2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

BİZ DE YAPMAI CANIM yaparsa 1 paranox s işlem tamam

slm annişler nasılsınız bakim...biz bu ctesi annemlere gidicez inşallah öyle mutluyum ki anlatamam... çok yoruldum ve çok özledim 3 hafta kadar kalıcaz orda inşallah tazelenip gelicem

selam canım şu an tatildeyim bildiim kadarıyla cevaplayayım.ben de sidedeyim..

1) daha denize sokmadım çok sıcak değil yani soğuk değil de ilk girişte biz bile ürperioruz çocuğu sokamadım belki havalar iice ısıncakmış sokarım ama 1 kere o da denizin vitaminini alsın die..

2) 3 gün oldu Allaha şükür şimdilik iiz..hatta açık havaya çıktımız halinden memnun gibi..sıkılmış yavrum..balkona çıkarıorum içeri girdiğimizde bağırıo..

3) uçak yolcuğu yapmadık cnm..

4) balkona genelde gölge olduunda hep çıkartıorum güneşe de genelde saat kaç olursa olsun çıkarmamaya çalışıorum ya da arabayla çıkartıp arabasının üstünü örtüorum çünkü güneş kremi kullnamadım bi türlü...sebamed var ama ne de olsa kimyasal e bebeik de daha 3 aylık..çok hafif sabah erken saat biraz güneş gösteriorum..

5) sokarsam çıplak sokmayı düşünüorum..daha küçük ne anlıcak zaten 1 kere sokarım en fazla...

6)bebeğin herşyini yanıma aldım diyebilirim canım..sadece yatağını getirmedik ama evde olduumuz için koltuklardan yatak yaptık..bunun dışında kıyafet ilaç ateş ölçerler bez şapka şampuanları sabunu ne bilim her şeyini çıngırağı..ana kucağı...arabası önemli bence..bolca battaniyes..booolca çıt çıtlı bady onla gezdiriorm..

klimadan olabildiğnce uzak tutup ceraynda bırakmamalıyız..terletmemelyiz..pişirmemeliyiz..ayağından çorabını çıkartmıorum hiç gazlandırmamalıyız..bunlara dikkat ediorum canım..

eşim boşver diyo koltukta falan uyur annenlere gıdınce dıyo neyse ben de vazgectım evde 2 ayrı beşiği var zaten 3. yü almak fazla olur. almilacıgım cok iyi teyzesi ellerinden öper:d

bende haftaya geliyorum sideye bacım orda gelin verdik 1.5 yıl önce manavgatta eşinin işyeri sidede slm söyle

annem banada çok kızıyor odadan kovuyor eda uyuduğu zaman büyüdükçe hareketleri değişiyorya ondan dolayı yoksa uykuda bebeğe bakılmaz zaten melekler gidermiş annesi geldi diye

slm kizlarrrrrrrrrr,,,herkes tatile gidiyo,bizim tatil 9.ayda basliyo büyük ihtimal otel olmucak aile ziyaretleri falan filan offffffffff,tatilde denmez ama,neyseeeee...VALLA hic gidesim bile yok,benim planim 1 hafta antalya,yada kus adasi yapmakti ama ,bizimkisi memleketlere gideriz,anca yeter izin dedi 3 hafta iznimiz büyük ihtimal arabayla gitcez ama,esim sen cocugu al ucakla git diyo ama cesaret edemiyom,netsemki :26: 3 saat sürüyo yolculuk...simdiden kara kara düsünüyom,,cocukla perisan oluruz gibime geliyo

saol canim,aynisini yazdim arkadasa...yazik bebegi cok ufak dogmus...36. haftada gelisme geriligi var diye,sezeryana almislar,ama bebek 32 haftalik gözüküyomus,cok üzülüyo arkadasim

aynen bizimkiside,sabahtan beri temizlik yemek falan bütün islerimi yaptim,tam koltuga oturdum kucagima laptopumu aldim,icerden bi miyavlama sesi,aaaaa benim oglan beni cagiriyo sipa tam dedim uyurken biraz dinleneyim ,ama hissetti sanirim simdide atletle bacaklar ciplak yanimda futbol oynuyo kendi kendine sohbet ediyo aynen bende sinir oldum,biraz anlayis ama demi...aynen bi arkadasda hep ayarli gibi,gece 11 de telefon eder,ama her defasindada söylerim,erken saatlerde ara diye,yok yine 11den önce aramaz,neymis anca oturuyomus,ee bende anca o saate yatiyom,,,bazilari cok bencil oluyo...

slm annişler nasılsınız bakim...biz bu ctesi annemlere gidicez inşallah öyle mutluyum ki anlatamam... çok yoruldum ve çok özledim 3 hafta kadar kalıcaz orda inşallah tazelenip gelicem

canim aynen bende cumartesi annemlere gidiyom bende cok uzakta oturuyom,ayda 1 kere görüsebiliyoz,, aramizda 350km yol var offff
sanada hayirli yolculuklar

Kızlar sizinle çok sevindirici bi haberi paylaşmak istedim. Sonunda İStanbula tayinimiz çıktı. 1,5 senelik Ankara maceramız burda sona erdi Ankara bana kızımı vermiş oldu hiç unutulmayacak. sonunda sevdiklerimize kavuşuyoruz...Ailesinden uzakta olan tüm arkadaşların başına inşallahhhhh

Benimde büyüdü aman içleri süt dolsunda büyümesine razıyım.Ek gıdaya geçince rejime başlarız artık.

Bende sebamed 30 vardı ama eczaneci ve kozmetikçi 50 ve üzerini al dedi.Aldım ve onu kullandım.Bu verdigin bilgiyi bilmiyordum canım.

Geçmiş olsun canım.Aynısı bizim başımıza geldiSaglık ocagına götürdüm eşimi zorla ikna ederek.Antibiyotik ve 2 tanede başka şurup verdi.İçerigi bir okudum 6 aydan küçükler,2 yaşından küçükler içememeli yazııyordu hepsinde.Eşim de aile hekimi bu ne anlar dememişmiydim sana tutturdun bi saglık ocagı diye kızdı:26:Kendi doktorumuza götürdük.Bu kadar küçük bebege antibiyotik verilmez.En güçlü antibiyotik anne sütüdür.Okyanus suyunu sık ve bol bol emzir dedi.İyiki güvenip antibiyotigi vermemişim.:18:

Haticecim başınız saolsun.Daayımın benimle yaşıt 3 ay büyük kızı armış.Ben kel kafalı bişeymişim bebekken ama yegenim uzun kirpikli kara saçlı çok güzel bebekmiş.Kırmızıları giydirmiş yengem gezmeye gitmişiz köyde.Gelince aglamış saatlerce ve anneim herkesin gözünün önünde can çekişip son nefesini vermiş.Son nefesini verince ishal boşalmış.Eger ölmeden ishal olsaydı ölmezdi.Bende çok nazar oluyorum.Hemen migdem bulanıyor.Kendimi okuyunca ya kusuyoum yada afedersiniz ishal olup rahatlıyorum.Rabbim evlatlarımızı kötü kem gözlerden korusun.

1.Sadece ayaklarrını soktum.(saate bakmadım:26:)
2.Bozulmadı canım.Gayet rahat bi tatil yaptık.Agustosta yine gidicez
3.Kendi arabamızla gittik.
4.Şapkası ep başındaydı veee arabacıgıyla gezdigi için saati önemsemedim.
5.Bacaklarına kadar soktum canım.
6.Şapkasını güneş kremini unutma ve hep gölgede tut canım.Aklıma gelen bişey olursa yazarım canım.

günaydın güzel anneler ne güzel ank buluşması var ist buluşması nezaman olacak çok merak ediyorum
evetttt bizde buluşalım.İstanbullu annecikler hadii

slm annişler nasılsınız bdiim...biz bu ctesi annemlere gidicez inşallah öyle mutluyum ki anlatamam... çok yoruldum ve çok özledim 3 hafta kadar kalıcaz orda inşallah tazelenip gelicem

Eminim annecigin sana iyi gelecektir özlemcim.Benim annecikte bugün bana iyi geldi.Evimi temizledi dip köşe oohh miss gibi ahh annecim iyiki varsın

Çok sevindim canım.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Bebegini arı sokan arkadaşım geçmiş olsun.Emiride sinekler yedi

Kızlar biz geldik.Sizleri çok özledim.2 günde olsa inanın bana çok iyi geldi.Yanıyorum kıpkırmızı oldum.Kollarım daha çok yanıyoor.Bronzzlaşıcam diye güneşin altındaydım hep.Emirim zaten uslu orda dahada uslucuk oldu.Annesini hiç üzmedi.Uyudu arabada hep emmeye kalktı sadece.Denizde de arabasında uyudu emmeye kalktı sadeceAyaklarrını sokunca korktu baştan sonra alıştı taab ama kuma deyince agladıİnanırmısınız 50 günlük 2 ay erken dogan bir bebek bile vardıVe o bebegin anneside büyük bir kendine güvenle o kadar kiloya ve çatlaga ragmen minicik bir bikini giymişti ama kızdıgım şey sigara tüttürdü hepBizden bu kadar arkadaşlar.

gözünüz aydın canım...istanbulun kalabalığına trafiğine gürüültüsüne hoşgeliyorsun:81:

maşallah emir kuzuya...annesi tatil yapmış o uslu uslu durmuş...

selam fıstıklar iş nedeniyle istanbuldayız malum dönemedim hala cok sıkıldım bunaldım evimi özledim düzenimi özledim kızımla basbasa olmayı özledim ne zaman dönecegim de net degil of feci bunalttı burası beni bu sefer
sizden de uzak kaldım face de bura da almıs gitmiş nasıl okuycam bunca seyı bılmem valla
hepinizi kucaklıyorum sevgiyle saglıkla kalın insallah

selam arkadaşlar...bizde bugün 4.ay aşılarımızı olduk.
kızım çok ağladı aşıya gitmeden önce fitil atmadım...hemşire ateşi çıkarsa at dedi.
çok şükür gerek kalmadı fitile ateşlenmedi kuşum
birdahaki aşımız 6.ay bitince kısmetse...tabi 5.ay bitincede aşımız var Rota 2.doz aşısı.
kızımın gelişimi çok iyi maşşallah.Allaha şükür herşey iyi

7900gr.olmuşuz 65cm.boyumuz emzirmeye devam hiçbi ek besin verme dedi dr.sadece su verebilirsin dedi.
kan damlası verdiler günde 1kez 5damla. devit3 e de devam edicez...bu iki vitamine 1yaşına kadar devammış.

kaç tane aşı oldunuz canım?hemşire de doktorumuzda bize 2 tane dedi merak ettim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…