canım gecmişi okudum cok üzüldüm senin kız yogun bakımda kalmış rabbim bir daha yaşatmasın kızını sana bagışlasın tatlım yaa
canlarrrrrrr canım sıkılıyor niyemiii
herkes tatile gidiyor bense ev kuşu oldum resmen balkona bile zor çıkıyorum.
yakın arkadaşlarımız var burda evli çift, eşimden arabamızı tatile gitmek için istediler ve benimm yumuşak yüzlü kocacım evet diyip verdi arabayı bodrum fethiye ye bi dünya yollyaa tatile gitmek için araba istenirmi hiç böyleside ilk kez başımıza geliyorr.eşime niye verdin diyorum bişi olmaz hayatım falan filan baktımki uzattıkça canım sıkılıyor kapattım konuyu.(geçen cumartesi verdi ve bu sabah alıcaktı sözde bilmiyorum aldımı) düşünmezlermiki bunların küçük bebekler var, hastalık var sağlık var burasıda öyle büyük bir ilçe değil otobüsü taksisi vs vs bekle bekle ancaa
akşam face de bi baktım tel. den resim yüklüyor hanfendi kendileri yetmezmiş gibi bide yanlarına bir çift daha alıp gitmişler,eşime dedimm ohhh ne güzel doluşup gitmişler,bizde alsak başkasının arabasını bizde annemizi babamızı bindirirmişiz falan fistan(uyuz oluyorum düşüncesiz insanlara)iyide nasını bindirmemişki arkadaşlarını doldurmuş pööfff:84::84::84::84....
amannnnn sizinde kafanızı şirdim dimii napim başka kime dökim içimi kusura bakmayınnn
böyle düşüncesizler çok fazla etrafda bizimde geçense sıfır aldığımız arabamızı eşimini bir arkadaşı aldı ailesini adapazarına götürecekmiş ogünde eşim kaskosunu yaptıracaktı adam arabayı yolda vurdumu pert oldu araba kaskoda yok zaten almışız 48 bin tly çöpe attık arabayı düşünsene eşimin 10 yıllık arkadaşı ortadan kayboldu hiç kimseye güvenmeyeceksin
canım ben ilkdefa duydum bu aşıyı bilgilendirirsen çok sevinirim
kızlar traccy hoggun yatır kaldırını deneyen varmı
yok canım denemedim ,
kitabını okumadım ama burdan ve netten okuduğum alıntılara bakılırsa gaddar biri bu tracy hatun.
muhakkak ağlaTA AĞLAta öğretiyordur uyumayıda,
ben kıyamıyorum ağlamasına ne yapalım varsın istediğini yaptırsın hep bebek olmayacakya.
tracynin yararını görürsen bizede söyle , bizde yapalım.
yok ağlata ağlata uyutan ferber.bu hatun çocuk ağladığında kucağa alın diyor.mesela çocuğun uykusu geldi,yatağına koyacaksın,baktın ağlıyor hemen kucağa alacaksın.sakinleşince tekrar koyacak ağlayınca tekrar kucağa alacaksın.bir kısır döngü.yaklaşık bir iki saat sürüyormuş.çocuk bu aşamada kendi kendine uyumayı öğreniyormuş.ben denemedim ama denemek istiyorum gerçi sabredebilir miyim bilmem
esra bak gene ağlatıyor işte, ben neslihan yöntemini yazayım
çocuğun uykusu geldiğinde ağzına memeyi vereceksin istemedimi emziği takacaksın, biraz pışpışlayacaksın sonra yatağa bırakacaksın mızmızlanırsa biraz daha pışpışlayacaksın, aaaa baktın olmuyor sallayacaksın:))
biz bugün yaptırık.aşıdan mı bilmiyorum ama kızımda aşırı gaz oldu bugün.kıvranıp duruyor uykudan bile ağlayarak uyanıyor bebişimkızlar merhaba, rotavirüs aşısı yaptırmayan var mı ve yaptıranlar yan etki yaptı mı
hayır bebek nerden çıktıysa orayı muayene ediyorlar
:)))) sadece usg ile karından bakılıyor canım:)
yok canım denemedim ,
kitabını okumadım ama burdan ve netten okuduğum alıntılara bakılırsa gaddar biri bu tracy hatun.
muhakkak ağlaTA AĞLAta öğretiyordur uyumayıda,
ben kıyamıyorum ağlamasına ne yapalım varsın istediğini yaptırsın hep bebek olmayacakya.
tracynin yararını görürsen bizede söyle , bizde yapalım.
Valizler hazır birazdan denize gidicez yuppi2 günlügünede olsa bana degişiklk olacak.Eşim az önce aradı hala bikini mi mayokini mi mayo mu ne alacaksın karar verebildin mi dedi?Ben hala karar veremedim.Giderken bakarım artık içime sinmesede ahh şu göbek terk et artık beni
tatile gidecek arkadaslar bir at ciftligine tatile gittik nasil olsa plaj burnumuzun dibinde degisik bir tatil olsun diye
orada oglumu ari soktu sehir disinda bir yer burasi ve hastaneye goturmemiz yarim saati gecti eger alerjisi olsaydi dedi doktor yarim saate giderdi dedi cok korktum ama sukur birseyi yok ben ariyi farkettigimde elimle itmeye calistim
yapismisti sonra ucup gitti o yeri kizardi sonra acile gittik sukur ignsini bulamadilar ya kirildi yada ben iterken sokamadi
sizler de dikkat edin havuz kenarlarinda bahcelerde de olabilir bebeklerin agzi sut koktugundan direk bebeklere giderlermis doktorunuza danisin oyle durumlarda ne yapabilirz hangi kremi kullaniriz diye sorun cunku ben sormadim giderken
gecen seneki bikinilerim oluyor ama tabi gobek var kotu duruyor umarim cok yakinda kurtuluruz bu gobeklerden
canlarrrrrrr canım sıkılıyor niyemiii
herkes tatile gidiyor bense ev kuşu oldum resmen balkona bile zor çıkıyorum.
yakın arkadaşlarımız var burda evli çift, eşimden arabamızı tatile gitmek için istediler ve benimm yumuşak yüzlü kocacım evet diyip verdi arabayı bodrum fethiye ye bi dünya yollyaa tatile gitmek için araba istenirmi hiç böyleside ilk kez başımıza geliyorr.eşime niye verdin diyorum bişi olmaz hayatım falan filan baktımki uzattıkça canım sıkılıyor kapattım konuyu.(geçen cumartesi verdi ve bu sabah alıcaktı sözde bilmiyorum aldımı) düşünmezlermiki bunların küçük bebekler var, hastalık var sağlık var burasıda öyle büyük bir ilçe değil otobüsü taksisi vs vs bekle bekle ancaa
akşam face de bi baktım tel. den resim yüklüyor hanfendi kendileri yetmezmiş gibi bide yanlarına bir çift daha alıp gitmişler,eşime dedimm ohhh ne güzel doluşup gitmişler,bizde alsak başkasının arabasını bizde annemizi babamızı bindirirmişiz falan fistan(uyuz oluyorum düşüncesiz insanlara)iyide nasını bindirmemişki arkadaşlarını doldurmuş pööfff:84::84::84::84....
amannnnn sizinde kafanızı şirdim dimii napim başka kime dökim içimi kusura bakmayınnn
böyle düşüncesizler çok fazla etrafda bizimde geçense sıfır aldığımız arabamızı eşimini bir arkadaşı aldı ailesini adapazarına götürecekmiş ogünde eşim kaskosunu yaptıracaktı adam arabayı yolda vurdumu pert oldu araba kaskoda yok zaten almışız 48 bin tly çöpe attık arabayı düşünsene eşimin 10 yıllık arkadaşı ortadan kayboldu hiç kimseye güvenmeyeceksin
biz bugün yaptırık.aşıdan mı bilmiyorum ama kızımda aşırı gaz oldu bugün.kıvranıp duruyor uykudan bile ağlayarak uyanıyor bebişim
teşekkür ederim cevaplarınız için arkadaşlar sağolun
Merhaba arkadaslar nasılsiniz? Birçok arkadas Facebook'ta"Buyuyorum ben anne" sayfasını takip ediyor ben de orayı takip etmeye başladım dün damlayla Ankara buluşması planladık haftaya ctesi saat 15de panaroda olacağız katılmak isteyenleri bekleriz.burdan da duyurmuş olalım.Gökçen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?