Selammm doktordan yeni geldim yoruldum paşam emzirdim uyudu hamd olsun..
Doktor alerji için serum verdi pamuk ile sileceğim alerji yerlerine bal içinde öyle bir tepki verdi ki ölebilir bile ne yapıyorsunuz dedi kayınvalidem verdi dedi kızdı çok şükür eşimde duydu yani sırf ben verme dedim die verdi..Bir daha böyle bişeyler tıkıştıramayacak çok biliyor çocuğum boynu kıpkırmızı oldu hala kendini savunuyor ne olmuş ne olmuş die boğasım geliyor o zaman kadını..sinir şey
selaaammmm
çok üzgünümmm yaaa,annemler istbl. döndüler bu sabah evin içi bomboş kaldı..............
benim yine ağlamaktan gözlerim şişti,içim buruldu oofff offfff gurbet kuşu olmak çok zor.........ana yok,baba yok bak yine başladım ağlamaya çokk sulu gözüm ben yaaaaaa..
allahıma dua ediyorum herzaman kızım yanımda olsun herzaman diye ama kaderinde ne varsa o değilmi,büyük laf söylemekte istemiyorum ama çok zor arkadaşlar çookkk gurbette olmak........................
eclin canım geçmiş olsum kuzuna,şişi içinse pamuğa kolonyağını bol dök ve o bölgeye uygula hemen işe yarar.
handan sizede geçmiş olsun canım,allah yardım etsin uykusuzluk çookk zor..
sultan canım allah sana peygamber sabrı versin arkadaşım ne diyim bilemedim yaaaa ne kadar düşüncesiz insanlar bunlar yaaaaa
damlacım maşallah kuzuna,canım ne yapalım emmeyi bırakınca zayıflarız işlh. yiyelimki süt olsun kuzularımıza
hipperaktivim canım benim kk girince gözlerim seni arıyor hemencik bende bağımlılık yaptı hem kk hem sen :)))
canmmmm Allah kavuştursunofffff bende annemler geliyo neşeli evin içi kalaba gittiklerinde şişiyom ağlamaktan
bi süre sonrada alışıyo insan naparsın hayat sağlık olsun yeterki...
çok sağol canım dediğin gibi çok zor seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşayan biri olarakselaaammmm
çok üzgünümmm yaaa,annemler istbl. döndüler bu sabah evin içi bomboş kaldı..............
benim yine ağlamaktan gözlerim şişti,içim buruldu oofff offfff gurbet kuşu olmak çok zor.........ana yok,baba yok bak yine başladım ağlamaya çokk sulu gözüm ben yaaaaaa..
allahıma dua ediyorum herzaman kızım yanımda olsun herzaman diye ama kaderinde ne varsa o değilmi,büyük laf söylemekte istemiyorum ama çok zor arkadaşlar çookkk gurbette olmak........................
eclin canım geçmiş olsum kuzuna,şişi içinse pamuğa kolonyağını bol dök ve o bölgeye uygula hemen işe yarar.
sultan canım allah sana peygamber sabrı versin arkadaşım ne diyim bilemedim yaaaa ne kadar düşüncesiz insanlar bunlar yaaaaa
damlacım maşallah kuzuna,canım ne yapalım emmeyi bırakınca zayıflarız işlh. yiyelimki süt olsun kuzularımıza
hipperaktivim canım benim kk girince gözlerim seni arıyor hemencik bende bağımlılık yaptı hem kk hem sen :)))
gecmis olsun damlacim....
çok sağolun kızlarDamlacım çok geçmiş olsun.Kilosu iyi maşallah.Titreşimli göbek bandından bende de var ama dogumdan sonra dikişler zarar görür diye korkuyorum.Bende kullanayım bari.
Geçmiş olsun canım.Onlar iyi olsunda uykusuzluga razıyız.
kızlaaaaaar bebeğim koltuktan düştüüüüüü( eşim sağolsun,dün o kadar uyardım dikkat et diye sabahına düşürdü.yastık desteğiyle uzatmış oğlumu o da hafif bi yan dönüşte yuvarlanmış aşağı.çığlığıyla koştum hemen.şimdi dr.a gitsek röntgen tomografi isiycek.kafasının yere çok az değdiğini söylüyor eşim.sizce götürmeli miyim??kusmasına bak diyceksiniz ama zaten hep kusuyor,onun dışında ne gibi belirtilere bakmalıym?
canım çok geçmiş olsun bende çok korkuyorum düşürmekten. Allahım korusun kuzularımızı İnşallah eşinin dediği gibi hafif değmiştir. şişlik kızarıklık bişey varmı canım. aslında bi doktora götürseniz içiniz rahat ederdi. daha kemikleri çok yumuşak çünkü Allah korusun
canım geçmiş olsun, vakit kaybetmeyin gene de gidin n'olur n'olmaz en azından aklın kalmaz.
çok sağol canım dediğin gibi çok zor seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşayan biri olarak
çok sağolun kızlar
büyük geçmiş olsun handancım
geçmiş olsun canmm...nee bal mı...
küçücük bebeğe balmı verilir ne cahillik yaa...Allahtan kuzuya bişey olmamış.
ne bal nede inek sütü 1yaşından önce asla verilmez.
benim ki çok biliyor ya bir dımlacık vermiş öyle diyor ne olmuş demesi yok mu tepeme çıkıyor ya neyse sinirlenip yıpratmayacağım kendimi ama bir daha bişey versin ben biliyorum yapacağımıııı
canım gerçekten çok biliyormuş....ben de akşam kaynanamın kandilini kutlamak için aradım hiç sormadı torunum nasıl diye küsmüş sanırım
kızlaaaaaar bebeğim koltuktan düştüüüüüü( eşim sağolsun,dün o kadar uyardım dikkat et diye sabahına düşürdü.yastık desteğiyle uzatmış oğlumu o da hafif bi yan dönüşte yuvarlanmış aşağı.çığlığıyla koştum hemen.şimdi dr.a gitsek röntgen tomografi isiycek.kafasının yere çok az değdiğini söylüyor eşim.sizce götürmeli miyim??kusmasına bak diyceksiniz ama zaten hep kusuyor,onun dışında ne gibi belirtilere bakmalıym?
kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun İnşallah hemencecik atlatırlar kuzucuklarımız yaa. benim kızımda grip olmuş.
kaka yaparken benim kızımda çok ağlıyor sonra rahatlıyor susuyor doğduğundan beri böyle. tv konusu bizdede var önüne biri geçsin bağırıyor cadı.
kandil gecesi ettiğiniz bütün dualar kabul olur İnşallah kızlar.
resim konusuna gelince aynı bizdede var kızımla nerdeyse hiç resmimiz yok. eşimde geçen gün benim kızımla hiç resmim yok dedi bende sanki benim var dedim. kız kardeşin deli gibi kendini çekiyor biride seni çekelim demedi benim aklımamı geliyor sanki. eee onlar akıllı demezmi delirdim bi sürü tartıştım. pazarteside kaynanamlarda tartıştım öpme konusu yüzünden ve bana niye biz hastalıklımıyız elini öpmeyecez diyor koca kadın yaa. beynin basmıyormu işte. ve olan oldu kızım hasta oldu. hem grip kuzeninden bulaştı. dün akşamda kakasında bi sürü kan vardı ve öncekinden çok fazlaydı. kaynanam amipten şüpheleniyordu kendinden deli olacam yaa. eşimde akşam aramış bağırmış çağırmış. sabah kayınbabam aramış ee çocuk bu hiçmi hasta olmayacak iyi bakacaksın iyileşecek diyor. tek laf demedim tamam dedim kapattım telefonu eşimede söyledim ne güzel biliyorlar diye. oda ben onlara akşam bağırdım diye sende hasta oldu diye panik yapıyorsun sakinleş diye söylemişlerdir diyor yaa. Allah bana sabır versin bunlarıda benden uzak etsin. kuzum nasıl öksürüyor çıldıracam yaa.
aşılarını olan arkadaşlar çok geçmiş olsun bize daha var bayağı.
iyi geceller kızlar mert hasta oldu neyse şuanda iyi sağlık ocağına götürdüm burun damlası verdi sabah öksürük vardı şükür öksürmüyor sağlık ocağına gitmişken hem merti hemde kendim tartılıyım dedim 7500 çıktı kilomuz ama elbiseli bende ekmek ve çikolata yememin nimetini almışım 1kilo vermişim 2kilo fazlam var ama sanki 5-6kilo fazlayış gibi duruyor(((((( buarada şu titreşimli zayflama aletini yapıyorum oda işe yarıyor galiba duyrulur
selaaammmm
canmmmm Allah kavuştursunofffff bende annemler geliyo neşeli evin içi kalaba gittiklerinde şişiyom ağlamaktan
bi süre sonrada alışıyo insan naparsın hayat sağlık olsun yeterki...
ben annemlere yürüyerek 10 dk varıyorum. ve temmuzda taşınacağım ama 15 20 araba ile sürüyor. bu bile benim moralimi çok bozuyor. gerçekten gurbette olmak zordur. Allah yardımcınız olsun :97:
selaaammmm
ben annemlere yürüyerek 10 dk varıyorum. ve temmuzda taşınacağım ama 15 20 araba ile sürüyor. bu bile benim moralimi çok bozuyor. gerçekten gurbette olmak zordur. Allah yardımcınız olsun :97:
sağol canım yaaa gerçekten çok zor alah başka dert vermesin de napalım kader
çok geçmiş olsun canım yaa. bide üste çıkmazlarmı insan öldürmek istiyor.Selammm doktordan yeni geldim yoruldum paşam emzirdim uyudu hamd olsun..
Doktor alerji için serum verdi pamuk ile sileceğim alerji yerlerine bal içinde öyle bir tepki verdi ki ölebilir bile ne yapıyorsunuz dedi kayınvalidem verdi dedi kızdı çok şükür eşimde duydu yani sırf ben verme dedim die verdi..Bir daha böyle bişeyler tıkıştıramayacak çok biliyor çocuğum boynu kıpkırmızı oldu hala kendini savunuyor ne olmuş ne olmuş die boğasım geliyor o zaman kadını..sinir şey
kötü oldum valla çocuğum çok güzel gibi kıskanıyormuşum bide öyle dedi bana biri. beğenmiyorsan öpme sevme Allah Allah.Gecmis olsun, Allah sabir versin canim. Tavrini koy, sen kotu gelin ol, ama prensesin hasta olmasin
Canim iyi ki duymus esin. Hic bisey bebeginden onemli diil, cooooook gecmis olsun, kayinvalidene soyle doktorun soylediklerini..
çok teşekkür ederim cnaım. düşünce onlarda ne gezer. ama düşünecekler daha bunlar başlangıç.selaaammmm
sağol canım. sende istanbuldaymışsın ohh gez ne güzel Maşallah size.damlacım sultancım bebeişlerinize cook gecmişolsun Allah şifa versin...
canım çok teşekkür ederim. sen diyip sen duymuyorsun canım inanabilirsin. hani bana yazmıştın ya kaşınmayla ilgili işte o hiç aklımdan çıkmıyor ve sorun şuki kavga bitmiyor bizde eşime dedim artık şanslarını kaybettiler bu son. ben uğraşamıyorum. bana senin ailen nasıl dedi. bende benim ailem ben ne dersem yapıyor. sözüme güveniyorlar ama ben sana güvenemiyorum. bak o kadar mücadele verdim orda tartıştım ne oldu sen nerdeydin. ben sanki istiyormuyum diyor. bende istemen değil bişeyler yapman önemli dedim. hani annen dedi ya hastalıklımıyız. gördük hastalıklımıymış dedim. bide demezmi doktorda hastalık yeğenimle hava temasından bulaştı. bende hava değil merak etme dedim bizzat temas etti niye izin verdin diyor. ben değil dedim sen verdin o izni. bundan sonrada çok beklersin madem dediğim olmuyor bende görüşmem olur biter dedim. bak kızım nasıl öksürüyor içim parçalanıyor. birde doktor su verdinizmi dedi orda bende ben vermiyorum ama arkamdan iş çeviiyor olabilirler dedim nede olsa ne desem yanlış ya doktor bi sürü kızdı.slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım...ama handancım canım geçmiş olsun kuzuna,,,sultancım sana artık yorum yapmıyorum kendi kendime konuşuyorum canım şimdi düşündüklerimi yazsam kazen beni forumdan kovar damlacım maşallah merte ne güzel kilosu ve o kilo konusu bende de aynı göbek ve gögüsler büyük olunca iri duruyorum..bakalım emzirme döneminden sonra memişler küçülür karın hareketleri ve rejim hızlanır inşallah geçer...
eccükte bizden haberler..ben kabul günlerimi yaaşıyorum dün misafirlerim vardı bugün yine var ctesi yine varhayatım çok rutinleşti ya bez değiştiriyorum ya emziriyorum ya temizlik veya yemek başka bişey yok..acayip tatile ihtiyacım var.yorgunum bitkin hissediyorum kendimi...haftaya annemlere gidicez inşallah 3 hafta orda gönlümce dinlenirim inşallah...
aman uzak olsunda küssün.canım gerçekten çok biliyormuş....ben de akşam kaynanamın kandilini kutlamak için aradım hiç sormadı torunum nasıl diye küsmüş sanırım
geçmiş olsun bebişlere allahım hepsini korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?