- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
sorma fatoşum bende sizi çok özledim.işe başladığımdan beri hiçbirşeye yetişemiyorum canım.çok yorulduğumu hissediyorum iki haftada on yaş yaşlandım valla.belki düzen oturur daha sonra ama şimdi çokkkkkkk yorgunumilknurum nerdesinnn seni görmek ne güzel asgıda kırmızı kırmızı
özledik yavrum yaaa yahya pasam nasıl sen nasılsın
Ben faceteki gruba giemiyorum :2:evet kesinlikle orayı takip etmek daha zor ama orasının da mahremıyet acısından ve hızlılık bakımından ayrıcalıklar var
selam mart anneleri ve tabii tatlı minişleri
hepimiz için iyi bir hafta olur işlh.aşı günümüz yaklaştıkça geriliyorum ben yaaa pööfffff
canım pusetten kasdın oto koltugu mu bence uzun yol yapacaksan bebek muhakkak emnıyette olmalu oto koltugunda
benım kızım da cok terlıyor ben koltuguna ınce bır mınder koyuyorum bas kısmının altına da yumusak bı havlu yada mermersahın bez dedıgım tulbent gıbı bezler var ya ondan banyo ıcın genıs yaptırmıstım muhakkak onu koyuyorum terını alıyor hem de koltugun kılıfına göre daha az terletıyor
uzun yolculuk havalar sıcak ve güneye gelyormusunuz klimasız olmaz korkmana gerek yok en düşük ayarda calstırabılırsın asırı sıcak da zararlı bebıslere ben üc kez uzun yol yaptım aracımızla ücünde de klima actım birinci kademede zaten bebek arka koltukta oluyor oraya dırek gelmıycek sekılde ayarlarsınız bebegının üzerni ince bi pjama giydirisin bacaklarına ince bir örtü atarsın icin rahat eder yanında yedegın olsun ben terledıkce üst degıstım arabadan ınerken molalarda üzerne ince yelek attım
bu arada biz de güneyde yasıyoruz buralar cehennem evlerde bie mecbur klimaları actık artık ınan bebekler sıcakta daha zarar göruyor tedbırını alıp dırek cereyana maruz bırakmadıkca klima onlara fayda bıle saglıyor düne kadar uyuyamıyordu bebegi bugün klımayı actık üzerini ince uzun kol giydirdim ince battanyesıyle uyuyor rahtca sımdı
hayırlı ve kolay yolculuklar olsun sımdıden ama ne olur yollar guvenlı degıl bebeklerı kucakta tasımayın arac yolculugnda lütfen
canım bende araba koltuğuna koydum kilamyıda açtık üstünü örttüm sıkıldığında aldım kucağıma oyaladım gene koydum oyun oynadım konuştum yol bitti bu şekildeBektım kimsecikler yok,ama yarın görenler yanıtlarsa sevinirim..Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.Uzun yolculuğa çıkmamız lazım ama bebeğim pusette terliyor,kucakta da öyle çünkü klima açmaya korkuyoruz hasta olur diye.Kısacası kızımı hasta etmeden nasıl bir yolculuk yapabilirim.Malum hava çok sıcak ve biz güneye gidiyoruz,özel araçla gidicez.Cevaplarınızı bekliyorum,bebişini sağsalim uzun yola götürüp getiren anneler özellikle sizden fikir bekliyorum.İyi geceler.
canım adın soyadın neydi grup kapalı göremezsinBen faceteki gruba giemiyorum :2:
azizecim haklısın yaa bura gariban kalmışaaaaaaaaaaaaaaaaa amaa neden kimse gelmiyo kk ya :78: bura bizim ilk yuvamızdı ama
bi grubunuz varmı bende ekleyeyim kızlar sizi
evet canım benimkide yoluyor saçını başını:)))
Tayininiz Hayırlı olsun,darısı benim de başıma:) Benim kızım da sa.ımı başımı yoluyor,şu günlerde artık nesneleri bilinçli tutmaya başladı.uzaktaki nesneyi tutmaya çalışıyor:))
evet kesinlikle orayı takip etmek daha zor ama orasının da mahremıyet acısından ve hızlılık bakımından ayrıcalıklar var
ahan da aynen ben:)
canım hayrlı olsun tayınınız sankı ankara dıyordun sen ızmır mı oldu
oh ne guzel otur evınde cocuklarn basıdna keske ımkanlar uygun olsa da bana da esım otur dese ne güzel olurdu valla
amin canım inşallah güzel bi hafta geçirir kknın güzel mart anneleri:) aşı konusunu takma kafana inşallah ateşlenmez kuzucuğun, ateşlenirse de bi calpol verirsin geçer,bizim daha 2 hafta var aşımıza ama ben kolay atlatırız diye umut ediyorum ben daha çok kuzucuğu terleterek hasta etmekten korkuyorum. ilk 6 ayımızı hasta etmeden bi geçireydik...
ya beni de alın face e lüüüüüüütfeeeen
bende geldimeylülcüm gözün aydın tayininz çıkmış ikimiz varız topikde 2de misafir
özlemişim burayı damlacım yaaaa.ilk göz ağrımız nede olsahoşgeldinnnnnnn
özlemişim burayı damlacım yaaaa.ilk göz ağrımız nede olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?