ya o kadar güldümki anlatamam evdekilerede anlattım herkes bayıldı gülmekten..bizde eşimle ilk zamanlar böyle komik bişey yaşamıştık ben bebeği emzirip yerine koydum gece terlemişim battaniye sımsıcak olmuş sandımki bebek üzerimde kalmış arıyorum arıyorum üstümü yok tabi gözler kapalı eşimi uyandırdım kalk kalk bebek üstümde kalmış diye oda almış battaniyeyi üstümden silkeliyo bebek orda olsa allah korusun yani:)) ikimizinde aklına gelmiyoki yerine bakmak oğluşum o anda ağladıki farkettik yerinde olduğunu anne baba mmanyakmısınız napıyosunuz demiştir herlade:)
şöyleki tatlım biz tam 4 bucuk aylıgız yane 5 doluyo yane 10 şubatta dogurdum say her 10 olunca o ay doluyo diger aydan gün alıyorsun bilmem acıklayıcı oldum mu....
selm arkadaşlar...hepimize iyi haftalar olsun inşallah.
bizimde 4.ayımız bitti Allahın izninle
aşımız var inşallah kolay atlatırız bunuda.çok şükür şimdiye kadar bütün aşılarımızı kolay atlattık
ben kızımla yanlızım dün oğluşumu annaneye götürdük 1hafta kalcak kuzumoğlumu şimdiden çoook özledim
kızımda bugün çok huysuz gaz sıkıştırıp duruyokucaktan inmek istemiyo...biraz önce uyududa bi bayım dedim nete...ama çok uyumaz uyanır enfazla yarım saat uyuyo akşama kadar nasıl dayanıyo anlamadım :78:
şimdiki bebekler bi acayip yaaainsanın emdiği sütü burnundan getiriyolar
çok yorgunum çoooook
Bizim kız sıcağa hiç tahammül edemiyor, arabada hele, klima açık değilse basıyor çığlığı. Direk vurmuyor zaten, ve Antalya feci sıcak, arabanın içi 36 37 derece hep, diğer türlü pişecek çocuk diye açıyoruz.
Canım bu haftasonu düğündeydik. Ben de müzikten rahatsız olur sandım ama rahat oldu, yarım saat filan da uyudu.
Aynı insanlar çarşıda da var canım ya, avm nin kötü yani kapalı olması, saatlerce kalmak olmaz tabii ama asla içine sokmam da demiyorum, dediğin gibi sakındıkça bağışıklığına müdahale etmiş oluyoruz.
Geçmiş olsun canım ya. Okyanus suyu aldın mı?
Eylül alıntladım sanıyorum, yapmamışım, hayırlı olsun kıyafetlerin ve asortik sandaletin, güle güle eskit
selam kızlar kac gundur gıremedım kk ya. çarsamba gunu okuldan arkadaslar kızımı gormeye geldıler. evde 22 kişi vardı. allahtan atlattık guzel gectı 3 tane de altın taktılar. cuma ctesi pazar da batıkentte annemlerdeydık. kızımın anneannesi ve teyzesi hep ilgilendiler babası ve ben de yan gelıp yattık ne guzeldı
uykusuzluk neler yaptırıyo insana vallahi sizinki eccük tehlikeliymiş ya gerçekten oğluş içinde olsaydı ayy aman aman çok şükür ikimizde ucuz atlattık...dün gece kafayı sıyırabilirdim korkudan düşünsene bir anda o soğuk gözleri göördüm neye uğradığımı şaşırdım
evet bende senin hesapladığın gibi biliyorum yani mesela 3 ay 2 günlük bebek 4.ayından gün almaya başlamış demek yani 3.ayını tamamlamış bence:)
ben demiyorum dr lar ve mantık böle diyor tatlım...bu arada ne oldu size konuyu kacırdım nazar felanmı var üstünüzde devamlı bi sıkıntılar içindesin özlemcim hayırdır
yok tatlım ben oğluş yerine uyku sersemliğiyle peluş tavşini emzirmeye çalımışımda onu anlatmıştım epey komik oldum yaninasılsın eylülcüm
anam şimdi okudum ama olaydan çok senin espiriktüel ifadene güldüm allahta seni güldürsün..ya korktum bi şey mi oldu gen diyee oh rahatladım şimdii şükür çooooook iyiyim allaha şükür allah kimseye dert keder vermesin....hiç bir bebegi yavruyu annesiz babasız bırakmasın yaa..ogluşum ellerinden öperrrr kocamanından tatlım saolasın send eiyisin maş.. allah bozmasın kız...
herkesi kocaman öptüm allah rahatlık versin tatlım bu gecee oglanı emzirr aman haaa.....çocugun aklı ersee tavşanı balkondan atacak ona göree...herkese iyi geceler mutlu yarınlar diliyorummm.....2011 en güzel en vefakar anneleri...(diger anneler alınmasın sizin topiktee sizi 2011'in en güzel anneleri ilan etsin)
Defne yaprağı, kiraz sapı da eklersen metabolizmayı hızlandırdığından kilo vermeye yardımcı oluyormuş. Tadı da güzel olunca içiyorum ben. Bir de kola, hazır meyve suyu filan içemiyorum, çok şekerli geliyor bana, bu alternatif oldu bana bu yüzden.
çok sevindim canım sizdede yaradağına oğluşun rahatlamış yaa ohhh biz o halde resmini bile çektik oğluşum çok hoşuna gittiTünaydınnnnnnnnnnnn =))
BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL SÜTLÜ GÜNLER..
çok mutluyum çünkü bu sabah oğluşum kakasını kendiliğinden yapmışşş ayy nasıl mutlu oldum anlatamam ya Çok şükür Rabbime..
Dün akşam sweet_drop canım benim dediğini yaptım sabah da kakasını görünce çok dua ettim sana Allah Razı olsun hayatım eşime dedim hatta arkadaş söyledi yapalım die boşver dedi ama yaptıkve işe yaradı =)))
ne güzel bol bol enerji depolarsın az kaldı bizde gidiyoruzzzzzz anneannemizin yanınaselam kkızlar ya insanın annesinin yanında olması ne kdr güzel bişey oğluşla nerdeyse hep o ilgilewniyor bnm burdaki adım inek :)) annem öyle diyor:)) oğluş acıkınca inek gel buraya diyor:) eşim burdaki üniversitenin yüksek lisansına başvuracak belki öğrenim özründen tayinimizin çıkma ihtimali var ay allahım inş olurda bebişime annem bakar..nolur kızlar sizde dua edin..buarada dün deneme amaçlı oğluşuma bebelacın elma şeftali püresini aldım daha cam rende alamadım çünkü oğluşum bi sevdiki.dün iki öğünde emdikten sonra bugunde aynı şekilde iki kere daha verdim ve kavanozu bitidi ztn açtıktan sonra 48 saatte tüketin diyor tadına bende baktım gerçekten güzeldi:) renemi alayımda yavaş yavaş kendim yapayım püresini oğluşumun
büyüme atağı denilen durum olabilirkızlar kızım iki gündür çok huysuzuykusu ve emmesi iyi ama uyanık olduğu zamanlarda sürekli ağlamaklı, kucak istiyo, gezmek istiyor... normalde hiç öyle değildi, bilerek alıştırmadım, hep yere oyun halısına yatırdım fazla kucağıma almadım ama yinede istiyor yanımda kimse yok, yanlızım, ev işi, yemek vs. tek başına zor oluyor zaten
bide kızım çook sinirli bir bebek oldu... mesela banyo yapmasını çook seviyor, eğleniyor, banyodan sonra vücud losyonunu sürerkende sorun yok, ama kıyafetlerini giydirmeye başladığım anda kıyamet kopuyor... çığılık çığılığa bağırıyor, kıpkırmızı oluyor, zor sakinleştiriyorum.. hanımefendi üstüne giymeyecekmişemmek istediği zaman birden bağırmaya başlıyor, mememi zor yetiştiriyorum, bir kere sinirlendiği için ilk başta bağırarak emiyor, sonra sakinleşiyor... bide uykusu geldiğinde agresifleşiyor, ama artık uykusu geldiği için olduğunu anlıyorum hemen uyutuyorum...
diş yüzündenmi böyle huysuz ve sinirli bir bebek oldu, yoksa hepmi böyle kalacak :26::26: huy mu değiştirdi kızım yoksa?
öznurcum kucak bebişleri oldular bu oğluşlar hadi şimdi taşınıyorda kilo aldıkça taşıması imkansz hale gelicekKızlar hiç yazamıyorum benn... Gündüzleri sokaklardan eve giremiyoruzz... Oğluşum gündüzleri hiç uyumuyorrrr..We evde durmuyor sürekli kucak istiyorr.. Bende kapı kapı geziyomm oğluşumla.. Bi gün kovulcağız o kapılardan ama ne yapayım...
slm annişler nasılsınız ben çok değişiğimne demek istediğimi yazayım
benim nişanlıyken eşimin aldığı bir tavşşancığım var peluş çok şirin bişey ve biz oğluş ilk eve gelince yanına koyduk resmini çektik sonra her 2 haftada bir çekiyoruz ve gelişimini gözlemliyoruz yine böyle bir akşamdı dün ve biz fotoğrafı çektik tavşinimi yatağın yanına koydum eşimle oğluşu da yatırdım ilk kez yanımızda uyusun dedik sonra ben geldim nette biraz oyalandım sonra yattım uyudum gecenin bir yarısı eşim sen kalk tavşini oğluşun yatağına at basıp düşmeyim ortadan kalksın demiş bende gece 4te uyandım oğluşu eemzirmeye gözler kapalı gittim yatağa tavşini emzirmeye çalışıyorum uykum kaçmasın diye ama hiç açmadım gözümü sonra içerde oğluş ağlamış eşim beni aramış tavşini emzirmeye çalıştığımı görünce gülme krizine girmiş ben gürültüye uyandım kucağımdaa tavşini görünce öyle çok korktum ki hemen yere attım sonra tabi bende gülmeye başladımkızlarr epey şaşkın oldum ben yaaaa
aynı sorun ama bu sorun çoğu bebkde var anlamadım gittiKızlar bugün çok yorucu birgündü.Dün gece 3 buçuga kadar uyuyamadım 4 te ve 6 da emir emmeye kalktı.6dan sonra uyumadı.Bütün gün uykusuz mahfoldum.Evim darmadagın ne süpürebildim ne bişi.Yemek bile yiyemedim.Hep kucak istiyor,oyun istiyor,İlgi istiyor hep.Bugün kadar yoruldugumu bilmiyorum.Uykusu var diye agladı eşimle az önce arabayla tur attık uyudu.Eve girince uyandı zor uyuttum.Artık gece temizlik ve yemek yapıcam.Bütün günü ona ayırıcam öyle karar aldım.Bizden bu kdar.Sizler ne alemdesiniz?
geçmiş olsun allah şifa versinkızlarrrr benim kuzum 3.5 aylık grip oldu ateşi yok çok şükür ama hapiırıyor öksürüyor ve gözleri kıpkırmızı ha bir de burnu doluyor sürekli, burun aspiratörü bir işe yaramıyor. Ihlamur kaynatıp veriyorum papata ile beraber önerisi olan var mı? O öksürdükçe içim acıyor
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhuuuuuu kız anaları size diyem Allah yavrularınıza ütüsünü kendi yapabilen bi goca, biz oğlan analarına da onları yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Ben yaprakla örtünen atalarımın zamanına dönemek istiyorum, gömleklere ölüüüüüüüüüüüüümmm
hafif bi sarsıntı oldu az önce.yine duruyu emzirirken oldu.çok şükür kucağımdaydı, ya şiddetli olsaydı ya kızım beşiğinde olsaydı....eşimde yok bu gece kızımla birlikte yatalım bari.Allah beterinden korusun.
sanırım ütü yorgunu bir anne varhuuuuuu kız anaları size diyem Allah yavrularınıza ütüsünü kendi yapabilen bi goca, biz oğlan analarına da onları yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Ben yaprakla örtünen atalarımın zamanına dönemek istiyorum, gömleklere ölüüüüüüüüüüüüümmm
hafif bi sarsıntı oldu az önce.yine duruyu emzirirken oldu.çok şükür kucağımdaydı, ya şiddetli olsaydı ya kızım beşiğinde olsaydı....eşimde yok bu gece kızımla birlikte yatalım bari.Allah beterinden korusun.
Allah razı olsun deneyeceğim işin ucunda zayıflama var ise ve zararı yok ise içerim seve seve =)))
En güzelini yapıyorsun canımm..
herkese hayırlı geceler =))
MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN şimdiden kutlayayım nasılsa bugün =)))
sağol canım senin de kandilin mübarek olsun.bol bol dua edelim birbirimize
geçmiş olsun canım allah korusun
geçmiş olsun canım...ne çok deprem olmaya daha doğrusu hissedilir deprem olmaya başladı:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?