2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bizde milupaya üyeyiz, bize niye gelmiyoooo??? bende istiyoooom

çok tatlı bir kaşık ve mama ve bir mama versiyonu yolamışlar bide kitapcık birde bebk için corba tarifleri hemde anne sütüyle yapılan corba tarifi pek ilginç geldi dogrusu yakında sütümü sağıp yogurtunu yapacam zatennnn çok versiyonlu kullanılıyormuş benim haberim yok canım yaa 4 yıl diger cocuklarımı camış gibi boşuna emzirmişim zaten aynı hollanda inegi gibi memeler ahh senemiz dolsada kessem normal memelerimi özledimmm bennnnn.........

Aaa saçı döktüğünü bilmiyordum, teşekkürler bilgi için.. Sadece zeytinyağı kullanayım o zaman

canım oğlumun saçını döktü zaten dökülüyordu ama tararken tarak resmen saç doldu
diğer kızlarda kullandılar galiba ama onların bebişlerin saçını döktümü bilmiyorum
zeytinyağıyla yaptım nende bittii şimdi çok şükür kalmadı yumuşatıyorya karbonata hiç gerek yok yani

iyi akşamlar kızlarr nasılsınız ben çok kötüyüm ya rahmimin girişinde içerden et parçası geliyoo resmen et yaa yarın bi sorun çıkmazsa dr gidecem o çatala alacak kesinn nefret ediyorum çataldannnnnnnnnn

gecmiş olsun canım normal dogum mu yaptın dikiş varsa o zamanla patlamıştır sorun olmaz ama estetigini bozar

Sağolasın Eylülcüm, inşallah..
Belki de öyle solak mucit olur kızım

Ya ben artık çok yoruluyorum ya.. Akşam olduğunda ayağa kalkmasam bile, kucakta emzirirken filan da belim ağrıyor, bütün gün taşımaktan kızı.. Kendimi de kötü hissediyorum böyle deyince de ama napim Size de öyle oluyor mu? Bizimkisi çok kucakçı ondan mı acaba..

ben o solak mucidin tavşan kulaklarını yerim şımartmışın tatlım normaldir şimdide cekiyorsun kukla yaptılar bizi sağolsunlar...annelik işte yılmak yok..

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. benim 3 aylık bir kızım var ilk ay anne sütü artı 1 öğün mama ile 1,5 kğ aldı.doktorum mamayı kesti 2 ay 600 gr.3 ay ise 200 gr almıs.tekrar mamaya başlamaya karar verdik.biberon kullanmak uygun mudur.ek gıdaya başlamalımıyım yoksa ayı mı beklemek gerekir:2:

canım ayaklarını çekip ağlamıyor kafasını kulağını tutup ağlıyor sanırım dişinden ağrı oluyor. kulak ağrısı yaparmış ya. kaka olayı çok kötü oldu bizde. artık 2 günde 3 günde bir kaka yapıyor onada canı sıkılıyor. idrarıda azaldı çok terliyor ama.
canım dün başladım artık emzirmeye inşallah kilo alır ama hiç umudum yok açıkçası. çok sağol canım.

geçmiş olsun canım. İnşallah kimse zarar görmemiştir. ben izleyemedimde heberlerde.

üzüldüm canım yaaa. bak kadın onları yaptı evinde mutlu huzur içinde uyudu sizin kavganız sizinle oldu işte. en çokta o üzüyor beni. yapan çekiyor gidiyor siz birbirinizi yiyorsunuz huzursuz oluyorsunuz işte. benim olayları biliyorsun canım ne diyeyim bilmiyorum inan.

ayyy kızlar sormayın yaaa. bazen çıldırıyorum ben. tam kızımı emzirecekken aaaa diye bi çığlık kolu büküldü valla gördüm diye bağırıyor tabi çocuk korkuyor bakıyorum kolu gayet düzgün sonrada yok yok şimdi düzeldi diyor. ama dün aynını yaptı ama ben bakmıştım bak dedim yapma bi daha ben kontrol ettim. bide yemin etti yine. üstünü ben örtüyorum uyurken o açıyor. kendi sıcaklıyormuş oda sıcaklarmış. bende anne sen menapozdasın diye odamı girecek o daha küçük kendinle nasıl bir tutarsın dedim. çocuk terliyor sırtına bişey koyuyorum bana sen onu uyandırmak için yapıyorsun diyor. sanki uyansa kendi bakacak. o karışmaların sonu yok yanii. Allah yardımcımız olsun kızlar yaaa.

canım dün meryem cereni sormuştum gazı düzeldimi diye ama gördümki hala düzelmemiş çok üzüldüm canım yaaa. İnşallah hemencecik düzelirde rahatlarsınız artık.

kız sen çok fenasın haaa. senden acayip kaynana olur abooooo kaçılın kızlar süper kaynana geliyooooor

maşallah canım inşallah bol bol kilo alır kuzucuk.

yaa öyle deme utandım şimdi:78:gerçekten çokmu fenayım

özlemciğim yaa senin oğlunda ne bulsa emmeye çalışıyormu bu kız beni öldürecek üstündeki örtüyü bile emiyor yaa. kimdeyse neresi denk gelirse emmeye çalışıyor buna çözüm bulmam lazım. doymuyormu desem uğraşıyorum emmiyor ama acaba dişinimi kaşıyor diyorumda pek öyle değil ciddi ciddi emiyor yaaa.

canım şaka yaptım olurmu tabiki oğlunun sağlığını düşüneceksin bende olsam aynını yapardım kesinlikle. canından öte varlığını emanet ediyorsun kolaymı. İnşallah iyi bakar.
inşallah her bakıcı iyi olur..sende annesin ne hisssettin anlattıklarımdan? samimi geldi mi sana?

hee aynılar demekki biz diş kaşıyıcı aldık elinden gelse yutacak yavrum..pike çarşaf oyun halısındaki oyuncaklar kucağımdayken omzumu emmeler hatta banyoda bile kendi kolunu elini nere denk gelirse orasını emiyo..ama bunlar normal emme içgüdüsünü tatmin etmesi lazım..freud derki zamanında tatmin edilmeyen duygular ilerde sorunlara sebep olur..2 yaşına kadar emsinler bildikleri gibi zaten sonra ısırma aşamasına geçicez

canım bana kadın çok iyi gibi geldi o kadarda numara yapamaz. şimdi sence çocuğa iyi bakmayan yada çocuk bakmayacak kimsenin aklına en son gelecek şey altını açıp havalandırmak değilmidir. biz bile üşeniyoruz ya çişini yaparsa diye öyle değilmi ama. bide bak habersiz gitmişsin ve evi tertemizmiş herşeyede dikkat etmiş bence iyi bakar gibi geldi.
canım sorun emmesi değil herşeyi emmesi. ama bunu görümcelerimin aaa bak halasını sevdi nasılda emiyor şeklinde yorumlayıp benim iznim olmadan emzirme olayına girmeleri. üstelik bunu yapmaları beni krize sokacakken aaa sende benim kızımı emzir diye bi teklif gelirse asıl o zaman deliririm. eşime çıtlattım biraz. canım bak dedim 3 aylık bebekle 6 aylık bebeğin emdiği süt aynı değilmiş aylar ilerledikçe bebeğe göre sütün içeriğide değişirmiş dedim ama direk kızkardeşin emzirmesin demedim. biraz zaman geçsin öyle söyleyim dedim. sence haksızmıyım bu konuda canım yaaa.

ayyy sultancım vallahi artık herşeylerinden öyle çok sıkıldım ki şu olmaz olasıca görümce ve kaynananın...nasıl bir dengesizliktir bu anlamıyorum ki...eşine neden direk söylemedinki? anlayacağını düşünmüşsün ama bence anlamaz gibi geliyo...sen biraz pasif kalıyosun lafa laf beşte üste verip oturtsana yok yani hangi devirde yaşıyoruz bak yakında babaannemin anneme dediği lafı duyacakksın diye korkuyorum...aynen şunu demiş( bu arada şunu söyleyim benden 1.5 yaş büyük abim ishalden ve açlıktan öldü babaannem gebersin sanki başka olmayacak mı demiş babamda askerdeymiş neyse) ben süt emmeyi bırakıp ek gıdaya başlayınca sana ihtiyacımız yok kızımızı biz büyütürüz sen annenin evine githemde babamın evde ilk gecesinde bu kadar izin verme..gitme kaynana denen kadının evine daha ne kadar zarar verebilirler sana ve bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…