- 3 Haziran 2010
- 4.364
- 6.676
- 398
canım ben istanbuldayım evle okul arası trafik yokksa yarım saati buluyo ve ben sabah giderken emzireyim sonra bakıcısı ek gıda türü bişeyler yedirir ve bende öğlenn gelirim diye düşünüyorum...sağılmış sütler dolapta var ama benim oğlan biberon ememiyo..3 gün uğraştım yokseminere götürmedim evimle okul karşılıklı olunca emzirmeye eve geldim.saolsun teyze,baba herkes baktı bizim kıza.ama hakikatn zor.eylülde napcaz bilmiyorumz.bişey soracağım:ek gıdaya ben alıştırmak istiyorum ama eylülde altı ayını dolduracak.ne yapmayı düşünüyorsunuz?birde emzirmeye eve gelecekmisiniz yoksa sağıp mı bırakacaksınız
üzülme canım seneye tekrar giyersin..ben hiç denize girmedim güneşlenmedim yüzmedim bazıları merak etmiyor musun diyo eşim antalyalı birde yazlığımız var ama ben oraya gidince denize sadece akşamları ayağımı sokuyorum o kadar...bana deniz pek temiz gelmiyo akarı yok ondan herhalde...Çok mutsuzum kızlarEşimle bikini yada mayokini bakmaya gittik ama alamadan geldik.Kabinde aglamamak için kendimi zor tuttum.Bikini giyeyim dedim çatlaklarımda yansın hem yanınca daha zayıf görünür karnım diyerekten ama yaışmadı.Mayokini giyeyim dedim yanlardan fışkırdı.Mayo giyeyim dedim mayo giymeye alışık olmadıgımdan(her yaz ipli bikini giydigimden)kendimi yaşlı hissettim. Anlayacagınız kendimi hiç begenmiyorum.Yarın akşam yola çıkıcaz iki günde olsa denize girmek istiyorum ve yüzmeyide çok seviyorum.Ama neyle yüzücem.Hepsi kötü durdu üzerimde Sözde ufak tefek uygulamalar sonucunda(kepek yada tam tahıllı ekme,sabah aç karınla 2 su bardagı ılık su,çaydaki şeker azalışı,tatlıya çikolataya son veriş vs.. gibi)66 ya indim.Boşuna sevinmişim hiç 2 kilo fazlam kalmış gibi degilim.Geçen sene ipli bikini giymiştim 64 kiloydum.Oooofff kızlar ben ne edeyim Tek tesellim bal oğlum
biz sebamed temsilcisiyle konuştuk bebeklere mümkün alduğunca az faktörlü almak gerek dedi aaa dedim neden içeriği kimyasal sonuçta dedi bize 30 faktör verdi..birde 50 ile 30 arasında yarım saat varmış..yani 30 faktörü sürünce her yarım saatte bir yenilemek gerekiyormuş 50 de ise her saat başı...ama ben henüz kullanmadım...akşam serinliğinde dışarı çıkarıyorum oğluşu..Canım emirde aynı şekilde 5 er 10 ar dk uyuyor ama gece 3-4 saat uyuyor
cvp1ogumdan 1 hafta sonra gittim.Hafta içi emiri aşıya götürdügümde gitmeyi düşünüyorum.
cvp2:Bende rkadaşlardan bu cavabı bekliyorum.Çünkü yarın 2 günlügüne denize gidicez.sebamet 50 faktör almayı düşünüyorum.:26:
biz yaptırdık bir yanetkisi olmadı canım...kızlar merhaba, rotavirüs aşısı yaptırmayan var mı ve yaptıranlar yan etki yaptı mı
yuh artık diorum..insanlar ne gamsızlar ya..madem arabaya ihtiyacın var biriktir al..başkasının arabasıyla tatile mi gidilir...ya kaza yapsan hadi kaza yapmadın diyelim arabanın km'si artıyo ömrü kısalıyo diye düşünen yok...bu tür insanlar hiç yaşlanmazlar...düşünncesizlercanlarrrrrrr canım sıkılıyor niyemiii
herkes tatile gidiyor bense ev kuşu oldum resmen balkona bile zor çıkıyorum.
yakın arkadaşlarımız var burda evli çift, eşimden arabamızı tatile gitmek için istediler ve benimm yumuşak yüzlü kocacım evet diyip verdi arabayı bodrum fethiye ye bi dünya yollyaa tatile gitmek için araba istenirmi hiç böyleside ilk kez başımıza geliyorr.eşime niye verdin diyorum bişi olmaz hayatım falan filan baktımki uzattıkça canım sıkılıyor kapattım konuyu.(geçen cumartesi verdi ve bu sabah alıcaktı sözde bilmiyorum aldımı) düşünmezlermiki bunların küçük bebekler var, hastalık var sağlık var burasıda öyle büyük bir ilçe değil otobüsü taksisi vs vs bekle bekle ancaa
akşam face de bi baktım tel. den resim yüklüyor hanfendi kendileri yetmezmiş gibi bide yanlarına bir çift daha alıp gitmişler,eşime dedimm ohhh ne güzel doluşup gitmişler,bizde alsak başkasının arabasını bizde annemizi babamızı bindirirmişiz falan fistan(uyuz oluyorum düşüncesiz insanlara)iyide nasını bindirmemişki arkadaşlarını doldurmuş pööfff:84::84::84::84....
amannnnn sizinde kafanızı şirdim dimii napim başka kime dökim içimi kusura bakmayınnn
pis herif aynısı annemlerinde başına geldi babam arabasını askerlik arkadaşına vermişti ama bizim kaskomuz vardı da kurtardık gerçi ne kadar kurtarıldığı da ayrı bir konuböyle düşüncesizler çok fazla etrafda bizimde geçense sıfır aldığımız arabamızı eşimini bir arkadaşı aldı ailesini adapazarına götürecekmiş ogünde eşim kaskosunu yaptıracaktı adam arabayı yolda vurdumu pert oldu araba kaskoda yok zaten almışız 48 bin tly çöpe attık arabayı düşünsene eşimin 10 yıllık arkadaşı ortadan kayboldu hiç kimseye güvenmeyeceksin
Valizler hazır birazdan denize gidicez yuppi2 günlügünede olsa bana degişiklk olacak.Eşim az önce aradı hala bikini mi mayokini mi mayo mu ne alacaksın karar verebildin mi dedi?Ben hala karar veremedim.Giderken bakarım artık içime sinmesede ahh şu göbek terk et artık beni
haydi güle güle canım iyi dinlenceler