kızlar kızımın kakasında nokta nokta kan pıhtıları gördüm az önce.4 5 noktacık halindeydi.dün ateşini ölçmek için makatına derece sokmuştum ondanmıdır acaba?rengi sarı yeşil arası.alerji desem daha önce hiç olmadı.amipin belirtilerini bilen ya da yaşayan var mı?ayrıca benim kızımda artık günde iki kez kaka yapıyor ama az az.onun nedeninide merak ediyorum
slm kızlar...birden giriştim:)
geçmişe bakamadım herkez iyidir inşallah.
biz kızımla dışarı çıktık bugün kanguruyu çok seviyo:) hemen uyuyo :))
1saat yürüş yaptık ana kız :) eve geldik güzelce banyosunuda yaptırdım...şimdi uyuyo aşkım.
selamlar kızlar dün dra gittik bir ay önce çektirdiğimiz kalça usgsinde problem vardı sağ kalça az gelişmişti çok şükür şimdi normalmiş kilomuzda 7500 olmuş 63 cm boyumuzyalnız ben çok şaşırdım 10 gün önce sağlık ocağında 7000 di 10 günde 500 gr çok değilmi yaa drada soramadım unuttum o sıra çok ağlıyordu bebişim..iki farklı tartıda bu kdr fark olurmu ki ya.bide burda tarrttırdığımi zaman 3 gündür kakasını yapmamıştı sonradan yaptı bu etkilermik
evet canmm doğduğundan beri ben yıkıyorum kızımı:)
hhaayy maşşallah sana azizecim ben eşimini ikna edene kadar göbeğim çatlıyor,işleri çok yoğun
yarın yarın diyip duruyor.sinirlendim bigün kendim yıkadım odam gölcük oldu yanii
haa bide filedemi yıkıyorsun,banyodamı
maşallahselamlar kızlar dün dra gittik bir ay önce çektirdiğimiz kalça usgsinde problem vardı sağ kalça az gelişmişti çok şükür şimdi normalmiş kilomuzda 7500 olmuş 63 cm boyumuzyalnız ben çok şaşırdım 10 gün önce sağlık ocağında 7000 di 10 günde 500 gr çok değilmi yaa drada soramadım unuttum o sıra çok ağlıyordu bebişim..iki farklı tartıda bu kdr fark olurmu ki ya.bide burda tarrttırdığımi zaman 3 gündür kakasını yapmamıştı sonradan yaptı bu etkilermik
canmm ben kendim daha rahat yıkıyom sakin sakin:) en güzeli...
küvette yıkıyom canmm file yok,kalın süngerler varya onu koyuyom küvete kızımı yatırıyom çok rahat oluyo sünger.
ilk önce ayaklara su döküyom yavaş yavaş korkmasın diye sonra yukarı doğru çıkıyom:) en son başını yıkıyom...tabi yıkarkende habire konuşuyom güldürüyom keyif alsın diye:) sonrada çıkınca küvetten başlıyo ağlamaya:)
canmm ben kendim daha rahat yıkıyom sakin sakin:) en güzeli...
küvette yıkıyom canmm file yok,kalın süngerler varya onu koyuyom küvete kızımı yatırıyom çok rahat oluyo sünger.
ilk önce ayaklara su döküyom yavaş yavaş korkmasın diye sonra yukarı doğru çıkıyom:) en son başını yıkıyom...tabi yıkarkende habire konuşuyom güldürüyom keyif alsın diye:) sonrada çıkınca küvetten başlıyo ağlamaya:)
herkese selam arkadaşlar umarım herkes iyidir. bende regl olmadım. benim bebiş şu sıra çok çok az emiyor hiç emmiyor gibi bişey.dr. seni bırakabilir dedi. hiç böyle olan var mı? tekrar eskisi gibi emme ihtimali var mı yoksa artık tamamen mi bırakacak ne yapabilirim? birde son 2 aydır bebişim 2-3 günde bir kakasını yapardı. şimdi günde 3-4 kez yapıyor ve çok sıvı içinde pütürlükler var. ne olabilir sizce? yarın sağlıkocağına götürmeyi düşünüyorum.
tek değilsin canmm:) bende kızımı sallıyom uyuması için yada memede emerken uyuyo...arkadaşlar mrhaba
her konu konuşluyor da bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ona rastlayamadım
beim kızım sallanmadan kesinlikle uyumuyor ,bunu bilmiyor bile
çok alıştı. gece,gündüz farketmiyor muhakkak beşiğini uzun uzun sallıyoruz ancak uyuyor
tabi her uyandığında,mızmızlandığında yine aynı şekilde
karyolasını kaldırdık sallanan beşik aldık bu yüzden
nereye gidersek koca beşiği göürmek zorundayız
ama çok sıkıcı,henüz de 3 aylık vazgeçirebilir miyim
siz ne durumdasınız
tek miyim ben:26:
ooooohhh ne güzel,tek yıkayabilsem hergün yıkıcam ama malesef gün aşırı artık babamızla
ooooohhh ne güzel,tek yıkayabilsem hergün yıkıcam ama malesef gün aşırı artık babamızla
arkadaşlar mrhaba
çok alıştı. gece,gündüz farketmiyor muhakkak beşiğini uzun uzun sallıyoruz ancak uyuyor
siz ne durumdasınız
arkadaşlar mrhaba
siz ne durumdasınız
tek değilsin canmm:) bende kızımı sallıyom uyuması için yada memede emerken uyuyo...
bizimki yeni yeni adetler çıkarıyor beşikde sallanıp uyuya bebek şimdi uyumuyor öyle kucakda sallanıcak yada emerek 2gündür yanına yatıp emzik verip poposuu pışpışlayarak uyutmaya çalışıyorum 2kerede olsa becerdiyavaş yavaş alışıcak inşallah zorda olsa
benim kızım gündüz yerde minderinde söylene söylene hatta bazen ağlaya ağlaya uyuyor çok huysuzlanırsa güzelce kollarını sarıp ayağımda sallıyorum 5 dakikada uyuyor yatağına koyuyorum sonra.akşam da banyo yapıyor mayışıp kendi kendine uyuyor 9-10 gibi. sen bence her ağladığında kucağına alma konuşarak sustur sakinleşsin yavaş yavaş dalar belki
Ben de eskiden tek başıma yıkayamıyordum ama bir gün eşim varken dur dedim kendim yılamayı bir deneyim bakiim becerebilecekmiyim.. düşündüğüm kadar zor değilmiş. kendim yıkıyorum ben de artık. küvet ve file kullanıyorum ben. önce gövdesini ve bacaklarını sabunluyorum. sonra başına geçiyorum. ara ara gövdesine su döküyorum üşümesin diye. sonra başını önden duruluyorum, gövdeyi duruluyorum. sonra hooop arkayı çevirip göğsü sol kolumun üzerinde bacakları da filede kalacak şekilde tutup başının arkasını boynunu sırtını bacaklarını duruluyorum bol bol su dökerek. tabi bu esnada sol elimle koltuk altından kavrıyorum..
teşekkürler arkadaşlar ama ağlamak istiyorum:84::84:
benim bebeğim hiç emmedi,o şansım yok
ya dişimi sıkıp uykusuz kala kala alıştırcam ,ya da tek başına uyuyan bir bebek hayaliyle sallamaya devam edicem:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?