2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba annişler nasılsınız? ben çok mutluyum seminer dönemi bitti çok şükğrhaftayada tatile gidcezyaaa kızlar ben arasıra giiriyorum ya seda'yı gökçen'i tuğba'yı elif'i ilknuru ecemi ve daha birsürü kişiyi göremiyorum tatildeler mi acaba:26:

canım emzik kullanıyormusun bilmiyorum ama,yan yatırıp poposuna pış pış layarak dene istersen,sallanmayı istiyorsa çok zor olur ama denemekte fayda var

yalnız değilsin arım ben saatlerce sallıyorum şimdi annemlerdeyim çarşaflarda sallıyoruz eve gidip tek kalınca çıldırıyorum hiçbirşey edayı tatmin etmiyor bende hep özeniyorum bebekleri kendi hallerinde uyuyanlara benimki bide huy edindi uyuyacağı zaman ağlıyor çok enteresan gelecek size ama ağladığı zaman sol memeyi asla tutmuyor ancak biraz sakinleşince sağ memeyi emiyor öyle uyuyur resmen kullanıyorlar bizi bide bir haftadır iyice agular gugular başladı çıldırıyorum adeta nerdeydin kız sen diyorum nerdeydin 5yıl beklettin beni yüzüme bakıp birden kahkaha atıyor

Son düzenleme:
canım emzik kullanıyormusun bilmiyorum ama,yan yatırıp poposuna pış pış layarak dene istersen,sallanmayı istiyorsa çok zor olur ama denemekte fayda var

4 farklı emzik aldım
sadece fatoş emziği çok ağladığında alıyor
uyurken de düşüyor ve uyanıyor gene en baştan
almaması daha hayırlı,denicem bugün bakalım

ben buraya mesaj yazarken hanımefendi alt değiştirme bezinden kayıp koltuğa çiş yaptı,temizledim ,kucağıma aldım ,kustu hem benim üstüme hem kendisine

:)))
canım tek olmamama sevinemiyorum ki
eda çok tatlı resimlerine bakıyorum da,tombişşş

gözün aydın canım facedeler tatlım

ya evet biz biraz tontiş olduk doğumuma 2o gün vardı edayı gelişimi durdu diye aldılar hatta hiç unutmuyorum ben çok üzülmüştüm 2750 doğmuştu diye damla (sweet_drop) hiç üzülme doğunca sen ona bakar kilosunu aldırırsın demişti şuanda 7400kğ olduk ama ben hiç yılmadım yoğun bakımdan sonra memeyi reddetti aç bıraktım emsin diye anne sütünden başka hiçbirşey vermedim henüz

Son düzenleme:

canım üzülme.her çocuk farklıdır.kimi çarşafta kimi memede kimi ayakta kimi kucakta uyur.çocuk ne istiyorsa yapılmalı bence çocuk herzaman patrondur.insanlarA kulak asma,alıştırma filan derler ama kendileri eşşek kadar çocuklaarını hamburgerciden alamazlar.neden?üzülmesin.bunlardA el kadar bebek.sakın ağlaya ağlaya uyutmaya çalışma,yazık olur bebişin.ama emziği alıyorsa süper,rahat uyur.
bebekler uykuya geçmeden güven ararlar senin bebekte güveni ayağında bulmuş

bizimki de benim yüzüme çiş yapmayı çok seviyo neredeyse her günnasıl denk getirio bilmiyorum ama popo pişik olmuş mu diye kaldırdığımda çişşşşş

maşallah eda bebişe canım önemli olan sağlıklı olmaları ne güzel aldırmışsın annesi

gözün aydın canım facedeler tatlım
benim face olmayınca göremiyorum demekki sağol canım
maşallah eda yavruya..

bende katıloyorum tatlım sana..biirişe yramayıp tlfda emirler veren kaynanam kucağına çok alma şımarmasın diyip duruyordu..gazı olan bebeği nasıl kucağıma almayayım anne hem bebekler şımarmaz şımarsa bile sorun değil yarın birgün emekleyecek yürüyecek kucağıma sığmayacak şimdi göğsüme yaslayıp gezdirmek çok hoşuma gidiyo izin verirsen oğlumu kucağımdan hiç bırakmıycam demiştim....ben de gündüzleri yatağında dönencesine bakarak uyutuyorum...akşamları ise emerek uyutuyorum.. beşikte sallamak başımı döndürdü bikaç kez deneyim dedimdeşimdi alıştı çok şükür kendi kendine uyuyo... ayakta sallamayı severim kızkardeşimi öyle uyuturduk ama onuda talha sevmiyo...elimi tutma diyo tutmayınca dönüyo

merhaba kızlar
oyyyyy oyyyy işe başlamak çok zormuş.sadece bebeği özleme açısından değil her bakımdan çok zor.artık sizin yanınıza bile gelemiyorum kolay kolay....
24 saat bana yetmiyorrrrr

1. soruna cevap veremicem

2. ben geceleri uyku tulumu giydiriyorum.. şu altı çuval gibi olanlardan... yazlık için olanları da var, ince... biraz daha kalınları da var, ben daha incesini kullanmadım... benim kızda kıpır kıpır maşallah, başına çekilyo, bende korkuyorum, o yüzden 2 aylık olduğundan beri uyku tulumu giydiriyorum... eğer emziriyosan gece emzirirkende rahat oluyor, tulumla alıp emzirip geri yatırıyorum... tavsiye ederim...

yok ağlatmaya asla kıyamam zaten
ama çok haklısın benimki de böyle demek, en iysi denemek ama zorlamamak
3 ay geçti bile büyüyünce kendi uyur nasılsa

Ben 5 günlükten beri yatağında pışpışlayarak uyutuyorum, bu yolla 5-6 aylık olduğunda kendi kendine uyumasını umuyorum. Bu bebeklere kendi kendine uyumayı öğretmek için bir teknik, oğlumda işe yaramıştı, şimdi o yüzden bu sefer erken başladım. Ayrıntısını geçenlerde yazmıştım nerede olduğunu bulursam linki eklerim.

merhaba kızlar
oyyyyy oyyyy işe başlamak çok zormuş.sadece bebeği özleme açısından değil her bakımdan çok zor.artık sizin yanınıza bile gelemiyorum kolay kolay....
24 saat bana yetmiyorrrrr

kolay gelsin canım...bizde oğluşla seminere gidiyorduk gerçekten zordu ama öyesi daHAda zordur.bende öyle durumlarda kendimi kopyalamayı düşünürüm

ooofff bu sorun bizde de var hamileyken çok büyük konuştum, asla sallamicam dedim... şimdide saatlerce uzun süre sallamıyorum ama çook uykusu geldiği zaman beşiğine koyuyorum, iki üç kere sallayınca uyuyor... ama o iki üç sallamam lazım, yoksa hemen uykusu dağılıyor... gündüzleride ana kucağında uyuyor, yine hafif sallamam gerekiyor, yoksa hemen geri uyanıyor... öyle uzun uzun sallamıyorum, hep alışmasın diye... eğer uyumuyorsa, alıyorum biraz oyalayıp uyutuyorum... vazgeçirmeye çalıştım ama inat kızım, vazgeçmiyor

benim kızımda artık başına çekiyor battaniyeyi..ama öyle boğulma gibi bir durum olmadı.uyku tulumu rahat bende denedim ama şimdi biraz terletiyor bizimki biraz kalın oyuzden giydirmiyorum artık

ay sanki benim kızı anlattın canım... bu edalar hep mi böyle benim kızımda zeynep eda benimkide uykusu geldiği zaman ağlıyor bağırıyor çağırıyor, sol mememi emmiyor, sakinleşene kadar kan ter içinde kalıyorum, sonra iki cuk cuk emip uyuyor bence son enerjilerini atıyorlar bu şekilde... bide hergün değil arada oluyor bize...

kolay gelsin canım...bizde oğluşla seminere gidiyorduk gerçekten zordu ama öyesi daHAda zordur.bende öyle durumlarda kendimi kopyalamayı düşünürüm

seminere götürmedim evimle okul karşılıklı olunca emzirmeye eve geldim.saolsun teyze,baba herkes baktı bizim kıza.ama hakikatn zor.eylülde napcaz bilmiyorumz.bişey soracağım:ek gıdaya ben alıştırmak istiyorum ama eylülde altı ayını dolduracak.ne yapmayı düşünüyorsunuz?birde emzirmeye eve gelecekmisiniz yoksa sağıp mı bırakacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…