maşallah canım erken yürüyecek demekki.merhaba kızlar umarım herkes iyidir. bizim ufaklık emeklemeye başladıemeklemek dediysem yerinden az bişey kıpırdıyo, ileri doğru az bişey gidiyo sonra yorulup ağlıyo bide nasıl kıpır kıpır altını değiştirirken kucağıma alırken zorlanıyorum kollar bacaklar sadece uyurken duruyo minderin üzerinde dönüp duruyo. mindere bırakıyorum bi mutfağa gidip geliyorum halının üzerinde buluyorum çok eğlenceli onların bu hallerini izlemek. allah isteyen herkese nasip etsin. bizim bebişlere de nazar değmesin
çok sağol canım sorma bende öyle düşünüyorum. ya bak kızım gibisin derler ama inanın kendi yalanlarına bi kendileri inanırlar. şimdi senin kardeşin olsa seni yürüyerek gönderirmi bence asla. annen olsa sanada üzülür şuna bak yaa bide akıl vermiş. çok biliyorlar herşeyi. bende hoplayıp zıplamaya başlayınca karnımda oynatmayı düşünüyorum belkim yağlar erir :))))Sultan ve Damla geçmiş olsun çok. Sultan senin kayınvalidenin suratına tükürsen yarabbi şükür diyecek ya, tövbe estagfurullah, çocuğa hastalık bulaştırıp iyi bak iyileşsin mi denir.. Benimkisi de suyu kaynatmadan verip alışsın diyo, anlamıyroum, hastalansa zevk mi alacaklar..
Bugün de kayınvalidem aradı, siz Antalya'da mısınız dedi. Aramamışız hiç, merak etmiş. Oğlu zaten aramıyor, bana kızıyor. Kendisinin de aradığı sorduğu yok, pazartesi günü evden bir saat uzaktaki tıp fakültesine otobüsle gittik gelik o sıcakta, henüz iş bulamamış ve altında arabası olan kaynım aman zahmet edip götürmesin diye söylemedik, o da zaten oralı olmadı.. Bir de kayınvalidem diyor ki keşke bir eline şemsiye alsaydın, kıza sıcak basmıştır. :89: Şaka mısın diyecektim demedim..
Kızım uyumuyor bugün. Takriben iki saattir dizime yatırmışım, ama kendisi uyumuyor ve mutlu. Karnımı tekmeliyor, Damla'nın ttireşimli aygıtını takmış gibi oldum, belki kilo veririm belimden
siz hiç ek gıda herhangi bişey meyve suyu falan veriyor musunuz? çevremdeki herkes şimdiden başla diyor ama ben vermiyorum.
nasıl kilo almıyo çok mu az alıyo? ama maşallah tombiş duruyo. benim bebişte en son 15 günde 200 gr alınca mamaya başladık bizde.
canım o eski fotoğrafı şimdi zayıfladı. geçen ay 600 gram almıştı toplamda yinede kurtardık demiştim. 15 gün sonra tekrar götürdüm 200 gram bile alamamış. doktor 4. ayda ek gıda başlayacaksın zaten dedi. bide dişten kilo alımı durmuştur dedi.
maşallah canım erken yürüyecek demekki.
çok sağol canım sorma bende öyle düşünüyorum. ya bak kızım gibisin derler ama inanın kendi yalanlarına bi kendileri inanırlar. şimdi senin kardeşin olsa seni yürüyerek gönderirmi bence asla. annen olsa sanada üzülür şuna bak yaa bide akıl vermiş. çok biliyorlar herşeyi. bende hoplayıp zıplamaya başlayınca karnımda oynatmayı düşünüyorum belkim yağlar erir :))))
bana 4.aydan sonra dedi sağlık ocağındaki doktor ama dün akşam acildeki çocuk doktoru 6. aydan sonra dedi. ama sanırım başlayacaz kızım hiç kilo almıyor çünkü
haticeciğim maşallah kuzuna. anne sütü obez yapmazmış canım. belkide iri bi kız olacak. iyi olmasınada çok sevindim
Aynen öyle Sultancım, kızım doğduktan sonra daha bir anladım ki insanın kendi annesi, kendi ailesi ile başkaları mukayese dahi edilemez..
Kızlar ya benim kızım 4ünden bu yana, evdeki dijital tartıya göre 400 gram filan almış. Bir ay tamamlanınca taş çatlasın 500 almış olur, ya da almaz.. Yaramıyor mu sütüm, yoksa 4. ayda daha mı az alırlar.. Annem normal diyor, bu tombik bebek zafiyet geçiriyor diye üzülüyorsun diye dalga geçiyor..Yani tombik kızım evet, zafiyet geçirmediği de açık da, acaba bu ayki kilosu az mı.. Püff..
kızlarrrr benim kuzum 3.5 aylık grip oldu ateşi yok çok şükür ama hapiırıyor öksürüyor ve gözleri kıpkırmızı ha bir de burnu doluyor sürekli, burun aspiratörü bir işe yaramıyor. Ihlamur kaynatıp veriyorum papata ile beraber önerisi olan var mı? O öksürdükçe içim acıyor
ooo biizimkilere kalsa beni hiç emzirtmeyeceklerdi. herşeyi çok bilirler zatenya bende 4. ayı doldurunca ek gıda olabilir belki ebelere bi sorayım diyorum ama eşimin ailesi o kadar baskı yapıyor ki şimdiden çorba falan ver diye. çok sıkıldım. bide çok az emiyor.dr. seni bırakabilir belki dedi. onu da söyleyince ay o kadar çok baskı yaptılar ki sakın bıraktırma zorla hiç durmadan emzir falan diye. çok moralimi bozuyorlar sanki ben isterim emen bebeğin memeyi bırakmasını. çok saçma değil mi ben bebeğime nasıl öyle bi kötülük yaparım. ben herkesten çok isterim bi anne olarak emmesini. şahsen benim huyum kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam saygı duyarım ama aynısını da beklerim karşımdakilerden.
canım bende bilmiyorum İnşallah iyi almış olur.Aynen öyle Sultancım, kızım doğduktan sonra daha bir anladım ki insanın kendi annesi, kendi ailesi ile başkaları mukayese dahi edilemez..
Kızlar ya benim kızım 4ünden bu yana, evdeki dijital tartıya göre 400 gram filan almış. Bir ay tamamlanınca taş çatlasın 500 almış olur, ya da almaz.. Yaramıyor mu sütüm, yoksa 4. ayda daha mı az alırlar.. Annem normal diyor, bu tombik bebek zafiyet geçiriyor diye üzülüyorsun diye dalga geçiyor..Yani tombik kızım evet, zafiyet geçirmediği de açık da, acaba bu ayki kilosu az mı.. Püff..
aaaayyyy anacım gitti ağlamamak için kendimi pasta böreğe verdim mutfak aldı başını gidiyor
sularıda kestiler zaten onada ayrı sinir oldum
‎4.ay aşılarımızın bu kadar etkileyebileceğini hiç düşünmemiştim.hem ateş yaptı hem de gece boyu nerdeyse hiç uyumadık desem yeridir
kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun İnşallah hemencecik atlatırlar kuzucuklarımız yaa. benim kızımda grip olmuş.
kaka yaparken benim kızımda çok ağlıyor sonra rahatlıyor susuyor doğduğundan beri böyle. tv konusu bizdede var önüne biri geçsin bağırıyor cadı.
kandil gecesi ettiğiniz bütün dualar kabul olur İnşallah kızlar.
resim konusuna gelince aynı bizdede var kızımla nerdeyse hiç resmimiz yok. eşimde geçen gün benim kızımla hiç resmim yok dedi bende sanki benim var dedim. kız kardeşin deli gibi kendini çekiyor biride seni çekelim demedi benim aklımamı geliyor sanki. eee onlar akıllı demezmi delirdim bi sürü tartıştım. pazarteside kaynanamlarda tartıştım öpme konusu yüzünden ve bana niye biz hastalıklımıyız elini öpmeyecez diyor koca kadın yaa. beynin basmıyormu işte. ve olan oldu kızım hasta oldu. hem grip kuzeninden bulaştı. dün akşamda kakasında bi sürü kan vardı ve öncekinden çok fazlaydı. kaynanam amipten şüpheleniyordu kendinden deli olacam yaa. eşimde akşam aramış bağırmış çağırmış. sabah kayınbabam aramış ee çocuk bu hiçmi hasta olmayacak iyi bakacaksın iyileşecek diyor. tek laf demedim tamam dedim kapattım telefonu eşimede söyledim ne güzel biliyorlar diye. oda ben onlara akşam bağırdım diye sende hasta oldu diye panik yapıyorsun sakinleş diye söylemişlerdir diyor yaa. Allah bana sabır versin bunlarıda benden uzak etsin. kuzum nasıl öksürüyor çıldıracam yaa.
aşılarını olan arkadaşlar çok geçmiş olsun bize daha var bayağı.
selaaammmm
çok üzgünümmm yaaa,annemler istbl. döndüler bu sabah evin içi bomboş kaldı..............
benim yine ağlamaktan gözlerim şişti,içim buruldu oofff offfff gurbet kuşu olmak çok zor.........ana yok,baba yok bak yine başladım ağlamaya çokk sulu gözüm ben yaaaaaa..
allahıma dua ediyorum herzaman kızım yanımda olsun herzaman diye ama kaderinde ne varsa o değilmi,büyük laf söylemekte istemiyorum ama çok zor arkadaşlar çookkk gurbette olmak........................
eclin canım geçmiş olsum kuzuna,şişi içinse pamuğa kolonyağını bol dök ve o bölgeye uygula hemen işe yarar.
handan sizede geçmiş olsun canım,allah yardım etsin uykusuzluk çookk zor..
sultan canım allah sana peygamber sabrı versin arkadaşım ne diyim bilemedim yaaaa ne kadar düşüncesiz insanlar bunlar yaaaaa
damlacım maşallah kuzuna,canım ne yapalım emmeyi bırakınca zayıflarız işlh. yiyelimki süt olsun kuzularımıza
hipperaktivim canım benim kk girince gözlerim seni arıyor hemencik bende bağımlılık yaptı hem kk hem sen :)))
herkese slm kizlar
sabah bese kadar nöbetteydim,doktordaki kiz 38.5 e kadar cikarsa fitil ver dedi,benim oglan 38.3 kadar cikti atesi dayanamayip verdim,uyurken inliyodu güzel yavrum,,,sonra atesi biraz düstü,en az 37.7 ye kadar düstü,2saat önce ölctüm yine 38.0 olmus...ve az öncede 37.9 du...kizlar napim,hep ayni nerdeyse düsmüyo bi türlü yine fitil versemmi?simsicak vücudu...dus da aldiramam dün asi oldu..
canim sanada gecmis olsun INSALLAH biseyi yoktur...4.ay derken kacinci asiniz oluyo? evet ilk asmiz bu kadar etki etmemisti 2. asimiz baya bi etki yapti...
sinir oldum ALLAH sabir versin...sanada gecmis olsun canim,
sanada ALLAHIM sabir versin diyorum,ve ALLAH kavustursun canim,sislik gitti cok sükür,bidaha olursa aklimda canim...simdide ates meselesi,bide kusma,anne olmak ne cok zormus yaaaaaicim parcalaniyo,,
herkese slm kizlar
sabah bese kadar nöbetteydim,doktordaki kiz 38.5 e kadar cikarsa fitil ver dedi,benim oglan 38.3 kadar cikti atesi dayanamayip verdim,uyurken inliyodu güzel yavrum,,,sonra atesi biraz düstü,en az 37.7 ye kadar düstü,2saat önce ölctüm yine 38.0 olmus...ve az öncede 37.9 du...kizlar napim,hep ayni nerdeyse düsmüyo bi türlü yine fitil versemmi?simsicak vücudu...dus da aldiramam dün asi oldu.QUOTE]
benim de en çok korktuğum şeylerdir ateş biz 3 gün hastanede yattık çünkü ama seninki aşıdan 4 saatte 1 yarım fitil verilebilir denilmişti bize rabbim şafidir en kısa zamanda şifa verir inşallah.
herkese slm kizlar
sabah bese kadar nöbetteydim,doktordaki kiz 38.5 e kadar cikarsa fitil ver dedi,benim oglan 38.3 kadar cikti atesi dayanamayip verdim,uyurken inliyodu güzel yavrum,,,sonra atesi biraz düstü,en az 37.7 ye kadar düstü,2saat önce ölctüm yine 38.0 olmus...ve az öncede 37.9 du...kizlar napim,hep ayni nerdeyse düsmüyo bi türlü yine fitil versemmi?simsicak vücudu...dus da aldiramam dün asi oldu.QUOTE]
benim de en çok korktuğum şeylerdir ateş biz 3 gün hastanede yattık çünkü ama seninki aşıdan 4 saatte 1 yarım fitil verilebilir denilmişti bize rabbim şafidir en kısa zamanda şifa verir inşallah.
saol canim,,INSALLAH gecer,,,insan korkuyo,dedigin gibi ates kötü..hala vücudu sicak ama derecede ates gözükmüyo,artik aksam yatarken veririm fitili
selam canım ek gıdaya gerek yok verme nasıl olsa mama vermiyormusun zaten. mamada ek gıda zaten , hemde annesütü ile formül mamanın yerini hiçbir gıda tutamazki nasıl olsa yiyecekler her yemekten zamanla. canın istiyorsa tadına baktır alerjik olmayan şeyleri, tuzsuz ve şekersiz olmasına özen göster yemek suyu filan vereceksen. bu arada senin bebiş çok hareketli maşallah ondan az alıyordur kilosunu merak etme .siz hiç ek gıda herhangi bişey meyve suyu falan veriyor musunuz? çevremdeki herkes şimdiden başla diyor ama ben vermiyorum.
benim kızımda hep boya gidiyor,manken olacak galiba:90:
emzik aldıramıyorum yaaaaaaaa nasıl alıştıracağım bilmiyorum.buarada bizim bezde bir haftadır dışarı çıkartıyor.artık kızım günde iki kez az az yapıyor ama kaka taşıyor bende 3 numara kullanıyorum ve iz yapıyor memnun değilim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?