişey olmadı son gün böyle yapmaya başladı..bu da benim şansım sanırım..biberonla vermeyeceğim kesinlikle,ama zorlayıncada çok ağladı,sabretmeye çalışşacağım bakalım nolacak???
bu arada senin bebeğinin normale dönmesi ne kadar sürdü?nasıl başardın anlatabilir misin?
benimkide doğduğundan beri işim olduğu zamanlar sağıp biberonla veriyordum,alışa alışa son iş günümde alıştı işte..sütü sağıp buzluğa koyuyorum,emdiği kadar emsin artık,düzelene kadar böyle idare edecem..ama kilosuda 10 günde çok az artmış..bilmiyorum ne yapacağımı..gerçekten annelik çok zormuş..emmeyince kendimi eksik hissediyorum,eşimde kızıyor,takma kafana napalım,emmezse biberonla verirsin diyor ama olmuyor işte...
Selam herkee. Canım sıkıldı biraz, kayınbabam hastanede yatıyor, diyaliz hastasıydı, anjiyo yapılmıştı, enfeksiyon kapmış.. Eşimin morali çok bozuk.. Öyle olunca brnim de bozuk..
Benim kızım da genelde sol elini kaldırıyor, solak mı olacak diyoruz, genetik mi olur ki bu? Babası solak da..
Ben de kayınvalideme netten öğrendiğimi doktor söyledi diye söylüyorum. Hoş o bile yaramıyor ya, daha etkili yine de. Kendisinin favori lafı " Aman doktorlar ne bilir". Boşa okumuşlar çünkü o kadar yıl
gemiş olsun tatlım inş.. düzelirde moraliniz düzelir...yapılan bi araştırmaya göre solak olanlar beyinlerini daha çok kullanabiliyormuş cünkü solak olanlar beynin sol kısmını kullanıyor biz sag kısmını talamik bölgenin sol kısmının daha aktif oldugu söyleniyormuş....bu arada albert einstein'da solakmış seninkide bize yeni bir mucize bulur ha ne dersin....
Kızım gece boyu uyanmıyor diye daha önceleri emzirmiyordum. kilo alımı azaldı gibi olmuştu. yani 3 haftada 600 gr almıştı ki ilk aylardaki durumuna göre bu kilo alımı baya az. 1-2 haftadır gece 1 kez emziriyorum.bu son ay içerisinde, 35 günde, 1000 gr artış oldu kilosunda. gece emzirmiyorsanız emzirin arkadaşlar, çok farketti bizde..
kızlar merhaba,
bir kaç gündür kızım sabah 9 gibi uyanıyor 2 gibi tekrar uyuyor 1 saat kadar sonra kalkıyor aksam 10.30 kadar uyumuyor. bu uyanık kaldıgı süre içinde
hep aglıyor. memede uyuumak istiyor.hem emiyor hem uyuyor ayırdıgım zaman uyanıp yine aglıyor.kendimi cok yorgun hissediyorum.
birde kızım haftada bir kez kaka yapıyor. dr normal dedi son 3 keredir yeşil kaka yapıyor. dünde ilk defa kabız yaptı cok zorlandı bütün gün ağladı. kızım gibi olan varmı?
çok uykusuz kalıyor gaz soruna ve üşütmeye benziyor anne sütü sadece alıyorsa süt yeşilse üşütmüş demektir düzelir korkma ayaklar ve göbek kısmı hep kapalı kalacak illa sıcaklarda bile ince bir örtüyle sen sanırım emziriken örtmemişsin sürede böle uzun olunca üşümüştür buda karın agrısı anlamına geliyo yeşil kakanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?