2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım suyun içine ne kattığın önemli derken sütün kalitesini arttırman gerek onu anlatmak istedim,yani yemeklerine dikkat etmen ve dengeli beslenmen
abartmadan ve düzenli bir şekilde sebze meyve ve protein gibi ,yemeği kısarsan sütün çok sulu olur, yemeği ve suyu birlikte dengeli tükatirsen sütün yağlı olur.
iştee böyylee canımmmm

Kesinlikle doğru mesela geçenlerde bir ara iştahım kapandı sütüm bildiğin bulanık su gibiydi o kadar duru idi..Sonra hemen dikkat etmeye başladım şükürler olsun ki iyi şimdi oğluşumda tosun gibi maaşallah =))

merhaba annecikler.ayy burası çok ıssızlaştı artık yaa,üzülüyorum ama face daha kolay geliyor hepimiz oraya yazıyoruz bende dahil ama burası ilk göz ağrımız,tanışma sebebimiz. böyle sessiz kalmasın lütfenn hanımlar buraya da yazalım:126:

merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamiyordum nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir bebeklerde iyidir insallah.benim oglusum 5 ayini gecti artik yavas yavas ek mamaya nasil geceyim nasil baslayayim dusuncelerine basladim.sadece anne sutu vermek kolaydi.Simdi ozel meyveler sebzeler hazirlama zamanim yaklasiyor.Sizlerinde fikirleri varsa paylasirsaniz sevinirim.

Net yok die gelemedim bir hafta kadar böyle değildi burası huuuuuuuu anneler neredesiniz bakemmmm sıkıldım yalnız başımaaa (

ayy yaaa neler oldu hiç okuyamadım kızlar herkes iyidir umarım.bi çoğunu faceden zaten tak,ip ediyorum ama facesi olmayan arkadaşlar burda onlardan haber çok alamıyorum..geçmiş çok birikmiş biraz okumaya çalışcam hadi bana kolay gelsinnnn

bununla ilgili topik var canım baya geçtiler ek gıdalara bizim kızlar:)

merhabaaa =)) nasılsın paşa nasıl..
hoşbulduk şekerim iyi paşamda seninki nasıl

ayy değilmi tatlım 2sini bir arada takip etmek baya zor oluyor sanıım ondan ıssızlaştı

az sonra duru'yu 5. kez yatırmaya gidicem.kucakta uyuyo yerine yatırınca 5 dk sonra mızmız.iyi ki bugün dedim soranlara uykusu yavaş yavaş düzene giriyor diye,hemen yalancı çıkardı beni cadı

Kızlar bugün şehzademin aşıları vardı.. doktorumuz artık destekle oturtabilirsiniz dedi... Ek gıdayı sordum bende ... 4. ayda ek gıdaya başlayan bebeklerde alerjik rahatsızlıklar oluyor dedi.. oyüzden 6. ayda başlatacağını söyledi... Sizler oturtmaya başladınızmı??

kızlar 2 ve daha çok çocuk yapanları tebrik ediyorum.
Evim dağınık birbirinde , kolumu kaldırmaya halim yok, yanlış pozisyonda emzirmek ve çocuğu sürekli taşımaktan omurlarımdan 2 tanesi şiddetli ağrıyor.

Eskiden hep ikizim olsun isterdim, hatta yiğide bakmaya gittiğimizde 2 yumurta varmış birisinin döllenmiş olduğunu duyduğumda üzülmüştüm , keşke ikizim olsaydı hemde farklı yumurtalardan ne güzel olacaktı demiştim. Allah biliyor işte , beceremezmişim ikisini birden:)))

Bebişi odasında yatıranlar var mı ? gece emzirmesi kolay olsun diye ben yanıma alıyorum her gece, gündüzde hep yanımda salonda. Odasınada gündüz dönencesine filan baksın diye yarım saat filan götürüyorum. Halbuki hamileliğimin 12. haftasında ikili testte cinsiyetini öğrenince hemen oda takımı bakmaya başlamıştım kokusu cıksın , bebek gelene kadar diye:)))

direk koltuğa koyarak oturtmuyorum ama kucağımda filan oturuyor oynarken vb..

bende birşey sorayım ben oyun oynatırken filan benimki ayakta olmayı çok seviyor koltuk altlarından destek vererek ayağının basmasına izin veriyorum hatta adım bile atıyor iç güdüsel olarak , kucağıma , koltuğa etc.. siz bastırıyor musunuz?

Bende kucağımda oturtuyorum süreklii... ewet aynen bende senin yaptığın gibi bastırıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…