ayyy ayyyyyyyyyyy bu oğlan beni çıldırtacak tv izlemeye bayılıyor başını çeviriyorum nasıl nasıl döndürüyor yamuk yamuk bakıyor bıraksam izleyecek sıpaaaaaaaaaa ağlasın tv görsün susuyor çok dikkat ediyorum artık arkasını çeviriyorum ama tv sesini duyunca dönmeye çalışıyor ya :84::84::84::84:
bizimki de yumruklarını emio..
bizimki de tv seyredio kafasını nası çevirio...tamam tehlikeli ama nereye kadar engelleyebilirz ki...ben de seyredermişim2 yaşına kadar seyretmesin diolar şimdi bile zor engellioruz ...çok da sakınmamak lazım sanırım.
Kandil günü akıllı ben temizlik yaptım.Gerçi temizlikte bir ibadettir.Akşama emir uyuyunca ibadetimi yapıcam kısmetse.Sizler içinde minikler içinde bol bol dua edicem.Kısmetse haftasonu 2 günlügüne çanakkale güneyli tarafına gidicez.Tatile giden deneyimli anneciklerden yada bu konuyla ilgili bilgisi olan anneciklerden yardım bekliyorum.Emire güneş kremi kullanmalımıyım?Kullanmalıysam hangi ürünü?Dr.arayıp sorucaz ama sizlerden de bilgi almak istedim.
bi arkadaşın ablsıı psikolog bugün içimi kararttı TV yok zaten bunu biliyorum ve açmıyorum, dönence de yasak, günde anca 10 dk bakar ama o da zararlıymış ayrıca araba camından dışarı da bakmayacakmış tamam mantıklı gerekçeleri var ama hepsine de mani olamam ki bi de ayyy çok kötüdiyerek anlatınca kadına da sinir oldum ama sinir olmam benimle ilgili bir sorun kadıncağız bildiğini anlatıyo aman yapabildiğim kadarını yaparım ben de demi
benimkide aynısını yapıyor geçici bir durum olduğunu düşünüyorum sabretmiraç kandilimiz mubarek olsun,rahmetin yağmur gibi yağdığı bu gecede rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın,
yuvalarımıza huzur,bedenlerimize sağlık versin.
kaç gündür giremiyordum,girsemde çıkıyordum annem ve babam bizdelerdi,yarın gidicekler(laf aramızda annem kızıyor bana bilgisayarın başında çok oturuyorsun diyor.:2::2: )
kızım çok zor emiyor artık ağlayarak ve ayakta odaları dolaşarak emiyor,bir sıkıntısı var ama neeeeeeeeeeee
kızlar bu geceki dualarımızda birbirimizede yer verelim,rabbim kabul eder işlh.
hayırlı kandiller arkadaşlar,
eskiden hamileliğim boyunca okumayı tercih etmiştim ama artık aranıza yorumlarla da katıldım. sanki bağımlılık yaptı. ayrıca çalışma hayatı sonrası evde yalnız hissetmiyorum sayenizde. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyorum sanki hep iyi insanlar toplanmş gibi. hakkınızda rabbim herşeyin en hayırlısını versin. iyiki varsınız.
kizlar bizimki bu gün asi oldu,gelince uyudu simdi uyandi asi yerinin sismis cok degil ama biraz sis ve sert..diger bacaginda bisey yok...napim hastaneye gideyimmi? acill cevapppp...buz koydum hareket ettiriyom
eclin acil cevap istedin diye demin kısa yazdım , geçmiş olsun arkadaşım endişelenecek bir durum değil korkma. karma aşının normal yan etkilerinde var. sen almanyadasın o yüzden mi geç oldun aşıyı anlamadım sen bizim burda 2. ayda olduğumuz aşıları mı yaptırdın.
selam kızlar ayy uzun zamandır birşey yazamıyorum arada okuyorum ama bir türlü fırsatım olmuyor malum sabahları artık seminere gidiyoruz oğluşumla sonra uyumaydı emmeydi yemek yapmaktı derken amannn gün bitiveriyor.
Kızlar birşey sorucam benim sıpam 2 ayını doldurduktan sonra agu luyordu , çok tatlı oluyordu ama artık agu demiyor uzunn bir zamandır başka sesler cıkarıyor keyfine göre , ne oldu agulama zamanı mı bitti yoksa benimki agu demeyi mi unuttu sizinkiler nasıl ?
aguyu bizimkide unuttu süresi doldu sanırım :)))
selam kızlar ayy uzun zamandır birşey yazamıyorum arada okuyorum ama bir türlü fırsatım olmuyor malum sabahları artık seminere gidiyoruz oğluşumla sonra uyumaydı emmeydi yemek yapmaktı derken amannn gün bitiveriyor.
Kızlar birşey sorucam benim sıpam 2 ayını doldurduktan sonra agu luyordu , çok tatlı oluyordu ama artık agu demiyor uzunn bir zamandır başka sesler cıkarıyor keyfine göre , ne oldu agulama zamanı mı bitti yoksa benimki agu demeyi mi unuttu sizinkiler nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?