2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yok ağlatmaya asla kıyamam zaten
ama çok haklısın benimki de böyle demek, en iysi denemek ama zorlamamak
3 ay geçti bile büyüyünce kendi uyur nasılsa

kaç yaşına gelince kendi kendine uyuyacağını umut ediyorsun bilmiyorum canım ama benim kız bebekken kendi kendine uyumasına rağmen 2 yaşından beri uyku konusunda bize çoook çektiriyor. şu an 4,5 yaşında. hala uyutmak için her dediğini yapmamız gerekiyor maalesef. masal anlatın bana, şarkı söyleyin bana, süt getirin, sizin yatağınıza götürün, canım isteyince uyuyacağım bıdbıdıbıdııı belki ilkokula başladığında kendi kendine uyur artık hayaliyle yaşıyorum ben de büyüdükçe oyuna bozduruyorlar ve artık uyumak istemiyorlar. bizimle pazarlık yapıyor zilli uyumamak için. bir tencere yemek yesem hiç uyumasam gene de büyür müyüm, olur mu diyor

selam kızlar geçmişe çok bakamadım bir şey sormak istiyorum4. ay aşılarını yaptıranlar oldu mu? ateş oluyor mu? kilo artışı nasıl ve ek gıdaya dr un bakışı nasıl paylaşırsanız sevinirim. bizim haftaya aşımız var. dra gidince her soracağımı unutuyorum liste yapacağım aklıma gelen soruları bir de buradan size sorayım oğluma su vermek istiyorum mineralli bebek sularının bir artısı var mı yoksa pazarlama taktiği mi? cevaplar için şimdiden teşekkürler....

Son düzenleme:
ii akşamlar kızlar keyifler nası??şööle bi göz attım..

ben de kızımı çok sık emziriyorum tracy hogg ii diyo hoş dio da be cocuğu 4 saat nası oyalayım..çok denedim..sırf bu yüzden emzik üstüne çok düştüm sonunda başardım daama gene de 4 saat..benimki mümkün deil durmaz..saat başı emziriorum ben.yalnız süt birikmesi için bi göğsümü 2 saat boyuncaa emziriorum hem dibinin en yağlı yeri olan son sütü de alsın bebikim diye..bölece diğer göğüs biraz doluo.ama geceleri 3 4 saatte bir emziriorum.ne zaman uynaırsa...

ben de bu uyutma konusunda sıkıntılyım.gece bi şekilde uyuyo emerek ya da ana kucağında veya kucağımda..ama gündüzleri mahfoluyorum.sizlere sorum gece kızım fene değil uyuyo allaha şükür.fakat öğlen mesela bugün bi sabah 8 den 9 a kadar bide 11 den 12 ye kadar uyudu.sonra 5 er dklık iki üç uyku yaptı.ayağımda da sallasam ana kucağında da sallasam emzirip de koysam 5 dk sonra uyanıo deli oluoyurm.beşiğim de yok almak da istemiorum.eğer biri varsa battaniyede bile sallıyoruz.mesela dün de emzik verip kucağım da pışpışladım çok ii oldu.ama her zaman denk gelmio işte..napcamı şaşırdım

kızlar bide yarın tatile gidiecz biz 2 sorum var..

1) kadın doğumcuya doğumdan sonra gitmedim gidemedim korktum:26:b:26: sıkıntı olur mu ki?siz gittiniz mi?

2) bebiş için güneş kremi kullanmalı mıym?sebamed var olur mu ki??

ben gittim canım kırkım çıkınca..güneş kremi ise bir fikrim yok daha kullancağım zaman öğlen güneşinde hiç dışarıya çıkmadık

1) ben de gitmedim korkumdan kontrole.
2) güneş kremi için çok fazla söylenen şey var canım. çok zararlı diyen doktorlar da var güneş kremsiz güneşe çıkarmayın diyenler de. ben 15-20 dk için çıkaracaksam güneşe krem sürmeyi düşünmüyorum. zaten daha uzun süre de güneşte tutmam..

uyku için de emzik+müzik ikilisi bizde işe yarıyor. hiç sallamıyorum ben..

edalar genelde nazlı oluyorlarmış benimki çok nazlı hiç yerde yatmadiki birisi indiriyor diğeri alıyor şımardık biraz

canım nerelerdesin ya gözlerim yollarda kaldı vallaa hoşgeldin

edalar genelde nazlı oluyorlarmış benimki çok nazlı hiç yerde yatmadiki birisi indiriyor diğeri alıyor şımardık biraz

canım gecmişi okudum cok üzüldüm senin kız yogun bakımda kalmış rabbim bir daha yaşatmasın kızını sana bagışlasın tatlım yaa

canım nerelerdesin ya gözlerim yollarda kaldı vallaa hoşgeldin

Hoşbulduuuumm canım.. buralardayım henüz bir yere gidebildiğim yok, inşallah bu haftasonu gidiyoruz. 2 kızla anca vakit bulabiliyorum. önceleri küçük kız küçükken yani, yatıp uyuyordu, bir şekilde vaktim oluyordu birşeylere. şimdi o da büyüdü ve oyun + ilgi istiyor. arada kaldım 2 kızın arasında

anammmmm...gitmedin yani daha..............

Çok mutsuzum kızlarEşimle bikini yada mayokini bakmaya gittik ama alamadan geldik.Kabinde aglamamak için kendimi zor tuttum.Bikini giyeyim dedim çatlaklarımda yansın hem yanınca daha zayıf görünür karnım diyerekten ama yaışmadı.Mayokini giyeyim dedim yanlardan fışkırdı.Mayo giyeyim dedim mayo giymeye alışık olmadıgımdan(her yaz ipli bikini giydigimden)kendimi yaşlı hissettim.Anlayacagınız kendimi hiç begenmiyorum.Yarın akşam yola çıkıcaz iki günde olsa denize girmek istiyorum ve yüzmeyide çok seviyorum.Ama neyle yüzücem.Hepsi kötü durdu üzerimde Sözde ufak tefek uygulamalar sonucunda(kepek yada tam tahıllı ekme,sabah aç karınla 2 su bardagı ılık su,çaydaki şeker azalışı,tatlıya çikolataya son veriş vs.. gibi)66 ya indim.Boşuna sevinmişim hiç 2 kilo fazlam kalmış gibi degilim.Geçen sene ipli bikini giymiştim 64 kiloydum.Oooofff kızlar ben ne edeyimTek tesellim bal oğlum

sezaryanla doğum yapıp sonrasında kontrole giden annecikler alttan muayene oluyor mu ya bi söyleyin şu korkak arkadaşınıza :18:

Canım emirde aynı şekilde 5 er 10 ar dk uyuyor ama gece 3-4 saat uyuyor
cvp1ogumdan 1 hafta sonra gittim.Hafta içi emiri aşıya götürdügümde gitmeyi düşünüyorum.
cvp2:Bende rkadaşlardan bu cavabı bekliyorum.Çünkü yarın 2 günlügüne denize gidicez.sebamet 50 faktör almayı düşünüyorum.:26:

offff offfffffff bendede 2kilo fazla var ama öyle durmuyor neden bende anlamadım senin gibi mayo giymem hep bikini giymişimdir sanırım toparlanması için zamana ihtiyacı var vücudumuzun

Son düzenleme:

yalnız değilsin canım üzülme.hatta beterin beteri var diyeyim de azıcık moralin düzelsin.senin yine 2 kilon kalmış.her ne kadar hekes bu halimin eskisinden daha iyi olduğunu söylese de doğumdan kalan ve vermek istediğim 9 kilo daha var.bak seninkinin kaç katı.hamileyken giyebildiğim kotlarımı şimdi giyemiyorum daracık oluyo göbek pörtlüyo.ve hamileyken sadece bir kez giydiğim hamile pantolonlarını hep doğumdan sonra giydim resmen iri kıyım bişey olup çıktım.eski cılız caretttaya fotoğraflardan selam gönderiyorum bol bol.sanırım hep fotoğrafta kalacak o cılızlık sağlık olsun bebişler için her şeye değer.çek mayonu atla denize balıklar gibi yüz, moralin bozuldukça da beni hatırla

sezaryanla doğum yapıp sonrasında kontrole giden annecikler alttan muayene oluyor mu ya bi söyleyin şu korkak arkadaşınıza :18:

karından canım hatta tuhafıma gitti karnımda bebiş yokken bakınca çok çabuk bitti lohusalığın bitmiş çok iyi dedi dikkat et korunmak için dedi ve muayne biittii

karından canım hatta tuhafıma gitti karnımda bebiş yokken bakınca çok çabuk bitti lohusalığın bitmiş çok iyi dedi dikkat et korunmak için dedi ve muayne biittii

ay öyleyse en kısa zamanda bende gideyimde içim rahat etsin en azından.alttan bakar diye 3,5 atıp duruyodum sağol canım

Gülmekten koptum burda canım.Eski fotolra selam gönderiyormuşsunya aynısını bende yapıyorumda Demekki aynı ruh hali içindeyiz.Beni haşemo paklar

offff offfffffff bendede 2kilo fazla var ama öyle durmuyor neden bende anlamadım senin gibi mayo giymem hep bikini giymişimdir sanırım toparlanması için zamana ihtiyacı var vücudumuzun

Canım 2 kilo gibi durmuyor dedigin gibi.Hemde benim baya bir zamana ihityacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…