kaç tane aşı oldunuz canım?hemşire de doktorumuzda bize 2 tane dedi merak ettim bende
istanbul senide mi bunalttı canım ben 2 yıldır iyice bıktım bu şehirden 2016ya kadar da sanırım burdayızselam fıstıklar iş nedeniyle istanbuldayız malum dönemedim hala cok sıkıldım bunaldım evimi özledim düzenimi özledim kızımla basbasa olmayı özledim ne zaman dönecegim de net degil of feci bunalttı burası beni bu sefer
sizden de uzak kaldım face de bura da almıs gitmiş nasıl okuycam bunca seyı bılmem valla
hepinizi kucaklıyorum sevgiyle saglıkla kalın insallah
maşallah kızına azize bakalım bi<de perşembe gidicez ne kadar olmuşuz merak ediyorum aslında daha çok ateşlenmesinden endişe ediyorum 2.ay aşısı rahat geçmişti ama ne bileyim insan düşünmeden edemiyor...selam arkadaşlar...bizde bugün 4.ay aşılarımızı olduk.
kızım çok ağladıaşıya gitmeden önce fitil atmadım...hemşire ateşi çıkarsa at dedi.
çok şükür gerek kalmadı fitile ateşlenmedi kuşum
birdahaki aşımız 6.ay bitince kısmetse...tabi 5.ay bitincede aşımız var Rota 2.doz aşısı.
kızımın gelişimi çok iyimaşşallah.Allaha şükür herşey iyi
7900gr.olmuşuz65cm.boyumuz emzirmeye devam hiçbi ek besin verme dedi dr.sadece su verebilirsin dedi.
kan damlası verdiler günde 1kez 5damla. devit3 e de devam edicez...bu iki vitamine 1yaşına kadar devammış.
iyi geceler annişler.herkes face de burası çok durgun..
2 tane ikiside bacaktan oldu...
Selamlar Mart anneleri ve tatlı bebişleri,
en son hiç enerjim yok taşınma telaşındayız diye mesaj yazmıştım. Rekor kırıp 2 günde eşimle evi toparladık her şey kolilerde hurçlarda bittik yaa, bu taşınma ne kadar zormuş dedi eşim, ben aslında babamın görevi nedeniyle alışıktım ama bana da zor geldi yaw, hele kızım ilgi isteyip ağlayınca, bir ona koşuyordum bir koliye,kızımı da bir ara ihmal ettim sanki.Uykusuz kaldım malum kızımı gece de kalkıp emzirdiğim için sanırım ben daha çok yorgun düştüm, Cumartesi sabah ailemin yanına gelmek üzere yola çıktık, geliş yolumuzda eşim okulunu gösterdi, hangi ilçede kalacağımıza (Birecik-Nizip) şöyle bir turlayıp karar verdik. Nizipte karar kıldık. Dün de Allahın izniyle evi tuttuk İnşallah hayırlı olur hakkımıza. Şimdide Mardinden Nizip'e eşyalarımızı getirtme telaşındayız, eşim sürekli taşımacılık firmalarıyla tlf trafiğinde.
Şimdi annemgildiyiz, G.Antepte ve ben hemen evime gitmek istiyoruuuum. Kendi düzenim olsun istiyorum, herkes ailesinin yanında rahat bense kendi düzenimde ,anneme karşı içimde kırgınlıklarım var, hamilelik dönemimden yazdıklarımı okuyanlar hatırlayacaklardır, hamile halimle bana bir odayı bile çok görmesini,daha sonraki zamanda da kırgınlıklarım oldu. Neyse sizi sıkmayayım, internet hemen bağlanmayabilir, burda olduğum sürece yazabilirim, şimdiye kadar neler yazdınız inanın hiçbir fikrim yok, hasta olanlara acil şifalar diliyorum, bebeklere de booool sütlü ve huzurlu günler. Arkadaşlar huzur çok önemli onu kaybetmeyin,çünkü benim ona çoook ihtiyacım var.
Sevgiler...
Selamlar Mart anneleri ve tatlı bebişleri,
en son hiç enerjim yok taşınma telaşındayız diye mesaj yazmıştım. Rekor kırıp 2 günde eşimle evi toparladık her şey kolilerde hurçlarda bittik yaa, bu taşınma ne kadar zormuş dedi eşim, ben aslında babamın görevi nedeniyle alışıktım ama bana da zor geldi yaw, hele kızım ilgi isteyip ağlayınca, bir ona koşuyordum bir koliye,kızımı da bir ara ihmal ettim sanki.Uykusuz kaldım malum kızımı gece de kalkıp emzirdiğim için sanırım ben daha çok yorgun düştüm, Cumartesi sabah ailemin yanına gelmek üzere yola çıktık, geliş yolumuzda eşim okulunu gösterdi, hangi ilçede kalacağımıza (Birecik-Nizip) şöyle bir turlayıp karar verdik. Nizipte karar kıldık. Dün de Allahın izniyle evi tuttuk İnşallah hayırlı olur hakkımıza. Şimdide Mardinden Nizip'e eşyalarımızı getirtme telaşındayız, eşim sürekli taşımacılık firmalarıyla tlf trafiğinde.
Şimdi annemgildiyiz, G.Antepte ve ben hemen evime gitmek istiyoruuuum. Kendi düzenim olsun istiyorum, herkes ailesinin yanında rahat bense kendi düzenimde ,anneme karşı içimde kırgınlıklarım var, hamilelik dönemimden yazdıklarımı okuyanlar hatırlayacaklardır, hamile halimle bana bir odayı bile çok görmesini,daha sonraki zamanda da kırgınlıklarım oldu. Neyse sizi sıkmayayım, internet hemen bağlanmayabilir, burda olduğum sürece yazabilirim, şimdiye kadar neler yazdınız inanın hiçbir fikrim yok, hasta olanlara acil şifalar diliyorum, bebeklere de booool sütlü ve huzurlu günler. Arkadaşlar huzur çok önemli onu kaybetmeyin,çünkü benim ona çoook ihtiyacım var.
Sevgiler...
cnm baya zorlu bir süreç geçirmişssin neyseki az kaldı bu süreçin bitmesine evinede yerleştinmi ohh rahatlarsın ..nizipi görmüştüm güzel büyük bir ilçe birecik daha geri kalmış biyer iyi etmişssiniz nizipe taşınarak antepede gidiş geliş çok kolay 20 25 dk filan sanırım hakkınızda hayırlısı olsun cnm bizde inş şubat ayında bu tatlı telaşı yaşarızda memleketimize geliriz..
sana şimdiden geçmiş olsun. yakın zamanda bende taşınacağım evin neresinden başlasam bilemiyorum. aslında daha önceki taşınmamda evden eve nakliye herşeyi toplamıştı ben sadece özel eşyalarımı almıştım. :44: sana çok hak veriyorum insan düzenini kurmak istiyor. şu an hersey havada bi de şu anki ev çok biçimsiz biran önce evime gitmek istiyorum.
bende lohusayken anneme karşı bazı kırgınlıklar yaşadım. doğumdan sonra annemin evine gidecektim ilk hafta annemlerde kaldım. o kadar çok komşu geldi ki. gelenlerde formaliteden çünkü annem her komşuya bebek görmeye gitmişti. çocuk bi rahat kalamadı zaten sezeryanlıydım insanların yanında lohusa takımlarıyla oturmak zorunda kaldım. :84: enson komşulardan biri annemi kınamış uyuz kadın bide sokaktan balkondaki anneme neden sende kalıyor sen kötü örnek oluyorsun gelinlerede demiş bunu bana kızkardeşim söyledi. baktım annem geriliyo bende bi günde karar verdim evime geçeceğim ben diye elalem yüzünden kal demedi inanırmısın. bu yüzden döktüğüm gözyaşını ben bilirim. okadar çok ağladım ki Allah'tan sütüm kesilmedi. tabiki eşimde bu olaylara o kadar kızdıki apar topar çıktık anne evinden. bide aynı akşam kaynanamı getirdi. yani kırkımı kaynanamla çıkarmak zorunda kaldım. ama hayat bu günlerimi de böyle yaşayacakmışım Rabbim başka dert vermesin.
Anne kız oluyor yani ki zaten bekarkende çatışmalarımız olurdu. belkibu yüzden babama çok daha düşkünümdür. çünkü canım babam inanılmaz merhametlidir tam kız babası yani.
arkadaşlar ben çok üzülüyorum bu konu sürekli aklıma geliyo ve bebeğime karşı çok mahçup oluyorum
beşik alırken çok cimri davrandığımı düşünmeye başladım. çok güzel tüllü cibinlikli bir beşik alacaktık onda 6 aydan çok yatamaz diye park yatak aldık. beşiğin fiyatı 350 lirayken park yatak 190 liraydı. ama park yatak cızırdamaya başladı. ben bu yatağı ikinci çocuğuma kullanamayacağım gibi geliyo. madem tekrar alacaktım beşik alsaydım diyorum. ne oda takımı ne karyola başka hiçbirşey almadım kuzuma. bir sallanan salıncak aldık o kadar. çok üzülüyorum. hem içimde kaldı tüllü beşik. hem kızıma cimrilik yaptığımı düşünüyorum.
selam arkadaşlar...bizde bugün 4.ay aşılarımızı olduk.
kızım çok ağladıaşıya gitmeden önce fitil atmadım...hemşire ateşi çıkarsa at dedi.
çok şükür gerek kalmadı fitile ateşlenmedi kuşum
birdahaki aşımız 6.ay bitince kısmetse...tabi 5.ay bitincede aşımız var Rota 2.doz aşısı.
kızımın gelişimi çok iyimaşşallah.Allaha şükür herşey iyi
7900gr.olmuşuz65cm.boyumuz emzirmeye devam hiçbi ek besin verme dedi dr.sadece su verebilirsin dedi.
kan damlası verdiler günde 1kez 5damla. devit3 e de devam edicez...bu iki vitamine 1yaşına kadar devammış.
bende hamileyken sürekli beşik konusunda takıntılı kalmıştım. bi yandan herkes park yatak derken bende beyaz cibinlikli beşik istiyordum. bende kendi çözümümü bulmuştum ablamın kız çocuğu var 1.5 yaşında onun pierre cardin portatif beşiğini aldım kılıfını kendim diktim cbinlik aldım süsledimç çokta güzel oldu ama park yatak olsaydı ne değişirdi hiç birşey. geceden geceye yatıyor içinde oda ha park yatak ha beşik farketmiyor. 2 aya kadarda park yatağını alacağım. ama önemli olan anladığı çağlarda ona alacakların şimdi hatırlamayacak ki sadece resimlerde görecek nasıl olsa değil mi?
bende haftaya geliyorum sideye bacım orda gelin verdik 1.5 yıl önce manavgatta eşinin işyeri sidede slm söyle
bizde bugün olduk aşımızı bende fitil vermedim dr su verebilirsin dedi hemşire 6aya kadar hiçbirşey verme dedibizede kan damlası verdi günde 1kere 7damla niye sana başka bana başka dediler acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?