2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ilknurum nerdesinnn seni görmek ne güzel asgıda kırmızı kırmızı
özledik yavrum yaaa yahya pasam nasıl sen nasılsın
sorma fatoşum bende sizi çok özledim.işe başladığımdan beri hiçbirşeye yetişemiyorum canım.çok yorulduğumu hissediyorum iki haftada on yaş yaşlandım valla.belki düzen oturur daha sonra ama şimdi çokkkkkkk yorgunum

selam mart anneleri ve tabii tatlı minişleri

hepimiz için iyi bir hafta olur işlh.aşı günümüz yaklaştıkça geriliyorum ben yaaa pööfffff

selam mart anneleri ve tabii tatlı minişleri

hepimiz için iyi bir hafta olur işlh.aşı günümüz yaklaştıkça geriliyorum ben yaaa pööfffff

amin canım inşallah güzel bi hafta geçirir kknın güzel mart anneleri:) aşı konusunu takma kafana inşallah ateşlenmez kuzucuğun, ateşlenirse de bi calpol verirsin geçer,bizim daha 2 hafta var aşımıza ama ben kolay atlatırız diye umut ediyorum ben daha çok kuzucuğu terleterek hasta etmekten korkuyorum. ilk 6 ayımızı hasta etmeden bi geçireydik...

Evet canım pusetten kastım oto koltuğu.Zaten kucakta getirmem,hem güvenli değil hemde benim kız kıpır kıpır durmaz.Fikirlerin için sağol canım,pusetin içine bişe sereyim bakalım,başının altına havlu 1.kademede de klima,ayaklara verelim bakalım.İnş sağsalim gider geliriz.

canım bende araba koltuğuna koydum kilamyıda açtık üstünü örttüm sıkıldığında aldım kucağıma oyaladım gene koydum oyun oynadım konuştum yol bitti bu şekilde
Ben faceteki gruba giemiyorum :2:
canım adın soyadın neydi grup kapalı göremezsin
aaaaaaaaaaaaaaaaa amaa neden kimse gelmiyo kk ya :78: bura bizim ilk yuvamızdı ama
azizecim haklısın yaa bura gariban kalmış bunun için gruba yazalım gelsin kızlar burayada
bi grubunuz varmı bende ekleyeyim kızlar sizi

vr canım burdan arkadaşın varmı face varsa ya arkadaşın önericek gruba katılmayı

Tayininiz Hayırlı olsun,darısı benim de başıma:) Benim kızım da sa.ımı başımı yoluyor,şu günlerde artık nesneleri bilinçli tutmaya başladı.uzaktaki nesneyi tutmaya çalışıyor:))

benimkini çoktan yoluyorda artık kademe atladı kendini yoluyo...bilinçli tutma olayını aŞTI artık koltuktan aşagı ayagını kaldırıyo bu yürümeden koşacak kesin...

evet 1 ank 2 ank 3 ist çıka çıka izmir cıktı oldukca ilginç degilmi yaa...sağolsun kocacımm çocuguma azat etti beni...

valla canım...oglum verem aşısında bile bana mısın demedi ama şu 5 ci ayına girdigimizdeki aşı var yaaa....öle böle degil ne ateşi 3 günnn bana mısın demedi aşımız 2 ay sonrası o aşıdan bu ay yok gelecek ay var kara kara düşünmeye başladım o denliydi son aşımız yaa inş...sizde kolay olur bizi mahvettiiii vallahiii.....aşı dedin aglamam geldi yaaff

birde orayı takip edeyim derken başım dönüyor benim.aynı anda o kadar çok konu ve yorumu oluyorki muhakkak birileri eksik kalıyor taaa neden sonra görüyorum iş işten geçmiş oluyor.zaten artık çok kısıtlı girebiliyorum ondada böyle bölük pörçük olunca hepten kafam karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…