aynen canım o aguları kameraya alamadığım için bin pişmanım ne bileyim hep agular sandık
günaydın kızlaaaar, hayırlı günler veeee MİRAÇ KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN, Allahım daha nice kandillere sevdiklerimizle beraber çıkmayı nasip etsin İnşallah. Amiiiiin.
bebekleri hasta olan arkadaşlarım elifpoul, carettta, Posedion, eclin çoook çoook geçmiş olsun, Allah şifa versin hemececik iyileşsin kuzucuklarınız. Özlem bu arada tavşan emzirme olayın gerçekten çok komik, şaşkın anne seni gidi, ama peluş olduğunu yani tüylerini falan hissetmedin mi gözlerin kapalı olsa bile ilahiiii, bsbirkin sizin de battaniye içinde Furkan'ı arama epey heyecanlı ve telaşlı geçmiş, Allahtan oğlan yatağındaymış,
byn canım açıklaman için teşekkür ederim, yaa herkes aslında aynısı söylüyor da sanki nüans farklılıkları var. Ben 3 ay 3 günlük bebeğim için 3 ay doldu demem, ya da 4. aya girdiğimizde onun içindeki günleri yaşarken 4 doldu demem yani bu kadar aynı ayları hesapladığımda da öyle oluyor zaten 25 Mart-25 Nisan 1 ay, 25 Nisan-25 Mayıs 2 ay, 25 Mayıs 25 Haziran 3 ay, yaa yaşımız için de öyle denir yaa. Niye bunları merak ediyorum bebeğin kilo gelişi için internetten de takip ediyorum çizelgeden aksi takdirde benim kız diğer ayı gösteriyorsa oooo zayıflar kraliçesi olur. yani benim mantığım da bunu söylüyor abrelciğim
evet şimdi eşimde aynısını diyordu akşama kadar evdesin , aguları neden kameraya almadın diyor. bende agulayacak sanmıştım daha
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...tarifleriniz/437023-hatalarim-onerilerim.html
güzel öneri ve tecrübeler var ,okuyun der handan
iyi geceller kızlar mert hasta oldu neyse şuanda iyi sağlık ocağına götürdüm burun damlası verdi sabah öksürük vardı şükür öksürmüyor sağlık ocağına gitmişken hem merti hemde kendim tartılıyım dedim 7500 çıktı kilomuz ama elbiseli bende ekmek ve çikolata yememin nimetini almışım 1kilo vermişim 2kilo fazlam var ama sanki 5-6kilo fazlayış gibi duruyor(((((( buarada şu titreşimli zayflama aletini yapıyorum oda işe yarıyor galiba duyrulur
Zaten var ya bir süre sonra fakedeceksin, fotoğraf ve kamera işi anneye o kadar kalıyor ki, fotoğraflarda ya bebeğin var yada babası ile bebeğin. kimsenin aklına gelmiyor annesi bir de seni çekelim bebeğinle diye. alıp vericeksin makinayı ellerine, bir de komut vericeksin ki bir adet fotoğrafını çeksinler. sonra bir de bir anını niye çekmedin diye anneyi suçlarlar
İnşallah canım, yavrunun iyileşmesine sevindim, öksürüğü de atlatır annesi dualarım seninle ve diğer bebeklerle:)sağolasın ayşecim.şükür biraz daha iyi benim kuzum ama öksürük devam ediyor.umarım diğer bebişler de çabucak iyileşir.
iyi geceller kızlar mert hasta oldu neyse şuanda iyi sağlık ocağına götürdüm burun damlası verdi sabah öksürük vardı şükür öksürmüyor sağlık ocağına gitmişken hem merti hemde kendim tartılıyım dedim 7500 çıktı kilomuz ama elbiseli bende ekmek ve çikolata yememin nimetini almışım 1kilo vermişim 2kilo fazlam var ama sanki 5-6kilo fazlayış gibi duruyor(((((( buarada şu titreşimli zayflama aletini yapıyorum oda işe yarıyor galiba duyrulur
‎4.ay aşılarımızın bu kadar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim.hem ateş yaptı hem de gece boyu nerdeyse hiç uyumadık desem yeridir
‎4.ay aşılarımızın bu kadar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim.hem ateş yaptı hem de gece boyu nerdeyse hiç uyumadık desem yeridir
geçmiş olsun Ömer Efe'ye 4. ay aşısını da olmuş Maşşallah ona, ateş düşürücü verdin mi? gene bir uykusuz gece daha değil mi Handancığım:) neyse büyüsünler az kaldı bugünlerin mükafatını alırsın canım. Ama büyünce sorumluluklar daha da artıyormuş,
uykusuzluk bizim için hep vardı da dün tavan yaptık,teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım.Onlar iyi olsunda uykusuzluga razıyız.
kızlaaaaaar bebeğim koltuktan düştüüüüüü( eşim sağolsun,dün o kadar uyardım dikkat et diye sabahına düşürdü.yastık desteğiyle uzatmış oğlumu o da hafif bi yan dönüşte yuvarlanmış aşağı.çığlığıyla koştum hemen.şimdi dr.a gitsek röntgen tomografi isiycek.kafasının yere çok az değdiğini söylüyor eşim.sizce götürmeli miyim??kusmasına bak diyceksiniz ama zaten hep kusuyor,onun dışında ne gibi belirtilere bakmalıym?
kızlaaaaaar bebeğim koltuktan düştüüüüüü( eşim sağolsun,dün o kadar uyardım dikkat et diye sabahına düşürdü.yastık desteğiyle uzatmış oğlumu o da hafif bi yan dönüşte yuvarlanmış aşağı.çığlığıyla koştum hemen.şimdi dr.a gitsek röntgen tomografi isiycek.kafasının yere çok az değdiğini söylüyor eşim.sizce götürmeli miyim??kusmasına bak diyceksiniz ama zaten hep kusuyor,onun dışında ne gibi belirtilere bakmalıym?
kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun İnşallah hemencecik atlatırlar kuzucuklarımız yaa. benim kızımda grip olmuş.
kaka yaparken benim kızımda çok ağlıyor sonra rahatlıyor susuyor doğduğundan beri böyle. tv konusu bizdede var önüne biri geçsin bağırıyor cadı.
kandil gecesi ettiğiniz bütün dualar kabul olur İnşallah kızlar.
resim konusuna gelince aynı bizdede var kızımla nerdeyse hiç resmimiz yok. eşimde geçen gün benim kızımla hiç resmim yok dedi bende sanki benim var dedim. kız kardeşin deli gibi kendini çekiyor biride seni çekelim demedi benim aklımamı geliyor sanki. eee onlar akıllı demezmi delirdim bi sürü tartıştım. pazarteside kaynanamlarda tartıştım öpme konusu yüzünden ve bana niye biz hastalıklımıyız elini öpmeyecez diyor koca kadın yaa. beynin basmıyormu işte. ve olan oldu kızım hasta oldu. hem grip kuzeninden bulaştı. dün akşamda kakasında bi sürü kan vardı ve öncekinden çok fazlaydı. kaynanam amipten şüpheleniyordu kendinden deli olacam yaa. eşimde akşam aramış bağırmış çağırmış. sabah kayınbabam aramış ee çocuk bu hiçmi hasta olmayacak iyi bakacaksın iyileşecek diyor. tek laf demedim tamam dedim kapattım telefonu eşimede söyledim ne güzel biliyorlar diye. oda ben onlara akşam bağırdım diye sende hasta oldu diye panik yapıyorsun sakinleş diye söylemişlerdir diyor yaa. Allah bana sabır versin bunlarıda benden uzak etsin. kuzum nasıl öksürüyor çıldıracam yaa.
aşılarını olan arkadaşlar çok geçmiş olsun bize daha var bayağı.
Selammm doktordan yeni geldim yoruldum paşam emzirdim uyudu hamd olsun..
Doktor alerji için serum verdi pamuk ile sileceğim alerji yerlerine bal içinde öyle bir tepki verdi ki ölebilir bile ne yapıyorsunuz dedi kayınvalidem verdi dedi kızdı çok şükür eşimde duydu yani sırf ben verme dedim die verdi..Bir daha böyle bişeyler tıkıştıramayacak çok biliyor çocuğum boynu kıpkırmızı oldu hala kendini savunuyor ne olmuş ne olmuş die boğasım geliyor o zaman kadını..sinir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?