2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canlarrrrrrr canım sıkılıyor niyemiii
herkes tatile gidiyor bense ev kuşu oldum resmen balkona bile zor çıkıyorum.

yakın arkadaşlarımız var burda evli çift, eşimden arabamızı tatile gitmek için istediler ve benimm yumuşak yüzlü kocacım evet diyip verdi arabayı bodrum fethiye ye bi dünya yollyaa tatile gitmek için araba istenirmi hiç böyleside ilk kez başımıza geliyorr.eşime niye verdin diyorum bişi olmaz hayatım falan filan baktımki uzattıkça canım sıkılıyor kapattım konuyu.(geçen cumartesi verdi ve bu sabah alıcaktı sözde bilmiyorum aldımı) düşünmezlermiki bunların küçük bebekler var, hastalık var sağlık var burasıda öyle büyük bir ilçe değil otobüsü taksisi vs vs bekle bekle ancaa

akşam face de bi baktım tel. den resim yüklüyor hanfendi kendileri yetmezmiş gibi bide yanlarına bir çift daha alıp gitmişler,eşime dedimm ohhh ne güzel doluşup gitmişler,bizde alsak başkasının arabasını bizde annemizi babamızı bindirirmişiz falan fistan(uyuz oluyorum düşüncesiz insanlara)iyide nasını bindirmemişki arkadaşlarını doldurmuş pööfff:84::84::84::84....

amannnnn sizinde kafanızı şirdim dimii napim başka kime dökim içimi kusura bakmayınnn

canım gecmişi okudum cok üzüldüm senin kız yogun bakımda kalmış rabbim bir daha yaşatmasın kızını sana bagışlasın tatlım yaa

çok sağol canımya çok kötü günler geçirdik hala bile edayı kucağımda görenler bu obebekmi diyorlar kimse inanamıyor edamı bana bağışladı rabbim kimseye yaşatmasın hele oyoğun bakım kapılarında hiç bekletmesin sol yanın acısı neymiş yaşadım bilmezdim anlamını sağolsun bütün mart anneleri ve daha diğer topiklerden insanlar dualar ettiler bizlere rabbim edaya dua eden herkesten razı olsun onlara bu acıları yaşatmasın inşallah şimdi kucağımda teyzesi biz hep edayla giriyoruz kk ayağıyla yardım ediyor bana bazende kızıp ağlıyor çok şükür rabbime

böyle düşüncesizler çok fazla etrafda bizimde geçense sıfır aldığımız arabamızı eşimini bir arkadaşı aldı ailesini adapazarına götürecekmiş ogünde eşim kaskosunu yaptıracaktı adam arabayı yolda vurdumu pert oldu araba kaskoda yok zaten almışız 48 bin tly çöpe attık arabayı düşünsene eşimin 10 yıllık arkadaşı ortadan kayboldu hiç kimseye güvenmeyeceksin

aaaaaaaaaaa canım benimm tühh allah bi daha yaşatmasın ne kötü olmuş yaaa,akşam msj çekti eşime biz geldik evdeyiz diye bugün alıcak umarım bişi yoktur arabanın 43 bine aldı eşim her hafta bakıma sokar temizlemeye verir,beni ayda bir zor götürür kuaföre ama arabasına gözü gibi bakar.
yumuşak yüzlü benim kocan hayır demeyi bilmiyorrr

Merhaba arkadaslar nasılsiniz? Birçok arkadas Facebook'ta"Buyuyorum ben anne" sayfasını takip ediyor ben de orayı takip etmeye başladım dün damlayla Ankara buluşması planladık haftaya ctesi saat 15de panaroda olacağız katılmak isteyenleri bekleriz.burdan da duyurmuş olalım.Gökçen

Valizler hazır birazdan denize gidicez yuppi2 günlügünede olsa bana degişiklk olacak.Eşim az önce aradı hala bikini mi mayokini mi mayo mu ne alacaksın karar verebildin mi dedi?Ben hala karar veremedim.Giderken bakarım artık içime sinmesede ahh şu göbek terk et artık beni

haticesu simge81, rotavirüsü bir tür ishal yapan virüs, aşıyı yaptırmak yada yaptırmamak anneye kalmış bir durum , bazı bebekler bu virüsü aldıklarında kolayca atlatabilirken bazıları ağır ishalle boğuşuyorlarmış 7-10 gün kadar. halsizlik kilo kaybıda cabası.

ben aşıyı yaptırdım simge bir yan etki olmadı desem yeridir, sadece aşı olduğu gün biraz iştahsızdı ama günleri günlerini tutmuyor bebişlerin belkide aşıdan değildir bilemiyorum.

ebruli sana iyi eğlenceler bol bol yüz bakalım.

kızlar traccy hoggun yatır kaldırını deneyen varmı

yok canım denemedim ,
kitabını okumadım ama burdan ve netten okuduğum alıntılara bakılırsa gaddar biri bu tracy hatun.
muhakkak ağlaTA AĞLAta öğretiyordur uyumayıda,
ben kıyamıyorum ağlamasına ne yapalım varsın istediğini yaptırsın hep bebek olmayacakya.

tracynin yararını görürsen bizede söyle , bizde yapalım.

yok ağlata ağlata uyutan ferber.bu hatun çocuk ağladığında kucağa alın diyor.mesela çocuğun uykusu geldi,yatağına koyacaksın,baktın ağlıyor hemen kucağa alacaksın.sakinleşince tekrar koyacak ağlayınca tekrar kucağa alacaksın.bir kısır döngü.yaklaşık bir iki saat sürüyormuş.çocuk bu aşamada kendi kendine uyumayı öğreniyormuş.ben denemedim ama denemek istiyorum gerçi sabredebilir miyim bilmem

esra bak gene ağlatıyor işte, ben neslihan yöntemini yazayım
çocuğun uykusu geldiğinde ağzına memeyi vereceksin istemedimi emziği takacaksın, biraz pışpışlayacaksın sonra yatağa bırakacaksın mızmızlanırsa biraz daha pışpışlayacaksın, aaaa baktın olmuyor sallayacaksın:))

benimkine çok benziyorama benim zilli kızım emzik almadgndan sallamak durumunda kalıyorum çoğu zaman.iki hafta almıştıda nasıl güzel uyudu kendi kendine...neyse çok şükür sağlıklılar ya olacak okadar

tatile gidecek arkadaslar bir at ciftligine tatile gittik nasil olsa plaj burnumuzun dibinde degisik bir tatil olsun diye
orada oglumu ari soktu sehir disinda bir yer burasi ve hastaneye goturmemiz yarim saati gecti eger alerjisi olsaydi dedi doktor yarim saate giderdi dedi cok korktum ama sukur birseyi yok ben ariyi farkettigimde elimle itmeye calistim
yapismisti sonra ucup gitti o yeri kizardi sonra acile gittik sukur ignsini bulamadilar ya kirildi yada ben iterken sokamadi

sizler de dikkat edin havuz kenarlarinda bahcelerde de olabilir bebeklerin agzi sut koktugundan direk bebeklere giderlermis doktorunuza danisin oyle durumlarda ne yapabilirz hangi kremi kullaniriz diye sorun cunku ben sormadim giderken

gecen seneki bikinilerim oluyor ama tabi gobek var kotu duruyor umarim cok yakinda kurtuluruz bu gobeklerden

traycy hogg falan hikaye arkadas;ar bende de bir kitap var bebek sorunlarina mucize cozumler diye ilk oglumda
uygulamaya calistim olmadi olmadi dedigi gibi asla olmadi oglumun odasini 10. ayda ayirdim sallanarak hic uyumadi
yanina yatarak masal anlatarak uyudu simdi ki oglumda oyle kendi basina uyuyacak gibi hic durmuyor bilakis'uykusu geldimi agliyor kucakta uyuyacakmis.....

umarim uygulayan arkadaslar sonuc alabilirler...

kızlar merhaba, rotavirüs aşısı yaptırmayan var mı ve yaptıranlar yan etki yaptı mı
biz bugün yaptırık.aşıdan mı bilmiyorum ama kızımda aşırı gaz oldu bugün.kıvranıp duruyor uykudan bile ağlayarak uyanıyor bebişim

hayır bebek nerden çıktıysa orayı muayene ediyorlar

:)))) sadece usg ile karından bakılıyor canım:)

teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar sağolun

Tracy Hogg'un yönteminden faydalanan çok kişi duydum Neslihancım ya, ağlatmaya karşı o da. Ağlatırsanız sonunda susar, ama güvenini kaybeder diyor.. Yatırdığınızda bir yandan şşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş deyip bir yandan sırtına vurursan, aynı anda 3 şeyi yapamayacağından, ağlamayı kesermiş, üç şey algılayamazmış bebekler. Ama bizimkiler büyüdü, 3. aya kadar olanlar için sanırım bu.. Falan filan..

İyi eğlenceleeeerrr...

Çok geçmiş olsun ya, Kemer'e filan mı gitmiştiniz?

Ayy ben de sinir oluyorum bu kadar pişkin insanlara ya.. Acil durum dışında araba istenir mi, hadi sendeyken başına iş gelse, di mi.. Hele ki senin bebeğin var. Biz hep şükrediyoruz, neyse ki araba var diye, arabasız ne yapar bebekli insan, bir şey olsa Allah korusun..

Ay yuh, ödemedi mi adam.. Geçmiş olsun ya, yazık olmuş, sokakta buluyosunuz sanki parayı..

ayyy çok üzüldüm yaa bende kesin gelirdim ama perşembe günü tatile çıkıyoruz. Evimde panaroya yakın sayılır. Bi dahakine inşallah haberdar edin arkadaşlar..Damla bu arada Ankarayamı gelecekmiş???

Evet ovgucugum kemer camyuva da bir at çiftliğinde kaldık ama iki kucuk cocukla evim guzel evim yani...

Bu arada kaynanana sinir oldum kızının baskalarına gidip ağlamasında senin ne sucun var ki?? Sana habire laf söküp durmuş takma canım hiii hiii de geç sen de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…