2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slm kizlarrrr..az önce dr dan geldik,oglusumun vücudunda kirmizi dermaya benzer biseyler vardi,bide kusma olayi olunca hemen dr gittik...normalde asimiz cuma günüydü gitmisken yavrumun asisida oldu...kirmizi dermaya gelince cogu cocukta olur dedi dr,cok hassas bi cildi var dedi,korkmana gerek yok gecer dedi,krem yazdi,eger 10 güne kadar gecmesse kortüzonlu (böylemi yaziliyodu ya ;/)krem verecek,ayni sorun olan varmi?????haaa bide günes kremini sordum,kesinlikle kullan dedi,,gölgede olsa bile kullan dedi,,,zararli mi falan dedim,hayir kullanman lazim dedi...dr cok iyi bi dr, ebemin tavsiyesiyle gittik,ve cok yogun bi dr,her gitmede dolu oluyo,ve sag olsunlar hemencik aliyolar bizi,randüvi almadan bile...INSALLAH gecer kizlar nolur bizim icinde dua edin,ALLAHIM herkesin dualarini kabul etsin...
ayrica ek gidayida sordum4. ayinda baslarsin dedi,sebzelerle..önce havucla basla dedi...kilosunuda ölctü 23 günde 700gr almis MASALLAH pasama...boyumuzda 63 cm olmus...hersey cok iyi dedi..

aynen bizimkiide tv hastasi,hele önüne gectikmi aceyip kiziyo...bu sabah kk ya bakarken o da merakli merakli bakiyo,kucagima aldim,youtube dan kayu actim nasil izliyo uykusu geldi hemen,yataga koydum gözler gitti sonra babasinin sesini duydu hemen acildi gözler

bencede fazla SIKMAMALIYIZ...

VALLA bu gün dr bübchen iyi dedi..bide bizim burda alis veris magzasi var sanirim tr de yok,onun kremi 1 numara secilmis,,alir almaz ismini yazacam buraya...ve kesinlikle kullan dedi

selam guzel anneler..kızımı uyutttum hemen kk ya gırdım..kızım bı kac gundur oksuruyodu cumartesı gıtmıstım doktora gıtmıstım gayet normal demıstı bugun gıttım oksurmeye devam edıyodu..cıgerlere ınmemıs ama soguk almısız sımdı ılaclara basladık bıde buhar makınası aldık mınık kızıma buhar verıyoruz..ılaclarım muconex ve pedıtus kullanan varmı u oılacları..

valla abartmis, sonucta fanusta buyutemeyiz cocuklari. herseyin fazlasi zararli, ama az az izleyebilir televizyon (sadece muzik ya da bebeklere uygun cizgi film) ve donence zaten onlar icin. ne zarari olabilir ki, butun gun donenceyle oynamadigi surece sorun yok ki zaten butun gun oynamaz. onemli olan bu yas cocuklarinin farkli seyler gormeleri, incelemeleri, dunyayi tanimalari, bu sinir sistemleri icin onemli. hem yasaklanan sey hep daha degerlidir, ama hevesini aldi mi o kadar baglanmaz.

bizde sabah gidecez kontrole inşallah herşey yolundadır yine tahliller offffffff kızımın canını yakacaklar bu arada eda beni yedi emzirmem gerekiyor hepinizi öpüyorum dualarım sizlere dualarınızı esirgemeyin bizlerden bol dualı geceler

Hepimizin kandili mubarek olsun;dualarimiz kabul olsun. Allah evlatlarimizi bize bagislasin acilarini gostermesin insallah.Rabbim hasta bebeklerimize acil sifa, bebekleri olmayanlara da bu mutlulugu tatmayi nasip etsin.Amin..

selam kızlar ayy uzun zamandır birşey yazamıyorum arada okuyorum ama bir türlü fırsatım olmuyor malum sabahları artık seminere gidiyoruz oğluşumla sonra uyumaydı emmeydi yemek yapmaktı derken amannn gün bitiveriyor.

Kızlar birşey sorucam benim sıpam 2 ayını doldurduktan sonra agu luyordu , çok tatlı oluyordu ama artık agu demiyor uzunn bir zamandır başka sesler cıkarıyor keyfine göre , ne oldu agulama zamanı mı bitti yoksa benimki agu demeyi mi unuttu sizinkiler nasıl ?

arkadaşlar hepinizin kandiliniz mübarek olsun allah nice mutlu sağlıklı cocuklarımızla kandiller nasip etsin

miraç kandilimiz mubarek olsun,rahmetin yağmur gibi yağdığı bu gecede rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın,
yuvalarımıza huzur,bedenlerimize sağlık versin.
kaç gündür giremiyordum,girsemde çıkıyordum annem ve babam bizdelerdi,yarın gidicekler(laf aramızda annem kızıyor bana bilgisayarın başında çok oturuyorsun diyor.:2::2:)
kızım çok zor emiyor artık ağlayarak ve ayakta odaları dolaşarak emiyor,bir sıkıntısı var ama neeeeeeeeeeee
kızlar bu geceki dualarımızda birbirimizede yer verelim,rabbim kabul eder işlh.

hayırlı kandiller arkadaşlar,

eskiden hamileliğim boyunca okumayı tercih etmiştim ama artık aranıza yorumlarla da katıldım. sanki bağımlılık yaptı. ayrıca çalışma hayatı sonrası evde yalnız hissetmiyorum sayenizde. birbirimizi iyi anladığımızı düşünüyorum sanki hep iyi insanlar toplanmş gibi. hakkınızda rabbim herşeyin en hayırlısını versin. iyiki varsınız.

benimkide aynısını yapıyor geçici bir durum olduğunu düşünüyorum sabret

evet aynı şeyleri hissediyoruz hepimiz sanırım :)

kizlar bizimki bu gün asi oldu,gelince uyudu simdi uyandi asi yerinin sismis cok degil ama biraz sis ve sert..diger bacaginda bisey yok...napim hastaneye gideyimmi? acill cevapppp...buz koydum hareket ettiriyom

kizlar bizimki bu gün asi oldu,gelince uyudu simdi uyandi asi yerinin sismis cok degil ama biraz sis ve sert..diger bacaginda bisey yok...napim hastaneye gideyimmi? acill cevapppp...buz koydum hareket ettiriyom

yok gitmene gerek yok, normal yan etki sabret az.

eclin acil cevap istedin diye demin kısa yazdım , geçmiş olsun arkadaşım endişelenecek bir durum değil korkma. karma aşının normal yan etkilerinde var. sen almanyadasın o yüzden mi geç oldun aşıyı anlamadım sen bizim burda 2. ayda olduğumuz aşıları mı yaptırdın.

Son düzenleme:

saol canim benim esim biraz buzla ovdu biraz indi,,ama kizarik biraz...bir ay önce ilk asimizi olduk bisey olmamisti,bu 2. asimiz,1ay sonrada 3. asimiz...böyle devam ediyo..Türkiyede nasil oldugunu okuyorum sizden,burda sadece iki bacaktan vuruyolar o kadar.. bacaktan vurulan asilar herseyi kapsiyomus...INSALLAH gecer...acaba yan etkileri kac gün sürerki?ates falan yok simdilik,INSALLAH da hic cikmaz...kizlar dua edin kolay atlatalim...

hamileyken şubat annelerine bakmıştım aslında dogum şubat görünüyordu...birde mart annelerine baktım devamlı kırgınlık kavga vs..aktiviteleri vardı arkadaşların az önce aylarcadır bir bakayım dedimm..dostlukları o hızla yazılarıyla azalmış hatta bir kaç arkadaşlarını girememişler diye atmışlar listeden oldukca şşaırdım aferin bana ii bir tercih mart anneleri................çok yaşayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah'ım ellerimi açtım kapına geldim, beni boş çevirme. Ben günahkarım sen affedicisin beni af et, Sen'den başka kapım yok...

aguyu bizimkide unuttu süresi doldu sanırım :)))

aynen canım o aguları kameraya alamadığım için bin pişmanım ne bileyim hep agular sandık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…