yok ağlatmaya asla kıyamam zaten
ama çok haklısın benimki de böyle demek, en iysi denemek ama zorlamamak
3 ay geçti bile büyüyünce kendi uyur nasılsa
ii akşamlar kızlar keyifler nası??şööle bi göz attım..
ben de kızımı çok sık emziriyorum tracy hogg ii diyo hoş dio da be cocuğu 4 saat nası oyalayım..çok denedim..sırf bu yüzden emzik üstüne çok düştüm sonunda başardım daama gene de 4 saat.. benimki mümkün deil durmaz..saat başı emziriorum ben.yalnız süt birikmesi için bi göğsümü 2 saat boyuncaa emziriorum hem dibinin en yağlı yeri olan son sütü de alsın bebikim diye..bölece diğer göğüs biraz doluo.ama geceleri 3 4 saatte bir emziriorum.ne zaman uynaırsa...
ben de bu uyutma konusunda sıkıntılyım.gece bi şekilde uyuyo emerek ya da ana kucağında veya kucağımda..ama gündüzleri mahfoluyorum.sizlere sorum gece kızım fene değil uyuyo allaha şükür.fakat öğlen mesela bugün bi sabah 8 den 9 a kadar bide 11 den 12 ye kadar uyudu.sonra 5 er dklık iki üç uyku yaptı.ayağımda da sallasam ana kucağında da sallasam emzirip de koysam 5 dk sonra uyanıo deli oluoyurm.beşiğim de yok almak da istemiorum.eğer biri varsa battaniyede bile sallıyoruz.mesela dün de emzik verip kucağım da pışpışladım çok ii oldu.ama her zaman denk gelmio işte..napcamı şaşırdım
kızlar bide yarın tatile gidiecz biz 2 sorum var..
1) kadın doğumcuya doğumdan sonra gitmedim gidemedim korktum:26:b:26: sıkıntı olur mu ki?siz gittiniz mi?
2) bebiş için güneş kremi kullanmalı mıym?sebamed var olur mu ki??
ben de kızımı çok sık emziriyorum tracy hogg ii diyo hoş dio da be cocuğu 4 saat nası oyalayım..çok denedim..sırf bu yüzden emzik üstüne çok düştüm sonunda başardım daama gene de 4 saat.. benimki mümkün deil durmaz..saat başı emziriorum ben.yalnız süt birikmesi için bi göğsümü 2 saat boyuncaa emziriorum hem dibinin en yağlı yeri olan son sütü de alsın bebikim diye..bölece diğer göğüs biraz doluo.ama geceleri 3 4 saatte bir emziriorum.ne zaman uynaırsa...
ben de bu uyutma konusunda sıkıntılyım.gece bi şekilde uyuyo emerek ya da ana kucağında veya kucağımda..ama gündüzleri mahfoluyorum.sizlere sorum gece kızım fene değil uyuyo allaha şükür.fakat öğlen mesela bugün bi sabah 8 den 9 a kadar bide 11 den 12 ye kadar uyudu.sonra 5 er dklık iki üç uyku yaptı.ayağımda da sallasam ana kucağında da sallasam emzirip de koysam 5 dk sonra uyanıo deli oluoyurm.beşiğim de yok almak da istemiorum.eğer biri varsa battaniyede bile sallıyoruz.mesela dün de emzik verip kucağım da pışpışladım çok ii oldu.ama her zaman denk gelmio işte..napcamı şaşırdım
1) kadın doğumcuya doğumdan sonra gitmedim gidemedim korktum:26:b:26: sıkıntı olur mu ki?siz gittiniz mi?
maşallah eda bebişe canım önemli olan sağlıklı olmaları ne güzel aldırmışsın annesi
ay sanki benim kızı anlattın canım... bu edalar hep mi böyle benim kızımda zeynep eda benimkide uykusu geldiği zaman ağlıyor bağırıyor çağırıyor, sol mememi emmiyor, sakinleşene kadar kan ter içinde kalıyorum, sonra iki cuk cuk emip uyuyor bence son enerjilerini atıyorlar bu şekilde... bide hergün değil arada oluyor bize...
Güle güle giysin tombik oğlun canım, maşallahı var oğluşunun
yaniii "şık bir restorandaki" rezervasyon daha önemliymiş sizin evdeki rezervasyondansiparişi hazırladım iptal edemiyoruz deseydin ay ne sinir bozucu ya..
edalar genelde nazlı oluyorlarmış benimki çok nazlı hiç yerde yatmadiki birisi indiriyor diğeri alıyor şımardık biraz
canım nerelerdesin ya gözlerim yollarda kaldı vallaa hoşgeldin
Hoşbulduuuumm canım.. buralardayım henüz bir yere gidebildiğim yok, inşallah bu haftasonu gidiyoruz. 2 kızla anca vakit bulabiliyorum. önceleri küçük kız küçükken yani, yatıp uyuyordu, bir şekilde vaktim oluyordu birşeylere. şimdi o da büyüdü ve oyun + ilgi istiyor. arada kaldım 2 kızın arasında
Çok mutsuzum kızlarEşimle bikini yada mayokini bakmaya gittik ama alamadan geldik.Kabinde aglamamak için kendimi zor tuttum.Bikini giyeyim dedim çatlaklarımda yansın hem yanınca daha zayıf görünür karnım diyerekten ama yaışmadı.Mayokini giyeyim dedim yanlardan fışkırdı.Mayo giyeyim dedim mayo giymeye alışık olmadıgımdan(her yaz ipli bikini giydigimden)kendimi yaşlı hissettim. Anlayacagınız kendimi hiç begenmiyorum.Yarın akşam yola çıkıcaz iki günde olsa denize girmek istiyorum ve yüzmeyide çok seviyorum.Ama neyle yüzücem.Hepsi kötü durdu üzerimde Sözde ufak tefek uygulamalar sonucunda(kepek yada tam tahıllı ekme,sabah aç karınla 2 su bardagı ılık su,çaydaki şeker azalışı,tatlıya çikolataya son veriş vs.. gibi)66 ya indim.Boşuna sevinmişim hiç 2 kilo fazlam kalmış gibi degilim.Geçen sene ipli bikini giymiştim 64 kiloydum.Oooofff kızlar ben ne edeyim Tek tesellim bal oğlum
Çok mutsuzum kızlarEşimle bikini yada mayokini bakmaya gittik ama alamadan geldik.Kabinde aglamamak için kendimi zor tuttum.Bikini giyeyim dedim çatlaklarımda yansın hem yanınca daha zayıf görünür karnım diyerekten ama yaışmadı.Mayokini giyeyim dedim yanlardan fışkırdı.Mayo giyeyim dedim mayo giymeye alışık olmadıgımdan(her yaz ipli bikini giydigimden)kendimi yaşlı hissettim. Anlayacagınız kendimi hiç begenmiyorum.Yarın akşam yola çıkıcaz iki günde olsa denize girmek istiyorum ve yüzmeyide çok seviyorum.Ama neyle yüzücem.Hepsi kötü durdu üzerimde Sözde ufak tefek uygulamalar sonucunda(kepek yada tam tahıllı ekme,sabah aç karınla 2 su bardagı ılık su,çaydaki şeker azalışı,tatlıya çikolataya son veriş vs.. gibi)66 ya indim.Boşuna sevinmişim hiç 2 kilo fazlam kalmış gibi degilim.Geçen sene ipli bikini giymiştim 64 kiloydum.Oooofff kızlar ben ne edeyim Tek tesellim bal oğlum
sezaryanla doğum yapıp sonrasında kontrole giden annecikler alttan muayene oluyor mu ya bi söyleyin şu korkak arkadaşınıza :18:
karından canım hatta tuhafıma gitti karnımda bebiş yokken bakınca çok çabuk bitti lohusalığın bitmiş çok iyi dedi dikkat et korunmak için dedi ve muayne biittii
yalnız değilsin canım üzülme.hatta beterin beteri var diyeyim de azıcık moralin düzelsin.senin yine 2 kilon kalmış.her ne kadar hekes bu halimin eskisinden daha iyi olduğunu söylese de doğumdan kalan ve vermek istediğim 9 kilo daha var.bak seninkinin kaç katı.hamileyken giyebildiğim kotlarımı şimdi giyemiyorum daracık oluyo göbek pörtlüyo.ve hamileyken sadece bir kez giydiğim hamile pantolonlarını hep doğumdan sonra giydim resmen iri kıyım bişey olup çıktım.eski cılız caretttaya fotoğraflardan selam gönderiyorum bol bol.sanırım hep fotoğrafta kalacak o cılızlıksağlık olsun bebişler için her şeye değer.çek mayonu atla denize balıklar gibi yüz, moralin bozuldukça da beni hatırla
offff offfffffff bendede 2kilo fazla var ama öyle durmuyor neden bende anlamadım senin gibi mayo giymem hep bikini giymişimdir sanırım toparlanması için zamana ihtiyacı var vücudumuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?