nie kimse yoooook :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ama benim kızım ıkınınca anlıyom gazı olduğunu sonrasında gaz çıkıyo rahatlıyo yavru kuşum:) teyzesiiiiii:)azize benimkisi sinirlenince çok ıkınıyor gibi , yoksa seninkinin gaz değilde sinirlendiğinden mi ? ıkınırken ilgiyi arttır kucağına al bir denesene. denedikten sonra hbr ver ama.
ben anlıyorum seni.ben diyodum kzıım bu ne hal anan seni doğururken böyle ıkınmadı diye.istersen bir dene.bir de artık dört ayı geçti.emzirme sıkılığını azalt dedi dr.gazı azaltırmış.
kızın büyük olması önemli değil ama 17 yaşta çokmerhabalar bayanlar erkek çocuk sahibi olan annelere sormak istediğim şeyler var oğlunuz 39 yaşında iken kendisinden yaşça büyuük yani 56 yaşında bir bayanla evlilik yapmasına onunla dolaşmasına izin verir misiniz bu durumu nasıl karşılarsınız aşkta yaş olmaz derler gönül ferman dinlemez derler gönüle söz geçiremezsin derler oğlunuzun 56 yaşında bir bayanla evlenmesine izin verir misiniz ülkemizde çoğu bayan kendisinden büyük beylerle evli sizlrde belki eşlerinizden küçüksünüzdür ülkemizde hep erkeğin büyük olması gerekiyormuş siz bu adeti südürür müsünüz ve razı olur musunuz iöllaki oğlum kadından büyük olsun der misiniz izin vermez misiniz sadece merak edipde sordum
aaaaaaaaaaaaaaaaa amaa neden kimse gelmiyo kk ya :78: bura bizim ilk yuvamızdı ama
kızın büyük olması önemli değil ama 17 yaşta çok
azize sende facetesin bacım :)))
caım evet harika bir buluşmaydı kırmızı gül takmadan tanıdı bak birbirimizi
facedeyiz canım senin yokmu
aaaaaaaaaaaaaaaaa amaa neden kimse gelmiyo kk ya :78: bura bizim ilk yuvamızdı ama
ana kimsecikler yok bende kocayı yolladımmm veeeeeeeee gidiyorumm izmire tayinimiz çıktııı...istanbulumu terk ediyorumm:26: ve eşim artık calışmama izin vermiyo artık evimin kadını cocugunun annesi olacakmışımm ay mafoldummmm ama oglum adına sevindim bu arada muhammedimin istedigi olmadıgında
saclarını yoluyo aynı durumu yaşayan varmı...bir anormali mş var minnakımdabana mı cekmiş minnakım
ana kimsecikler yok bende kocayı yolladımmm veeeeeeeee gidiyorumm izmire tayinimiz çıktııı...istanbulumu terk ediyorumm:26: ve eşim artık calışmama izin vermiyo artık evimin kadını cocugunun annesi olacakmışımm ay mafoldummmm ama oglum adına sevindim bu arada muhammedimin istedigi olmadıgında
saclarını yoluyo aynı durumu yaşayan varmı...bir anormali mş var minnakımdabana mı cekmiş minnakım
Bektım kimsecikler yok,ama yarın görenler yanıtlarsa sevinirim..Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.Uzun yolculuğa çıkmamız lazım ama bebeğim pusette terliyor,kucakta da öyle çünkü klima açmaya korkuyoruz hasta olur diye.Kısacası kızımı hasta etmeden nasıl bir yolculuk yapabilirim.Malum hava çok sıcak ve biz güneye gidiyoruz,özel araçla gidicez.Cevaplarınızı bekliyorum,bebişini sağsalim uzun yola götürüp getiren anneler özellikle sizden fikir bekliyorum.İyi geceler.
ya aslında burdan okumak daha kolay facete her durumu ayrı ayrı oku sonrada o durumun altındaki yorumları okıu baya zor oluyo
hakkaten bomboş burası bir ben varım ama geçerken uğradım sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?