2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağolasın ayşecim.şükür biraz daha iyi benim kuzum ama öksürük devam ediyor.umarım diğer bebişler de çabucak iyileşir.

evet şimdi eşimde aynısını diyordu akşama kadar evdesin , aguları neden kameraya almadın diyor. bende agulayacak sanmıştım daha

Zaten var ya bir süre sonra fakedeceksin, fotoğraf ve kamera işi anneye o kadar kalıyor ki, fotoğraflarda ya bebeğin var yada babası ile bebeğin. kimsenin aklına gelmiyor annesi bir de seni çekelim bebeğinle diye. alıp vericeksin makinayı ellerine, bir de komut vericeksin ki bir adet fotoğrafını çeksinler. sonra bir de bir anını niye çekmedin diye anneyi suçlarlar

iyi geceller kızlar mert hasta oldu neyse şuanda iyi sağlık ocağına götürdüm burun damlası verdi sabah öksürük vardı şükür öksürmüyor sağlık ocağına gitmişken hem merti hemde kendim tartılıyım dedim 7500 çıktı kilomuz ama elbiseli bende ekmek ve çikolata yememin nimetini almışım 1kilo vermişim 2kilo fazlam var ama sanki 5-6kilo fazlayış gibi duruyor(((((( buarada şu titreşimli zayflama aletini yapıyorum oda işe yarıyor galiba duyrulur

‎4.ay aşılarımızın bu kadar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim.hem ateş yaptı hem de gece boyu nerdeyse hiç uyumadık desem yeridir

günaydın annecikler, nasılsınız?? umarım herkes iyidir...

biz bugün daha iyiyiz, galiba bi kaç gündür kızım büyüme atağı yaşadı (bir arkadaş da yazmıştı, olabilir diye) bugün çok şükür iyi, kendi kendine oynuyor, gülücükler saçıyor, veeee dün ilk defa sırt üstünden karnının üstüne döndüüüü maşallah kuzuma o kadar mutlu oldum ki... bayağı uğraştı ama sonunda başardı inşallah azimli bir kız olur herzaman 3 aylık olduğu gün karnının üstünden sırtının üstüne dönmüştü, dün yani 3,5 aylık ilk defa sırtının üstünden karnının üstüne döndü bakalım daha neler öğrenecek pamuk şekerim

gecmis olsun damlacim....

Öncelikle dün kandil gecesinde dualarında bizleri de unutmayan annelere selam olsun, Allah razı olsun.
Dün yazılanların bir kısmını okudum cevap yazdım ama internet gitti ve sinir oldum. Geri kalanı da bu sabah okudum, dün yazacaklarımı burda özet geçeyim bari:) aklımda neler kalmış bakayım hımm hatırladım. Azizecim evet kaka yapacağı zaman huysuzlanıyor kızım ağlıyor, kakası da sıvı şeklinde bunların niye ağlarlar anlamam,yapınca hiiiç oralı bile olmuyor, bir rahatlık gelmiş ben de diyorum bu niye böyle tatlı tatlı duruyor, yanına varınca anlıyorsunuz işin iç yüzünü:)
taçsızprensesciğim bizim kız da tersten bile bakıyor tv'ye engellemeyi şöyle yapıyorum gidip tv yi kapatıyorum, bu konuda anasına çekmiş ben de tv manyağı olursam kihh kiih:)
abrelciğim demek öyle şubat anneleri arasında küslükler mi başlamış, üzüldüm foruma girmeyince dışlanmak da ne demek eee o zaman bizde de yoklama kaçakları çok oluyor, hamileyken burda olanların bir kısmı şimdi yok merak etmiyor da değilim, nasıllar, nerdeler merak ediyorum, demek o bağlılığı yakalamışız biz, İnşallah böyle devam eder,ama kimse girmese de nete gönüllerinin burda olduğunu biliyorum, elbette herkesin bir sebebi olur, önemli olan güzel paylaşımların hatrına sahiplenmek, atmak değil.bizim de taşınma işimiz olacak, internet belki bir zaman olmayacak, sizlerden uzak kalacağım üzüleceğim ama fırsat bulduğumda hemen koşup gelirim bundan emin olun.
ske tatlım annene hak ver ben de olsam ne yapıyorsun bu netin başında derdim öyle çook kalıyoruz ki bazen:) alışkanlık yapmış vallahi:)
şimdi de alıntıladıklarımı cevaplayayım :)

.......benim aklıma gelmişti( o kelime küfür değil ama yazılamıyor:)Vizontele Yılmaz Erdoğan'a sevgiler:)) aynısını ben de söylüyordum geçen eşime. Makinede resimlere bakarken fark ettim yaa kızımı çekmişim yaa babasıyla kızımı çekmişim, benim tek tük 2-3 tane kızımla resmim var. Bakıyorum da eşimi kızımla yanağı yanağında çekmişim, babası kızımı ayağında sallarken çekmişim, nerdeyse eşim doğurmuş, doğum fotoğrafçılığına soyunmuşum ben öyle pozları var. Eşime yaa hep sizin resimleriniz var diye sitem ettiğimde ver çekeyim Ayşem diyor, eee benim mi demem lazım gel çek diye, an'ı yakalasana. Ben o an'ların peşindeyim, foto Ayşe:)
agulama ne çabuk bitti yaaa bitmesin bizim kızın sesi zaten öyle bir sessiz aguuu çıkmıştı ki tadı damağımda, ben bir şey anlamadım, dur agulatmaya gideyim şimdi:)

sağolasın ayşecim.şükür biraz daha iyi benim kuzum ama öksürük devam ediyor.umarım diğer bebişler de çabucak iyileşir.
İnşallah canım, yavrunun iyileşmesine sevindim, öksürüğü de atlatır annesi dualarım seninle ve diğer bebeklerle:)

geçmiş olsun Damlacım, bu hava değişimleri bebekleri etkiliyor bizim kızın da sürekli burnu doluyor, serum fizyolojiklerle açmaya çalışıyorum.
Aynen az kilomuz kamış gibi görünsede daha çok göze görülüyor iyice en'leştim ben, hamilelikte 9 kilo almıştım, 58.9 dan 68 le doğuma gitmiştim, doğum sonrası kilolarım gitmişti, 1 kilom kalmıştı ayyy şimdi 63 gösteriyorum, sen en azından çabalıyorsun titreşimli aletler falan ben oturarak nasıl verecem kilocuklarımı:)

‎4.ay aşılarımızın bu kadar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim.hem ateş yaptı hem de gece boyu nerdeyse hiç uyumadık desem yeridir

geçmiş olsun Ömer Efe'ye 4. ay aşısını da olmuş Maşşallah ona, ateş düşürücü verdin mi? gene bir uykusuz gece daha değil mi Handancığım:) neyse büyüsünler az kaldı bugünlerin mükafatını alırsın canım. Ama büyünce sorumluluklar daha da artıyormuş,

Damlacım çok geçmiş olsun.Kilosu iyi maşallah.Titreşimli göbek bandından bende de var ama dogumdan sonra dikişler zarar görür diye korkuyorum.Bende kullanayım bari.

Geçmiş olsun canım.Onlar iyi olsunda uykusuzluga razıyız.

sağol canım.hala veriyorum ateş düşürücü.inşallah geçer,ekstra huzursuzuz

kızlaaaaaar bebeğim koltuktan düştüüüüüü( eşim sağolsun,dün o kadar uyardım dikkat et diye sabahına düşürdü.yastık desteğiyle uzatmış oğlumu o da hafif bi yan dönüşte yuvarlanmış aşağı.çığlığıyla koştum hemen.şimdi dr.a gitsek röntgen tomografi isiycek.kafasının yere çok az değdiğini söylüyor eşim.sizce götürmeli miyim??kusmasına bak diyceksiniz ama zaten hep kusuyor,onun dışında ne gibi belirtilere bakmalıym?

kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun İnşallah hemencecik atlatırlar kuzucuklarımız yaa. benim kızımda grip olmuş.
kaka yaparken benim kızımda çok ağlıyor sonra rahatlıyor susuyor doğduğundan beri böyle. tv konusu bizdede var önüne biri geçsin bağırıyor cadı.
kandil gecesi ettiğiniz bütün dualar kabul olur İnşallah kızlar.
resim konusuna gelince aynı bizdede var kızımla nerdeyse hiç resmimiz yok. eşimde geçen gün benim kızımla hiç resmim yok dedi bende sanki benim var dedim. kız kardeşin deli gibi kendini çekiyor biride seni çekelim demedi benim aklımamı geliyor sanki. eee onlar akıllı demezmi delirdim bi sürü tartıştım. pazarteside kaynanamlarda tartıştım öpme konusu yüzünden ve bana niye biz hastalıklımıyız elini öpmeyecez diyor koca kadın yaa. beynin basmıyormu işte. ve olan oldu kızım hasta oldu. hem grip kuzeninden bulaştı. dün akşamda kakasında bi sürü kan vardı ve öncekinden çok fazlaydı. kaynanam amipten şüpheleniyordu kendinden deli olacam yaa. eşimde akşam aramış bağırmış çağırmış. sabah kayınbabam aramış ee çocuk bu hiçmi hasta olmayacak iyi bakacaksın iyileşecek diyor. tek laf demedim tamam dedim kapattım telefonu eşimede söyledim ne güzel biliyorlar diye. oda ben onlara akşam bağırdım diye sende hasta oldu diye panik yapıyorsun sakinleş diye söylemişlerdir diyor yaa. Allah bana sabır versin bunlarıda benden uzak etsin. kuzum nasıl öksürüyor çıldıracam yaa.
aşılarını olan arkadaşlar çok geçmiş olsun bize daha var bayağı.

canım çok geçmiş olsun bende çok korkuyorum düşürmekten. Allahım korusun kuzularımızı İnşallah eşinin dediği gibi hafif değmiştir. şişlik kızarıklık bişey varmı canım. aslında bi doktora götürseniz içiniz rahat ederdi. daha kemikleri çok yumuşak çünkü Allah korusun

canım geçmiş olsun, vakit kaybetmeyin gene de gidin n'olur n'olmaz en azından aklın kalmaz.

Selammm doktordan yeni geldim yoruldum paşam emzirdim uyudu hamd olsun..

Doktor alerji için serum verdi pamuk ile sileceğim alerji yerlerine bal içinde öyle bir tepki verdi ki ölebilir bile ne yapıyorsunuz dedi kayınvalidem verdi dedi kızdı çok şükür eşimde duydu yani sırf ben verme dedim die verdi..Bir daha böyle bişeyler tıkıştıramayacak çok biliyor çocuğum boynu kıpkırmızı oldu hala kendini savunuyor ne olmuş ne olmuş die boğasım geliyor o zaman kadını..sinir şey

Gecmis olsun, Allah sabir versin canim. Tavrini koy, sen kotu gelin ol, ama prensesin hasta olmasin

Canim iyi ki duymus esin. Hic bisey bebeginden onemli diil, cooooook gecmis olsun, kayinvalidene soyle doktorun soylediklerini..

selaaammmm
çok üzgünümmm yaaa,annemler istbl. döndüler bu sabah evin içi bomboş kaldı..............
benim yine ağlamaktan gözlerim şişti,içim buruldu oofff offfff gurbet kuşu olmak çok zor.........ana yok,baba yok bak yine başladım ağlamaya çokk sulu gözüm ben yaaaaaa..
allahıma dua ediyorum herzaman kızım yanımda olsun herzaman diye ama kaderinde ne varsa o değilmi,büyük laf söylemekte istemiyorum ama çok zor arkadaşlar çookkk gurbette olmak........................

eclin canım geçmiş olsum kuzuna,şişi içinse pamuğa kolonyağını bol dök ve o bölgeye uygula hemen işe yarar.
handan sizede geçmiş olsun canım,allah yardım etsin uykusuzluk çookk zor..
sultan canım allah sana peygamber sabrı versin arkadaşım ne diyim bilemedim yaaaa ne kadar düşüncesiz insanlar bunlar yaaaaa
damlacım maşallah kuzuna,canım ne yapalım emmeyi bırakınca zayıflarız işlh. yiyelimki süt olsun kuzularımıza
hipperaktivim canım benim kk girince gözlerim seni arıyor hemencik bende bağımlılık yaptı hem kk hem sen :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…