2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

en az 600 gr demişti doktorumuz ama 100 gr çok dert olmaz sanırım, benimki 900 gr almıştı yavaştan azalıyor aldıkları kilolar ek gıdaya felan da geçmedik gerek te yok bence ama kaşığa alışsın isteyenler bence anne sütünü kaşıkla versinler derim

geçmişi okuyorum çok gecmiş ama bebegini kaybedenler olmuş rabbim tekrar hamileligi ve mutlu sonu onlarada nasip etsin bu mübarek günlerde ne kadar şükür etsek azdır ...herkese iyi geceler allah bebeklerimizle dertlerini göstermemesini bize bagışlamasını yüce rabbimden temmenni ediyorum iyi geceler bol süteler kazasız belasız yarınlar hepimize inş...herkesi öptümmm

amin eylülcüm iyi geceler

kızlarrr hediye topiğine çigdem teyzemizin hediyesini ekledik...gerci üsküdarda sabah oldu bne daha yeni ekledim amaa hiç bir şey için gec degildir kızlar....

Güle güle giysin tombik oğlun canım, maşallahı var oğluşunun

yaniii "şık bir restorandaki" rezervasyon daha önemliymiş sizin evdeki rezervasyondan siparişi hazırladım iptal edemiyoruz deseydin ay ne sinir bozucu ya..

saol canım ..
kızlar ben face de 2011 mart annelerıne bakıoom arada baska bı grupmu olustu..
sevgıler

saol tatlim,evet bu sefer bizimkine agir geldi,INSALLAH 3. asimiz bu kadar agir gelmez,
ayrica misafirlerin cok ayip etmisler,sende iyi yapmissin ohhhh...dogumdan sonra eltimler gelcekti,haber veriyolar bu hafta gelcez diye,o haftada kiz arkadaslarim gelcekti,onlari iptal ettim,eltimler gelcek diye,sonra gelmediler,ne sinir olmustum,,zaten gicik oluyom,kendini bilmise,ayyyy bu cuma oraya gidecez,hic istemiyom ayyyy millet kaynanadan ceker ben eltiden

canım gelmiş gecmiş olsun yaa korkma allaha güven olur böle şeyler melekler koruyor kuzuları

handan2010 çok geçmiş olsun arkadaşım endişelenme düşe kalka büyüyecekler hepsi düşecek hepsi iyileşecek . umarım hiç bir sorun olmaz.

canımm ya geçmiş olsun düşe kalka büyüyecekler üzme kendini nolurr

canım çok geçmiş olsun öncelikle gözlerine dikkat kayma varmı kusmasıda fışkırır şekilde ise başkada korkma rabbim korur meleklerimizi ALLAHIN izniyle hiçbirşey olmaz kuzucuğuma annesi

geçmiş olsun bebişlere allahım hepsini korusun

çok teşekkür ederim arkadaşlar.Allah korusun yavrularımızı

canım biz 3.aydan beri ayda 400 gr alıyoruz.minyon doğdu minyon gidiyor oğlum.

benide eklermisiniz öznur yaş 27 sat 31.05.

tahmnidoğum : 06 mart kilom 65

arkadaşlar herkese uzun zamandan sonra yeniden merhabalar. bebeğimle ilgilenmekten internete girmeye vakit bulamıyorum. umuyorum herkesin keyfi yerindedir. oğluşumun keyfi iyi. bol bol elini ağzına götürüyor bugünlerde. doktoru dişetleri kaşındığı için dedi. sorun yokmuş yani...
bende skk ya doğum parasını almak için gideceğim yarın. gidenleriniz varsa yapmam gerekenleri söylerse sevinirim.
hepinize sağlıklı ve mutlu ginler diliyorum...

hndn2010 çok geçmiş olsunnn....

kızlarrr merhabaaalaarrrrr yoğunluk nedeniyle giremiyorum yaa.bu c.tesi de memelkete tatile gideceğizz şimdiden telaş sardı evde ne güzel tek başımay bakıyordum şimdi kayınvalidem susar su ver yook doymuyodur mama ver yokk üzerini ince giydirdin yok bilmem ne bilmem nee ayy birde ben paşamı kayınvalidemden kıskanıyorum onu oğluuuummm diye seviyor ya ne biliyim yaa birazda sizdede varmı bu durum ya delimiyim nee ya benim oğlan iyice gitgide yramaz olmaya başladı yaa sürekli kucak istiyo almayınca kızıyor sinirleniyor aaaa ikindin ağlama nöbeti geliyor huysuz bişi oldu çıktyı erken ama acaba dişimi çıkıyor salyası çok akıyor birde sürekli dişine işaret parmağını sürtüyor...4.ayımızdayız babamız 3 aylıkken diş çıkarmış acep benim tosundamı erken çıkaracakk:44: gazımız da haaalaaaaaaaaaaaaaa devam ediyor

benide eklermisiniz öznur yaş 27 sat 31.05.

tahmnidoğum : 06 mart kilom 65

canım tahmini doğum yazdığına göre sen 2012 mart annesisin yani henüz doğum yapmamışsın doğru mu anladım? bu topiktekiler bu yıl mart ayında doğum yaptı. yok eğer o listede öyle yazıyor diye tahmini doğumu yazdıysan ve sen de taze bir anneysen hoşgeldin

bugün hiç enerjim yok canım sıkkın, ev göç gidiyor, malum tayin sebebiyle taşınıyoruz, o kadar yorgunum ki valla tuşlara bile zor basıyorum, dolaptaki yiyecekleri tüketelim bitsin demiştik ben de eşim gelmeden şu hazır mantılar var ya( gönül ister ki kendim yapayım) ondan yapayım dedim, fırında kızartırken kıza daldım onun fotollarını çekecem diye, bir koku geliyor gittim baktım bizim mantılar yanık olmuş:) karnım aç ne yesem yaaw
teyzesinin aldıklarından birini giydireyim dedim kıyafetin yaka kısmında boy 68 yazıyor ya ona aldandım ne zamandır olmaz diyip giydirmiyordum, yaa bir giydirdim oldu bile hatta şapkası dar bile geliyor benim kız öyle iri bir bebek de değil 5.230 kilosu. Boyu da 68 değil yani. Elbiselerin ay'larıyla uyuşmuyor bebeklerimizin bedeni genelde ama büyük olan bedene olması ilginç. Ceylan ürünü bir tulum almıştım bir o uymuştu.
Herkesler tatile gidiyor imkan olsa ben de gitmek istiyorum, sıkıldım daral geldi. Biz de evi taşıyalım eşimin ailesinin memleketine gideceğiz. Ben git gide agresif, öfke kontrolü olmayan birine dönüşüyorum. Bu eş ailesi konularında artık dişe diş göze göz.

canım Allah kolaylık versin taşınmak zor ama inşallah kolaylıkla hallolur eşyalar falan zarar görmeden taşınır, yeni evine de çabucak yerleşip düzenini kurarsın. bizim henüz olmayan bi elbisemiz yok hepsi biraz büyük alınmış galiba 1 kilo daha alsa kızım tam gelecek benimki de 5600 gr. biz de pek iri değiliz olsun yine de maşallah bebişlerimize.tatilin de inşallah güzel geçer biz bayramda gidicez eşimin memleketine şimdiden düşünmeye başladım kara kara

istanbul'dan selam annecikler....
ya hep nete giriyorum da facedeki gruba daha cok giriyorum sanırım... buraya pek ugrayamadım geldim geleli... burdaki herkes facede de olsa keşkeeee

bende merak ediyorum. hangi evraklar lazım acaba:44:

senin yaşadığın tüm hisleri hepimiz yaşıyoruz sanırım kayınvalide ile ilgili. benimki de annem diye seviyor. bide oğlumu aynı babaanne diye sevmiyolarmı hepten gıcık oluyorum. halbuki eskiden bende bazı arkadaşları kızdırırdım. hormonal heralde bazı sayfalara bakıyorum genelde bu dönemlerde herkes aynı şeyleri hissetmiş.hep aynı problem hatta kopyala yapıştır. bu günlerde geçer boşuna kendimi sıkmışım deriz inşallah yoksa bi ömür böyle zor

salya bu aylarda bütün bebeklerde var. bizim kuzenlerle kırkımız karıştı aynı salya problemi. büyüme atakları filan dönem dönem değişecek demek ki.

aaaa hep aynı olmaktan, monotonluktan, ev işlerinden vee fazla kilolarımdan sıkıldımmm..
neyseki oğlumun büyüdüğünü görmek yeni hareketlerini izlemek hoşuma gidiyor ....

kızlar size 2 soru
1) sağdığınız sütünüzü oda sıcaklığında mı veriyorsunuz yoksa ılıştırıyor musunuz benmari usulü?
2) benim oğlan üstündeki örtüyü eskiden tekmeleyip acardı ama şimdi kafasına çekiyor sonrada genelde kendini kurtaramıyor. üstünü örtmesem bir türlü örtsem sürekli bakmam gerekiyor. sizde böyle bir durum var mı ?

1. annem burda iken dışarı çıktığım zamanlarda sağıp bırakmıştım ve dolaba koyarak tabii, sonrada sıcak suya oturtarak ılıttı annem öyle verdik canım
2.aahh canım hiç sorma benim kızımda geçen sabah bi baktım üstündekini tamamen açmış içim acıdı resmen üşüdü diye,benim çözümüm ise battaniyeyi yanlardan sıkıştırmak oldu ve çokta işe yaradı

Canım ben süt bir kere sağdım sadece, o da buzlukta duruyor, o soruna cevap veremicem de, bizim kız da üstünü açıyor , ya da tepinmekten üzerine çekiyor. Ben şey yapıyorum, örtünün birazını, köşesini filan yatağa seriyorum, kızı üzerine yatırıyorum, sonra alttan sarkan kısmını, üzerine örtüyorum, baya büyük kısmı üstte oluyor tabi, ama hem tepesine kadar çıkamıyor örtü, hem de çok düşüremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…