2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Gülmekten koptum burda canım.Eski fotolra selam gönderiyormuşsunya aynısını bende yapıyorumda Demekki aynı ruh hali içindeyiz.Beni haşemo paklar

aynen canım ruh halimiz aynı.benim eşimde artık bikini falan olmaz sana haşema alalım deyip duruyor.düşünüyorum da iyi fikir amaç denize girmek değil mi ha bikini, mayo ha haşema

Son düzenleme:

biz de aynen öyleyiz canım neler denedim başka şekilde yatmaya alışsın diye ama olmuyo ve dediğin gibi her gittiğimiz yere götürmek zorunda kalıyoruz haa bi de bazen kucakta sallayarak uyumak istiyoruz ama sonra yine beşik yine sallama:)

Son düzenleme:
herkese iyi geceler gizlarrrrrrrr
cok sükür ALLAHIMA oglum normale döndü,ates gitti,kusma gitti,ve istahsizlik gitti...anam ne zormus 2. asimiz...yavrum benim 2 gece nerdeyse inledi uykusunda,kiyamam yaaa,icim nasil yandi...ama hasta olmasindan iyidir,bunada sükür...ana yüregi iste hic birseye dayanmiyomus...

aynen bende,VALLA ev islerini salliyom,zaten hep düzenli ama süpürüp silme isini yapmiyom,,hic bisey canim istemiyo,sadece oglusla oynayim yetiyo
1-sagidigim sütü genelde önce dolaba koyuyodum,cünkü önce karnini doyuruyodum sonra sagiyodum,dolabtan cikarica hafif isitip veriyodum...
2-benimkisi agzina sokmaya calisiyo genelde uyurken sadece bacaklarini örtüyom,uyku tulumu cok iyi diyolar ama aldim 1kere bile giydiremedim,sicaktan...

hadi gözün aydin olsun canim benim oglanda 23 günde 700gr almis,normaldir bence... bu arada facede gördüm oglusunu MASALLAH yerim onu,,,ayrica bizimkinin boyuda 63 olmus,dr baya begendi gelisimini MASALLAH yavrularimiza...

canim bence ne kadar ugrassanda bebeklerin huyu öyle,,huylu huyundan gecmez derlerya o misal...ama tabi egitebilirsin,bende ilk dogdugu siralar acemilik olsa gerek hep salldim cokkomik benim oglan daha cok agladi,sallamayi birakinca sustu,bende artik karnini doyurup sallamadan atiyom yatagina uyuyo,bence huy...belki seninkide zamanla düzelir,ama arkadaslarin dedigi gibi hic biseyde zorlama bence...
ALLAH yardimcin olsun..

gündüz uykulari genelde kisa oluyo galiba,benim oglanda gündüz kisa uyuyo,bazen oluyo cok oluyo,degisiyo hep,bide benim bildigim ana kucaginda uyumasi sakincali diye biliyom sirt gelisimi icin,bende orda uyutuyodum ebem gördü,sakin fazla birakma orda dedi...
1-ben 40 mi doldurur doldurmaz gittim,dogumdan 6 hafta sonra mecbur gitmelisin diye biliyom,bence git canim,rahim yerine oturmusmus oturmamismi diye bakiliyo,hem dogumdan sonra 6 hafta eve ebem geliyodu,hem beni kontrol ediyodu hem oglumu,bildigim kadariyla cok önemli dogumdan sonra kontrollerin...hem test falan yapiliyo,ve alttan bakiliyo...saglik hic bir zaman ihmale gelmez canim...
2-günes kremi icin gecen dr sordum,asi günümde,,kesinlikle ve kesinlik kullanman lazim dedi,günese cikmasanda mutlak disari cikarken süre dedi,acik yerlerine,ben dedim zararli diye okudum,bana liste gösterdi,cien diye bi marka almanyada 1 numara secilmis,bütün testlerden cok iyi notlar almis,cogu marka kremlerini geride birakmis
cien 50

kizlar benim adetim geleli 2 hafta oldu nerdeyse,ve dogum kontrol hapina basladim,ve yüzüm inanilmaz sekilde güzellesti,,yani düzeldi baya yumusacik oldu,,sanirsam hormonlarim düzeldi önceden cilt problemi yasiyodum cok,,,ne maskeler denedim hic biri ise yarmadi,cok paralar verdim olmadi...ama hap iyi geldi

neyse ben kacar iyi gecelerrrr

canım benim drum 8. aydan önce doğum kontrol hapı kullanma demişti. bebeğe bir zararı olduğundan değil gerçi sütü azaltıyormuş.

kıızım doğduğundan beri 2-3 günde yapardı geçen haftada dediğin gibi günde 3-4 hata 5 kere yapar oldu çok sıvı özeliklede emziirken hemen kaka yapıyordu içinde kan parçaları yoksa önemli değildir inşalllah doktora götürmedim daha bu haftada günde 1- 2 kere yapıyor çok sıvı değil ama eskisi gibide değil burdaki arkdaşlarında buna benzer sorunları vardı eskiden hergün 3-4 kere yapıp bikaç gündür 2-3 günde bi yapanlarda varmış....anlaşılan 4aydan sonra kaka yapmalarda değişiklik oluyormuş

ben geçen ay regl oldum ama bu ay daha olmadı bir ayı geçti normaldede düzensizdi umarım 2012 mart annesi olmam vallahi çok tırsıyorum:26::26:

ebru hiç canını sıkma 10-11 kilo fazlam var doğum öncesine göre elbise mayo aldım hatta bugün giydim kullandımm amannnn kimene. seneye düzeliriz ne yapalım.
offff offfffffff bendede 2kilo fazla var ama öyle durmuyor neden bende anlamadım senin gibi mayo giymem hep bikini giymişimdir sanırım toparlanması için zamana ihtiyacı var vücudumuzun

2 kiloyu takmayın yaa.. sizi görünce depresyona giresim geldi

bende geçen ay regl oldum. sanki vücudumdaki bütün kan boşaldı. bebeğim 3,5 aylık ama ben doktora falan gitmedim. gitmeyi de hiç istemiyorum. bi problem olur mu acaba??

bütün muther lara günaydinnnnnnnnnn
yaaaa kizlarrr keske cuma gelmeden cumartesiye atlasaydik 1 saat sonra evden cikmam lazim,kaynimlara gidecez
hic gidesim yok,o catlak eltimin suratini hic cekemem simdi offffffffffffff zaten suratinida pek gördügümüz yokta,genelde mutfakta hep biseyler yapar,,,yanimizda pek oturmaz,ayy simdi cocuklari oglumun orasini burasini ellerler,sinir olurum,biseyde diyemem catlarim orda giderken tembihlicem bizimkini eger cocugu öyle bisey yaparlarsa sen al dicem,eger bi yapmasin dahada o olur gitmem,,amcasi cok özlemiste görmek istiyomusda amaaaaaannn,özleyen gelir görür demi ama...
bide evleri buz gibidir simdi,INSALLAH hasta olmaz yine yavrum

canım benim drum 8. aydan önce doğum kontrol hapı kullanma demişti. bebeğe bir zararı olduğundan değil gerçi sütü azaltıyormuş.

canim emdirmiyorum,hem emziren anneler icinde var dogum kontrol hapi,zarari yokmus süte,,,bana yazmisti doktorum ama kullanmadan sütüm kesildi

kızlar merhaba, rotavirüs aşısı yaptırmayan var mı ve yaptıranlar yan etki yaptı mı
ben yaptırmadım canım,

b

aaaaaaaaaaaaaaaaaa ben ne yapmışım yaww alıntılarım birbirine karışmış,kusura bakmayınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…