slm annişler nasılsınız ben çok değişiğimne demek istediğimi yazayım
benim nişanlıyken eşimin aldığı bir tavşşancığım var peluş çok şirin bişey ve biz oğluş ilk eve gelince yanına koyduk resmini çektik sonra her 2 haftada bir çekiyoruz ve gelişimini gözlemliyoruz yine böyle bir akşamdı dün ve biz fotoğrafı çektik tavşinimi yatağın yanına koydum eşimle oğluşu da yatırdım ilk kez yanımızda uyusun dedik sonra ben geldim nette biraz oyalandım sonra yattım uyudum gecenin bir yarısı eşim sen kalk tavşini oğluşun yatağına at basıp düşmeyim ortadan kalksın demiş bende gece 4te uyandım oğluşu eemzirmeye gözler kapalı gittim yatağa tavşini emzirmeye çalışıyorum uykum kaçmasın diye ama hiç açmadım gözümü sonra içerde oğluş ağlamış eşim beni aramış tavşini emzirmeye çalıştığımı görünce gülme krizine girmiş ben gürültüye uyandım kucağımdaa tavşini görünce öyle çok korktum ki hemen yere attım sonra tabi bende gülmeye başladımkızlarr epey şaşkın oldum ben yaaaa
merhaba benim son adet tarihim 4 haziran bugün kanda bhcg baktırdım sonuç 85 pozitif yani. ben de inşallah 2011 mart annesi olacağım.
slm annişler nasılsınız ben çok değişiğimne demek istediğimi yazayım
benim nişanlıyken eşimin aldığı bir tavşşancığım var peluş çok şirin bişey ve biz oğluş ilk eve gelince yanına koyduk resmini çektik sonra her 2 haftada bir çekiyoruz ve gelişimini gözlemliyoruz yine böyle bir akşamdı dün ve biz fotoğrafı çektik tavşinimi yatağın yanına koydum eşimle oğluşu da yatırdım ilk kez yanımızda uyusun dedik sonra ben geldim nette biraz oyalandım sonra yattım uyudum gecenin bir yarısı eşim sen kalk tavşini oğluşun yatağına at basıp düşmeyim ortadan kalksın demiş bende gece 4te uyandım oğluşu eemzirmeye gözler kapalı gittim yatağa tavşini emzirmeye çalışıyorum uykum kaçmasın diye ama hiç açmadım gözümü sonra içerde oğluş ağlamış eşim beni aramış tavşini emzirmeye çalıştığımı görünce gülme krizine girmiş ben gürültüye uyandım kucağımdaa tavşini görünce öyle çok korktum ki hemen yere attım sonra tabi bende gülmeye başladımkızlarr epey şaşkın oldum ben yaaaa
bende çok severim bir ara elma kabuk tarçın ve karanfil kaynatıp içiyordum lezzetli oluyor defne yapraklı olanı hiç denemedim..
carettacığım geçmiş olsun canım havalardandır. bide acayip salgın var Allahım korusun kuzularımızı. bu arada herkese iyi geceler. bi bakayım dedim herkesler iyidir İnşallah.
canım ya geçmiş olsunn benim bebişimde hasta olmuştu dr antibiyotik ve balgam sökücü verdi çok şükür 4-5 gün iyileşti Allah şifa versinn
geçmiş olsun tatlım
kızlarrrr benim kuzum 3.5 aylık grip oldu ateşi yok çok şükür ama hapiırıyor öksürüyor ve gözleri kıpkırmızı ha bir de burnu doluyor sürekli, burun aspiratörü bir işe yaramıyor. Ihlamur kaynatıp veriyorum papata ile beraber önerisi olan var mı? O öksürdükçe içim acıyor
canım çok geçmiş olsun 2 gündür bizde aynı durumdayız.emziriyorsan devam et daha sık emzir.öksürürken yüzüstü çevir balgam varsa kolay çıkarıyor.bize peditus öksürük şurubu ve serum fizyolojik verdi burnu için.umarım fazla uzun sürmez hemencecik iyileşir kuzucuklar
kızlarrrr benim kuzum 3.5 aylık grip oldu ateşi yok çok şükür ama hapiırıyor öksürüyor ve gözleri kıpkırmızı ha bir de burnu doluyor sürekli, burun aspiratörü bir işe yaramıyor. Ihlamur kaynatıp veriyorum papata ile beraber önerisi olan var mı? O öksürdükçe içim acıyor
canlarım sağolun çok teşekkür ederim.sabah erkenden gittik doktorumuza.çok şükür önemli bişey değilmiş.ciğerlerinde bişey var diye çok korkmuştum.ciğerlerini dinledi iyice kulağına,boğazına baktı şükür bi sorun yok.sadece grip olmuş.gripli biri temas etmiştir korkulacak bişey yok dedi.biraz daha dikkat edin dedi.antibiyotiklik bi durum yok dedi.öksürük şurubu ve serum fizyolojik verdi.çok şükür bugün daha iyi bebişim.en azından gülücükleri geri geldi kuzumun.Allah tüm bebişleri korusun
tatlım gülerek okudum ve benim başıma gelse kesin tavşanı gördüğümde çığlık atardım
güzel bir anı olmuş bence bunu yazmalısın =))
alla iyiliğini versin inşallah beni güldürdün hatta yasir kucağımda emiyodu kahkahama sıçradı.
işin garibi neye gülsem başıma gelir benim.
bi de kötü bişey oldu sanıp okumaya başlamıştım neyse sonu tatlı bitti
ayyyyyyyyyyy uzun zamandır bu kadar gülmemiştim özlemcim Allah da seni güldürsün çok komik ve kesinlikle yazılması gereken bi olay
ayy hala gülüyorum tuşlara zor basıyorum
Ayy Allah iyiliğini versin Özlem, kendimi senin yerine koydum, öldüm gülmektenTavşanı kucakta görme kısmı ürkünç ama
Defne yaprağı, kiraz sapı da eklersen metabolizmayı hızlandırdığından kilo vermeye yardımcı oluyormuş. Tadı da güzel olunca içiyorum ben. Bir de kola, hazır meyve suyu filan içemiyorum, çok şekerli geliyor bana, bu alternatif oldu bana bu yüzden.
kızlar geeçmiş olsun bebişleriniz hastaymış..inşallah en kısa zamanda iyileşirler....sanırım havanın garipliğinden etkileniyorlar öğleden sonra Talha da ateşlendi yarım saat bekledim soyundurdum elini yüzünü ayaklarını yıkadım düşmeyince yarım fitil verdim uyudu ateşi de düştü şimdi her 5 dkda kontrol ediyorum iyi çok şükür ama bu seferde hafiften hafiften öksürüyo sanki..yavrum benle beraber yollarda seminer yüzünden helak oldu...az kaldı 3 gün daha dayansaydı diiyorum bende...
selamlar tekrardan:)
ayyy kız fırsat vermiyor koli moli yapamadık, ama bugün başlayacağız herhalde bu haftasonuna doğru taşınırız gibi geliyor ama önce ev bulsak.
Moonligtt Nuraycığım teşekkürler canım, darısı başınızaaa:) Ama Adana da güzel yaa, benim eltigillerimden biri de orda ayyy, hiç gidesim gelmiyor ondan dolayı Adanaya ama neyse:)
bsbirkin ek gıdaya yavaştan alıştırmalar yapıyorsun anlaşılan Furkanın hoşuna gitmiş yaa isterse hep:)
haa bu arada bsbirkin ve azize benim anlamadığım bir şey var şimdi sizin bebekler örneğin Furkan daha 3,5 aylık sayılır nasıl 2 hafta sonra 4.ayını bitiriyor Furkan'ın 4 .aya 2 hafta sonra daha girmesi gerekmiyor mu?
Azizenin de öyle 4 ay 1 günlük daha 4.ayın içinde 4.ayı nasıl doldurmuş oluyor hele bunu anlatın bana:)
Cok gecmis olsun kuzuya, hemen iyileşir inşallah.kızlarrrr benim kuzum 3.5 aylık grip oldu ateşi yok çok şükür ama hapiırıyor öksürüyor ve gözleri kıpkırmızı ha bir de burnu doluyor sürekli, burun aspiratörü bir işe yaramıyor. Ihlamur kaynatıp veriyorum papata ile beraber önerisi olan var mı? O öksürdükçe içim acıyor
canlarım sağolun çok teşekkür ederim.sabah erkenden gittik doktorumuza.çok şükür önemli bişey değilmiş.ciğerlerinde bişey var diye çok korkmuştum.ciğerlerini dinledi iyice kulağına,boğazına baktı şükür bi sorun yok.sadece grip olmuş.gripli biri temas etmiştir korkulacak bişey yok dedi.biraz daha dikkat edin dedi.antibiyotiklik bi durum yok dedi.öksürük şurubu ve serum fizyolojik verdi.çok şükür bugün daha iyi bebişim.en azından gülücükleri geri geldi kuzumun.Allah tüm bebişleri korusun
çok saol canım sana da çok geçmiş olsun, kesin havalardan, benim bebeğim de dışarı çıkınca hasta oldu
:78::78::78:yaa kızlar kimbilir daha neler gelicek başıma..gece emzirmeleri çok değişik ya ne ben gözümü açıyorum ne de oğluşum..ama dün gece bir gariplik var sanki diye düşünmüştüm ne kadar sakin emiyo herhalde çok yorulmuş dedimmeğerse tavşinmiş o memede tuttuğum
Canım çok çok geçmiş olsun insan kendisini çok çaresiz hissediyor bana da serum fizyolojikle grip için şurup verdi ama 4 günden önce fayda etmez dedi, yavrumun hali yok çok hareketli çocuk zorla nefes alıyor halsiz halsiz etrafına bakıyor içim kıyılıyor ya, rabbim kuzularımızı hiç hasta etmesin, nazarf değdirenlerin başına gelsin :84:
selamlar tekrardan:)
ayyy kız fırsat vermiyor koli moli yapamadık, ama bugün başlayacağız herhalde bu haftasonuna doğru taşınırız gibi geliyor ama önce ev bulsak.
Moonligtt Nuraycığım teşekkürler canım, darısı başınızaaa:) Ama Adana da güzel yaa, benim eltigillerimden biri de orda ayyy, hiç gidesim gelmiyor ondan dolayı Adanaya ama neyse:)
bsbirkin ek gıdaya yavaştan alıştırmalar yapıyorsun anlaşılan Furkanın hoşuna gitmiş yaa isterse hep:)
haa bu arada bsbirkin ve azize benim anlamadığım bir şey var şimdi sizin bebekler örneğin Furkan daha 3,5 aylık sayılır nasıl 2 hafta sonra 4.ayını bitiriyor Furkan'ın 4 .aya 2 hafta sonra daha girmesi gerekmiyor mu?
Azizenin de öyle 4 ay 1 günlük daha 4.ayın içinde 4.ayı nasıl doldurmuş oluyor hele bunu anlatın bana:)
tünaydın arkadaşlar,
doğum izniniz bittiğinde ssk yada iş yerine bi evrak veriliyor muydu?. benim izin biteli 2 hafta oldu herhangi bi işlem yapmadım.
yada parası yatan var mı aranız da? :44:
ist.daaki annişler..orda havalar nasıl??kızıma nasıl kıyafet alayım?bu arada ben ataşehirde olacagım.. bi buluşma ayarlasak,görüşsek????????
kızlar geeçmiş olsun bebişleriniz hastaymış..inşallah en kısa zamanda iyileşirler....sanırım havanın garipliğinden etkileniyorlar öğleden sonra Talha da ateşlendi yarım saat bekledim soyundurdum elini yüzünü ayaklarını yıkadım düşmeyince yarım fitil verdim uyudu ateşi de düştü şimdi her 5 dkda kontrol ediyorum iyi çok şükür ama bu seferde hafiften hafiften öksürüyo sanki..yavrum benle beraber yollarda seminer yüzünden helak oldu...az kaldı 3 gün daha dayansaydı diiyorum bende...
Daha iyi oldugunuza sevindim canım, hemen toparlar inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?