YEDİĞİMİZ ŞEYLERLE İLGİSİ YOKMUYMUŞ çok ilginç ozaman paso sıvı tükatelim ve tombik tombik dolaşmayalım ortalarda hiçç sanmıyorum canım.
ne yersen sütünün içine ondan katmış olursun aslında mantık yürütürsekte % 100 doğru gibime geliyor.bak TAÇSIZ PRENSES ARKADAŞIMIZ DENEMİŞ ve sonuç olarakta
yemeğe özen göstermeye başlamış okudunmu 1 önceki sayfada.işlh kg almıştır bebeğin canım
iyi günler tatlımmm
benim bildiğim doktorlar da aynı şeyi söyledi sdece ısırganın ve çemen otunun ki kanıtlanmış ha bi de lohusa şerbeti uluslararası kongrelerde üzerinde çok duruluyormuş. Sıvı tüketimi cidden çok önemli bi de 3 öğün dengeli beslenme ben sadece suyla bugüne geldim ne zaman azaltsam farkediyor ama annenin süt yapacağına inanarak yediği şey de arttırırmış ama psikolojik etki imiş bu. Bi de annenin üzülmesi falan çok çok etkili imiş. Neyse ben bişey sorucam kızlar emzirirken kullanılan hap var mı doğum kontrol yöntemi olarak kullanan var mı??
benim bildiğim doktorlar da aynı şeyi söyledi sdece ısırganın ve çemen otunun ki kanıtlanmış ha bi de lohusa şerbeti uluslararası kongrelerde üzerinde çok duruluyormuş. Sıvı tüketimi cidden çok önemli bi de 3 öğün dengeli beslenme ben sadece suyla bugüne geldim ne zaman azaltsam farkediyor ama annenin süt yapacağına inanarak yediği şey de arttırırmış ama psikolojik etki imiş bu. Bi de annenin üzülmesi falan çok çok etkili imiş. Neyse ben bişey sorucam kızlar emzirirken kullanılan hap var mı doğum kontrol yöntemi olarak kullanan var mı??
geldim nereye gidicem, bebikoyu uyuttum ..kız nesli nereye kayboldun iki dakkada???!!!
herkeze günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bir haftayı daha bitirirken yorgun argın vede bitkinim.........................................
sizler ve bebişleriniz umarım iyidir.
eşim tatile gidelim diye ısrar ediyor,bilemiyorum bebekle hiç cesaret edemiyorum.
denize girdikten sonra tuzlu tuzlu nasıl emziricem,koştur koştur göğsümü yıkamaya gidicem benimki tatillikten çıkıp
işkenceye giricek,tatile giden arkadaşları tebrik ediyorum gerçekten büyük başarı...
kimseler uğramıyor buraya,önceden oku oku bitmezdi şimdi tık yokk
hhuuuuuu facebooklu hanımlar topicde uğrayın,unutmayıınnn DİŞLER YOKKEN DAMAKLAR VARDI....
kızlar kızım ilk defa tek başına döndüüüüüüüüüüüü.artık hiç yalnız bıral
kmamam gerek.daha öncelerde üzerinde yattıklarından güç alıp dönüyordu artık tek başına dönüyor.
bu arada geceleri bebeklerinizin kalkma sıklığı nedir?bir de gece kaç kez emziriyorsunuz?
ya neslihan bu oğlunun resmi sanırımher defasında seviyorum valla.çok sevimli çıkmış.üzerindeki de tam erkek pijaması.bir ropteşambırı eksik valla.çok tatlı.
herkesciklere günaydin cumaniz mübarek olsun kizlar
ben emzirirken dr hap yazmisti,lakin kullanamadan sütüm kesildi
normal hap kullanmaya basladim...Türkiyede olup olmadigini bilmiyorum ismi Cerazet Beragena diye bi hap,,dr kesinlikle süte zarari yok demisti,sadece yumurtaliklari calistirmiyomus...INSALLAH vardir
maşallah öyle bir yana dönmeyle hemen düşmez korkma, bu arada ne kadarlık seninki?
benimki sadece yan dönebiliyor, yüz üstünden sırt üstüne dönmesi yok.
biz gece 3 te ve sabah 6 da emmek için kalkıyoruz sadece. ama bazen 2de 4 te ve 6 dada oluyor .
yok malesef.daha önce araştırdım ben.artık eşlerden rica edicez
eclin sütüm kesildi diye üzülme hiç , ben hiç içmemişim. Varsa içirirsin bolbol yoksa içirmezsin üzülmenin faydası mı var sanki , ben 30 sene önceki mamayla büyümüşüm sapasağlıklıyım, bağışıklık desen, sindirim desen ne istersen yani sorunum yok.
hem sen sanırım Almanyadasın milupanın kaynağında , mis gibi içer büyür bebişin. tek derdin bu olsun.
evet su süt yapıyor ama önemli olan vitamin protein açısından kaliteli süt olması...yemek yemezsen bişey üretmez vücut.en basiti yemeği az yediğinde yada aç kaldığında tuvalete çıkma ihtiyacında olmaz dimi?çünkü vücuda birşey girmedi ki ne çıksın?hem biz sırf su içsek karnımız doyarmı?benc dr fazla yemenin bir etkisi olmadığını söylemek istemiştir.benim bebeğim üçüncü ayında sadece ama sadece 520 gr aldı işe başladım iki hafta koşturmaca.yemek yemeye fırsat kalmadı.aç da kalmadı ama kilo da almadı.dr mama önermedi muhtemeln beslenememekten olmuştur dedi.şimdi evdeyim.on sekiz günde 600 gr almış görünüyor.yani ben o koşturmacada hep su içtim ama yemek yiyemedim.istemeyerek oldu ama şimdi hep dikkat ediyorumm
ske imkanın varsa git tatile, ne olacak tuzlu suyu yıkamak 2 dak sürmezki, eskisi kadar sık ta emmiyorlar evde olsan yemek yapacaksın, ortalığı toplayacaksın ...
hem eşininde gönlü olsun , hamileliği , lohusalığı filan biz çektik sadece sanıyoruz ama onlarada olan oldu.Bizim kadar olmasada yıprandılar.
benim kız üç gün sonra dört aylık olacak.sanırım dört-beş aylık dönüyorlar,bizimki azıcık erken ama..işte kilolu olmadığımızdan muhtemelen.boyumuza göre zayıfız
eclin ağzının tadını biliyorda ondan içmiyor hipp mamayı, bende bir kere humana bulamamıştım hipp anne sütü çayı almıştım ayyy, iğrençti içemedim valla, attım bitiremeden ne yapayım.
ske geçenlerde sen mi yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, şu diş karartmayan demir hapının adını söylede aklımızda bulunsun. ben hatırlıyorumda görümcemin büyük kızının dişleri kapkaraydı bir ara.
eclin ağzının tadını biliyorda ondan içmiyor hipp mamayı, bende bir kere humana bulamamıştım hipp anne sütü çayı almıştım ayyy, iğrençti içemedim valla, attım bitiremeden ne yapayım.
ske geçenlerde sen mi yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam, şu diş karartmayan demir hapının adını söylede aklımızda bulunsun. ben hatırlıyorumda görümcemin büyük kızının dişleri kapkaraydı bir ara.
aaaaaaa demek hipp tadi iyi degil...humana iyi diyolar,baya bi tarihi varmis,yani uzun yillardan beri varmis...
kizlar ben anlamadim,neden orda o kadar hap damla falan yaziyoki drlar
ben ogluma almanyada cok günes olmadigindan kemik hapi veriyorum,hergün vermek zorundada degilim,2 günde bi veriyorum,bazen her gün...baskada bisey vermiyorum...ebem demisti eger günes oldugunda az biraz 5dk falan güneslendirisen hapada gerek kalmaz,,hem Türkiyede hava tertemiz,nemli falan degil...
yok canım ben yazmamıştım,oğlumda sağlık ocağının vediğini kullanmıştım karartmadı ama.
hap mı!
ne hapı, sadece d vitamini kullanıyorum, 4. ayında da demir ilacı, başkada bişi yok canım
eclin canım hapı bebe nasıl veriyorsun anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?