eclin üstünü ince giydir hafif soğuk kompres yap baş bölgesine üşütecek kadar değil ama düşer ateşi fitilide 6 saat sonra tekrar atabilirsin yarım olarak.
sultan senin eşinin ailesi beni deli etmeye başladı.
bsc23 arkadaşım biz 4 numara beze geçeli çok oldu, 4 numaraya geç taşma sorunu bitsin, bende prima kullsnıyorum mavi olandan , memnunum.
azize kızın poposuna krem sür bepanten olur başka pişik kremide olur belki çatlak vardır . Ama pırt için ve kaka için sancılı uyanmalar rahatsız olmalar hemen her bebekte oluyordur daha boşaltım sistemleri tam hazır değil olacak o kadar kızlar nazlı olur yapacak birşey yok.
jojop elini benimkide emip duruyor , hijyene pek önem vermiyorum bu konuda çünkü tükürüğü o mikropları öldürebilecek bir salgı, hem az alışsınlar mikroba. steril ortamlarda büyüyen bebeklerde ileride daha fazla sorun çıkıyormuş. hapşırma normal bizimkilerde yapıyor, biraz ağzına burnuna su kaçsa , azcık üşüse vb.. hemen hapşuruyor benimki
eclin çilek, kivi vb.. tropikal meyveler alerji yapabilir pek tavsiye etmem şimdi denemeyin.
taçsız prenses benim oğlanda , hatta eminim burdaki herkesin bebesi tv delisi :))) kasıtlı seyrettirmedikçe birşey olmaz. endişelenme. tv ye bakmak otistik yapmaz otizm doğuştan gelen bir hastalıktır canını sıkma, çoookk fazla tv seyrederse en çok geç konusur başka birşey olacağını sanmıyorum.
martenizi şu psikolog arkadaşın dönence ve tv vb.. zararlı demişya, sürekli olmadıkça bence hiçbir zararı yok hatta dikkatlerini topluyor belki yararı bile olabilir. 10 dk dönenceye bakıp incelemesiyle 10 dk benim salladığım cıngırağı izlemesinin ne farkı var. dönenceler öyle ışık hızında dönmüyorlarki zaten sorun olacağını sanmıyorum. Sen keyfine bak arkadaşım akşama kadar tv karşısında oturmuyorlar, dönenceyede bakmıyorlar gerisi boş.
yeso geçmiş olsun , ben kullanmadım ama arkadaşım kullandı umarım hemen geçer.
abrel22 ne istiyon bacım:):):) sanada sağlık sıhhat dilerim bebenle:))
teşekkür ederim arkadaşlar.şimdilik gözlem devam ediyor.Allah a şükür kafada şişlik falan yok,bakalım
benim ki çok biliyor ya bir dımlacık vermiş öyle diyor ne olmuş demesi yok mu tepeme çıkıyor ya neyse sinirlenip yıpratmayacağım kendimi ama bir daha bişey versin ben biliyorum yapacağımıııı
kızlaaaaaar bebeğim koltuktan düştüüüüüü( eşim sağolsun,dün o kadar uyardım dikkat et diye sabahına düşürdü.yastık desteğiyle uzatmış oğlumu o da hafif bi yan dönüşte yuvarlanmış aşağı.çığlığıyla koştum hemen.şimdi dr.a gitsek röntgen tomografi isiycek.kafasının yere çok az değdiğini söylüyor eşim.sizce götürmeli miyim??kusmasına bak diyceksiniz ama zaten hep kusuyor,onun dışında ne gibi belirtilere bakmalıym?
kızlar 4. ayını doldurmuş olanlar bebeler bu ay kaç gram almışlar boyları ne kadar olmuş , benim oğlanı haftaya cumartesi doktora götürücem bu ay mama takviyesi yapmadım hiç 300-400 gram almış almamış.
3. aydan 4. aya geçerken az kilo almaları normal ama sanırım en az 500 gram olması gerekiyor. Cevaplarınızı bekliyorum.
bizde 4.ayımızı bitirdik...son dr.götürdüğümüzde 10gün önce 7600gr.olmuştu...dr.çok iyi dedi.
herşey kısmet canmm...bundan önce ve daha önce bebekler karnımda ölmüştü canmmkızlar inanamıyorum yaa bende yeni favori başladı bu topik acıldıgında yazıları okuyorum azize damla ilknur yaaa... kalb atışları heyecanları beta hcg bu arADA AZİZECİM BU HAMİLELİGİNDEN 6 AY ÖNCE DÜŞÜK YAPTIGINI BİLMİYORDUM CANLARIM GÖZLERİM DOLDU YA orada bi arkadaş sizle başlamış bebeginin kalb atışları durmuş devam edemeyen gitmiş hamiş canım arkadaşlarımız kalmış gönül isterdi onlarda şu an aramızda olmalarını ama her şey her hayır allahtan
kızlarrr hediye topiğine çigdem teyzemizin hediyesini ekledik...gerci üsküdarda sabah oldu bne daha yeni ekledim amaa hiç bir şey için gec degildir kızlar....
maşallah kızçeneazize , ama ben kaç kilo olduğunu değilde kaç gram aldığını daha çok merak ediyorum.
slm kızlarr nasılsınız bakalım kızçeler paşalar nasıl eylül aplacım nasılsın artık daha çok burdasın maşalah Muhammaedimiz nasıl bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?