arkadaşlar benim kızım kakasını yapana kadar çok ağlıyo yapınca rahatlıyo kesiliyo ağlama...sizin bebişlerde böyle mi?
bide bi pıt yapcak yapana kadar onada ağlıyoo...oyyyy çok nazlı kızım var:)herşeye ağlıyo...
ayyy ayyyyyyyyyyy bu oğlan beni çıldırtacak tv izlemeye bayılıyor başını çeviriyorum nasıl nasıl döndürüyor yamuk yamuk bakıyor bıraksam izleyecek sıpaaaaaaaaaa ağlasın tv görsün susuyor çok dikkat ediyorum artık arkasını çeviriyorum ama tv sesini duyunca dönmeye çalışıyor ya :84::84::84::84:
valla bizimki de cok seviyor, onune gecemiyoruz. evde surekli tv acik, hareket eden renkli seyler, tabii bayiliyor ekrana bakmaya. careyi baby tv actirmada bulduk:))))
bizimki de yumruklarını emio..
bizimki de tv seyredio kafasını nası çevirio...tamam tehlikeli ama nereye kadar engelleyebilirz ki...ben de seyredermişim2 yaşına kadar seyretmesin diolar şimdi bile zor engellioruz ...çok da sakınmamak lazım sanırım.
Ama hiç doğru değil güzelim Rabbim esirgesin ama otistik olabiliyorlarmış..Valla kavga ediyorum kızıyorum oğlumaşimdiden başladık kavgalara bir de saçımı çekince kızıyorum bir de göğsümü damaklarının arasına sıkıştırıp çekiyor ıyyy dedikçe de gülüyor sıpa o zaman göğsüme basıyorum ıssırasım geliyor paşamıııı
Canim ben cocuk psikologuyum. Otizm dogustan olan bir hastalik, cocuklarin sosyal iletisimsel farkliliklar gostermesiyle 3 yas civari tani konabiliyor, ama daha once de goz kontagi kuramamayla belirtilerini gosterir. Allah hepimizin cocuklarini korusun. Ama diyecegim o ki televizyon otistik etmez. Televizyon dil gelisimi acisindan zararli cunku cocuklarin dil gelisim icin konusan insanlarin dudaklarini izlemesi lazim. Televizyon filmleri ceviri, ya da bazen dudak hareketi ve ses eslesmiyor, bu da cocugun dil ogrenimi icin iyi bisey diil. O yuzden muzik kanallari ya da baby tv tarzi kanallar daha iyi. Butun gun cocukla hic konusmadan tv karsinda yanliz birakmamaliyiz tabii, o gercekten hem sosyal gelisimi hem dil gelisimi icin felaket olur. Ama cok ilgisini ceken biseyden de kacirmamak lazim, yani cok az olacak sekilde izleyebilirler.
Canim ben cocuk psikologuyum. Otizm dogustan olan bir hastalik, cocuklarin sosyal iletisimsel farkliliklar gostermesiyle 3 yas civari tani konabiliyor, ama daha once de goz kontagi kuramamayla belirtilerini gosterir. Allah hepimizin cocuklarini korusun. Ama diyecegim o ki televizyon otistik etmez. Televizyon dil gelisimi acisindan zararli cunku cocuklarin dil gelisim icin konusan insanlarin dudaklarini izlemesi lazim. Televizyon filmleri ceviri, ya da bazen dudak hareketi ve ses eslesmiyor, bu da cocugun dil ogrenimi icin iyi bisey diil. O yuzden muzik kanallari ya da baby tv tarzi kanallar daha iyi. Butun gun cocukla hic konusmadan tv karsinda yanliz birakmamaliyiz tabii, o gercekten hem sosyal gelisimi hem dil gelisimi icin felaket olur. Ama cok ilgisini ceken biseyden de kacirmamak lazim, yani cok az olacak sekilde izleyebilirler.
canım çok teşekkürler ben de bizim kız ha bir klip seyredio diye endişeleniodum.etraftakiler de aa baktırma çevir çevir dedikçe iice evham olmuştum.süper.bizimle daha çok şey paylaşmanı bekleriz
Arkadaşlar hepinizin miraç kandili mübarek olsun.Benim ve emir içinde dua edin.
ben 1 haftadır gülme krizi yaşıyorum resmn sorduğum sorulara cevap veriyor ( mesela diyorumki annem babayı özledinmi ğığğğğğğğğğ diyo hemen ) ne konuşsam cırcır böceği gibi oldu markete gittik sabah kasadaki kız sevdi nasıl konuşuyor hiç susmuyor öldürüyor beni kesinlikle ilgi istiyor artık çünkü başka tarafa dönünce hemen mızmızlanıyor gerçekten şimdi anne olduğumu hissetmeye başladım kuzenim geçen hafta doğum yaptı konuştuk hiç uyumuyo diyor gazı çok fazla e dedim bu işler sırayla hoşgeldin aramıza ay kızımı büyümüş hissettim
kizlar hangi marka bez kullaniyorsunuz? Ben primanin 3 numarasini kullaniyorum, ama kakasini yapinca ki genelde kucakta yapiyor, oldugu gibi sirtina cikiyor. Bunun bir caresi var mi? Bezi mi degistirmek gerekiyor?
ayyy yerim ben onu =))) benimki de öyle hele babası ile bir konuşması var Allahım görülmeye değer video aldımmeleğim benim hep ilgi istiyor artık ne yaparsam yapayım hep yanıma alıyorum mutfakta hatta banyo da bile
yalnız kalmaktan hiç hoşlanmıyor hemen ağlıyor
ben 4 numaraya çooooooooktan geçtim çocuk 5 kiloyken daha napim habire .ok temizle olmuyodukizlar hangi marka bez kullaniyorsunuz? Ben primanin 3 numarasini kullaniyorum, ama kakasini yapinca ki genelde kucakta yapiyor, oldugu gibi sirtina cikiyor. Bunun bir caresi var mi? Bezi mi degistirmek gerekiyor?
selam kızlar geçmişi oluyamdım cevap yazamıprum çok acelem var kızıma yetişcem bişi sorup kaçmak istiyorum kızlar kızım doğduğundan beri hapşırıyo..bu normal mi..doktor ilk başlarda burnu temizlenio normAL DEDİ ama 2.5 ay oldu hala hapşırıo..normal mi?*günde 4 5 kere oluyo..ve kızım elini emio..normal mi..nası hijyen sağlıcam.siliorum ama ha bire emio.cevaplarsanız sevinirm.öptüm sizler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?