yok canım ben face de değilim ama du bakem ben de gelem oralara
sen nickini mi değiştirmiştin? artık herkesi karıştırır oldum ben yaaa
merhaba! ay ne güzel atlatmışsın ağırlama olayını, inşallah bi süre misafir gelmez de dinlenirsin
benim misafir gelince veya çok elzem durumlarda kendim dışarı çıkınca düzenim çok bozuluyo. ya süt yapımında sütün içine ne kattığın önemli derken ne demek istedin? ben yemeği kıstım ve sıvıya yüklendim de son zamanlarda
canım suyun içine ne kattığın önemli derken sütün kalitesini arttırman gerek onu anlatmak istedim,yani yemeklerine dikkat etmen ve dengeli beslenmen
abartmadan ve düzenli bir şekilde sebze meyve ve protein gibi ,yemeği kısarsan sütün çok sulu olur, yemeği ve suyu birlikte dengeli tükatirsen sütün yağlı olur.
iştee böyylee canımmmm
sanırım yeni arkadaşlar katılmış alt üstü 5 gündür yokum =D gelenlere hoşgeldiniz =)))
merhabalar kızlarrrrrr
hoşbulduk şekerim
bununla ilgili topik var canım baya geçtiler ek gıdalara bizim kızlar:)merhaba arkadaslar uzun zamandir yazamiyordum nasilsiniz umarim hepiniz iyisinizdir bebeklerde iyidir insallah.benim oglusum 5 ayini gecti artik yavas yavas ek mamaya nasil geceyim nasil baslayayim dusuncelerine basladim.sadece anne sutu vermek kolaydi.Simdi ozel meyveler sebzeler hazirlama zamanim yaklasiyor.Sizlerinde fikirleri varsa paylasirsaniz sevinirim.
hoşbulduk şekerim iyi paşamda seninki nasıl
merhabaaa =)) nasılsın paşa nasıl..
merhaba annecikler.ayy burası çok ıssızlaştı artık yaa,üzülüyorum amaface daha kolay geliyor hepimiz oraya yazıyoruz bende dahil ama burası ilk göz ağrımız,tanışma sebebimiz. böyle sessiz kalmasın lütfenn hanımlar buraya da yazalım:126:
ayy değilmi tatlım 2sini bir arada takip etmek baya zor oluyor sanıım ondan ıssızlaştı
Kızlar bugün şehzademin aşıları vardı.. doktorumuz artık destekle oturtabilirsiniz dedi... Ek gıdayı sordum bende ... 4. ayda ek gıdaya başlayan bebeklerde alerjik rahatsızlıklar oluyor dedi.. oyüzden 6. ayda başlatacağını söyledi... Sizler oturtmaya başladınızmı??
direk koltuğa koyarak oturtmuyorum ama kucağımda filan oturuyor oynarken vb..
bende birşey sorayım ben oyun oynatırken filan benimki ayakta olmayı çok seviyor koltuk altlarından destek vererek ayağının basmasına izin veriyorum hatta adım bile atıyor iç güdüsel olarak , kucağıma , koltuğa etc.. siz bastırıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?