herşey kısmet canmm...bundan önce ve daha önce bebekler karnımda ölmüştü canmmkısmet güzel kızımaymış:)
ben baktım çok güzel:)
eylülcüm bende hala ara ara bakıyorum geçmişe bebişlerimizin pıtpıtlarını duymak her doktora gittiğimizdeki heycanımız geçmeyen 1 ay veeeee doğuma gidişimiz şimdide bebişlerimizi büyütmemiz inşallah okul sorunlarınıda konuşacağımız günlerde gelicek
evet kısmet güzel kızımıza olmuş allah dertlerini göstermesin azizecim prenses nasıl gectimi gazı felan
ya ben bakmamıştım baştan başladım okumayaa hepsini okuyacammmm çok güzel yaa
canmm valla benim kız tambi gaz bombası:) sanırım 6.aya kadar devam etcekbunada şükür Allahım başka dert vermesin.alıştım artık gazmaniyeme:) okadar çok meme emiyoki sonrada gazdan çatlıyo...
EYLÜL cüm sen oğluşuna ek besinlere başladın mı?
yok tatlım çok sütüm var sagıyorum bazen lavaboya döküyorum bu durumda vermemem gerekiyo farklı tat almasın şu an sütü olan vermesin 8 aylık olunca tadımlık vercemki yabancılık cekmesin anne sütüne devam
yok tatlım çok sütüm var sagıyorum bazen lavaboya döküyorum bu durumda vermemem gerekiyo farklı tat almasın şu an sütü olan vermesin 8 aylık olunca tadımlık vercemki yabancılık cekmesin anne sütüne devam
hoşgeldin canmm
oku canım nostalji olur aradada alıntı yap bizde okuyalım beğendikleriniya ben bakmamıştım baştan başladım okumayaa hepsini okuyacammmm çok güzel yaa
maşşallah canmmson dr.gittiğimde banada sadece emzir dedi gerek yok muş ek besine geçmeye...
ama dün milupanın sitesinde okudum 4.ayı dolunca anne sütüde içse ek besin verilmeliymiş:44: anlamadım neden böyle değişik söylüyolar :44: dr.bana senin sütün yetmezse bebek kilo almazsa ek besin öneririz diyo...benim kızıma gerek yokmuş.
beklicez bizde ama 6.ayı dolsun az az veririm bişeyler
maşallah canım kızçene...amaaann olsun kilolarımızla güzeliz biz deriz avuturuz kendimizi:)bizde az önce geldik dr tan tahliler yapıldı yine genel olarak iyi dedi ama yinede tahlil yapalım dedisonuçlar cuma çıkacak dr kızım biraz kilolu obez dr götür diyolar dedim anne sütünden başka ek gıda veriyormusun dedi hayır dedim bu çok tatlı bişey dedi o gözlerini bana verdedi maviş maviş diye yedi edayı ilerde biraz tontiş bi kız olacak dedi ama şuan için iyi dedi bende desenize anası gibi kilolu olacak dedim 60 kğ altına inmek hep hayal oldu anası için kızımda banamı çekti dersiniz dedim tabi dr sekreteride ortalama 110kğ kız yüzüme bi sinirle baktı bende kızardım ama tebessümle geçiştirdim hiç arkama bile bakmadım sonuçları tkfonla öğrenirim dedim ve kayboldum
maşallah maşallah...bizim dr göğsünün altına yumuşak bir yastık koy direkt olarak yere yatırma demişti...merhaba kızlar umarım herkes iyidir. bizim ufaklık emeklemeye başladıemeklemek dediysem yerinden az bişey kıpırdıyo, ileri doğru az bişey gidiyo sonra yorulup ağlıyo bide nasıl kıpır kıpır altını değiştirirken kucağıma alırken zorlanıyorum kollar bacaklar sadece uyurken duruyo minderin üzerinde dönüp duruyo. mindere bırakıyorum bi mutfağa gidip geliyorum halının üzerinde buluyorum çok eğlenceli onların bu hallerini izlemek. allah isteyen herkese nasip etsin. bizim bebişlere de nazar değmesin
bende henüz başlamadım ama eylülde okula gitmeden biraz bişeylere alışması lazım çünkü 2 gündür deniyorum biberon emmeyi becereemiyo..bari kaşıkla bişeyler yemeyi öğrensin...bakıcısı en azından 2 lokma bişeyler yedirebilsin ben gelinceye kadar dimi:26:siz hiç ek gıda herhangi bişey meyve suyu falan veriyor musunuz? çevremdeki herkes şimdiden başla diyor ama ben vermiyorum.
geçmiş olsun canım evet aşı bünyelerine ağır geliyo ama faydası zararından çok olunca gönül katlanıyo...biz 2.ayda ateşlenmeiştik bakalım haftaya 4.ay aşıları var inşallah onda da ateşlenmezherkese slm kizlar
sabah bese kadar nöbetteydim,doktordaki kiz 38.5 e kadar cikarsa fitil ver dedi,benim oglan 38.3 kadar cikti atesi dayanamayip verdim,uyurken inliyodu güzel yavrum,,,sonra atesi biraz düstü,en az 37.7 ye kadar düstü,2saat önce ölctüm yine 38.0 olmus...ve az öncede 37.9 du...kizlar napim,hep ayni nerdeyse düsmüyo bi türlü yine fitil versemmi?simsicak vücudu...dus da aldiramam dün asi oldu..
sanada ALLAHIM sabir versin diyorum,ve ALLAH kavustursun canim,sislik gitti cok sükür,bidaha olursa aklimda canim...simdide ates meselesi,bide kusma,anne olmak ne cok zormus yaaaaaicim parcalaniyo,,
selam mart anneleri ben biraz geç katıldım aranıza. 5000 küsür mesajıda bir anda okuyamadım:)). ama bundan sonra katılırım inşallah sohbetlerinize...
maşşallah canmmson dr.gittiğimde banada sadece emzir dedi gerek yok muş ek besine geçmeye...
ama dün milupanın sitesinde okudum 4.ayı dolunca anne sütüde içse ek besin verilmeliymiş:44: anlamadım neden böyle değişik söylüyolar :44: dr.bana senin sütün yetmezse bebek kilo almazsa ek besin öneririz diyo...benim kızıma gerek yokmuş.
beklicez bizde ama 6.ayı dolsun az az veririm bişeyler
evet canmm bizim dr.öyle diyo...
oku canım nostalji olur aradada alıntı yap bizde okuyalım beğendiklerini
benim sütüm az mamada vermeme rağmen doktor 6.ayda başlıcaksın dedi azizecim
onlar kazanacak diye kusura bakmasınlar cocugumun hayatıyla oynayamam bak öbür oglum 9 yaşında tek cektigim tonsilit öhöö dedigini bilmem maş..bronşit gibi asye hiç gecirmedi 2 yıl anne sütüne borçluyum dinleme eger ek gıda versen memeyi bırakır doyan cocuga ek gıdaya ne gerek var
evet canmm bizim dr.öyle diyo...
doğru valla...bende oğlumu 2yıl emzirdim çok şükür...kızımıda emzircem Allah izin verirse.
zaten ben ek besine geçersem bile hazır bişey almam kendim hazırlarım.
zatende vermem kızıma bişey oğlumada 9ay sadece anne sütü verdim çok kilolu olduğu için.
bütün kızlar toplandıkkkkkoooo bu akşam bayabi kalabalık:)))
eveeeeet bana müsade :80: kızçem uyurken bende yatıyım uykum vaaaaaar
herkeze iyi geceler tatlı uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?