- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
- 0
nazardan ben de korkuyorum.kendi kendime severken bile hep kırk kere maşallah diyorum.bir de nazar iyi anlamda da değiyor,yani çok sevildiklerinde de.bebeklerin yıldızı hafif.seminer döneminden bir hafta önce annemler gelmişti,teyzem,kuzenlerim,kardeşlerim...üç gün kaldılar..inanın çocuk eridi diyebilirim..çok seviliyor sevildiğinde de nazar topluyor.en son anne annem bu çocuğu bir yere götürmüyoruz kendi aramızda nazar çekiyor deyip herkesi odadan çıkarttı..ve ertesi gün de mesafe koydurdu,kucaklarına vermedi filan..o gece kızım rahat uyudu.dediğim gibi herkesin nazarı değiyor,sadece kem gözlü olmaya gerek yok,ha bir de duyduğuma göre sadece annenin nazarı değmezmiş.süt verdiği için.baba da nazar değdirebilirmiş.
bu arada haticecim üzülme,bizim babamızda nöbetçi pazar pazar...araba da serviste...sadece civarı dolaşabiliriz bebişimle.yakında bir pastane var oraya gitmeyi düşünüyorum kızımla kahvaltıya.ya da sizi davet edelim?
geçmiş olsun damlacım benimde moralim çok bozuk dün akşam pikniğe gittik benim neyime gezmekse piknik edayı sevdiler tombul yanaklı diye ay kalbimi bozmuyorum ama edayı nezaman yabancı birisi sevse biz ogece ya acillik oluyoruz yada çığlık çığlığa ağlıyoruz tam masayı kurduk yemeği hazırlarken birden bir yağmur yağdımı tabi biz koştur koştur eve geldik neyse gece 12 oldu eda uyumak istiyor tam dalıyor uyku arasım-nda çığlıkla uyanıyor zarzor okuya okuya uyuttum gece 2gibi birden sesi kesilircesine bir ağladı sesi daha çıkmadı zaten ışıkları hala kapatmıyorum yataktan bir fırladım edanın yüzü yanağı enaz 10santim birde derin olarak kesilmiş kolundaki künyesi yavrum 2saat içini çeke çeke ağladı sabah artık 5e geliyordu bayıldı çıkardım fırlattım kolundan künyeyi şimdi yüzüne baktıkça içim parçalanıyor bide banyo yaptırdım acıdı galiba zorla az önce memede uyudu nasıl moralim bozuldu anlatamam bidahada kendime ceza verdim çıkmayacam edayla biryere
kızlar bebeğim tam 4 aylık ve bu aydan sonra ek gıdalara geçin diyolar 6 aya bırakmamak gerekiyomuş bebek zorlanır diye siz ne düşünüyosunuz..
Evde sıktığımız meyve suyu pirinç unu muhallebisi ve sebze meyve püresi verebilirsiniz diyolar kafam karışık
kızlar bebeğim tam 4 aylık ve bu aydan sonra ek gıdalara geçin diyolar 6 aya bırakmamak gerekiyomuş bebek zorlanır diye siz ne düşünüyosunuz..
evde sıktığımız meyve suyu pirinç unu muhallebisi ve sebze meyve püresi verebilirsiniz diyolar kafam karışık
canım ya sorduğun soruyu okumadım tickerini görünce gözlerim böyle oldu kocaman açıldı hamile misin ?
evde sıktığımız meyve suyu pirinç unu muhallebisi ve sebze meyve püresi verebilirsiniz diyolar kafam karışık
arkdaşlar merhaba, tatile gitmiş annelere sorularım olacak
1. Denize hangi saatlerde ne kadar süreyle soktunuz??
2. Düzenleri çok bozuldu mu?
3. Uçakta özellikle dikkat etmem gereken bişey var mı?
4. Hiç dışarı çıkmadığınız saat aralığı var mı??
5. Denize sokarken şu havuz için olan bezlerden mi kullandınız mayo mu giydirdiniz??
6. Yanıma olmazsa olmaz alacağım aklıma gelmeyen bişey olAbilir mi klasik şeyler dışında?
7. Başka önerileriniz varsa neler?
Bu ayın sonunda sideye gideceğiz rahatım da ama gene de tecrübeleri sormak lazım sağolun öptüm hepinizi
iyi akşamlar kızlar geçmişi okudum zaten pek yazılmamış öksüz kaldı topik...bizde yarın ankara yolcusuyuz belki giremem orda falza sizleri ve bebişleri kocaman öpüyorum kendinize çooook iyi bakın
canım ya hakkaten ölee oluyoo annemde öle ben annemlere gidince bana sadece quzum emzirilmeye veriliyor kucaktan indirmiyolarr ben rahat ediyim diee Allah başımızdan eksik etmesin inşalahhh hakkınızda hayırlısı oplsun canıminsanın ailesinin yanında olması ne rahat oluyormuş ya..ben urfada hiçbiyere çıkamazdım burda kaç gündür geziyoruz:) iki kez pikniğe gittik bi kezde avmye gittik çok mutluyummm:))
yarında çarşıya çıkmayı düşünüyoruz annemle..bebiş ağladığında annem hiç telaş olmuyo emecekse hemen biyer buluyor yada battaniyeyi tutuveriyo üstümüxze..valla annem yanımda olunca bende çok rahat hissediyorum kendimi..buraya tayinimizin çıkması gibi bi durum var şimdi bakalım kısmetse..yüksek lisansa başvuracvak eş,im o öğrenim özründen bende eş durumundan gelicez tabi nasip olursa..başvuru 18 temmuzdaymış kesin kayıtta 2 ağustosta heralde ağustostaki özür grubunu kaçırırız ama allahtan bi mani olmazsa şubatta çıkar inş tayinimiz diye düşünüyoruz..eşimin aleside iyi 82.5 ..kızlar nolur sizde bikerecik dua edin bana..urfada hiçki,msemiz yok oğluşuma bakacak.halası gelecek eylülde ama oda sürekli kalamaz şubatta tayin olursa şubata kdr idare ederiz annem görümcem kaynanam filan ama olmazsa bize ya bakıcı yada kreş yolları gözükecek bakıcı çook zor güvenilir birini bulmak sanırım kreş olur..
iyi akşamlar kızlar geçmişi okudum zaten pek yazılmamış öksüz kaldı topik...bizde yarın ankara yolcusuyuz belki giremem orda falza sizleri ve bebişleri kocaman öpüyorum kendinize çooook iyi bakın
canım ya hakkaten ölee oluyoo annemde öle ben annemlere gidince bana sadece quzum emzirilmeye veriliyor kucaktan indirmiyolarr ben rahat ediyim diee Allah başımızdan eksik etmesin inşalahhh hakkınızda hayırlısı oplsun canım
demek ankaraya geliyonuz ne güsel güsel yolculuklar canımm görüşmekk çok isterdim ama malesef gelemem ki(
iyi akşamlar canım,sana iyi yolculuklar umarım güzel bi tatil yaparsın
bana uğrada kahve içelim birlikte
iyi tatiller canımm
çok sağolun kızlar suzancım ankaradamısı sende ankara buluşması yapıyoruz gelsene sende ayın 9unda 13.30da ankamall.de tekin acarın önünde...ankaranın neresinde oturuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?