- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
günaydın dünyanın engüzel evlatlarına sahip olan şanslı anneler gününüz güzel umutlarınız sonsuz olsun rabbim hepinizi korusun kalbinizden geçirdiğiniz ve ah keşke dediğiniz bütün dileklerinizin kabul olması dileğiyle (MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN)
herkezin kandili mübarek olsun arkadaşlar
kizlar hangi marka bez kullaniyorsunuz? Ben primanin 3 numarasini kullaniyorum, ama kakasini yapinca ki genelde kucakta yapiyor, oldugu gibi sirtina cikiyor. Bunun bir caresi var mi? Bezi mi degistirmek gerekiyor?
kizlar hangi marka bez kullaniyorsunuz? Ben primanin 3 numarasini kullaniyorum, ama kakasini yapinca ki genelde kucakta yapiyor, oldugu gibi sirtina cikiyor. Bunun bir caresi var mi? Bezi mi degistirmek gerekiyor?
Herkese iyi geceler kizlarrrrrrrrrr coktandir giremedim,gezmelerden yazmaya firsat bulamadimhem misafirler cok geldi bu aralar,onlarla ugras,oglusla ugras anca ...herkes iyidir INSALLAH...
gecmisi okuyamadim,,,ne zaman tam ek gidaya baslanacak? tam kacinci ayinda?benim oglan mama aliyo sadece,sanirim mama alan bebeler erken basliyo,,ne zaman baslasam acep :26:
ve neyle baslasam,meyvemi yoksa sebzemi?
selam kızlar geçmişi oluyamdım cevap yazamıprum çok acelem var kızıma yetişcem bişi sorup kaçmak istiyorum kızlar kızım doğduğundan beri hapşırıyo..bu normal mi..doktor ilk başlarda burnu temizlenio normAL DEDİ ama 2.5 ay oldu hala hapşırıo..normal mi?*günde 4 5 kere oluyo..ve kızım elini emio..normal mi..nası hijyen sağlıcam.siliorum ama ha bire emio.cevaplarsanız sevinirm.öptüm sizler...
selam kızlar geçmişi oluyamdım cevap yazamıprum çok acelem var kızıma yetişcem bişi sorup kaçmak istiyorum kızlar kızım doğduğundan beri hapşırıyo..bu normal mi..doktor ilk başlarda burnu temizlenio normAL DEDİ ama 2.5 ay oldu hala hapşırıo..normal mi?*günde 4 5 kere oluyo..ve kızım elini emio..normal mi..nası hijyen sağlıcam.siliorum ama ha bire emio.cevaplarsanız sevinirm.öptüm sizler...
Canim mutlaka doktoruna danis, onemli olan doktor gorusu. Ek gidaya gecince cocugun mama alimi azalicak, ve mama cok besleyici, yani o besleyici besinden baska besinlere geciste baya dikkat etmek gerekiyormus benim bildigim. Ben daha tattirmak icin bile olsa hicbisey vermedim. 3.ay dolunca sormustum doktora, daha diil dedi.
VALLA bizimki aglamiyo,sanirsam belki karin agrisi yapiyodur,INSALLAH gecer zamanla...arkadaşlar benim kızım kakasını yapana kadar çok ağlıyo yapınca rahatlıyo kesiliyo ağlama...sizin bebişlerde böyle mi?
bide bi pıt yapcak yapana kadar onada ağlıyoo...oyyyy çok nazlı kızım var:)herşeye ağlıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?