kızlar 4. ayını doldurmuş olanlar bebeler bu ay kaç gram almışlar boyları ne kadar olmuş , benim oğlanı haftaya cumartesi doktora götürücem bu ay mama takviyesi yapmadım hiç 300-400 gram almış almamış.
3. aydan 4. aya geçerken az kilo almaları normal ama sanırım en az 500 gram olması gerekiyor. Cevaplarınızı bekliyorum.
geçmişi okuyorum çok gecmiş ama bebegini kaybedenler olmuş rabbim tekrar hamileligi ve mutlu sonu onlarada nasip etsin bu mübarek günlerde ne kadar şükür etsek azdır ...herkese iyi geceler allah bebeklerimizle dertlerini göstermemesini bize bagışlamasını yüce rabbimden temmenni ediyorum iyi geceler bol süteler kazasız belasız yarınlar hepimize inş...herkesi öptümmm
kızlarrr hediye topiğine çigdem teyzemizin hediyesini ekledik...gerci üsküdarda sabah oldu bne daha yeni ekledim amaa hiç bir şey için gec degildir kızlar....
herkese iyi akşamlar kızlaar nasılsınız benim misafirlerim gelicekti ya gelmediler 1 ay önce çok şık bir yere rezarvasyon yaptırmışlar unutmuşlar yarın gelelim dediler bende sinirlendim emeklerime acıdım yarında biz müsait değiliz dedim kapattım telefonu....sabahtan akşama kadar hazırlık yap çocukla rezil ola ola onlarda gelmesinlerofff off
saol canım ..eclin üstünü ince giydir hafif soğuk kompres yap baş bölgesine üşütecek kadar değil ama düşer ateşi fitilide 6 saat sonra tekrar atabilirsin yarım olarak.
sultan senin eşinin ailesi beni deli etmeye başladı.
bsc23 arkadaşım biz 4 numara beze geçeli çok oldu, 4 numaraya geç taşma sorunu bitsin, bende prima kullsnıyorum mavi olandan , memnunum.
azize kızın poposuna krem sür bepanten olur başka pişik kremide olur belki çatlak vardır . Ama pırt için ve kaka için sancılı uyanmalar rahatsız olmalar hemen her bebekte oluyordur daha boşaltım sistemleri tam hazır değil olacak o kadar kızlar nazlı olur yapacak birşey yok.
jojop elini benimkide emip duruyor , hijyene pek önem vermiyorum bu konuda çünkü tükürüğü o mikropları öldürebilecek bir salgı, hem az alışsınlar mikroba. steril ortamlarda büyüyen bebeklerde ileride daha fazla sorun çıkıyormuş. hapşırma normal bizimkilerde yapıyor, biraz ağzına burnuna su kaçsa , azcık üşüse vb.. hemen hapşuruyor benimki
eclin çilek, kivi vb.. tropikal meyveler alerji yapabilir pek tavsiye etmem şimdi denemeyin.
taçsız prenses benim oğlanda , hatta eminim burdaki herkesin bebesi tv delisi :))) kasıtlı seyrettirmedikçe birşey olmaz. endişelenme. tv ye bakmak otistik yapmaz otizm doğuştan gelen bir hastalıktır canını sıkma, çoookk fazla tv seyrederse en çok geç konusur başka birşey olacağını sanmıyorum.
martenizi şu psikolog arkadaşın dönence ve tv vb.. zararlı demişya, sürekli olmadıkça bence hiçbir zararı yok hatta dikkatlerini topluyor belki yararı bile olabilir. 10 dk dönenceye bakıp incelemesiyle 10 dk benim salladığım cıngırağı izlemesinin ne farkı var. dönenceler öyle ışık hızında dönmüyorlarki zaten sorun olacağını sanmıyorum. Sen keyfine bak arkadaşım akşama kadar tv karşısında oturmuyorlar, dönenceyede bakmıyorlar gerisi boş.
yeso geçmiş olsun , ben kullanmadım ama arkadaşım kullandı umarım hemen geçer.
eclin üstünü ince giydir hafif soğuk kompres yap baş bölgesine üşütecek kadar değil ama düşer ateşi fitilide 6 saat sonra tekrar atabilirsin yarım olarak.
sabahtan beri tek atlletle duruyo cocugum..cok sükür ALLAHIMA düstü ates,3de falan yine kontrol edecem,INSALLAH cikmaz bidaha...ates cikinca fitili tam verdim,sonra düzeldi...cok terlemesi normalmi? fitilden sonra aceyip rahatladi hemen uyudu yavrum..ve cok terletti
sultan senin eşinin ailesi beni deli etmeye başladı.
bsc23 arkadaşım biz 4 numara beze geçeli çok oldu, 4 numaraya geç taşma sorunu bitsin, bende prima kullsnıyorum mavi olandan , memnunum.
azize kızın poposuna krem sür bepanten olur başka pişik kremide olur belki çatlak vardır . Ama pırt için ve kaka için sancılı uyanmalar rahatsız olmalar hemen her bebekte oluyordur daha boşaltım sistemleri tam hazır değil olacak o kadar kızlar nazlı olur yapacak birşey yok.
jojop elini benimkide emip duruyor , hijyene pek önem vermiyorum bu konuda çünkü tükürüğü o mikropları öldürebilecek bir salgı, hem az alışsınlar mikroba. steril ortamlarda büyüyen bebeklerde ileride daha fazla sorun çıkıyormuş. hapşırma normal bizimkilerde yapıyor, biraz ağzına burnuna su kaçsa , azcık üşüse vb.. hemen hapşuruyor benimki
eclin çilek, kivi vb.. tropikal meyveler alerji yapabilir pek tavsiye etmem şimdi denemeyin.
taçsız prenses benim oğlanda , hatta eminim burdaki herkesin bebesi tv delisi :))) kasıtlı seyrettirmedikçe birşey olmaz. endişelenme. tv ye bakmak otistik yapmaz otizm doğuştan gelen bir hastalıktır canını sıkma, çoookk fazla tv seyrederse en çok geç konusur başka birşey olacağını sanmıyorum.
martenizi şu psikolog arkadaşın dönence ve tv vb.. zararlı demişya, sürekli olmadıkça bence hiçbir zararı yok hatta dikkatlerini topluyor belki yararı bile olabilir. 10 dk dönenceye bakıp incelemesiyle 10 dk benim salladığım cıngırağı izlemesinin ne farkı var. dönenceler öyle ışık hızında dönmüyorlarki zaten sorun olacağını sanmıyorum. Sen keyfine bak arkadaşım akşama kadar tv karşısında oturmuyorlar, dönenceyede bakmıyorlar gerisi boş.
yeso geçmiş olsun , ben kullanmadım ama arkadaşım kullandı umarım hemen geçer.
maşallah canım kızçene...amaaann olsun kilolarımızla güzeliz biz deriz avuturuz kendimizi:)
maşallah maşallah...bizim dr göğsünün altına yumuşak bir yastık koy direkt olarak yere yatırma demişti...
bende henüz başlamadım ama eylülde okula gitmeden biraz bişeylere alışması lazım çünkü 2 gündür deniyorum biberon emmeyi becereemiyo..bari kaşıkla bişeyler yemeyi öğrensin...bakıcısı en azından 2 lokma bişeyler yedirebilsin ben gelinceye kadar dimi:26:
geçmiş olsun canım evet aşı bünyelerine ağır geliyo ama faydası zararından çok olunca gönül katlanıyo...biz 2.ayda ateşlenmeiştik bakalım haftaya 4.ay aşıları var inşallah onda da ateşlenmez
hoşgeldin
canım gelmiş gecmiş olsun yaa korkma allaha güven olur böle şeyler melekler koruyor kuzuları
handan2010 çok geçmiş olsun arkadaşım endişelenme düşe kalka büyüyecekler hepsi düşecek hepsi iyileşecek . umarım hiç bir sorun olmaz.
canımm ya geçmiş olsun düşe kalka büyüyecekler üzme kendini nolurr
canım çok geçmiş olsun öncelikle gözlerine dikkat kayma varmı kusmasıda fışkırır şekilde ise başkada korkma rabbim korur meleklerimizi ALLAHIN izniyle hiçbirşey olmaz kuzucuğuma annesi
geçmiş olsun bebişlere allahım hepsini korusun
kızlar 4. ayını doldurmuş olanlar bebeler bu ay kaç gram almışlar boyları ne kadar olmuş , benim oğlanı haftaya cumartesi doktora götürücem bu ay mama takviyesi yapmadım hiç 300-400 gram almış almamış.
3. aydan 4. aya geçerken az kilo almaları normal ama sanırım en az 500 gram olması gerekiyor. Cevaplarınızı bekliyorum.
slm 2011 Mart Anneleri
hepimize hayırlı doğumlar
göbüş topikimiz. http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/379755-2011-mart-annelerinin-gobusleri.html
bebişlerimizin cicileri topiği. http://www.kadinlarkulubu.com/mart-anneleri/385405-2011-mart-bebislerinin-cicileri.html
bebişlerimizin beşik ve odaları toki. http://www.kadinlarkulubu.com/mart-...lerinin-oda-amp-besikleri-paylasim-alani.html
بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم2011 MART ANNELERİ LİSTESİ
[table="head"]|***KK Nick***|***YAŞ***|***SAT***|***Tahmini D.T.***|***Hamiş kaldığı kilo***|***Cinsiyet***|***Bebişimizin Adı***|
:) | Azrayagmur|29|25 Mayıs|3 Mart|55 kg|Erkek |Rüzgar|
:) | Bersuuu|27|26 Mayıs|2 Mart|46 kg|Erkek |?|
:) |abrel22|31|26 Mayıs|2 Mart|74 kg|Erkek|Muhammed|
:) | lora|26|26 Mayıs|2 Mart|55 kg|Erkek |?|
:) | eLsi|25|26 Mayıs|5 Mart|56 kg|Erkek |Kuzey|
:) | nalmess|30|26 Mayıs|5 Mart|60 kg|Erkek |?|
:) | Asaely|31|27 Mayıs|3 Mart||Kız|Duru|
:)| ddiiiddeemm|24|27 Mayıs|3 Mart|51 kg|Erkek|Arda|
:)| Zulalcat||27 Mayıs|3 Mart|86 kg|?|?|
:)| Rengarenk||27 Mayıs|3 Mart|65 kg|Erkek|Gerçek|
:)| nesepalamudu|25|28 Mayıs|4 Mart|66 kg|?|?|
:)| Kadriyekivanc|28|28 Mayıs|4 Mart|57 kg|Erkek|Ömer|
:)| baby_s||28 Mayıs|4 Mart|63 kg|?|?|
:)| EFTELYA35|29|28 Mayıs|4 Mart||Kız|?|
:)| camce|29|29 Mayıs|5 Mart|60 kg|Erkek|Efe|
:)| Forever25|25|29 Mayıs|5 Mart| 65 kg|Kız|Tanem|
:)| babyirmak|30|29 Mayıs|5 Mart|57 kg|Kız|Irmak|
:)| mim|26|29 Mayıs|5 Mart|65 kg|Erkek |?|
:)| Yasemin1306|29|29 Mayıs|6 Mart|52 kg|Erkek|?|
:)| bynkutluay|20|29 Mayıs|4 Mart|57 kg|Erkek|?|
:)| yaylaguzeli|25|30 Mayıs|8 Mart|80 kg|Kız||
:)| Azize|31|31 Mayıs|7 Mart|67 kg|Kız|Meryem Ceren|
:)| Nefisem|32|31 Mayıs|7 Mart|52 kg|Erkek|?|
:) |ardina|32|1 Haziran|8 Mart|61 kg|Kız|Öykü|
:)| arzuh|23|1 Haziran|8 Mart|?|Kız|?|
:)| Yusum|28|1 Haziran|8 Mart|52 kg|Erkek|||
:)| burcuwaa|32|3 Haziran|10 Mart|63 kg|?|?|
:)| Aydnkl|25|3 Haziran|10 Mart|67 kg|Erkek|?|
:)| impaladeniz|28|3 Haziran|10 Mart|47 kg|Erkek|Efe|
:)| carefully|34|4 Haziran|11 Mart|75 kg|Erkek|Demir Tuna|
:)| pervanenur|30|4 Haziran|11 Mart|60 kg|Erkek||
:)| DUHAN87|23|4 Haziran|11 Mart|52 gk|Erkek|?|
:)| Tivoli|32|4 Haziran|11 Mart|?|Kız|Derin|
:)| eylemsevcan|30|4 Haziran|11 Mart|60 kg|Kız|Fatma|
:)| babex|27|2 Haziran|9 Mart|73 kg|?|?|
:)| nurten36|23|4 Haziran|11 Mart|?|Erkek|Arda|
:)| esra_1211|26|5 Haziran|12 Mart|59 kg|Kız|?|
:)| minnosum|30|5 Haziran|12 Mart|67 kg|Kız|?|
:)| hukukcumceren|28|5 Hziran|12 Mart|60 kg|Erkek|Ali Sedat|
:)| Sermest|25|6 Haziran|13 Mart|76 kg|Kız|?|
:)| kargidan|24|6 Haziran|12 Mart|47 kg|Erkek|Eymen Tuğra|
:)| hera154||7 Haziran|10 Mart|56 kg|Erkek|İsa|
:)| daısiy84|25|8 Haziran|15 Mart|56 kg|Erkek|Furkan Utku|
:)| hopenotevent|22|8 Haziran|15 Mart|57 kg|Kız|Ecrin|
:)| ondine|28|8 Haziran|15 Mart|65 kg|Kız|?|
:)| lavinya22|23|8 Haziran|15 Mart|59 kg|Erkek|Kartal|
:)| busra52|25|8 Haziran|15 Mart|56 kg|Erkek|Ali Ensar|
:)| darkangellove58|30|9 Haziran|16 Mart|56 kg|Kız|?|
:)| jololo|27|9 Haziran|16 Mart|69 kg|Erkek||
:)| darilgen|31|10 Haziran|17 Mart|51 kg|?|?|
:)| bsc23|30|10 Haziran|17 Mart|45 kg|Kız|?|
:)| CNNYSR|25|10 Haziran|17 Mart|62 kg|Erkek|?|
:)| dadlushey|20|10 Haziran|17 Mart|56 kg|Erkek|?|
:)| deryataca|24|10 Haziran|16 Mart|60 kg|?|?|
:)| gulucum81|29|10 Haziran|23 Mart|55 kg|Kız|?|
:)| doublebump|25|11 Haziran|18 Mart|65 kg|Erkek|?|
:)| ARZUM44|28|11 Haziran|18 Mart|65 kg|Kız|?|
:)| caznur|31|13 Haziran|25 Mart|61 kg|Erkek|Ahmet Bulut||
:)| popinos|36|13 Haziran|20 Mart|70 kg|Kız|?|
:)| ahuss|27|13 Haziran|28 Mart|64 kg|Kız|?|
:)| kuzu84|26|13 Haziran|20 Mart|55 kg|Kız|?|
:)| samante1512|29|13 Haziran|20 Mart|65 kg|Erkek |?|
:)| firstNimbus|32|14 Haziran|21 Mart|54 kg|Erkek|Yahya Alp|
:)| nigemisu|35|14 Haziran|19 Mart|73 kg|Kız|Almila Hüma|
:)| ske|26|14 Haziran|21 Mart|65 kg|Kız|?|
:)| IILLGGAAZZ|27|14 Haziran|21 Mart|57 kg|Kız|Masal|
:)| zambakkiz|27|14 Haziran|15 Mart|70 kg|?|?|
:)| S&U|30|16 Haziran|22 Mart|63 kg|Kız |Eylül|
:)| periliev|30|15 Haziran|22 Mart|58 kg|Kız|?|
:)| burcukutlu|29|16 Haziran|23 Mart|67 kg|Erkek|Cem|[/COLOR]
:)| calimero0|26|16 Haziran|23 Mart|53 kg|Erkek|?|
:)| sweet_drop|28|17 Haziran|24 Mart|54 kg|Erkek|Mert|
:)| hafize|28|17 Haziran|24 Mart|53 kg|?|?|
:)| esra4517|27|17 Haziran|24 Mart|75 kg|?|?|
:)| siyaha|30|17 Haziran|24 Mart|58 kg|Erkek|Ahmet|
:)| bsbirkin||18 Haziran|25 Mart|90 kg|Erkek|Furkan Yağız|
:)| Renkrenk|27|18 Haziran|28 Mart|78 kg|Erkek|?|
:)| kuzu_1983|27|19 Haziran|26 Mart|50 kg|?|?|
)| waterlily_2010|24|19 Haziran|26 Mart|56 kg|Kız|Masal|
:)| swimser|36|20 Haziran|27 Mart|53 kg|Kız|Nil|
:)| sth|27|20 Haziran|27 Mart|85 kg|Kız|
:)| DÜNYATATLISI|21|19 Haziran|26 Mart|69 kg|?|?|
:)| canom_14|23|21 Haziran|27 Mart|54 kg|?|?|
:)| bebeksu|?|21 Haziran|28 Mart|?|Kız|Arya|
:)| ozlemsoysal|24|21 Haziran|28 Mart|66 kg|Erkek |?|
:)| slszl|27|22 Haziran|29 Mart|61 kg|Erkek|Eymen Kayra|
:)| MoonGoddess|35|22 Haziran|29 Mart|51 kg|Kız|?|
:)| kivircik06|25|22 Haziran|29 Mart|70 kg|Erkek|Enes|
:)|viyole|28|23 Haziran|30 Mart|68 kg|Erkek|Eymen|
:)| hipperaktif|29|23 Haziran|30 Mart|59 kg|Kız||
:)| emilyyyyyy06|36|29 Haziran|21 Mart|76 kg|Kız|Almila Ece|
[/table]
gebelik çizelgesini bu linkten yapabilirsiniz arkadaşlar.
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı
hamile avarat resimlerini bu linkten alabilirsiniz
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca Sayfa Bulunamadı
benide eklermisiniz öznur yaş 27 sat 31.05.
tahmnidoğum : 06 mart kilom 65
bugün hiç enerjim yok canım sıkkın, ev göç gidiyor, malum tayin sebebiyle taşınıyoruz, o kadar yorgunum ki valla tuşlara bile zor basıyorum, dolaptaki yiyecekleri tüketelim bitsin demiştik ben de eşim gelmeden şu hazır mantılar var ya( gönül ister ki kendim yapayım) ondan yapayım dedim, fırında kızartırken kıza daldım onun fotollarını çekecem diye, bir koku geliyor gittim baktım bizim mantılar yanık olmuş:) karnım aç ne yesem yaaw
teyzesinin aldıklarından birini giydireyim dedim kıyafetin yaka kısmında boy 68 yazıyor ya ona aldandım ne zamandır olmaz diyip giydirmiyordum, yaa bir giydirdim oldu bile hatta şapkası dar bile geliyor benim kız öyle iri bir bebek de değil 5.230 kilosu. Boyu da 68 değil yani. Elbiselerin ay'larıyla uyuşmuyor bebeklerimizin bedeni genelde ama büyük olan bedene olması ilginç. Ceylan ürünü bir tulum almıştım bir o uymuştu.
Herkesler tatile gidiyor imkan olsa ben de gitmek istiyorum, sıkıldım daral geldi. Biz de evi taşıyalım eşimin ailesinin memleketine gideceğiz. Ben git gide agresif, öfke kontrolü olmayan birine dönüşüyorum. Bu eş ailesi konularında artık dişe diş göze göz.
istanbul'dan selam annecikler....
ya hep nete giriyorum da facedeki gruba daha cok giriyorum sanırım... buraya pek ugrayamadım geldim geleli... burdaki herkes facede de olsa keşkeeee
arkadaşlar herkese uzun zamandan sonra yeniden merhabalar. bebeğimle ilgilenmekten internete girmeye vakit bulamıyorum. umuyorum herkesin keyfi yerindedir. oğluşumun keyfi iyi. bol bol elini ağzına götürüyor bugünlerde. doktoru dişetleri kaşındığı için dedi. sorun yokmuş yani...
bende skk ya doğum parasını almak için gideceğim yarın. gidenleriniz varsa yapmam gerekenleri söylerse sevinirim.
hepinize sağlıklı ve mutlu ginler diliyorum...
hndn2010 çok geçmiş olsunnn....
kızlarrr merhabaaalaarrrrryoğunluk nedeniyle giremiyorum yaa.bu c.tesi de memelkete tatile gideceğizz şimdiden telaş sardı evde ne güzel tek başımay bakıyordum şimdi kayınvalidem susar su ver yook doymuyodur mama ver yokk üzerini ince giydirdin yok bilmem ne bilmem nee ayy birde ben paşamı kayınvalidemden kıskanıyorum onu oğluuuummm diye seviyor ya ne biliyim yaa birazda sizdede varmı bu durum ya delimiyim nee ya benim oğlan iyice gitgide yramaz olmaya başladı yaa sürekli kucak istiyo almayınca kızıyor sinirleniyor aaaa ikindin ağlama nöbeti geliyor huysuz bişi oldu çıktyı erken ama acaba dişimi çıkıyor salyası çok akıyor birde sürekli dişine işaret parmağını sürtüyor...4.ayımızdayız babamız 3 aylıkken diş çıkarmış acep benim tosundamı erken çıkaracakk:44: gazımız da haaalaaaaaaaaaaaaaa devam ediyor
aaaa hep aynı olmaktan, monotonluktan, ev işlerinden vee fazla kilolarımdan sıkıldımmm..
neyseki oğlumun büyüdüğünü görmek yeni hareketlerini izlemek hoşuma gidiyor ....
kızlar size 2 soru
1) sağdığınız sütünüzü oda sıcaklığında mı veriyorsunuz yoksa ılıştırıyor musunuz benmari usulü?
2) benim oğlan üstündeki örtüyü eskiden tekmeleyip acardı ama şimdi kafasına çekiyor sonrada genelde kendini kurtaramıyor. üstünü örtmesem bir türlü örtsem sürekli bakmam gerekiyor. sizde böyle bir durum var mı ?
aaaa hep aynı olmaktan, monotonluktan, ev işlerinden vee fazla kilolarımdan sıkıldımmm..
neyseki oğlumun büyüdüğünü görmek yeni hareketlerini izlemek hoşuma gidiyor ....
kızlar size 2 soru
1) sağdığınız sütünüzü oda sıcaklığında mı veriyorsunuz yoksa ılıştırıyor musunuz benmari usulü?
2) benim oğlan üstündeki örtüyü eskiden tekmeleyip acardı ama şimdi kafasına çekiyor sonrada genelde kendini kurtaramıyor. üstünü örtmesem bir türlü örtsem sürekli bakmam gerekiyor. sizde böyle bir durum var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?