2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

uykusuzluk neler yaptırıyo insana vallahi sizinki eccük tehlikeliymiş ya gerçekten oğluş içinde olsaydıayy aman aman çok şükür ikimizde ucuz atlattık...dün gece kafayı sıyırabilirdim korkudan düşünsene bir anda o soğuk gözleri göördüm neye uğradığımı şaşırdım
şöyleki tatlım biz tam 4 bucuk aylıgız yane 5 doluyo yane 10 şubatta dogurdum say her 10 olunca o ay doluyo diger aydan gün alıyorsun bilmem acıklayıcı oldum mu....

evet bende senin hesapladığın gibi biliyorum yani mesela 3 ay 2 günlük bebek 4.ayından gün almaya başlamış demek yani 3.ayını tamamlamış bence:)

Son düzenleme:

gecmiş olsun ntatlım bende öle diyorum yaa yaşlandım yada bu cocukta zorlandımm ama nankörlük etmiyeyim muhammedim mülayimm o kadarda şikayetci olmıyayım yaa

saol tatlım ne iyi etmişim demi tavsiye ederim bedenimide düşürmüşüm bravo bana artık aynalardan korkmuyorum onlar benden korksun

ooo hayırlı olsun sagolsun takanlar düşünenler gelenler.....annenler süperrr her günün böyle gecsin emelcim

ben demiyorum dr lar ve mantık böle diyor tatlım...bu arada ne oldu size konuyu kacırdım nazar felanmı var üstünüzde devamlı bi sıkıntılar içindesin özlemcim hayırdır

ben demiyorum dr lar ve mantık böle diyor tatlım...bu arada ne oldu size konuyu kacırdım nazar felanmı var üstünüzde devamlı bi sıkıntılar içindesin özlemcim hayırdır

yok tatlım ben oğluş yerine uyku sersemliğiyle peluş tavşini emzirmeye çalımışımda onu anlatmıştım epey komik oldum yaninasılsın eylülcüm

yok tatlım ben oğluş yerine uyku sersemliğiyle peluş tavşini emzirmeye çalımışımda onu anlatmıştım epey komik oldum yaninasılsın eylülcüm

anam şimdi okudum ama olaydan çok senin espiriktüel ifadene güldüm allahta seni güldürsün..ya korktum bi şey mi oldu gen diyee oh rahatladım şimdii şükür çooooook iyiyim allaha şükür allah kimseye dert keder vermesin....hiç bir bebegi yavruyu annesiz babasız bırakmasın yaa..ogluşum ellerinden öperrrr kocamanından tatlım saolasın send eiyisin maş.. allah bozmasın kız...

herkesi kocaman öptüm allah rahatlık versin tatlım bu gecee oglanı emzirr aman haaa.....çocugun aklı ersee tavşanı balkondan atacak ona göree...herkese iyi geceler mutlu yarınlar diliyorummm.....2011 en güzel en vefakar anneleri...(diger anneler alınmasın sizin topiktee sizi 2011'in en güzel anneleri ilan etsin)

bende onun göbüşünden kocaman kocaman öperim..birde ayaklarından birde gıdışından birde ellerinden birde bacaklarından en sonda poposundan
kendimi 2011 annelerinin en şaşkını ilan ediyor ve bu ödülü kendime vermekten gurur duyuyorum yok benim kadar şaşkını yawww..ahhkihkohkoh

iyi geceler canım...

huuuuuu kız anaları size diyem Allah yavrularınıza ütüsünü kendi yapabilen bi goca, biz oğlan analarına da onları yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. Ben yaprakla örtünen atalarımın zamanına dönemek istiyorum, gömleklere ölüüüüüüüüüüüüümmm

hafif bi sarsıntı oldu az önce.yine duruyu emzirirken oldu.çok şükür kucağımdaydı, ya şiddetli olsaydı ya kızım beşiğinde olsaydı....eşimde yok bu gece kızımla birlikte yatalım bari.Allah beterinden korusun.

Allah razı olsun deneyeceğim işin ucunda zayıflama var ise ve zararı yok ise içerim seve seve =)))

En güzelini yapıyorsun canımm..

herkese hayırlı geceler =))

MİRAÇ KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN şimdiden kutlayayım nasılsa bugün =)))

çok sevindim canım sizdede yaradağına oğluşun rahatlamış yaa ohhh biz o halde resmini bile çektik oğluşum çok hoşuna gitti
ne güzel bol bol enerji depolarsın az kaldı bizde gidiyoruzzzzzz anneannemizin yanına
büyüme atağı denilen durum olabilir
öznurcum kucak bebişleri oldular bu oğluşlar hadi şimdi taşınıyorda kilo aldıkça taşıması imkansz hale gelicek
ayy özlemcim güldürdün ya gece gece allahda seni güldürsün
aynı sorun ama bu sorun çoğu bebkde var anlamadım gitti
geçmiş olsun allah şifa versin
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geçmiş olsun canım allah korusun

sanırım ütü yorgunu bir anne var ben aslında ütü yapmayı seviyorum ama önceki ütüm çok yorucuydu ve bıktırmıştı beni sonra yeni bir ütü aldım veee ütü yapmak artıkçok eğlenceli bir hal aldı..bende eski zamanlarda keşke aşasaydık diye sık sık söylenir dururum hele eşim mesaiye kaldıysa

geçmiş olsun canım...ne çok deprem olmaya daha doğrusu hissedilir deprem olmaya başladı:18:

kızlar ben yatayım bu gece de başka şaşkınlıklar yaşamayayım..üstüste 2 geceyi yüreğim kaldırmaz vallahi...herkesin kandilini kutluyorum kızlar dualarınızda bizi de unutmayın...herkese iyi geceler

geçmiş olsun canım allah korusun

geçmiş olsun canım...ne çok deprem olmaya daha doğrusu hissedilir deprem olmaya başladı:18:

sağolun canlar kütahya simavda olmuş yine.4.9 şiddetinde.biz izmirdeyiz hafif hissettik ama ürkütücü yine de.

Herkese iyi geceler kizlarrrrrrrrrr coktandir giremedim,gezmelerden yazmaya firsat bulamadim hem misafirler cok geldi bu aralar,onlarla ugras,oglusla ugras anca ...herkes iyidir INSALLAH...
gecmisi okuyamadim,,,ne zaman tam ek gidaya baslanacak? tam kacinci ayinda?benim oglan mama aliyo sadece,sanirim mama alan bebeler erken basliyo,,ne zaman baslasam acep :26:
ve neyle baslasam,meyvemi yoksa sebzemi?

günaydın dünyanın engüzel evlatlarına sahip olan şanslı anneler gününüz güzel umutlarınız sonsuz olsun rabbim hepinizi korusun kalbinizden geçirdiğiniz ve ah keşke dediğiniz bütün dileklerinizin kabul olması dileğiyle (MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…