kızlar bebeğim tam 4 aylık ve bu aydan sonra ek gıdalara geçin diyolar 6 aya bırakmamak gerekiyomuş bebek zorlanır diye siz ne düşünüyosunuz..
evde sıktığımız meyve suyu pirinç unu muhallebisi ve sebze meyve püresi verebilirsiniz diyolar kafam karışık
selam kızloar bugun annemlerle pikniğe gitmiştik.bnm sıpa süt az geliyo diye bas bas bağırdı bi ara emmek istemedi.mamada almamıştım yanıma market vardı yakında hero baby elmalı muhalllebi aldık 4.ay içindi.sıpam nerdeyse kavanozun dibine getirdi yedi çoğunu.bi zararı olmaz dimi annem bişey olmaz çocuk açmı kalsın dedi bende öyle diyince bişey diyemedim yedi napıyım.eşşek sıpası bide iştahlı yiyorki..
buarada bnm oğluşuda gelen sevdi giden sevdi inş nazarlara gelmez hep okudum bende insanlar severken
canım ben panaroda diye biliyorum ama
karar değişikliği olmuş galiba,aslında çok isterim gelmeyi
eşime söyliyim beni bırakırsa avm ye gelirim işlh. otobüsle çok zor olur
bebişleride getiriyorsunuz dimi canım.hasanoğlanda oturuyorum canım
insanın ailesinin yanında olması ne rahat oluyormuş ya..ben urfada hiçbiyere çıkamazdım burda kaç gündür geziyoruz:) iki kez pikniğe gittik bi kezde avmye gittik çok mutluyummm:))
yarında çarşıya çıkmayı düşünüyoruz annemle..bebiş ağladığında annem hiç telaş olmuyo emecekse hemen biyer buluyor yada battaniyeyi tutuveriyo üstümüxze..valla annem yanımda olunca bende çok rahat hissediyorum kendimi..buraya tayinimizin çıkması gibi bi durum var şimdi bakalım kısmetse..yüksek lisansa başvuracvak eş,im o öğrenim özründen bende eş durumundan gelicez tabi nasip olursa..başvuru 18 temmuzdaymış kesin kayıtta 2 ağustosta heralde ağustostaki özür grubunu kaçırırız ama allahtan bi mani olmazsa şubatta çıkar inş tayinimiz diye düşünüyoruz..eşimin aleside iyi 82.5 ..kızlar nolur sizde bikerecik dua edin bana..urfada hiçki,msemiz yok oğluşuma bakacak.halası gelecek eylülde ama oda sürekli kalamaz şubatta tayin olursa şubata kdr idare ederiz annem görümcem kaynanam filan ama olmazsa bize ya bakıcı yada kreş yolları gözükecek bakıcı çook zor güvenilir birini bulmak sanırım kreş olur..
canım ya kıyamam geçmiş olsunnn
amann ya insanlar ne kadar kötüü küçücük bebekk dua okuyun seviyosunuz madem yazık yaa Rabbim korusun yavrularımızı kötü gözlerden inşalahh
bizde perşembe arkadaşlarla buluşacaz ilk defa görecekler oğlumuu çok korkuyorum gitmeye artık hatim ederim herhalde bişey oılacaqk diee
insanın ailesinin yanında olması ne rahat oluyormuş ya..ben urfada hiçbiyere çıkamazdım burda kaç gündür geziyoruz:) iki kez pikniğe gittik bi kezde avmye gittik çok mutluyummm:))
yarında çarşıya çıkmayı düşünüyoruz annemle..bebiş ağladığında annem hiç telaş olmuyo emecekse hemen biyer buluyor yada battaniyeyi tutuveriyo üstümüxze..valla annem yanımda olunca bende çok rahat hissediyorum kendimi..buraya tayinimizin çıkması gibi bi durum var şimdi bakalım kısmetse..yüksek lisansa başvuracvak eş,im o öğrenim özründen bende eş durumundan gelicez tabi nasip olursa..başvuru 18 temmuzdaymış kesin kayıtta 2 ağustosta heralde ağustostaki özür grubunu kaçırırız ama allahtan bi mani olmazsa şubatta çıkar inş tayinimiz diye düşünüyoruz..eşimin aleside iyi 82.5 ..kızlar nolur sizde bikerecik dua edin bana..urfada hiçki,msemiz yok oğluşuma bakacak.halası gelecek eylülde ama oda sürekli kalamaz şubatta tayin olursa şubata kdr idare ederiz annem görümcem kaynanam filan ama olmazsa bize ya bakıcı yada kreş yolları gözükecek bakıcı çook zor güvenilir birini bulmak sanırım kreş olur..
canımya zordur tabi gurbette tek olmak RABBİM analarımızın eksikliğini vermesin bizlere urfa aslında küçük biryer değil ama çok fazla gelişmemiş enson geldiğimde gezmek amaçlı tabi balıklı gölün üstündeki mağarın yani restoranın oraları gezdik otel falan yapmışlar bende urfanın haman sağındaki memlekettenim ama kaç yıldır görmüyorum özledim memleketimiya:84:
günaydinnnnnnnnnnn....kimsecik kalmamis yaww
kizlar benim bi arkadas tr de,,,yeni dogum yapti...soracaktim,en iyi pisik kremi ve en iyi vücut yagi hangisi???? ilk bebek oldugu icin de bilmiyo,,,
evet aslında urfa güzel seviyorumda ama gurbet işte..birde güvenebileceğim bebeğimi bırakabileceğim tek biri bile yok..arkadaşlarım hep okuldan hepsi çalışıyor..genelde çocuklara anneanne babaanne bakıyor yada kreşe gönderiyolar..
sağında neresi vardı ya:))
ADIYAMAN merkez içli köfteler güveçler lahmacunlar analı kızlılar kebaplar fırat nemrut menzil baraj sahabe daha neler neler ama ben çok uzun zaman oldu görmeyeli hamileyken dedemi amcamı kaybettim çok gitmek istedim ama stres olurum diye götürmediler
Lullaby Lullaby Çok Amaçlı Hamak Yatak | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler kızlar su lınktekıne baksanıza bundan alıp annemin evine bırakmayı dusunuyorum oraya gıttıgımızde Almila orda yatar diye. 2 tane tekli koltugu bırlestırıp yatak yapmak zorunda kalıyoruz orda kaldıgımızda bebiş hiç rahat edemiyo. bu iyi olur heralde hem 13 kg a kadar oluyomus bu da 2yas cıvarı oluyor
canım biz dün dr gittik 4. aydan itibaren muhallebi gibi ek gıdalara gececeğimizi söyledi. bende dr dediğini yapmayı düşünüyorum..
pişik kremi popolin omega, yağ tatlı badem yağı kozmetiğe hiç gerek yok demişti doktorumuz o kadar çabuk emiliyor ki ve uzun süre yumuşacık oluyor bebişin cildi bu arada yazın yağ değil losyon kullanılır ama ben daha losyona geçmedim badem yağıyla devam edilebilir mi sormaım dahagünaydinnnnnnnnnnn....kimsecik kalmamis yaww
kizlar benim bi arkadas tr de,,,yeni dogum yapti...soracaktim,en iyi pisik kremi ve en iyi vücut yagi hangisi???? Ilk bebek oldugu icin de bilmiyo,,,
bak karnım acıktı şimdi:) buarada başın sağolsun cnm
geçmiş olsun canım epey geç oldu ama ancak geçmişi okuyabildim..dr'lar aynı sınfta aynı hocadan ders alsalar bile değişik değişik tiplerde oluyorlar....muhtemelen dalgınlığına gelmiştir diyelim..selam annecikler benim canım sıkkın biraz.kızımın öksürüğü hala geçmedi.dün 3. ay kontrolümüz vardı sağlık ocağına gittik.gitmişken aile hekimine de gösterdik öksürüğü geçmediği için.göğsünü,sırtını dinledi.hırıltısı var hala,antibiyotik verelim ilerlemesin dedi.tamam dedim.zıtromax diye bi ilaç verdi.diğerlerini kullanmaya devam et dedi.neyse aldık ilaçları geldik eve.dün rota aşısı da olmuştu kızım.aşıda aşırı karın ağrısı ve gaz yaptı bütün gün ağladı hep kucağımda durdu.bende o arada yarım yamalak prospektüsü okudum.ama ilacı vermedim daha sonra düzgünce okuyup akşama veririm diye düşündüm.aradan 1-2 saat geçti eşim geldi telaşla ilacı verdin mi diye.bende hayır dedim hem fırsat olmadı prospektüsü düzgün okumadım ilacı da hazırlamadım vaktim olmadı dedim.sakın verme zaten ben okudum dedi.bir baktık "6 ayın altındaki bebeklerde azitromisinin etkinliği ve GÜVENİRLİĞİ henüz gösterilmemiş olduğundan kullanılması önerilmez." yazıyor.nasıl sinir oldum anlatamam.ya doktora güvenip prospektüsü okumadan verseydik, zaten grip bağışıklığı zayıf durumda ya bişey olsaydı. hemde antibiyotik.o da insandır gözden kaçırmıştır diyorum ama bu çok hassas bi konu ve daha çok küçük.neyseki vermemiştik ama düşündükçe sinir oluyorum
güle güle ...iyi tati,ller damlacım.ayrıca geçte olsa geçmiş olsun..eli sürekli gözünde canım ya kendi yaptı yada böcek felan gezindi eczacıyla konustuk bişey sürme dedi inmezse doktora gidicez
ayyy hatice geçmiş olsun bende çok korkmuştum böyle bişeyden ve başını boynuma sürttüğü için kolyemi falan çıkardım künyemi çıkardım emzirirken boynunu falan çizmesin diye tek alyansım kaldıydı geçen gün onu da çıkardım..banyo sonrası çıplakken karnını çizmişgeçmiş olsun damlacım benimde moralim çok bozuk dün akşam pikniğe gittik benim neyime gezmekse piknik edayı sevdiler tombul yanaklı diye ay kalbimi bozmuyorum ama edayı nezaman yabancı birisi sevse biz ogece ya acillik oluyoruz yada çığlık çığlığa ağlıyoruz tam masayı kurduk yemeği hazırlarken birden bir yağmur yağdımı tabi biz koştur koştur eve geldik neyse gece 12 oldu eda uyumak istiyor tam dalıyor uyku arasım-nda çığlıkla uyanıyor zarzor okuya okuya uyuttum gece 2gibi birden sesi kesilircesine bir ağladı sesi daha çıkmadı zaten ışıkları hala kapatmıyorum yataktan bir fırladım edanın yüzü yanağı enaz 10santim birde derin olarak kesilmiş kolundaki künyesi yavrum 2saat içini çeke çeke ağladı sabah artık 5e geliyordu bayıldı çıkardım fırlattım kolundan künyeyi şimdi yüzüne baktıkça içim parçalanıyor bide banyo yaptırdım acıdı galiba zorla az önce memede uyudu nasıl moralim bozuldu anlatamam bidahada kendime ceza verdim çıkmayacam edayla biryere
Rabbim mahşerde şefaatinden mahrum etmesin...gerçekten çok üzüldüm okurken içim parçalandı....başınız sağolsun ve Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın...ben nazara kesinlikle inanıyorum benim 3yaşında erkek kardeşim ölmüş nazardan şimdi olsa 28 yaşında olacaktı annem babaanneme bırakmış işleri varmış dışarda babaanneminde misafiri gelmiş çocuk ağlamış su istemiş babaannemden suyada (hudidem )diyomuş ne alakaysa anlamamış kadın cağaz gelen misafir bu küçük gelinin oğlu değilmi demiş ne kilolu demiş gözlere bak hele annem gelmiş çocuk nasıl ağlıyor feryat figan sormuş tabi bişeymi oldu yok gecede susmayınca dr götürmüşler dr bakarbakmaz annemi çıkartmış dışarı babama bu çocuk kör olmuş hani afedersin bir hayvanın boynuna ip takarda yerde sürüklersinya bu çocuk şuanda öyle acı çekiyor demiş sabah ezanını bulmaz demiş zaten 2saat geçmemiş annem hala ağlayarak anlatır nasıl bağıra bağıra can verdiğini okadından nefret ediyoruz ailece ve şuanda oda yatalak felçli başkları bakıyor sürünüyor yerlerde dahada sürünsün inşallah neden bukadar çok nazardan korktuğumu anladınızmı bu olayı hiç hatırlamak dahi istemiyorum çok kötü oluyurum yine hıçkırıklara boğuldum zavallı kardeşim adi bi kadının nazarından öldü RABBİM KORU YAVRULARIMIZI KEM GÖZLERE KARŞI
i
Rabbim hakkınızda ne hayırlıysa onu versin ama inşallah gönlüne göre olur...ahhhh ahhh birtek annem olsun bana bişey olmaz diye bir şarkı vardı ya ne kadar doğruinsanın ailesinin yanında olması ne rahat oluyormuş ya..ben urfada hiçbiyere çıkamazdım burda kaç gündür geziyoruz:) iki kez pikniğe gittik bi kezde avmye gittik çok mutluyummm:))
ben anladım eda kesinlikle sizinle konuşmamı kıskanıyor bidefa uyuttum kapıcı zile bastı bidefada komşu geldi zaten uymuyor iyice sinirlerim ozuldu komşuya kızdım sinirimden eda zaten çok zor uyuyan bir bebek zili söktüm attım busefer gümgüm kapıya vuruyorlar ney komşunun kızı hatice yenge edayı sevebilirmiyim bi sinirlendim eda meda yok dedim herkesinki banyo yapınca uyur benimki aksine uyumamak için nasıl direniyor bir görseniz tabiki yine kucağımda niye uyumuyosun diyorum yüzüme bakıp sesli gülüyorya eşşek böyle bir aşk yok olamaz asla 2saat uyuduğu zaman özlüyorum gidip yatakta öpüyorum yiyorum yarın 3aşımız var 4 ay sonu aşısı yaptıran anneler çok ateş yapıyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?