2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canmm...nee bal mı...
küçücük bebeğe balmı verilir ne cahillik yaa...Allahtan kuzuya bişey olmamış.
ne bal nede inek sütü 1yaşından önce asla verilmez.

canmmmm Allah kavuştursun offfff bende annemler geliyo neşeli evin içi kalaba gittiklerinde şişiyom ağlamaktan
bi süre sonrada alışıyo insan naparsın hayat sağlık olsun yeterki...

canmmmm Allah kavuştursun offfff bende annemler geliyo neşeli evin içi kalaba gittiklerinde şişiyom ağlamaktan
bi süre sonrada alışıyo insan naparsın hayat sağlık olsun yeterki...

sağol canım benim aynen valla dank diye sessizlik vuruyor insana

çok sağol canım dediğin gibi çok zor seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşayan biri olarak
gecmis olsun damlacim....

çok sağolun kızlar

büyük geçmiş olsun handancım

canım geçmiş olsun, vakit kaybetmeyin gene de gidin n'olur n'olmaz en azından aklın kalmaz.

çok sağol canım dediğin gibi çok zor seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşayan biri olarak

çok sağolun kızlar

büyük geçmiş olsun handancım

teşekkür ederim arkadaşlar.şimdilik gözlem devam ediyor.Allah a şükür kafada şişlik falan yok,bakalım

geçmiş olsun canmm...nee bal mı...
küçücük bebeğe balmı verilir ne cahillik yaa...Allahtan kuzuya bişey olmamış.
ne bal nede inek sütü 1yaşından önce asla verilmez.

benim ki çok biliyor ya bir dımlacık vermiş öyle diyor ne olmuş demesi yok mu tepeme çıkıyor ya neyse sinirlenip yıpratmayacağım kendimi ama bir daha bişey versin ben biliyorum yapacağımıııı

slm kızlar nasılsınız geçmişi okuyamadım...ama handancım canım geçmiş olsun kuzuna,,,sultancım sana artık yorum yapmıyorum kendi kendime konuşuyorum canım şimdi düşündüklerimi yazsam kazen beni forumdan kovardamlacım maşallah merte ne güzel kilosu ve o kilo konusu bende de aynı göbek ve gögüsler büyük olunca iri duruyorum..bakalım emzirme döneminden sonra memişler küçülür karın hareketleri ve rejim hızlanır inşallah geçer...

eccükte bizden haberler..ben kabul günlerimi yaaşıyorum dün misafirlerim vardı bugün yine var ctesi yine var hayatım çok rutinleşti ya bez değiştiriyorum ya emziriyorum ya temizlik veya yemek başka bişey yok..acayip tatile ihtiyacım var.yorgunum bitkin hissediyorum kendimi...haftaya annemlere gidicez inşallah 3 hafta orda gönlümce dinlenirim inşallah...

benim ki çok biliyor ya bir dımlacık vermiş öyle diyor ne olmuş demesi yok mu tepeme çıkıyor ya neyse sinirlenip yıpratmayacağım kendimi ama bir daha bişey versin ben biliyorum yapacağımıııı

canım gerçekten çok biliyormuş....ben de akşam kaynanamın kandilini kutlamak için aradım hiç sormadı torunum nasıl diye küsmüş sanırım

ben uyumaya gidiyorum kızlar başım sepet gibi paşamıda koynuma alırım ohhhh mis gibi uyuruz inş. benim gözümden uyku akıyor da paşa bey cin gibi inş. uyumama izin verir başım ağrıyor

geçmiş olsun bebişlere allahım hepsini korusun

çok geçmiş olsun canım yaa. bide üste çıkmazlarmı insan öldürmek istiyor.

Gecmis olsun, Allah sabir versin canim. Tavrini koy, sen kotu gelin ol, ama prensesin hasta olmasin

Canim iyi ki duymus esin. Hic bisey bebeginden onemli diil, cooooook gecmis olsun, kayinvalidene soyle doktorun soylediklerini..
kötü oldum valla çocuğum çok güzel gibi kıskanıyormuşum bide öyle dedi bana biri. beğenmiyorsan öpme sevme Allah Allah.

çok teşekkür ederim cnaım. düşünce onlarda ne gezer. ama düşünecekler daha bunlar başlangıç.
damlacım sultancım bebeişlerinize cook gecmişolsun Allah şifa versin...
sağol canım. sende istanbuldaymışsın ohh gez ne güzel Maşallah size.

canım çok teşekkür ederim. sen diyip sen duymuyorsun canım inanabilirsin. hani bana yazmıştın ya kaşınmayla ilgili işte o hiç aklımdan çıkmıyor ve sorun şuki kavga bitmiyor bizde eşime dedim artık şanslarını kaybettiler bu son. ben uğraşamıyorum. bana senin ailen nasıl dedi. bende benim ailem ben ne dersem yapıyor. sözüme güveniyorlar ama ben sana güvenemiyorum. bak o kadar mücadele verdim orda tartıştım ne oldu sen nerdeydin. ben sanki istiyormuyum diyor. bende istemen değil bişeyler yapman önemli dedim. hani annen dedi ya hastalıklımıyız. gördük hastalıklımıymış dedim. bide demezmi doktorda hastalık yeğenimle hava temasından bulaştı. bende hava değil merak etme dedim bizzat temas etti niye izin verdin diyor. ben değil dedim sen verdin o izni. bundan sonrada çok beklersin madem dediğim olmuyor bende görüşmem olur biter dedim. bak kızım nasıl öksürüyor içim parçalanıyor. birde doktor su verdinizmi dedi orda bende ben vermiyorum ama arkamdan iş çeviiyor olabilirler dedim nede olsa ne desem yanlış ya doktor bi sürü kızdı.

canım gerçekten çok biliyormuş....ben de akşam kaynanamın kandilini kutlamak için aradım hiç sormadı torunum nasıl diye küsmüş sanırım
aman uzak olsunda küssün.

geçmiş olsun bebişlere allahım hepsini korusun

sağol canım aminnn

bizde az önce geldik dr tan tahliler yapıldı yine genel olarak iyi dedi ama yinede tahlil yapalım dedi sonuçlar cuma çıkacak dr kızım biraz kilolu obez dr götür diyolar dedim anne sütünden başka ek gıda veriyormusun dedi hayır dedim bu çok tatlı bişey dedi o gözlerini bana verdedi maviş maviş diye yedi edayı ilerde biraz tontiş bi kız olacak dedi ama şuan için iyi dedi bende desenize anası gibi kilolu olacak dedim 60 kğ altına inmek hep hayal oldu anası için kızımda banamı çekti dersiniz dedim tabi dr sekreteride ortalama 110kğ kız yüzüme bi sinirle baktı bende kızardım ama tebessümle geçiştirdim hiç arkama bile bakmadım sonuçları tkfonla öğrenirim dedim ve kayboldum

canım çok geçmiş olsun öncelikle gözlerine dikkat kayma varmı kusmasıda fışkırır şekilde ise başkada korkma rabbim korur meleklerimizi ALLAHIN izniyle hiçbirşey olmaz kuzucuğuma annesi

canım çok geçmiş olsun öncelikle gözlerine dikkat kayma varmı kusmasıda fışkırır şekilde ise başkada korkma rabbim korur meleklerimizi ALLAHIN izniyle hiçbirşey olmaz kuzucuğuma annesi

merhaba kızlar umarım herkes iyidir. bizim ufaklık emeklemeye başladı emeklemek dediysem yerinden az bişey kıpırdıyo, ileri doğru az bişey gidiyo sonra yorulup ağlıyo bide nasıl kıpır kıpır altını değiştirirken kucağıma alırken zorlanıyorum kollar bacaklar sadece uyurken duruyo minderin üzerinde dönüp duruyo. mindere bırakıyorum bi mutfağa gidip geliyorum halının üzerinde buluyorum çok eğlenceli onların bu hallerini izlemek. allah isteyen herkese nasip etsin. bizim bebişlere de nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…