2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyyyyyyyyy uzun zamandır bu kadar gülmemiştim özlemcim Allah da seni güldürsün çok komik ve kesinlikle yazılması gereken bi olay
ayy hala gülüyorum tuşlara zor basıyorum

Kızlar bugün çok yorucu birgündü.Dün gece 3 buçuga kadar uyuyamadım 4 te ve 6 da emir emmeye kalktı.6dan sonra uyumadı.Bütün gün uykusuz mahfoldum.Evim darmadagın ne süpürebildim ne bişi.Yemek bile yiyemedim.Hep kucak istiyor,oyun istiyor,İlgi istiyor hep.Bugün kadar yoruldugumu bilmiyorum.Uykusu var diye agladı eşimle az önce arabayla tur attık uyudu.Eve girince uyandı zor uyuttum.Artık gece temizlik ve yemek yapıcam.Bütün günü ona ayırıcam öyle karar aldım.Bizden bu kdar.Sizler ne alemdesiniz?

merhaba benim son adet tarihim 4 haziran bugün kanda bhcg baktırdım sonuç 85 pozitif yani. ben de inşallah 2011 mart annesi olacağım.

kızlar bu topiğe gireli ve oğlumun benimle olduğunu öğreneli tam bir yıl oldu. Allahım hep mucizelerinle bizi aydınlatıyorsun yarabbim.. çok şükür bugünlere... inşallah oğlumun ve kızımın iş sahibi olduğu günleri de görürüm. torun sevecek ve de bakacak günler görrürüm inşallah hepimiz için bu dileklerim.....

Ayy Allah iyiliğini versin Özlem, kendimi senin yerine koydum, öldüm gülmekten Tavşanı kucakta görme kısmı ürkünç ama

bende çok severim bir ara elma kabuk tarçın ve karanfil kaynatıp içiyordum lezzetli oluyor defne yapraklı olanı hiç denemedim..

Defne yaprağı, kiraz sapı da eklersen metabolizmayı hızlandırdığından kilo vermeye yardımcı oluyormuş. Tadı da güzel olunca içiyorum ben. Bir de kola, hazır meyve suyu filan içemiyorum, çok şekerli geliyor bana, bu alternatif oldu bana bu yüzden.

kızlarrrr benim kuzum 3.5 aylık grip oldu ateşi yok çok şükür ama hapiırıyor öksürüyor ve gözleri kıpkırmızı ha bir de burnu doluyor sürekli, burun aspiratörü bir işe yaramıyor. Ihlamur kaynatıp veriyorum papata ile beraber önerisi olan var mı? O öksürdükçe içim acıyor

carettacığım geçmiş olsun canım havalardandır. bide acayip salgın var Allahım korusun kuzularımızı. bu arada herkese iyi geceler. bi bakayım dedim herkesler iyidir İnşallah.

canım ya geçmiş olsunn benim bebişimde hasta olmuştu dr antibiyotik ve balgam sökücü verdi çok şükür 4-5 gün iyileşti Allah şifa versinn

geçmiş olsun tatlım

canlarım sağolun çok teşekkür ederim.sabah erkenden gittik doktorumuza.çok şükür önemli bişey değilmiş.ciğerlerinde bişey var diye çok korkmuştum.ciğerlerini dinledi iyice kulağına,boğazına baktı şükür bi sorun yok.sadece grip olmuş.gripli biri temas etmiştir korkulacak bişey yok dedi.biraz daha dikkat edin dedi.antibiyotiklik bi durum yok dedi.öksürük şurubu ve serum fizyolojik verdi.çok şükür bugün daha iyi bebişim.en azından gülücükleri geri geldi kuzumun.Allah tüm bebişleri korusun

canım çok geçmiş olsun 2 gündür bizde aynı durumdayız.emziriyorsan devam et daha sık emzir.öksürürken yüzüstü çevir balgam varsa kolay çıkarıyor.bize peditus öksürük şurubu ve serum fizyolojik verdi burnu için.umarım fazla uzun sürmez hemencecik iyileşir kuzucuklar

Canım çok çok geçmiş olsun insan kendisini çok çaresiz hissediyor bana da serum fizyolojikle grip için şurup verdi ama 4 günden önce fayda etmez dedi, yavrumun hali yok çok hareketli çocuk zorla nefes alıyor halsiz halsiz etrafına bakıyor içim kıyılıyor ya, rabbim kuzularımızı hiç hasta etmesin, nazarf değdirenlerin başına gelsin :84:

kızlar geeçmiş olsun bebişleriniz hastaymış..inşallah en kısa zamanda iyileşirler....sanırım havanın garipliğinden etkileniyorlar öğleden sonra Talha da ateşlendi yarım saat bekledim soyundurdum elini yüzünü ayaklarını yıkadım düşmeyince yarım fitil verdim uyudu ateşi de düştü şimdi her 5 dkda kontrol ediyorum iyi çok şükür ama bu seferde hafiften hafiften öksürüyo sanki..yavrum benle beraber yollarda seminer yüzünden helak oldu...az kaldı 3 gün daha dayansaydı diiyorum bende...

tatlım gülerek okudum ve benim başıma gelse kesin tavşanı gördüğümde çığlık atardım

güzel bir anı olmuş bence bunu yazmalısın =))

ayyyyyyyyyyy uzun zamandır bu kadar gülmemiştim özlemcim Allah da seni güldürsün çok komik ve kesinlikle yazılması gereken bi olay
ayy hala gülüyorum tuşlara zor basıyorum

:78::78::78:yaa kızlar kimbilir daha neler gelicek başıma..gece emzirmeleri çok değişik ya ne ben gözümü açıyorum ne de oğluşum..ama dün gece bir gariplik var sanki diye düşünmüştüm ne kadar sakin emiyo herhalde çok yorulmuş dedim meğerse tavşinmiş o memede tuttuğum

çok saol canım sana da çok geçmiş olsun, kesin havalardan, benim bebeğim de dışarı çıkınca hasta oldu

gerçekten bende karıştırıyordum kaç aylık olduğunu hamileyken falanda hep yanlış söylüyormuşum öğrenince anladım şimdi senin bebeğin 3 ay 2 günlük ya 2. ayını bitirip 3. aydan gün almış oluyor yani bebeğin 3 aylık değil 2 aylık bitirdimiz ay söyleniyor girdiğimiz ay değil

Cok gecmis olsun kuzuya, hemen iyileşir inşallah.

Daha iyi oldugunuza sevindim canım, hemen toparlar inşallah..

çok saol canım sana da çok geçmiş olsun, kesin havalardan, benim bebeğim de dışarı çıkınca hasta oldu

aslında biz dışarıya çıkmaya allışkındık öğretmenler toplanntısına bile katıldık ama ne olduysa işte....neyse hastalana hastalana bağışıklık kazanıcaklar..Allah'ım dermansız dert vermesin...öksürük burun akıntısı falan kolay daha da güçlenerek iyileşirler inşallah

ya o kadar güldümki anlatamam evdekilerede anlattım herkes bayıldı gülmekten..bizde eşimle ilk zamanlar böyle komik bişey yaşamıştık ben bebeği emzirip yerine koydum gece terlemişim battaniye sımsıcak olmuş sandımki bebek üzerimde kalmış arıyorum arıyorum üstümü yok tabi gözler kapalı eşimi uyandırdım kalk kalk bebek üstümde kalmış diye oda almış battaniyeyi üstümden silkeliyo bebek orda olsa allah korusun yani:)) ikimizinde aklına gelmiyoki yerine bakmak oğluşum o anda ağladıki farkettik yerinde olduğunu anne baba mmanyakmısınız napıyosunuz demiştir herlade:)

Çok geçmiş olsun,biz de böyle bir durum yaşadık,antibiyotikle atlattık şükür.Ihamur işe yarayabilir,ben de verdim bir işe yaramadı;çünkü bizim hastalık baya ilerlemişti.Bebeğim emmek de istemiyordu ,dolayısıyla kilo da kaybetti.Klima bebekleri hasta ediyor,klima kullanmayın arkadaşlar.Ben akıllandım,artık pişsek de açmıyoruz.Burun tıkanıklığını serum fizyolojikle bile zor açıyorduk.Ben antibiyotik kullandık diye çok üzüldüm ama çok kötü öksürüyordu.Yavrum kurup olmuş Artık hasta olmasın diye ne giydireceğimi şaşırıyorum.

şöyleki tatlım biz tam 4 bucuk aylıgız yane 5 doluyo yane 10 şubatta dogurdum say her 10 olunca o ay doluyo diger aydan gün alıyorsun bilmem acıklayıcı oldum mu....

tünaydın arkadaşlar,

doğum izniniz bittiğinde ssk yada iş yerine bi evrak veriliyor muydu?. benim izin biteli 2 hafta oldu herhangi bi işlem yapmadım.
yada parası yatan var mı aranız da? :44:

evet veriyorsun canım oraya git özel sektördeysen muhasebecinizi arayın yada iş yerinde yapılıyosa iş yeri ilk iş gününde giriş yapılsın iş yerinden sende sgk ol ve 10 gün sonra toplu paranı kimliginle herhangi bir ptt'en alabilirsin güle güle harcayın............

ist.daaki annişler..orda havalar nasıl??kızıma nasıl kıyafet alayım?bu arada ben ataşehirde olacagım.. bi buluşma ayarlasak,görüşsek????????

coook soguk inanılır gibi degil kış geldi şaşırdımmmmm...şok oldummm...buluşalım bende isterim bendeee....birileride böle bi organizasyon ayarlasın ya aynı şehirdekiler buluşsun ay ne güzel olur yaa....ilknurcuma duyurulurr...

size de geçmiş olsun canım.Allah beterinden saklasın bebeciklerimizi

Daha iyi oldugunuza sevindim canım, hemen toparlar inşallah..

sağolasın canım, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…