çok sakin bir bebek aslında ama işte kucağımda da ,ayağımda da sallayıp uyutsam yatağa koyunca hemen uyanıyor
sonra en baştan beşik sallamaya başlıyoruz
herkesin fikrini alarak ortak çözüm bulmak istiyorum
canım emzik kullanıyormusun bilmiyorum ama,yan yatırıp poposuna pış pış layarak dene istersen,sallanmayı istiyorsa çok zor olur ama denemekte fayda var
yalnız değilsin arım ben saatlerce sallıyorum şimdi annemlerdeyim çarşaflarda sallıyoruz eve gidip tek kalınca çıldırıyorum hiçbirşey edayı tatmin etmiyor bende hep özeniyorum bebekleri kendi hallerinde uyuyanlara enimki bide huy edindi uyuyacağı zaman ağlıyor çok enteresan gelecek size ama ağladığı zaman sol memeyi asla tutmuyor ancak biraz sakinleşince sağ memeyi emiyor öyle uyuyur resmen kullanıyorlar bizi bide bir haftadır iyice agular gugular aşladı çıldırıyorum adeta nerdeydin kız sen diyorum nerdeydin 5yıl beklettin beni yüzüme bakıp birden kahkaha atıyor
merhaba annişler nasılsınız? ben çok mutluyum seminer dönemi bitti çok şükğrhaftayada tatile gidcez yaaa kızlar ben arasıra giiriyorum ya seda'yı gökçen'i tuğba'yı elif'i ilknuru ecemi ve daha birsürü kişiyi göremiyorum tatildeler mi acaba:26:
:)))
canım tek olmamama sevinemiyorum ki
eda çok tatlı resimlerine bakıyorum da,tombişşş
:)))
canım tek olmamama sevinemiyorum ki
eda çok tatlı resimlerine bakıyorum da,tombişşş
4 farklı emzik aldım
sadece fatoş emziği çok ağladığında alıyor
uyurken de düşüyor ve uyanıyor gene en baştan
almaması daha hayırlı,denicem bugün bakalım
ben buraya mesaj yazarken hanımefendi alt değiştirme bezinden kayıp koltuğa çiş yaptı,temizledim ,kucağıma aldım ,kustu hem benim üstüme hem kendisine
ya evet biz biraz tontiş olduk doğumuma 2o gün vardı edayı gelişimi durdu diye aldılar hatta hiç unutmuyorum ben çok üzülmüştüm 2750 doğmuştu diye damla (sweet_drop) hiç üzülme doğunca sen ona bakar kilosunu aldırırsın demişti şuanda 7400kğ olduk ama ben hiç yılmadım yoğun bakımdan sonra memeyi reddetti aç bıraktım emsin diye anne sütünden başka hiçbirşey vermedim henüz
benim face olmayınca göremiyorum demekki sağol canımgözün aydın canım facedeler tatlım
maşallah eda yavruya..ya evet biz biraz tontiş olduk doğumuma 2o gün vardı edayı gelişimi durdu diye aldılar hatta hiç unutmuyorum ben çok üzülmüştüm 2750 doğmuştu diye damla (sweet_drop) hiç üzülme doğunca sen ona bakar kilosunu aldırırsın demişti şuanda 7400kğ olduk ama ben hiç yılmadım yoğun bakımdan sonra memeyi reddetti aç bıraktım emsin diye anne sütünden başka hiçbirşey vermedim henüz
canım üzülme.her çocuk farklıdır.kimi çarşafta kimi memede kimi ayakta kimi kucakta uyur.çocuk ne istiyorsa yapılmalı bence çocuk herzaman patrondur.insanlarA kulak asma,alıştırma filan derler ama kendileri eşşek kadar çocuklaarını hamburgerciden alamazlar.neden?üzülmesin.bunlardA el kadar bebek.sakın ağlaya ağlaya uyutmaya çalışma,yazık olur bebişin.ama emziği alıyorsa süper,rahat uyur.
bebekler uykuya geçmeden güven ararlar senin bebekte güveni ayağında bulmuş
aaaa hep aynı olmaktan, monotonluktan, ev işlerinden vee fazla kilolarımdan sıkıldımmm..
neyseki oğlumun büyüdüğünü görmek yeni hareketlerini izlemek hoşuma gidiyor ....
kızlar size 2 soru
1) sağdığınız sütünüzü oda sıcaklığında mı veriyorsunuz yoksa ılıştırıyor musunuz benmari usulü?
2) benim oğlan üstündeki örtüyü eskiden tekmeleyip acardı ama şimdi kafasına çekiyor sonrada genelde kendini kurtaramıyor. üstünü örtmesem bir türlü örtsem sürekli bakmam gerekiyor. sizde böyle bir durum var mı ?
canım üzülme.her çocuk farklıdır.kimi çarşafta kimi memede kimi ayakta kimi kucakta uyur.çocuk ne istiyorsa yapılmalı bence çocuk herzaman patrondur.insanlarA kulak asma,alıştırma filan derler ama kendileri eşşek kadar çocuklaarını hamburgerciden alamazlar.neden?üzülmesin.bunlardA el kadar bebek.sakın ağlaya ağlaya uyutmaya çalışma,yazık olur bebişin.ama emziği alıyorsa süper,rahat uyur.
bebekler uykuya geçmeden güven ararlar senin bebekte güveni ayağında bulmuş
arkadaşlar mrhaba
her konu konuşluyor da bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ona rastlayamadım
beim kızım sallanmadan kesinlikle uyumuyor ,bunu bilmiyor bile
çok alıştı. gece,gündüz farketmiyor muhakkak beşiğini uzun uzun sallıyoruz ancak uyuyor
tabi her uyandığında,mızmızlandığında yine aynı şekilde
karyolasını kaldırdık sallanan beşik aldık bu yüzden
nereye gidersek koca beşiği göürmek zorundayız
ama çok sıkıcı,henüz de 3 aylık vazgeçirebilir miyim
siz ne durumdasınız
tek miyim ben:26:
merhaba kızlar
oyyyyy oyyyy işe başlamak çok zormuş.sadece bebeği özleme açısından değil her bakımdan çok zor.artık sizin yanınıza bile gelemiyorum kolay kolay....
24 saat bana yetmiyorrrrr
arkadaşlar mrhaba
her konu konuşluyor da bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ona rastlayamadım
beim kızım sallanmadan kesinlikle uyumuyor ,bunu bilmiyor bile
çok alıştı. gece,gündüz farketmiyor muhakkak beşiğini uzun uzun sallıyoruz ancak uyuyor
tabi her uyandığında,mızmızlandığında yine aynı şekilde
karyolasını kaldırdık sallanan beşik aldık bu yüzden
nereye gidersek koca beşiği göürmek zorundayız
ama çok sıkıcı,henüz de 3 aylık vazgeçirebilir miyim
siz ne durumdasınız
tek miyim ben:26:
1. soruna cevap veremicem
2. ben geceleri uyku tulumu giydiriyorum.. şu altı çuval gibi olanlardan... yazlık için olanları da var, ince... biraz daha kalınları da var, ben daha incesini kullanmadım... benim kızda kıpır kıpır maşallah, başına çekilyo, bende korkuyorum, o yüzden 2 aylık olduğundan beri uyku tulumu giydiriyorum... eğer emziriyosan gece emzirirkende rahat oluyor, tulumla alıp emzirip geri yatırıyorum... tavsiye ederim...
yalnız değilsin arım ben saatlerce sallıyorum şimdi annemlerdeyim çarşaflarda sallıyoruz eve gidip tek kalınca çıldırıyorum hiçbirşey edayı tatmin etmiyor bende hep özeniyorum bebekleri kendi hallerinde uyuyanlara benimki bide huy edindi uyuyacağı zaman ağlıyor çok enteresan gelecek size ama ağladığı zaman sol memeyi asla tutmuyor ancak biraz sakinleşince sağ memeyi emiyor öyle uyuyur resmen kullanıyorlar bizi bide bir haftadır iyice agular gugular başladı çıldırıyorum adeta nerdeydin kız sen diyorum nerdeydin 5yıl beklettin beni yüzüme bakıp birden kahkaha atıyor
kolay gelsin canım...bizde oğluşla seminere gidiyorduk gerçekten zordu ama öyesi daHAda zordur.bende öyle durumlarda kendimi kopyalamayı düşünürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?