2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı bizim haller canım.Bugün perişan oldum arkadaşlar.Emir akıllıcıktı ama aşıdan beri çok huysuz kucaktan inmek istemiyor.Bütün gün mızırdandı e uyumadı hiç.Sbah 6 dan beri balkonda bahçede komşunun bahçesinde komşuda günü böyle geçirdik.Kollarım taşımaktan bacaklarım sallamaktan agrıyor.Ateşi çıktı yarım fitil verdik.Sanırım fitil rahatlattı arabayla turlarken emerek uyudu yavrum.Bütün gün agladı ve emmediOturdum bende onunla agladım.Şuan klavyeyi zor kullanıyorum yorgunluktan.Duş alıp uyuyayım diyorum ama üşeniyorum.Bütün gün dışarlarda hoplatıp zıplam aktan ter içinde kaldım.Bu kadar tatlı olmasalar bakılırlar mı hiçYarın eşimin arkadaşının çiftligine gidicez.Artık emirden fırsat bulursam p.tesi görüşürüz.

azize sanada iyi akşamlar canım

sağol tatlım artık eskisi gibi kk ya giremiyom kızımla uğraşmaktan
yaaa benim kızım çok huysuzluk yapıyo şu gazımız geçmedi gitti :26: hep ıkınıyo hep ıkınıyooooo
dr.götürüyoz bişeyi yok diyolar bebeğiniz çok sağlıklı diyolar eeee diyom neden böyle ağlıyo ozaman :26: 6.aya kadar bu durum normalmiş...offff

aslında ıkınmasına iyi gelen bir şey var ama verirmisin bilmiyorum.ben 40ın içinde vermek istememiştim ama annemle anneannem benden habersiz vermişlerdi.40 ın son bir haftasında verdik,oldukça iyi geldi.çörekotu yağı.vermek dediysem emzik alıyorsa emziğini bandıracaksın almıyorsa d vit gibi bir damlacık vereceksin.ya da muskatı rendele,azıcık ver.inan sihirli değnek gibi.ben çok karşıydım gaz ilacı bile vermedim ama habersiz yapılan bir şey iyi geldi.

Son düzenleme:
Kizlar iyi geceler napiyordunuz? Yaa Cok giremiyorum face girmek daha kolay ama burayada bakıyorum arada öpüyorum sizleri..

canmm valla ne vercemi şaşırdım inan

azize benimkisi sinirlenince çok ıkınıyor gibi , yoksa seninkinin gaz değilde sinirlendiğinden mi ? ıkınırken ilgiyi arttır kucağına al bir denesene. denedikten sonra hbr ver ama.

merhabalar bayanlar erkek çocuk sahibi olan annelere sormak istediğim şeyler var oğlunuz 39 yaşında iken kendisinden yaşça büyuük yani 56 yaşında bir bayanla evlilik yapmasına onunla dolaşmasına izin verir misiniz bu durumu nasıl karşılarsınız aşkta yaş olmaz derler gönül ferman dinlemez derler gönüle söz geçiremezsin derler oğlunuzun 56 yaşında bir bayanla evlenmesine izin verir misiniz ülkemizde çoğu bayan kendisinden büyük beylerle evli sizlrde belki eşlerinizden küçüksünüzdür ülkemizde hep erkeğin büyük olması gerekiyormuş siz bu adeti südürür müsünüz ve razı olur musunuz iöllaki oğlum kadından büyük olsun der misiniz izin vermez misiniz sadece merak edipde sordum

EŞİM BENİ götürmeyi kabul etti.işin ilginç tarafı damlanın adından başka hiç bişi bilmiyorum

acaba yakama kırmızı gül mü taksam=))

içimi korku sardı ya gelirde sizleri bulamazsam orda, valla danışmadan çağırtırım ona göre sweet droop lütfen danışmaya aaaaaaayyyy ne komik our yaaa

yada şey kk buluşması yapacak arkadaşlar danışmadan bekleniyorsunuz ske hanım burada

Selammm anneler bo lsütlü günler =))

Keyifli haafta sonları dilerim bebişlere bolcana

bugun oğluşumla beraber civilie gittik..çıtçıtlı badilerimiz küçük gelmeye başlamıştı üç dört tane badi aldık bide gezmelik cici aldık...bide hatice kübranın minik bebeğime afiyetle kitabını aldım iki üç ay sonra çok işime yarayacak gibi..denediğim ve beğendiğim tarifleri yazarım sizede

güle güle sağlıkla kullanın..

ankara buluşması bir harikaydı
şimdi kızım ağlıyor ayrıntıları daha sonra yazarım

ankara buluşması bir harikaydı
şimdi kızım ağlıyor ayrıntıları daha sonra yazarım

caım evet harika bir buluşmaydı kırmızı gül takmadan tanıdı bak birbirimizi
nie kimse yoooook :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

facedeyiz canım senin yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…