- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- 248
Gülmekten koptum burda canım.Eski fotolra selam gönderiyormuşsunya aynısını bende yapıyorumdaDemekki aynı ruh hali içindeyiz.Beni haşemo paklar
arkadaşlar mrhaba
her konu konuşluyor da bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ona rastlayamadım
beim kızım sallanmadan kesinlikle uyumuyor ,bunu bilmiyor bile
çok alıştı. gece,gündüz farketmiyor muhakkak beşiğini uzun uzun sallıyoruz ancak uyuyor
tabi her uyandığında,mızmızlandığında yine aynı şekilde
karyolasını kaldırdık sallanan beşik aldık bu yüzden
nereye gidersek koca beşiği göürmek zorundayız
ama çok sıkıcı,henüz de 3 aylık vazgeçirebilir miyim
siz ne durumdasınız
tek miyim ben:26:
sezaryanla doğum yapıp sonrasında kontrole giden annecikler alttan muayene oluyor mu ya bi söyleyin şu korkak arkadaşınıza :18:
karından canım hatta tuhafıma gitti karnımda bebiş yokken bakınca çok çabuk bitti lohusalığın bitmiş çok iyi dedi dikkat et korunmak için dedi ve muayne biittii
aaaa hep aynı olmaktan, monotonluktan, ev işlerinden vee fazla kilolarımdan sıkıldımmm..
neyseki oğlumun büyüdüğünü görmek yeni hareketlerini izlemek hoşuma gidiyor ....
kızlar size 2 soru
1) sağdığınız sütünüzü oda sıcaklığında mı veriyorsunuz yoksa ılıştırıyor musunuz benmari usulü?
2) benim oğlan üstündeki örtüyü eskiden tekmeleyip acardı ama şimdi kafasına çekiyor sonrada genelde kendini kurtaramıyor. üstünü örtmesem bir türlü örtsem sürekli bakmam gerekiyor. sizde böyle bir durum var mı ?
selamlar kızlar dün dra gittik bir ay önce çektirdiğimiz kalça usgsinde problem vardı sağ kalça az gelişmişti çok şükür şimdi normalmiş kilomuzda 7500 olmuş 63 cm boyumuzyalnız ben çok şaşırdım 10 gün önce sağlık ocağında 7000 di 10 günde 500 gr çok değilmi yaa drada soramadım unuttum o sıra çok ağlıyordu bebişim..iki farklı tartıda bu kdr fark olurmu ki ya.bide burda tarrttırdığımi zaman 3 gündür kakasını yapmamıştı sonradan yaptı bu etkilermik
arkadaşlar mrhaba
her konu konuşluyor da bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ona rastlayamadım
beim kızım sallanmadan kesinlikle uyumuyor ,bunu bilmiyor bile
çok alıştı. gece,gündüz farketmiyor muhakkak beşiğini uzun uzun sallıyoruz ancak uyuyor
tabi her uyandığında,mızmızlandığında yine aynı şekilde
karyolasını kaldırdık sallanan beşik aldık bu yüzden
nereye gidersek koca beşiği göürmek zorundayız
ama çok sıkıcı,henüz de 3 aylık vazgeçirebilir miyim
siz ne durumdasınız
tek miyim ben:26:
ii akşamlar kızlar keyifler nası??şööle bi göz attım..
ben de kızımı çok sık emziriyorum tracy hogg ii diyo hoş dio da be cocuğu 4 saat nası oyalayım..çok denedim..sırf bu yüzden emzik üstüne çok düştüm sonunda başardım daama gene de 4 saat.. benimki mümkün deil durmaz..saat başı emziriorum ben.yalnız süt birikmesi için bi göğsümü 2 saat boyuncaa emziriorum hem dibinin en yağlı yeri olan son sütü de alsın bebikim diye..bölece diğer göğüs biraz doluo.ama geceleri 3 4 saatte bir emziriorum.ne zaman uynaırsa...
ben de bu uyutma konusunda sıkıntılyım.gece bi şekilde uyuyo emerek ya da ana kucağında veya kucağımda..ama gündüzleri mahfoluyorum.sizlere sorum gece kızım fene değil uyuyo allaha şükür.fakat öğlen mesela bugün bi sabah 8 den 9 a kadar bide 11 den 12 ye kadar uyudu.sonra 5 er dklık iki üç uyku yaptı.ayağımda da sallasam ana kucağında da sallasam emzirip de koysam 5 dk sonra uyanıo deli oluoyurm.beşiğim de yok almak da istemiorum.eğer biri varsa battaniyede bile sallıyoruz.mesela dün de emzik verip kucağım da pışpışladım çok ii oldu.ama her zaman denk gelmio işte..napcamı şaşırdım
kızlar bide yarın tatile gidiecz biz 2 sorum var..
1) kadın doğumcuya doğumdan sonra gitmedim gidemedim korktum:26:b:26: sıkıntı olur mu ki?siz gittiniz mi?
2) bebiş için güneş kremi kullanmalı mıym?sebamed var olur mu ki??
kizlar benim adetim geleli 2 hafta oldu nerdeyse,ve dogum kontrol hapina basladim,ve yüzüm inanilmaz sekilde güzellesti,,yani düzeldi bayayumusacik oldu,,sanirsam hormonlarim düzeldi önceden cilt problemi yasiyodum cok,,,ne maskeler denedim hic biri ise yarmadi,cok paralar verdim olmadi...ama hap iyi geldi
neyse ben kacar iyi gecelerrrr
herkese selam arkadaşlar umarım herkes iyidir. bende regl olmadım. benim bebiş şu sıra çok çok az emiyor hiç emmiyor gibi bişey.dr. seni bırakabilir dedi. hiç böyle olan var mı? tekrar eskisi gibi emme ihtimali var mı yoksa artık tamamen mi bırakacak ne yapabilirim? birde son 2 aydır bebişim 2-3 günde bir kakasını yapardı. şimdi günde 3-4 kez yapıyor ve çok sıvı içinde pütürlükler var. ne olabilir sizce? yarın sağlıkocağına götürmeyi düşünüyorum.
ebru hiç canını sıkma 10-11 kilo fazlam var doğum öncesine göre elbise mayo aldım hatta bugün giydim kullandımm amannnn kimene. seneye düzeliriz ne yapalım.Çok mutsuzum kızlarEşimle bikini yada mayokini bakmaya gittik ama alamadan geldik.Kabinde aglamamak için kendimi zor tuttum.Bikini giyeyim dedim çatlaklarımda yansın hem yanınca daha zayıf görünür karnım diyerekten ama yaışmadı.Mayokini giyeyim dedim yanlardan fışkırdı.Mayo giyeyim dedim mayo giymeye alışık olmadıgımdan(her yaz ipli bikini giydigimden)kendimi yaşlı hissettim. Anlayacagınız kendimi hiç begenmiyorum.Yarın akşam yola çıkıcaz iki günde olsa denize girmek istiyorum ve yüzmeyide çok seviyorum.Ama neyle yüzücem.Hepsi kötü durdu üzerimde Sözde ufak tefek uygulamalar sonucunda(kepek yada tam tahıllı ekme,sabah aç karınla 2 su bardagı ılık su,çaydaki şeker azalışı,tatlıya çikolataya son veriş vs.. gibi)66 ya indim.Boşuna sevinmişim hiç 2 kilo fazlam kalmış gibi degilim.Geçen sene ipli bikini giymiştim 64 kiloydum.Oooofff kızlar ben ne edeyim Tek tesellim bal oğlum
offff offfffffff bendede 2kilo fazla var ama öyle durmuyor neden bende anlamadım senin gibi mayo giymem hep bikini giymişimdir sanırım toparlanması için zamana ihtiyacı var vücudumuzun
canım benim drum 8. aydan önce doğum kontrol hapı kullanma demişti. bebeğe bir zararı olduğundan değil gerçi sütü azaltıyormuş.
Çok mutsuzum kızlarEşimle bikini yada mayokini bakmaya gittik ama alamadan geldik.Kabinde aglamamak için kendimi zor tuttum.Bikini giyeyim dedim çatlaklarımda yansın hem yanınca daha zayıf görünür karnım diyerekten ama yaışmadı.Mayokini giyeyim dedim yanlardan fışkırdı.Mayo giyeyim dedim mayo giymeye alışık olmadıgımdan(her yaz ipli bikini giydigimden)kendimi yaşlı hissettim. Anlayacagınız kendimi hiç begenmiyorum.Yarın akşam yola çıkıcaz iki günde olsa denize girmek istiyorum ve yüzmeyide çok seviyorum.Ama neyle yüzücem.Hepsi kötü durdu üzerimde Sözde ufak tefek uygulamalar sonucunda(kepek yada tam tahıllı ekme,sabah aç karınla 2 su bardagı ılık su,çaydaki şeker azalışı,tatlıya çikolataya son veriş vs.. gibi)66 ya indim.Boşuna sevinmişim hiç 2 kilo fazlam kalmış gibi degilim.Geçen sene ipli bikini giymiştim 64 kiloydum.Oooofff kızlar ben ne edeyim Tek tesellim bal oğlum
ben yaptırmadım canım,kızlar merhaba, rotavirüs aşısı yaptırmayan var mı ve yaptıranlar yan etki yaptı mı
bütün muther lara günaydinnnnnnnnnn
yaaaa kizlarrr keske cuma gelmeden cumartesiye atlasaydik1 saat sonra evden cikmam lazim,kaynimlara gidecez
hic gidesim yok,o catlak eltimin suratini hic cekemem simdi offffffffffffff zaten suratinida pek gördügümüz yokta,genelde mutfakta hep biseyler yapar,,,yanimizda pek oturmaz,ayy simdi cocuklari oglumun orasini burasini ellerler,sinir olurum,biseyde diyemem catlarim orda giderken tembihlicem bizimkini eger cocugu öyle bisey yaparlarsa sen al dicem,eger bi yapmasin dahada o olur gitmem,,amcasi cok özlemiste görmek istiyomusda amaaaaaannn,özleyen gelir görür demi ama...
bide evleri buz gibidir simdi,INSALLAH hasta olmaz yine yavrum
tünayyydınn canımmmmm,iyi gezmeler dicem ama pek öyle görünmüyorburdan
beterin beteri vaaaaaaaar haline şükret dostummmmm,yıllarca kg. peşinden koştum,
aaahhh canım benim
2 kg fazlam olsa zil takar oynardım herhalde,65 le hamiş kaldım 77 doğuma gittim 70 eve döndüm veeeeeeeeeeeeeee süt olsun diye şuanda 71 72 arası gidip geliyorum.hhhaaaa bide unutmadan yukarıdaki 65 ten 5 vermem gerekiyordu şimdi üstüne 7 kg daha bindii waaayyy anam waayy ben ne olmuşum yaww,
toplamda 12 kg fazla yyaaaa canım benim takma kafana 2 kg yi. çalışıyorsun sen bide koşturmaca içinde verrirsin onuda.
ben doğumumdan önce 36 bedendim üstüme göre kıyafet bulmakta ble zorlanıyordum hepp boll oluyordu
canim emdirmiyorum,hem emziren anneler icinde var dogum kontrol hapi,zarari yokmus süte,,,bana yazmisti doktorum ama kullanmadan sütüm kesildi
kızlar merhaba, rotavirüs aşısı yaptırmayan var mı ve yaptıranlar yan etki yaptı mı
sezaryanla doğum yapıp sonrasında kontrole giden annecikler alttan muayene oluyor mu ya bi söyleyin şu korkak arkadaşınıza :18:
kızlar merhaba, rotavirüs aşısı yaptırmayan var mı ve yaptıranlar yan etki yaptı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?