- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
- 163
geçen gün eylül aradı beni geçmişi okuyormuş ilk cinsiyetini öğrendiğimiz günü yazdığım mesajı görüp duygulanmış.böyle güzellikleri bırakıp faceye yoğunlaşmıyalım gerçekten:13:
iyi geceler damlacım,azizecim.işlerin başına dönüp sonrada uyumam lazım.bu gece herşeyi bıraktım buralara takıldım kaldım valla.öpüyorum ikinizide
oğlunuzun boyu ve kg nedir benm oğlum 3 ay 8 günlük.6400 kg ve 63 cm
Kadriyekivanc,
eclin
kızlarrr huuuu nasılsınız
Kadriyekivanc,
eclin
kızlarrr huuuu nasılsınız
evet canım herkescikler ordacok sükür iyiyim,,gezmelerden anca firsat buldum ,,, bi kac gündür girmiyodum,bi geldim bosaömis buralar! herkes face de
canım iyiyim bende face grubunun adını arıyordum geçmişte baktım herkes ordan görüşüyormuş.
ben de geldim :80: kimse gelmiyor diye sitem edip girmezsem olmazdı dimi.yavaş yavaş buraya geri dönüşler başlıyor mu nehadi hayırlısı
hoşgeldin canım hem face hem burdayım şuanda eee öyle olsun artık herkescikler gelsin gene buarayada ziyarete
bende çatlarım senin gibibende öyle canım hem face hem burayı idare ediyorum.aman bişeyler kaçırırım çatlarım mazallahumarım yarın daha kalabalık olur burası.pilim bitti bugün de duru rekorunu kırdı sabah 7 de uyanıp 1 saat önce uyudu.bana müsaade canım.iyi gecelerr
kizlar kpss sinavi ne zaman? VALLA esime diyom git katil,eger kazanirsan vatana dönüs yapalim diye ama,hayirlisi,,,ama nasil bi masi olurki? eger sartlar uyarsa bakle vatannn geliyozzzzzzzzzzzz
bende çatlarım senin gibiiyi geceler kezbancım rekormuş cidden uykusuz prenses
seneye canım 1 sene var hangi ülkedesiniz siz ayy ben şehir dışında yapamıyorum sen birde ülke dışındasın allah yardımcın olsun
daha cok varmisalmanyadayiz canim,esim buraya üniversite okumak icin gelmis,ve evlenince kaldi,daha dogrusu ben gitmek istmemistim,ailemden ayrilamam diye,ama simdi esim gibi bende istiyorum,hic degilse denemekte fayda var .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?