canım maşallh kuzuna, kızın kaç kg ki merak ettim zayıf diyice
esra1211 bu boyla manken olur senin kız
ANNELERİN DÜŞTÜĞÜ TUZAK..!
Ancak annelerin büyük bir çoğunluğu, önemli bir yanılgıya düşebiliyor. Bu yanılgı, hatta tuzak da, bebeğin doymadığı kanısıyla ek gıdalara başlanması. Bunun en önemli nedeni de, annelerin bebeklerine karşı duydukları aşırı sevgi ve koruma isteği olabiliyor. Ve anneler bu yanılgı sebebiyle bebeklerine ihtiyaç olmadığı halde, mama verebiliyorlar. Unutmayın, bebeğin ağlamasının tek sebebi acıkması değildir, bunun birçok sebebi olabilir. Bebeğinize, kendi sütünüzün yetmediğine lütfen tek başınıza karar vermeyin, bu karar için bebeğinizin doktoru ile mutlaka görüşün. Çünkü her annenin sütü bebeğine yeter! Her kadın, 2 bebek büyütecek kadar süt üretme kapasitesine sahiptir! Annenin bu bilgiyle (çok özel tıbbi sorunlar dışında) bebeğini emzirebileceğini bilmesi, buna inanmsaı ve kendisine güvenmesi bebeğini emzirebilmesi için ilk ve en önemli koşuldur.
taçsız prenses paylaşımların içn teşekkürler canım
aaaaaaa demek hipp tadi iyi degil...humana iyi diyolar,baya bi tarihi varmis,yani uzun yillardan beri varmis...
kizlar ben anlamadim,neden orda o kadar hap damla falan yaziyoki drlar
ben ogluma almanyada cok günes olmadigindan kemik hapi veriyorum,hergün vermek zorundada degilim,2 günde bi veriyorum,bazen her gün...baskada bisey vermiyorum...ebem demisti eger günes oldugunda az biraz 5dk falan güneslendirisen hapada gerek kalmaz,,hem Türkiyede hava tertemiz,nemli falan degil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?