- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.616
- 373
beni de ekle bacım
Kızlar hiç yazamıyorum benn... Gündüzleri sokaklardan eve giremiyoruzz... Oğluşum gündüzleri hiç uyumuyorrrr..We evde durmuyor sürekli kucak istiyorr.. Bende kapı kapı geziyomm oğluşumla.. Bi gün kovulcağız o kapılardan ama ne yapayım...
azize sanada iyi akşamlar canım
sağol tatlımartık eskisi gibi kk ya giremiyom kızımla uğraşmaktan
yaaa benim kızım çok huysuzluk yapıyo şu gazımız geçmedi gitti :26: hep ıkınıyo hep ıkınıyooooo
dr.götürüyoz bişeyi yok diyolar bebeğiniz çok sağlıklı diyolar eeee diyom neden böyle ağlıyo ozaman :26: 6.aya kadar bu durum normalmiş...offff
aslında ıkınmasına iyi gelen bir şey var ama verirmisin bilmiyorum.ben 40ın içinde vermek istememiştim ama annemle anneannem benden habersiz vermişlerdi.40 ın son bir haftasında verdik,oldukça iyi geldi.çörekotu yağı.vermek dediysem emzik alıyorsa emziğini bandıracaksın almıyorsa d vit gibi bir damlacık vereceksin.ya da muskatı rendele,azıcık ver.inan sihirli değnek gibi.ben çok karşıydım gaz ilacı bile vermedim ama habersiz yapılan bir şey iyi geldi.
canmm valla ne vercemi şaşırdım inan
bugun oğluşumla beraber civilie gittik..çıtçıtlı badilerimiz küçük gelmeye başlamıştı üç dört tane badi aldık bide gezmelik cici aldık...bide hatice kübranın minik bebeğime afiyetle kitabını aldım iki üç ay sonra çok işime yarayacak gibi..denediğim ve beğendiğim tarifleri yazarım sizede
güle güle sağlıkla kullanın..
ankara buluşması bir harikaydı
şimdi kızım ağlıyor ayrıntıları daha sonra yazarım
caım evet harika bir buluşmaydı kırmızı gül takmadan tanıdı bak birbirimiziEŞİM BENİ götürmeyi kabul etti.işin ilginç tarafı damlanın adından başka hiç bişi bilmiyorum
acaba yakama kırmızı gül mü taksam=))
içimi korku sardı ya gelirde sizleri bulamazsam orda, valla danışmadan çağırtırım ona göre sweet droop lütfen danışmaya aaaaaaayyyy ne komik our yaaa
yada şey kk buluşması yapacak arkadaşlar danışmadan bekleniyorsunuz ske hanım burada
nie kimse yoooook :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?