- 22 Ağustos 2010
- 277
- 68
- 318
gülücüm nerelerdesin yav??
slm anneler d3 vit i günde kaç damla veriyosunuz
herkese selamlar kızlar herkesler iyidir inşallah biz dün 4.ay aşılarımızı olduk hemşiremiz demir damlası verdi ferro sanol günde 9 damla dedi ama burda farklı şeyler okudum 6 damla 7 damla filan hangisine uyacağız zaten bebeğim tadını hiç sevmedi bide 2 gündür 2 tşörtü mahvoldu yeni almıştım daha bu lekeleri çıkaracak bi ürün yokmu piyasada çamaşır suyu ve kosla denedim hiç banamısın demedi beyaz tişörtlerin üzerinde de iğrenç duruyo kan lekesi gibi size tavsiyem sakın iyice önüne tedbir almadan vermeyin ilacı bu arada doktor devit yerine multi tabs diye bi vitamin verdi günde 1 damla onu vercekmişim varmı aranızda kullaanan?:44:
herkese selammmmmm
nasılsınız bakalımm melek anneleri
ben çok yorgunum,2 gündür misafir ağırlıyorum dün de görümcemler yatıya kaldılar,
afedersiniz popom yeni yer gördü valla,
melekler aşılarını olmaya başlamışlar,hepsine geçmiş olsun,bizim aşımıza 10 gün var.
benim görümcem diyetisyen uzmanı, helva çok süt yapıyormuş falan diyince yok öyle bişi demesinmi
sadece tatlı olduğu için çok su içiriyor,o kadar çok kalorisi varmışki direk yağlanma tahin,
suyun içine ne kattığın önemli dedi süt yapımında,helvaya fazla yüklenmeyein derim ben
nasıl gidicek bu kg. pöööfffffff
taşınma kelimesini duyunca afakanlar basıyo benii,yeni bir ev aldık ve 9 10. aylarda taşınıcam şimdiden gözümde büyüyor.
o çatlak bakıcı iyice bir benzetseymiş arkadaşın,gerizekalı çocuk uyusun diye calpol minoset verilirmi,ben olsam onu parçalardım yanii töbe töbeeee
herkese selamlar kızlar herkesler iyidir inşallah biz dün 4.ay aşılarımızı olduk hemşiremiz demir damlası verdi ferro sanol günde 9 damla dedi ama burda farklı şeyler okudum 6 damla 7 damla filan hangisine uyacağız zaten bebeğim tadını hiç sevmedi bide 2 gündür 2 tşörtü mahvoldu yeni almıştım daha bu lekeleri çıkaracak bi ürün yokmu piyasada çamaşır suyu ve kosla denedim hiç banamısın demedi beyaz tişörtlerin üzerinde de iğrenç duruyo kan lekesi gibi size tavsiyem sakın iyice önüne tedbir almadan vermeyin ilacı bu arada doktor devit yerine multi tabs diye bi vitamin verdi günde 1 damla onu vercekmişim varmı aranızda kullaanan?:44:
sağlık ocağından demir veriyorlar ama çocuk dr.u kadir tuğcu önermiyor.nette de okudum.bebeklerde sayım yapmadan herkese veriliyormuş diye.demiri eksik olan bebeğin başı terlermiş.belirtisi buymuş.ne yapacağız bilmiyorumm.
bu arada traccy hogg un kitabını sipariş etmiştim,bugün geldi ve başladım,süper diyebilirim.örneğin bebek bakımında bir kod var.E.A.S.Y.ingilizce kolay demek(bilmeyenler için)E:EAT.(beslenme)A:ACTIVITY(aktivite).S:SLEEP.(uyku)Y:YOUR TIME.(zamanınız)..aslında bu kadar kolaymış..
ama tabi en büyük sihir bilinç ve sabır diyor traccy teyzee.okudukça paylaşacağım sizlerle...
ay ne güzel kardeş çok faydalı olur paylaşman, o kitabın alınması elzem mi sence? ben de sheila ellisonın akıllı bebeklerin oynadığı 365 oyun adlı kitabını alıcam var mı aramızda alan?
normalde 3 damla.bana doktor kaşıkla ver dedi kaşığa bulasacak kısmını da düşünüp 4 damla ver dedi:)
martenizi canım sen facebookta varmısın?? burda hep yazıyosun da ..ama ismini bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?