2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bana bir şey yokmu kız

kızlar inanamıyorum yaa bende yeni favori başladı bu topik acıldıgında yazıları okuyorum azize damla ilknur yaaa... kalb atışları heyecanları beta hcg bu arADA AZİZECİM BU HAMİLELİGİNDEN 6 AY ÖNCE DÜŞÜK YAPTIGINI BİLMİYORDUM CANLARIM GÖZLERİM DOLDU YA orada bi arkadaş sizle başlamış bebeginin kalb atışları durmuş devam edemeyen gitmiş hamiş canım arkadaşlarımız kalmış gönül isterdi onlarda şu an aramızda olmalarını ama her şey her hayır allahtan

kızlarrr hediye topiğine çigdem teyzemizin hediyesini ekledik...gerci üsküdarda sabah oldu bne daha yeni ekledim amaa hiç bir şey için gec degildir kızlar....

slm kızlarr nasılsınız bakalım kızçeler paşalar nasıl eylül aplacım nasılsın artık daha çok burdasın maşalah Muhammaedimiz nasıl bakalım

kızlar 4. ayını doldurmuş olanlar bebeler bu ay kaç gram almışlar boyları ne kadar olmuş , benim oğlanı haftaya cumartesi doktora götürücem bu ay mama takviyesi yapmadım hiç 300-400 gram almış almamış.
3. aydan 4. aya geçerken az kilo almaları normal ama sanırım en az 500 gram olması gerekiyor. Cevaplarınızı bekliyorum.

handan2010 çok geçmiş olsun arkadaşım endişelenme düşe kalka büyüyecekler hepsi düşecek hepsi iyileşecek . umarım hiç bir sorun olmaz.

canımm ya geçmiş olsun düşe kalka büyüyecekler üzme kendini nolurr

bizde 4.ayımızı bitirdik...son dr.götürdüğümüzde 10gün önce 7600gr.olmuştu...dr.çok iyi dedi.

herşey kısmet canmm...bundan önce ve daha önce bebekler karnımda ölmüştü canmmkısmet güzel kızımaymış:)
kızlarrr hediye topiğine çigdem teyzemizin hediyesini ekledik...gerci üsküdarda sabah oldu bne daha yeni ekledim amaa hiç bir şey için gec degildir kızlar....

ben baktım çok güzel:)

eylülcüm bende hala ara ara bakıyorum geçmişe bebişlerimizin pıtpıtlarını duymak her doktora gittiğimizdeki heycanımız geçmeyen 1 ay veeeee doğuma gidişimiz şimdide bebişlerimizi büyütmemiz inşallah okul sorunlarınıda konuşacağımız günlerde gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…