2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben istanbuldayım evle okul arası trafik yokksa yarım saati buluyo ve ben sabah giderken emzireyim sonra bakıcısı ek gıda türü bişeyler yedirir ve bende öğlenn gelirim diye düşünüyorum...sağılmış sütler dolapta var ama benim oğlan biberon ememiyo..3 gün uğraştım yok
üzülme canım seneye tekrar giyersin..ben hiç denize girmedim güneşlenmedim yüzmedim bazıları merak etmiyor musun diyo eşim antalyalı birde yazlığımız var ama ben oraya gidince denize sadece akşamları ayağımı sokuyorum o kadar...bana deniz pek temiz gelmiyo akarı yok ondan herhalde...
biz sebamed temsilcisiyle konuştuk bebeklere mümkün alduğunca az faktörlü almak gerek dedi aaa dedim neden içeriği kimyasal sonuçta dedi bize 30 faktör verdi..birde 50 ile 30 arasında yarım saat varmış..yani 30 faktörü sürünce her yarım saatte bir yenilemek gerekiyormuş 50 de ise her saat başı...ama ben henüz kullanmadım...akşam serinliğinde dışarı çıkarıyorum oğluşu..
kızlar merhaba, rotavirüs aşısı yaptırmayan var mı ve yaptıranlar yan etki yaptı mı
biz yaptırdık bir yanetkisi olmadı canım...
yuh artık diorum..insanlar ne gamsızlar ya..madem arabaya ihtiyacın var biriktir al..başkasının arabasıyla tatile mi gidilir...ya kaza yapsan hadi kaza yapmadın diyelim arabanın km'si artıyo ömrü kısalıyo diye düşünen yok...bu tür insanlar hiç yaşlanmazlar...düşünncesizler
pis herif aynısı annemlerinde başına geldi babam arabasını askerlik arkadaşına vermişti ama bizim kaskomuz vardı da kurtardık gerçi ne kadar kurtarıldığı da ayrı bir konu

haydi güle güle canım iyi dinlenceler

slm kızlar bugün midem ve karnım çok ağrıdı terli terli soğuk su içtim aptallık ettim sancısını tüm gün çektim...ve kızlar bebişlerimiz mükemmeller bunu birkez daha anladım sabah tirtir titriyorum sancı geldikçe oğluşta ağlıyo nasıl..kucağıma zar zor aldım ve sonra bebeğim canım bitanecik oğlum annen bugün hasta karnı uf olmuş anneyi yorma olur mu dedim.inanmazsınız belki de hemen ağlamayı kesti ve tüm gün hiç yaramazlık yapmadı hatta benle beraber yattı akşam babası elince 2 saat baktı ben uyudum uyanınca emzirdim Allah'ım bir görseniz nasıl sarıldı memeye 2 eliyle..yavrum benim küçük meleğimseni bana layık görüp gönderen Rabbime binlerce milyonlarca şükürler olsun

sabahtan beri ne alıntı yapabiliyorum ne de beğenebiliyorum meğer giriş yapmamışım saf ben

hasta olan bebişlerimize çok geçmiş olsun..çabucak iyileşsin kuzular..bugün doktora gittik rota aşımızı olduk.sonra pazara gittik meşhur salı pazarı cuma da kuruluyor oraya..2 beden büyük tişörtler üst44 alt 42 beden olan tankini denen mayodan aldım.ya benim göğüslerim zaten büyüktü şimdi heralde 105 beden küçülür mü sonra bunlar yaa yakışmıyo hiçbir şey üst bedende

30 faktörle 50 faktör arasında yüzde 3lük bir fark vardır ve 50 faktörde çok daha fazla kimyasal vbardır doğru söylemiş sebamedci ama kesinlikle kimyasal koruyucu kullnılmamalı mustelanın var galiba fiziksel koruyuculu kremi sunblock diye aratın internette ayrıca penye bi alt üst fiziksel koruyucuyla aynı işi yapar

maşallah oğluna arkadaşım inşallah ömrü boyunca sana ve babasına anlayışlı,saygılı bi evlat olur. oğlunun ismi talhaydı galiba ben de o ismi çok seviyorum, oğlum olsa koyabilirdim:) yesin teyzesi minik talhayı şükürler olsun Allah'a bu küçük mucizeleri bize gönderdiği için ben de bazen bakmalara,öpmelere,sevmelere doyamıyorum canım kızımı...
bu arada çook geçmiş olsun dikkat et kendine,soğuk su falan içmiyorum ama hasta olmaktan korkuyorum ben de,malum ankara çöl iklimine döndü gündüz sıcak gece buz ne giyeceğimi şaşırıyorum inşallah şifayı kapmam

allah kormuş büyük geçmiş olsun
ne sinir bir durum yüzsüzlüğünde bukadarı yolculuk için emanet araba alınırmı bin otobüse git
amannnnn yazık yaa dediğin gibi bu devirde kimseye güvenmiceksin
kızlar merhaba, rotavirüs aşısı yaptırmayan var mı ve yaptıranlar yan etki yaptı mı
biz yaptırmadık
ayyy çok üzüldüm yaa bende kesin gelirdim ama perşembe günü tatile çıkıyoruz. Evimde panaroya yakın sayılır. Bi dahakine inşallah haberdar edin arkadaşlar..Damla bu arada Ankarayamı gelecekmiş???
evet sibelcim ankaraya geliyoruz

geçmiş olsun özlemcim maşallah oğluşunada

kızlar traccy hoggun yatır kaldırını deneyen varmı

Tracy Hogg'un yatır kaldırını ben oğlanda başlamıştım, 14 haftalık filanken, sonra kadının forumundakiler daha yatır kaldır için erken demişlerdi, şş-pat'ın 5. aya kadar yolu varmış, ona geri döndüydük.

Şş-pat oğlanda da işe yaradı (biraz uzun sürdü ama öyle bir haftada falan olmuyor söyleyeyim), kızda da işe yaradı, ama ona erken başladım 5 günlükken. Ne yalan söyleyeyim ben çok faydasını gördüm tracy teyzenin, rahmetli. Ha bu arada ne şş-pat ta ne de yatır kaldırda bebek ağlamıyor diye bir şey yok, ağlıyorlar, ama Ferberdeki gibi "hadi sen burda çığlık çığlığa ağla ben 7 dakika sonra gelecem" gibi bir olay yok, o ağlıyor, sen sakinleştirip uyutmaya çalışıyorsun.

günaydın kızlarrr ve güzel bebişler. ebruliciğim iyi eğlenceler canım. üzülme seneye çoook güzel fit bir anne olursun ve kızında büyür beraber denize girersiniz İnşallah.
özlemciğim hasta olmadın İnşallah. biz çok hastayız ve bu durum çoook kötü. birde bende denizi sadece gezmek için severim girmeyi sevmem. ama yayla de hiiiç gelmem.
eclinciğim elti gezmen iyi geçmiştir canını sıkmamıştır İnşallah.
damlacığım mert nasıl oldu iyileşmiştir İnşallah.
begonvil geçmiş olsun canım. kuzucuğun iyi olmasına sevindim. çok şükür ucuz atlatmışsınız.
ske canım bizde ev kuşuyuz. arada annemlere gidiyorduk bide biliyorsun nadirde olsa kaynanamlar. kaynanamlar defteri kapandı çok şükür. evde daha rahat ediyorum onu gördüm ben canım. inan bi kişi görsen kırk laf çıkıyor ağzından çıktığına gittiğine pişman oluyorsun. araba konusundada kusura bakma çok anlayışsızlar. ya sizin bebeğiniz var. birde gezmek için araba isteyenlerden nefret ederim. ya hastalığı anlarım ama gezmek. bizim arabayıda sürekli isterler eşim çok sinirleniyor artık bahanede var. bebek hasta diyor vermiyor. ya insan ihtiyacı olmayan bişeyi niye alır öyle değilmi. herhalde süs olsun yada başkaları binsin gezsin diye kimse araba almaz. birde uzun mesafe gitmişler.
hatice sizin arabayada çok üzüldüm canım yaaa.
eşimin bi akrabası vardı yok düğüne gidecez eşimin saçı bozulmasın. bu arada akrabaları falan değil kadın nereye gitse saçını yapar kuaför kendisi. yok hasta ziyaretine gidecez. ve her defasında 300 500 arabanın bi yerlerine gidiyordu. şimdi vermiyor. birde adamın babasınında arabası var vermiyor diye şikayet ediyorlardı bir gün adam karısına vermez tabi sana kaç kere alınca zamanında getirelim dedim sen şurayada gidelim burayada gidelim dedin dedin artık vermiyor işte demezmi. o zaman anladım olayı.

azize birşey dikkatimi çekti. sanırım bu ay hamileleri topiclerini açanlar hamile kalıyor. bak bu sayfayı açtığında sen hamile kalmayı bekliyordun kaldın. 2012 mart annelerine baktımda onlarda aynı olmuş. sanırım mart ayı bereket ayı ha ne dersin :))

ne ödemesi haftanın 2gecesini bizde geçirirlerdi istanbulda tekirdağ tarafına gitmiş bide haber salmışi eşime kusura bakmasın diye özrü kabahatindende büyük eşimin zoruna giden kaçması oldu karşıma geçip abi kusura bakma kaza bu oldu birkere yaptırabilecek paramda yok deyesdi diyo bukadar zoruma gitmezdi dedi köyde babasının evi vardı satıp aldık arabayışimdi kendisini çok suçluyor babam oevi kıymadı satmaya ben sattım ALLAHta nasip etmedi parasını yemeye

herkese iyi haftasonlarıııı
hasta olan bebişlere allah şifa versin,
bizde kızımla meme boğuşmalarına tamm gazz devam ediyoruz
yok anacım emmede çok zorluyor beni havalardanmıdır nedir anlamadım.
sularımız yine kesik üstelik yemeğimde yokk napcam yaaa pöffff
ana hat borusu değişiyormuş yaz gününde olacak işmi ki.........
yaz geldii herkez çil yavrusu gibi dağıldı kimseler yok topicde ben nasıl olsa demir başım tükanı boş bırakmıyorum:)))
eşimle akşam balkon sefası yaptık gece 2 de yattık, aşkım diyoo kızımız şöyle 1,5 2 yaşında olsaydı hemen şimdi yola çıkardık tatile giderdik,
ooo bizim kızlar gidiyorlar bebeklerle demesinmi hangi kızlar ne güldüm gece gece:))))

ne ödemesi haftanın 2gecesini bizde geçirirlerdi istanbulda tekirdağ tarafına gitmiş bide haber salmış eşime kusura bakmasın diye özrü kabahatindende büyük eşimin zoruna giden kaçması oldu karşıma geçip abi kusura bakma kaza bu oldu birkere yaptırabilecek paramda yok deseydi diyo bukadar zoruma gitmezdi dedi köyde babasının evi vardı satıp aldık arabayışimdi kendisini çok suçluyor babam oevi kıymadı satmaya ben sattım ALLAHta nasip etmedi parasını yemeye

ya benimki kaçdefa araba yüzünden tartıştık otobüs kaptanı olmasına rağmen arabayı her hafta bakıma sokardı 2750tly cant takırdı 3tly müzik sistemi benden çok bu arabaya önem veriyosun diye kızıyordum adama araba dediğin parlayacakmış bide rengi siyahtı bayılıyor orenge biz araba için otoparkı olan eve taşındık işte ne nazarındaysa onu kaybediyosun şimdide işte araba almaya yemin etti bi gerizekalı arkadaşı yüzünden bende seviniyordum arabamız var eşim uzun yollarda araba iyi olurdiyordum hastalık var sağık var diye

Son düzenleme:
ONURCUUKKK sana bişi sorcam arkadaşımrota virüs aşısını yaptırmışsın dün geçmiş olsun,çizelgende bebeğin 3 ay 3 haftalıktı yanlış hatırlamıyorsam
3. ayı 1 bile geçince yapılmıyormuş fala demişlerdi sizinki geçmi oldu dr. ne dedi zaman olayına

seni çok iyi anlıyorum canım , eşiminde siyah araba tutkusu var ve bennn galiba arabamızı kıskanmaya başladım:

selam annecikler benim canım sıkkın biraz.kızımın öksürüğü hala geçmedi.dün 3. ay kontrolümüz vardı sağlık ocağına gittik.gitmişken aile hekimine de gösterdik öksürüğü geçmediği için.göğsünü,sırtını dinledi.hırıltısı var hala,antibiyotik verelim ilerlemesin dedi.tamam dedim.zıtromax diye bi ilaç verdi.diğerlerini kullanmaya devam et dedi.neyse aldık ilaçları geldik eve.dün rota aşısı da olmuştu kızım.aşıda aşırı karın ağrısı ve gaz yaptı bütün gün ağladı hep kucağımda durdu.bende o arada yarım yamalak prospektüsü okudum.ama ilacı vermedim daha sonra düzgünce okuyup akşama veririm diye düşündüm.aradan 1-2 saat geçti eşim geldi telaşla ilacı verdin mi diye.bende hayır dedim hem fırsat olmadı prospektüsü düzgün okumadım ilacı da hazırlamadım vaktim olmadı dedim.sakın verme zaten ben okudum dedi.bir baktık "6 ayın altındaki bebeklerde azitromisinin etkinliği ve GÜVENİRLİĞİ henüz gösterilmemiş olduğundan kullanılması önerilmez." yazıyor.nasıl sinir oldum anlatamam.ya doktora güvenip prospektüsü okumadan verseydik, zaten grip bağışıklığı zayıf durumda ya bişey olsaydı. hemde antibiyotik.o da insandır gözden kaçırmıştır diyorum ama bu çok hassas bi konu ve daha çok küçük.neyseki vermemiştik ama düşündükçe sinir oluyorum

canım face yokmu senin orda oluyor kızlar

canım geçmiş olsun evvet bende merti götürdüğümde doktor 6ayın altında yazmıyorumm ben ilaç yazan doktor oluyor demişti sanada o doktor denk gelmiş:

sultancım mert iyi oldu şimdide sol gözü hafif şişti dün sabhdan beri çay ve ılık suyla siliyorum ama hala aynı...elif eylül nasıl oldu

verem aşısı ile aynı gün ya da arasında 1 ay olması gerekiyormuş.bebeğim 3 ay 3 günlük canım valla bilmiyorum yaptırdık artık Allaha emanet:))

bizdede aynı sorun var canım ama sadece okyanus suyu verdi. başka ilaç veremem dedi. iyikide kullanmamışsın canım geçmiş olsun.

iyi olmasında sevindim ama gözüne üzüldüm canım yaa. süt sık derler ama ben ilk doğduğunda denemiştim fayda etmemişti. neden şiştiki acaba. geçmiş olsun canım

böylelerini dr diye veriyorlarya başımıza iyiki bilinçli davranıp okumuşmusunuz prospektörünü benimde daha önce başıma geldi bebeğim hafiften öksürüyordu sağlık ocağına götürdüm brikana diye astım bronşit şurubu vermiş gittim siz ne biçim muayene ettiniz dedim bronşit değil benim bebeğim niye bu ilacı verdiniz şurubu dedim e ben öksürüğü hemen kessin diye verdim demezmi pişkin pişkin bebek bu yahu dedim neyse değiştirdim aile hekimimizi bu ilgileniyor ben kolaymı buldum bu bebeği oyüzden aman dr verdi deyip geçmeyeceksin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…