2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

herkez tatil planları yapmış bakıyorum...bana bikini giymek hayal sanırım çatlaklar dolayısıyla hiç mi çözüm bulan olmadı arkadaşlar yaa

selammmm anneler ve şirin bebişleriiiiii
nazar nazar allah bebeklerimizi korusun hepsine burdan 41 kere maşallahhhhhh tühh tühhh:)))
benim alt komşumun 4 ylık kızı var(kızımdan 15 gün büyük) ve 20 günlük iken vede 3 aylık iken 2 defa antibiyotik kullandı. nasıl verdi anlamadım dr.
benim kızımada aynı dr. yazdı ama hırıltı olursa verirsin dedi çok şükür olmadı ve kullanmadık,yanii bunun kararını bile bana bırakıyor.nasıl kolayca yazabiliyorlar
minicik bebeklerimize.

teşekkür edriz teyzesi siz uyurun bize ben ancak edanın sayesinde az önce ayakta atıştırdım bişeyler yalnızız bugün aslında babamız gelecekti bugün ama yine grup gezisinde napalım buda meslek para kazanıyor sonuçta bazen kendi kendime düşünüyorumda acaba eda yokken ben ne yapıyormuşum hadi hafta içi çalışıyordum ya hafta sonu iki gün irgünde temizlik 5yıl boyunca ne gereksiz şeylerle avunmuşum şimdi doyamıyorum yavruma teyzemler kızıyorlar bana bu çocuğa ençok sen nazar ediyosun diye sürekli kıyafet değiştiriyorum dide edanın gözleri masmavi biriyle gözgöze geldiği zaman hemen nazarlanıyor oyüzden ben artık biriyle sohbet ederken önce okuyorum sonra sohbet ediyorum

canım ya kıyamam geçmiş olsunnn
amann ya insanlar ne kadar kötüü küçücük bebekk dua okuyun seviyosunuz madem yazık yaa Rabbim korusun yavrularımızı kötü gözlerden inşalahh
bizde perşembe arkadaşlarla buluşacaz ilk defa görecekler oğlumuu çok korkuyorum gitmeye artık hatim ederim herhalde bişey oılacaqk diee

kızlar bebeğim tam 4 aylık ve bu aydan sonra ek gıdalara geçin diyolar 6 aya bırakmamak gerekiyomuş bebek zorlanır diye siz ne düşünüyosunuz..
evde sıktığımız meyve suyu pirinç unu muhallebisi ve sebze meyve püresi verebilirsiniz diyolar kafam karışık

canım ya sorduğun soruyu okumadım tickerini görünce gözlerim böyle oldu kocaman açıldı hamile misin ?

canım sütün bebeğine yetiyor ve kg alımı iyiyse 6. ayı beklemeni tavsiye ederim,meyvelerden bebeğinin diline dokundurarak tattırmayı deneyebilirsin.
nasıl olsa yedirmeye başlayınca herşeyii öğrenirler sen merak etme,unutmaki anne sütü ve ona eş dğer mamalar muzicee

sütün yetiyorsa geçme derim ben, bildiğim bütün doktorlar da önermediler hatta bir tanesi eskiden verirdik diyen ısrarcı bir arkadaşıma o eskidendi sen eski model makina kullanıyor musun demişti :)) alerji sıklığı artıyormuş erken ek gıdaya geçişlerde başka şeyler de var ama hatırlayamadım şimdi ayrıca canım zaten geçeceğiz 1-2 aydan bence bişey olmaz

insanın ailesinin yanında olması ne rahat oluyormuş ya..ben urfada hiçbiyere çıkamazdım burda kaç gündür geziyoruz:) iki kez pikniğe gittik bi kezde avmye gittik çok mutluyummm:))
yarında çarşıya çıkmayı düşünüyoruz annemle..bebiş ağladığında annem hiç telaş olmuyo emecekse hemen biyer buluyor yada battaniyeyi tutuveriyo üstümüxze..valla annem yanımda olunca bende çok rahat hissediyorum kendimi..buraya tayinimizin çıkması gibi bi durum var şimdi bakalım kısmetse..yüksek lisansa başvuracvak eş,im o öğrenim özründen bende eş durumundan gelicez tabi nasip olursa..başvuru 18 temmuzdaymış kesin kayıtta 2 ağustosta heralde ağustostaki özür grubunu kaçırırız ama allahtan bi mani olmazsa şubatta çıkar inş tayinimiz diye düşünüyoruz..eşimin aleside iyi 82.5 ..kızlar nolur sizde bikerecik dua edin bana..urfada hiçki,msemiz yok oğluşuma bakacak.halası gelecek eylülde ama oda sürekli kalamaz şubatta tayin olursa şubata kdr idare ederiz annem görümcem kaynanam filan ama olmazsa bize ya bakıcı yada kreş yolları gözükecek bakıcı çook zor güvenilir birini bulmak sanırım kreş olur..

selam canım ben bu sene tatile bebişi götürmedim , hatta götürmeyeceğimde ama geçen sene arkadaşlarla gitmiştik onların bebişi vardı ordan aklıma gelen şeylerden yazayım sana.
1. bence denize pek sokma , yani çok istiyorsan sabah deniz soğuk olur öğlenden sonra 4 te güneşte azalır denizde ısınır oyle sok.
2. düzeni bozulsada sonra kesin düzelir sen tatilinin tadını cıkar doya doya.
3. uçakta mümkün olduğu kadar emzik ver, en azından inişte ve kalkışta. ( umarım emzik alıyordur)
4. arabasında vb.. gölgede olduktan sonra bence her saatte cık , neticede tatildesin .
5. denize çok girceğini sanmıyorum, bir pakette 10- 12 tane var little swimmer bezlerde istersen al. ben olsam çıplak sokarım. HAVUZA hiçç sokmam ama.
6. ateş ölçer!!
7. çok güzel bir tatil geçirmeni diliyorum. kendine iyi bak.

iyi akşamlar kızlar geçmişi okudum zaten pek yazılmamış öksüz kaldı topik...bizde yarın ankara yolcusuyuz belki giremem orda falza sizleri ve bebişleri kocaman öpüyorum kendinize çooook iyi bakın

canım ya hakkaten ölee oluyoo annemde öle ben annemlere gidince bana sadece quzum emzirilmeye veriliyor kucaktan indirmiyolarr ben rahat ediyim diee Allah başımızdan eksik etmesin inşalahhh hakkınızda hayırlısı oplsun canım
iyi akşamlar kızlar geçmişi okudum zaten pek yazılmamış öksüz kaldı topik...bizde yarın ankara yolcusuyuz belki giremem orda falza sizleri ve bebişleri kocaman öpüyorum kendinize çooook iyi bakın

demek ankaraya geliyonuz ne güsel güsel yolculuklar canımm görüşmekk çok isterdim ama malesef gelemem ki(

iyi akşamlar canım,sana iyi yolculuklar umarım güzel bi tatil yaparsın
bana uğrada kahve içelim birlikte

iyi akşamlar canım,sana iyi yolculuklar umarım güzel bi tatil yaparsın
bana uğrada kahve içelim birlikte

iyi tatiller canımm

çok sağolun kızlar suzancım ankaradamısı sende ankara buluşması yapıyoruz gelsene sende ayın 9unda 13.30da ankamall.de tekin acarın önünde...ankaranın neresinde oturuyorsun

çok sağolun kızlar suzancım ankaradamısı sende ankara buluşması yapıyoruz gelsene sende ayın 9unda 13.30da ankamall.de tekin acarın önünde...ankaranın neresinde oturuyorsun

canım ben panaroda diye biliyorum ama
karar değişikliği olmuş galiba,aslında çok isterim gelmeyi
eşime söyliyim beni bırakırsa avm ye gelirim işlh. otobüsle çok zor olur
bebişleride getiriyorsunuz dimi canım.hasanoğlanda oturuyorum canım

canım biz dün dr gittik 4. aydan itibaren muhallebi gibi ek gıdalara gececeğimizi söyledi. bende dr dediğini yapmayı düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…