selam mart anneleri bir sorum olacakti calisip ssk li olup dogum izni parasi alan arkadaslar isyerinin verdigi kagitla parayi ssk mudurlugunden mi? yoksa herhangi bir ptt subesinden mi aldiniz?
Ben işe başladıktan 15 gün sonra herhangi bir ptt şubesinden gidip aldım
bugün dr gittim kızlar şu hamilelikte başlayan hemoroid için kesinlikle ameliyat dedi ayben çok tırsıyorum ağustosun 5ine endoskopi çekilecek ondan sonrada ameliyat pazar günüde ev sahibi aramış eşimi evler yıkılıyor çıkmanız lazım demiş bizim siteleri toki aldı ataşehirde oturuyorum bugün akşam eve gidecem yarın ev bakacam ataşehir civarlarında eşyalar toplanacak yardım eden kimse yok eda zaten kucaktan inmiyor haftaya sideye gidecektim kızkardeşimin yanına aybana tatil matil haramya haram şöyle bi kafa dinleyecektim gerçi evi taşıyalım sen gitdiyo eşim geldikten sonra dizersin diyo ama ben rahat edebilirmiyim bilmiyorum ben hiç kendime göre plan yapamıyorum
bugün dr gittim kızlar şu hamilelikte başlayan hemoroid için kesinlikle ameliyat dedi ayben çok tırsıyorum ağustosun 5ine endoskopi çekilecek ondan sonrada ameliyat pazar günüde ev sahibi aramış eşimi evler yıkılıyor çıkmanız lazım demiş bizim siteleri toki aldı ataşehirde oturuyorum bugün akşam eve gidecem yarın ev bakacam ataşehir civarlarında eşyalar toplanacak yardım eden kimse yok eda zaten kucaktan inmiyor haftaya sideye gidecektim kızkardeşimin yanına aybana tatil matil haramya haram şöyle bi kafa dinleyecektim gerçi evi taşıyalım sen gitdiyo eşim geldikten sonra dizersin diyo ama ben rahat edebilirmiyim bilmiyorum ben hiç kendime göre plan yapamıyorum
tesekkurler canim ben de gidip bir sorayim ptt subesine...
slm arkadaşlar size bişey danışacağım..bebeğim için bakıcı bakıyordum..bugün biriyle görüştüm..öğleden sonraları yarım günlüğüne bakacak..ama kadın bebekle gezmeye giderim dedi..sizce izin vermeli miyim?hafta da 1 ya da 2 yi geçmesin mi desem,hiç mi izin vermesem?sonra ipin ucunu kaçırıp hergün gezdirmesin çocuğu..hepte eve tıkılınca iyi olmaz herhalde...
karar veremedim,siz olsanız ne derdiniz?bide ist da yarım gün için ne kadar ücret veriliyor bakıcıya bilen var mı?
YOKLAMA alıcam ötekiler nerde kaldı??
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (11 üye ve 1 ziyaretçi)
nesbay,canem35,ozpar,samante1512,cimcimenaz,eclin,elifpoul,neslisu,esra_1211,MoonLightttt,gunaydingece,
valla öncelikle bakıcıyı eve alın derim ben.öyle evine götürme filan,kış günü zor olur.çocuğun düzeni bozulur bence.ayrıca ben olsam gezme mezme ye izin vermem.neslihanın dediği gibi büyük çocuk mu bu parka gitsin,hem öyle ev gezmeleri filan da uygun değil bence.kadın giderken mutlaka toplu taşıma araçlarına binecek,kış günü hemde.bence müsade etme.selam hiç ev işi yapmayacaksa , 400-450 olursa iyi fiyatı, bebekle gezmeye filan gitmesine izin verme , başka bakıcı bak bence. bende eylülde bakıcıya bırakıcam. sokağa cıkarma diyicem vede yıkama diyicem tabi .
sen gezdirmek istersen sabah yada akşam yada hafta sonu gezdirirsin cocuğunu , oyun çağında değillerki parka götürsün sallasın .
bu arada eve kamera filan taktıracak mısın? ben kararsız kaldım .
valla öncelikle bakıcıyı eve alın derim ben.öyle evine götürme filan,kış günü zor olur.çocuğun düzeni bozulur bence.ayrıca ben olsam gezme mezme ye izin vermem.neslihanın dediği gibi büyük çocuk mu bu parka gitsin,hem öyle ev gezmeleri filan da uygun değil bence.kadın giderken mutlaka toplu taşıma araçlarına binecek,kış günü hemde.bence müsade etme.
geçen yıl bir velimin küçük oğlu on aylıkken bakıcıya bırakıyordu ve eve geldiğinde çocuk hep sersem gibi,uykulu filan oluyormuş.bakmış,darp izi filan yok ama anlam verememiş,bakıcıya sormuş,bilmem demiş.eve çaktırmadan kamera taktırdığında bebeğe calpol minoset veriyormuş her gün uyusun diyee.
nasıl güveniriz bilmem yaaaaaaa
kızlar 1) biberon temizliğini nasıl yapıyorsunuz? bende steril makinesi var arzumun ama hem her defasında steril etmeye vakit olmuyor, hemde her steril ettiğimde ıslak ıslak cıkıyorlar makineden silkelemekle gitmiyor, kurulayıncada sterillik filan kalmıyor.
gerçi cıngıraklar , battaniye , kıyafet, elleri, ne bulursa ağzında , emzik derseniz Allah lık oluyor tutup cıkarıyor her yere sürüyor sonra yamuk yamuk , ters vb.. ağzına sokup diş etlerini kaşıyor sonra bırakıyor oo ooo .
2) mesela dışarı cıkarken üstünü değiştirdiniz, yarım saat hava alıp geldiniz. O kıyafeti hemen kirliyemi koyuyorsunuz?
selam mart anneleri bir sorum olacakti calisip ssk li olup dogum izni parasi alan arkadaslar isyerinin verdigi kagitla parayi ssk mudurlugunden mi? yoksa herhangi bir ptt subesinden mi aldiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?