2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herşey kısmet canmm...bundan önce ve daha önce bebekler karnımda ölmüştü canmmkısmet güzel kızımaymış:)

ben baktım çok güzel:)

evet kısmet güzel kızımıza olmuş allah dertlerini göstermesin azizecim prenses nasıl gectimi gazı felan

ya ben bakmamıştım baştan başladım okumayaa hepsini okuyacammmm çok güzel yaa

evet kısmet güzel kızımıza olmuş allah dertlerini göstermesin azizecim prenses nasıl gectimi gazı felan

canmm valla benim kız tambi gaz bombası:) sanırım 6.aya kadar devam etcek bunada şükür Allahım başka dert vermesin.alıştım artık gazmaniyeme:) okadar çok meme emiyoki sonrada gazdan çatlıyo...

canmm valla benim kız tambi gaz bombası:) sanırım 6.aya kadar devam etcek bunada şükür Allahım başka dert vermesin.alıştım artık gazmaniyeme:) okadar çok meme emiyoki sonrada gazdan çatlıyo...

aman tek derdimiz gaz olsun bak anne sütü alanlar bizim yememizle ilgiliymiş ben sakınmadım ama ara ara benimkide kıyameti
koparıo

EYLÜL cüm sen oğluşuna ek besinlere başladın mı?

yok tatlım çok sütüm var sagıyorum bazen lavaboya döküyorum bu durumda vermemem gerekiyo farklı tat almasın şu an sütü olan vermesin 8 aylık olunca tadımlık vercemki yabancılık cekmesin anne sütüne devam

maş.demeyi unuttum yaasen söylüyorsun devamlı zaten tatlım hiç bir şey vermiyorum sadece anne sütü

maşşallah canmm son dr.gittiğimde banada sadece emzir dedi gerek yok muş ek besine geçmeye...
ama dün milupanın sitesinde okudum 4.ayı dolunca anne sütüde içse ek besin verilmeliymiş:44: anlamadım neden böyle değişik söylüyolar :44: dr.bana senin sütün yetmezse bebek kilo almazsa ek besin öneririz diyo...benim kızıma gerek yokmuş.
beklicez bizde ama 6.ayı dolsun az az veririm bişeyler

hoşgeldin canmm

ya ben bakmamıştım baştan başladım okumayaa hepsini okuyacammmm çok güzel yaa
oku canım nostalji olur aradada alıntı yap bizde okuyalım beğendiklerini

benim sütüm az mamada vermeme rağmen doktor 6.ayda başlıcaksın dedi azizecim

maşallah canım kızçene...amaaann olsun kilolarımızla güzeliz biz deriz avuturuz kendimizi:)
maşallah maşallah...bizim dr göğsünün altına yumuşak bir yastık koy direkt olarak yere yatırma demişti...
siz hiç ek gıda herhangi bişey meyve suyu falan veriyor musunuz? çevremdeki herkes şimdiden başla diyor ama ben vermiyorum.
bende henüz başlamadım ama eylülde okula gitmeden biraz bişeylere alışması lazım çünkü 2 gündür deniyorum biberon emmeyi becereemiyo..bari kaşıkla bişeyler yemeyi öğrensin...bakıcısı en azından 2 lokma bişeyler yedirebilsin ben gelinceye kadar dimi:26:
geçmiş olsun canım evet aşı bünyelerine ağır geliyo ama faydası zararından çok olunca gönül katlanıyo...biz 2.ayda ateşlenmeiştik bakalım haftaya 4.ay aşıları var inşallah onda da ateşlenmez
selam mart anneleri ben biraz geç katıldım aranıza. 5000 küsür mesajıda bir anda okuyamadım:)). ama bundan sonra katılırım inşallah sohbetlerinize...

hoşgeldin

onlar kazanacak diye kusura bakmasınlar cocugumun hayatıyla oynayamam bak öbür oglum 9 yaşında tek cektigim tonsilit öhöö dedigini bilmem maş..bronşit gibi asye hiç gecirmedi 2 yıl anne sütüne borçluyum dinleme eger ek gıda versen memeyi bırakır doyan cocuga ek gıdaya ne gerek var

herkese iyi akşamlar kızlaar nasılsınız benim misafirlerim gelicekti ya gelmediler 1 ay önce çok şık bir yere rezarvasyon yaptırmışlar unutmuşlar yarın gelelim dediler bende sinirlendim emeklerime acıdım yarında biz müsait değiliz dedim kapattım telefonu....sabahtan akşama kadar hazırlık yap çocukla rezil ola ola onlarda gelmesinlerofff off

oku canım nostalji olur aradada alıntı yap bizde okuyalım beğendiklerini

benim sütüm az mamada vermeme rağmen doktor 6.ayda başlıcaksın dedi azizecim
evet canmm bizim dr.öyle diyo...

doğru valla...bende oğlumu 2yıl emzirdim çok şükür...kızımıda emzircem Allah izin verirse.
zaten ben ek besine geçersem bile hazır bişey almam kendim hazırlarım.
zatende vermem kızıma bişey oğlumada 9ay sadece anne sütü verdim çok kilolu olduğu için.

eveeeeet bana müsade :80: kızçem uyurken bende yatıyım uykum vaaaaaar
herkeze iyi geceler tatlı uykular

süt var ise annenin cocuk kilo alımı benimki gibiyse 8 ay 9 ay verilmez sonrada yemege yabancı kalmasın diye az az verdim. hatta her gıdadan 6 aydan sonra sadece dilini deydiriyordum tadını alsın vitamininden degil sonrası sütten keserken yemek sıkıntısı olmasın diyee anne sütü varken hangi anne başka şey verir ilginç demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…