2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aynen bende kaçırıyorum bazen aa yazılmış görmemişim diyorum dediğin gibi vaktinde kısıtlı senin burdakiler kalıcı birde 1 yıl önceki yazıları buluyorsun 2gün sonra 1yıl olcak buraya yazalı

ilknurcum seninle buraya çekmeye çalışmak için kızları propaganda yapıyoruzface olmayanlarda uğramıyor işin ilginç tarafı

geçen gün eylül aradı beni geçmişi okuyormuş ilk cinsiyetini öğrendiğimiz günü yazdığım mesajı görüp duygulanmış.böyle güzellikleri bırakıp faceye yoğunlaşmıyalım gerçekten:13:

eylül geçmişi okuyor ne güzel bir vaktim olsa bende okusam keşke ama kızlara face daha kolay geliyor evet orada güzel ama burayada yazmakta çok güzel kimse ggelmeyince giresim gelmiyordu ama giricem buraya gene hergün

iyi geceler damlacım,azizecim.işlerin başına dönüp sonrada uyumam lazım.bu gece herşeyi bıraktım buralara takıldım kaldım valla.öpüyorum ikinizide

herkese iyi geceler kizlar ,,,
hakkatten kimsecikler kalmamis,,,

oğlunuzun boyu ve kg nedir benm oğlum 3 ay 8 günlük.6400 kg ve 63 cm

slm canim yeni gördüm msjini benim oglan 3 hafta önce 6700kg 63cm di ,,,MASALLAH dr cok begendi,hersey yolunda demisti,,seninki ne kadar?:26:

ben de geldim :80: kimse gelmiyor diye sitem edip girmezsem olmazdı dimi.yavaş yavaş buraya geri dönüşler başlıyor mu nehadi hayırlısı

cok sükür iyiyim,,gezmelerden anca firsat buldum ,,, bi kac gündür girmiyodum,bi geldim bosaömis buralar! herkes face de
evet canım herkescikler orda
canım iyiyim bende face grubunun adını arıyordum geçmişte baktım herkes ordan görüşüyormuş.

grup kapalı gizli oldugu için bulamazsın canım özelden msj at istersen ismini soyismini ekleyemelim senide

ben de geldim :80: kimse gelmiyor diye sitem edip girmezsem olmazdı dimi.yavaş yavaş buraya geri dönüşler başlıyor mu nehadi hayırlısı

hoşgeldin canım hem face hem burdayım şuanda eee öyle olsun artık herkescikler gelsin gene buarayada ziyarete

kizlar kpss sinavi ne zaman? VALLA esime diyom git katil,eger kazanirsan vatana dönüs yapalim diye ama,hayirlisi,,,ama nasil bi masi olurki? eger sartlar uyarsa bakle vatannn geliyozzzzzzzzzzzz

hoşgeldin canım hem face hem burdayım şuanda eee öyle olsun artık herkescikler gelsin gene buarayada ziyarete

bende öyle canım hem face hem burayı idare ediyorum.aman bişeyler kaçırırım çatlarım mazallah umarım yarın daha kalabalık olur burası.pilim bitti bugün de duru rekorunu kırdı sabah 7 de uyanıp 1 saat önce uyudu.bana müsaade canım.iyi gecelerr

bende çatlarım senin gibiiyi geceler kezbancım rekormuş cidden uykusuz prenses
kizlar kpss sinavi ne zaman? VALLA esime diyom git katil,eger kazanirsan vatana dönüs yapalim diye ama,hayirlisi,,,ama nasil bi masi olurki? eger sartlar uyarsa bakle vatannn geliyozzzzzzzzzzzz

seneye canım 1 sene var hangi ülkedesiniz siz ayy ben şehir dışında yapamıyorum sen birde ülke dışındasın allah yardımcın olsun

daha cok varmis almanyadayiz canim,esim buraya üniversite okumak icin gelmis,ve evlenince kaldi,daha dogrusu ben gitmek istmemistim,ailemden ayrilamam diye,ama simdi esim gibi bende istiyorum,hic degilse denemekte fayda var .....

daha cok varmis almanyadayiz canim,esim buraya üniversite okumak icin gelmis,ve evlenince kaldi,daha dogrusu ben gitmek istmemistim,ailemden ayrilamam diye,ama simdi esim gibi bende istiyorum,hic degilse denemekte fayda var .....

anladım tatlım inşallah dönersiniz ben çıkıyorum iyi geceler diliyorum saati 2 yapıyorum öptük siizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…