2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

anne sutu aliyorsa 6.7. aylar gibi ek gidaya geciliyor daha dogrusu doktor da kilosuna gore belirliyor 6. ayda da ek gida alir merak etme zorlanmaz... ilk oglumda 6.5 ayda basladim ek gidalara bir sorun olmadi guzel guzel yedi yogurt muhallebi meyve suyu....

afiyet olsun yarasın hiçbirşey olmaz ne olacak ki . ama bence muhallebi gibi şeylerden sonra 4-5 çay kaşığı su vermeliyiz sindirimi için .

evet canım karar değişikliği oldu bazı kızlara uzak kaldı ben getirmicem anneme bırakıcam merti ama diğer kızları bilmiyorum tam olarak evet sen uzaktaymışsın eğer gelirsen bekleriz mutlaka yazdım saati ve buluşma yerini biz inşallah orda oluruz

günaydın güzel anneler ne güzel ank buluşması var ist buluşması nezaman olacak çok merak ediyorum

canımya zordur tabi gurbette tek olmak RABBİM analarımızın eksikliğini vermesin bizlere urfa aslında küçük biryer değil ama çok fazla gelişmemiş enson geldiğimde gezmek amaçlı tabi balıklı gölün üstündeki mağaranın yani restoranın oraları gezdik otel falan yapmışlar bende urfanın heman sağındaki memlekettenim ama kaç yıldır görmüyorum özledim memleketimiya:84:

Son düzenleme:

enkötü nazr gözgöze gelince oluyormuş hani kem göz diyorlarya oyüzden sürekli ayetel kürsi felek ve nası oku bebeğini severlerken RABBİM korusun meleklerimizi

canımya zordur tabi gurbette tek olmak RABBİM analarımızın eksikliğini vermesin bizlere urfa aslında küçük biryer değil ama çok fazla gelişmemiş enson geldiğimde gezmek amaçlı tabi balıklı gölün üstündeki mağarın yani restoranın oraları gezdik otel falan yapmışlar bende urfanın haman sağındaki memlekettenim ama kaç yıldır görmüyorum özledim memleketimiya:84:

evet aslında urfa güzel seviyorumda ama gurbet işte..birde güvenebileceğim bebeğimi bırakabileceğim tek biri bile yok..arkadaşlarım hep okuldan hepsi çalışıyor..genelde çocuklara anneanne babaanne bakıyor yada kreşe gönderiyolar..
sağında neresi vardı ya:))

günaydinnnnnnnnnnn....kimsecik kalmamis yaww
kizlar benim bi arkadas tr de,,,yeni dogum yapti...soracaktim,en iyi pisik kremi ve en iyi vücut yagi hangisi???? ilk bebek oldugu icin de bilmiyo,,,

kizlar benim bi arkadas tr de,,,yeni dogum yapti...soracaktim,en iyi pisik kremi ve en iyi vücut yagi hangisi???? ilk bebek oldugu icin de bilmiyo,,,

ben sebamed kullanıyorum cnm ve memnunum

ADIYAMAN merkez içli köfteler güveçler lahmacunlar analı kızlılar kebaplar fırat nemrut menzil baraj sahabe daha neler neler ama ben çok uzun zaman oldu görmeyeli hamileyken dedemi amcamı kaybettim çok gitmek istedim ama stres olurum diye götürmediler

Son düzenleme:

bak karnım acıktı şimdi:) buarada başın sağolsun cnm

Çok güzel görünüyor Emelcim.Yalnız İçi biraz dar gibi geldi bana. Gerçi 13 kg a kadarmış dar olmaması lazım ama.Bizim oğlan ellerini yanlara filan açıyor beşiğe değdiği zaman da düzgün uyuyamıyor.Geniş yerde uyumayı seviyor.Almila nasıl?

canım biz dün dr gittik 4. aydan itibaren muhallebi gibi ek gıdalara gececeğimizi söyledi. bende dr dediğini yapmayı düşünüyorum..

Ne ilginç şu doktorlar..Bizim doktor da 6.aydan önce tadımlık bile olsa hiçbirşey verme dedi.Ben de vermicem bakalım.Süt yettiği kadar.6.aydan sonra başlamayı düşünüyorum.

kizlar benim bi arkadas tr de,,,yeni dogum yapti...soracaktim,en iyi pisik kremi ve en iyi vücut yagi hangisi???? Ilk bebek oldugu icin de bilmiyo,,,
pişik kremi popolin omega, yağ tatlı badem yağı kozmetiğe hiç gerek yok demişti doktorumuz o kadar çabuk emiliyor ki ve uzun süre yumuşacık oluyor bebişin cildi bu arada yazın yağ değil losyon kullanılır ama ben daha losyona geçmedim badem yağıyla devam edilebilir mi sormaım daha

ben anladım eda kesinlikle sizinle konuşmamı kıskanıyor bidefa uyuttum kapıcı zile bastı bidefada komşu geldi zaten uymuyor iyice sinirlerim ozuldu komşuya kızdım sinirimden eda zaten çok zor uyuyan bir bebek zili söktüm attım busefer gümgüm kapıya vuruyorlar ney komşunun kızı hatice yenge edayı sevebilirmiyim bi sinirlendim eda meda yok dedim herkesinki banyo yapınca uyur benimki aksine uyumamak için nasıl direniyor bir görseniz tabiki yine kucağımda niye uyumuyosun diyorum yüzüme bakıp sesli gülüyorya eşşek böyle bir aşk yok olamaz asla 2saat uyuduğu zaman özlüyorum gidip yatakta öpüyorum yiyorum yarın 3aşımız var 4 ay sonu aşısı yaptıran anneler çok ateş yapıyormu

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım epey geç oldu ama ancak geçmişi okuyabildim..dr'lar aynı sınfta aynı hocadan ders alsalar bile değişik değişik tiplerde oluyorlar....muhtemelen dalgınlığına gelmiştir diyelim..
eli sürekli gözünde canım ya kendi yaptı yada böcek felan gezindi eczacıyla konustuk bişey sürme dedi inmezse doktora gidicez
güle güle ...iyi tati,ller damlacım.ayrıca geçte olsa geçmiş olsun..
ayyy hatice geçmiş olsun bende çok korkmuştum böyle bişeyden ve başını boynuma sürttüğü için kolyemi falan çıkardım künyemi çıkardım emzirirken boynunu falan çizmesin diye tek alyansım kaldıydı geçen gün onu da çıkardım..banyo sonrası çıplakken karnını çizmiş nazara bende inanırım ama kalbini bu kadar da bozma..cevşenini tak üstüne ve sonra her akşam oku cevşeni kızın üstüne bişeycikler olmaz Allah'ın izniyle...kapatma kendini eve..

Rabbim mahşerde şefaatinden mahrum etmesin...gerçekten çok üzüldüm okurken içim parçalandı....başınız sağolsun ve Allah'ım kimseye evlat acısı yaşatmasın...

Rabbim hakkınızda ne hayırlıysa onu versin ama inşallah gönlüne göre olur...ahhhh ahhh birtek annem olsun bana bişey olmaz diye bir şarkı vardı ya ne kadar doğru
[

annem bana uyurken o kadar sık bakma sevme demişti..melekler uyurken bebişlerin yanına gelir huzursuz etme demişti ama ne kadar doğru bilemem..ben arasıra sadece yüzü kapnmış mı diye bakıyorumm..bzde perşembe günü aşı olucaz 2.ay aşılarının aynıymış bakalım 2.ayda ateşlenmeiştik bu seferde inşallah bişeycikler olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…