arkadaşlar doğum yapalı 4 ay oldu ben hala regl olmadım varmı aranızda benim gibi regl olmayan?acaba normal mi...:44:
arkadaşlar bebeğimi çok sıkmı emzirmeye çalışıyorum acaba ondanmı emmiyor ee ama aç karnı yani niye emmiyo bu kız beni delirtcek yaww,sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz gece ve gündüz olarak,sırtlarım ağrıyor emme pozisyonları denemekten
bende olmadımarkadaşlar doğum yapalı 4 ay oldu ben hala regl olmadım varmı aranızda benim gibi regl olmayan?acaba normal mi...:44:
arkadaşlar bebeğimi çok sıkmı emzirmeye çalışıyorum acaba ondanmı emmiyor ee ama aç karnı yani niye emmiyo bu kız beni delirtcek yaww,sizler kaç saat arayla emziriyorsunuz gece ve gündüz olarak,sırtlarım ağrıyor emme pozisyonları denemekten
Tracy Hogg ablaya göre 4. ayda 4 saatte bir diye bir kural var, gerçi bence fazla bu süre, yani 4 saatte hayli hayli acıkırlar, ama 3 saate falan çıktıysa normal. Bir de dış uyaranlardan etkilendikleri için emmiyorlar ben karanlık ve sessiz bir yerde emziriyorum bu yüzden, yoksa çok dikkati dağılıyor.
evet yesocum başka grup varsaol canım ..
kızlar ben face de 2011 mart annelerıne bakıoom arada baska bı grupmu olustu..
sevgıler
allah yardımcın olsun canımbugün hiç enerjim yok canım sıkkın, ev göç gidiyor, malum tayin sebebiyle taşınıyoruz, o kadar yorgunum ki valla tuşlara bile zor basıyorum, dolaptaki yiyecekleri tüketelim bitsin demiştik ben de eşim gelmeden şu hazır mantılar var ya( gönül ister ki kendim yapayım) ondan yapayım dedim, fırında kızartırken kıza daldım onun fotollarını çekecem diye, bir koku geliyor gittim baktım bizim mantılar yanık olmuş:) karnım aç ne yesem yaaw
teyzesinin aldıklarından birini giydireyim dedim kıyafetin yaka kısmında boy 68 yazıyor ya ona aldandım ne zamandır olmaz diyip giydirmiyordum, yaa bir giydirdim oldu bile hatta şapkası dar bile geliyor benim kız öyle iri bir bebek de değil 5.230 kilosu. Boyu da 68 değil yani. Elbiselerin ay'larıyla uyuşmuyor bebeklerimizin bedeni genelde ama büyük olan bedene olması ilginç. Ceylan ürünü bir tulum almıştım bir o uymuştu.
Herkesler tatile gidiyor imkan olsa ben de gitmek istiyorum, sıkıldım daral geldi. Biz de evi taşıyalım eşimin ailesinin memleketine gideceğiz. Ben git gide agresif, öfke kontrolü olmayan birine dönüşüyorum. Bu eş ailesi konularında artık dişe diş göze göz.
bende daha olmadımarkadaşlar doğum yapalı 4 ay oldu ben hala regl olmadım varmı aranızda benim gibi regl olmayan?acaba normal mi...:44:
arkadaşlar doğum yapalı 4 ay oldu ben hala regl olmadım varmı aranızda benim gibi regl olmayan?acaba normal mi...:44:
evet yesocum başka grup var
allah yardımcın olsun canım
bende daha olmadım
aç değilse emmek istemiyordur belki canım
ben de henüz olmadım. ilk çocuğumda 8 ay sonra olmuştum, bunda da öyle olur diye bekliyorum. ayrıca bu durum tamamen normal..
4 saatte bir emiyor benim kız artık. daha sık vermeye çalışsam da almıyor. geceleri bu süre daha da uzuyor 6 saati buluyor. biryerde okumuştum artık daha uzun sürede acıkıyorlarmış. o yüzden panik yapmıyorum. zaten panik yapsam da emzirmeye çalışsam da emmiyor..
selam canım içinde pütürcükler olan kaka normal bir sorun yok günde 3-4 kez yapmasıda normal. endişe etme. bu arada bebiş umarım seni bırakmaz bu aralar benimkide kısa emiyor, daha kısa sürede daha çok emdiği içindir. korkma, bırakacak diye korkarsan esas, hisseder çocukherkese selam arkadaşlar umarım herkes iyidir. bende regl olmadım. benim bebiş şu sıra çok çok az emiyor hiç emmiyor gibi bişey.dr. seni bırakabilir dedi. hiç böyle olan var mı? tekrar eskisi gibi emme ihtimali var mı yoksa artık tamamen mi bırakacak ne yapabilirim? birde son 2 aydır bebişim 2-3 günde bir kakasını yapardı. şimdi günde 3-4 kez yapıyor ve çok sıvı içinde pütürlükler var. ne olabilir sizce? yarın sağlıkocağına götürmeyi düşünüyorum.
kızlar kızımın kakasında nokta nokta kan pıhtıları gördüm az önce.4 5 noktacık halindeydi.dün ateşini ölçmek için makatına derece sokmuştum ondanmıdır acaba?rengi sarı yeşil arası.alerji desem daha önce hiç olmadı.amipin belirtilerini bilen ya da yaşayan var mı?ayrıca benim kızımda artık günde iki kez kaka yapıyor ama az az.onun nedeninide merak ediyorum
bekide ama 3,5 saat falan oluyor oda bana çok gibi geliyor.bende olmadım daha adet,
aynen canım versemde almıyor ve basıyor çığlığı napalım 4 saati beklicez demekki oofff oda çok uzun değilmi yanii günde 4 defa falan ppöööffffff
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (16 üye ve 1 ziyaretçi)
sweet_drop,
sun_set,
bsbirkin,
nesbay,
life_city,
periliev,
aret,
Azize,
canem35,
Asaely,
ske+,
yasmngu,
rosense2011,
bella25,
impaladeniz,
esra_1211
uzun zamandan sonra patlama yaşandı topikde
"4. ayda günlük beslenme sayısı 4 iner ve buna ek olarak gece yatmadan önce de sütünü ister" yazıyor canım bir sitede, 4. ay gelişimini okurken görünce senin için alıntı yaptım.. için rahat olsun yani..
herkese selam arkadaşlar umarım herkes iyidir. bende regl olmadım. benim bebiş şu sıra çok çok az emiyor hiç emmiyor gibi bişey.dr. seni bırakabilir dedi. hiç böyle olan var mı? tekrar eskisi gibi emme ihtimali var mı yoksa artık tamamen mi bırakacak ne yapabilirim? birde son 2 aydır bebişim 2-3 günde bir kakasını yapardı. şimdi günde 3-4 kez yapıyor ve çok sıvı içinde pütürlükler var. ne olabilir sizce? yarın sağlıkocağına götürmeyi düşünüyorum.
"4. ayda günlük beslenme sayısı 4 iner ve buna ek olarak gece yatmadan önce de sütünü ister" yazıyor canım bir sitede, 4. ay gelişimini okurken görünce senin için alıntı yaptım.. için rahat olsun yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?