Bektım kimsecikler yok,ama yarın görenler yanıtlarsa sevinirim..Lütfen fikirlerinize ihtiyacım var.Uzun yolculuğa çıkmamız lazım ama bebeğim pusette terliyor,kucakta da öyle çünkü klima açmaya korkuyoruz hasta olur diye.Kısacası kızımı hasta etmeden nasıl bir yolculuk yapabilirim.Malum hava çok sıcak ve biz güneye gidiyoruz,özel araçla gidicez.Cevaplarınızı bekliyorum,bebişini sağsalim uzun yola götürüp getiren anneler özellikle sizden fikir bekliyorum.İyi geceler.
slm kızlar minişler büyüdükçe dahada zorlaşıyorlar artık bi saniye bile yalnız bırakmaya gelmiyor bügün az kalsın salıncaktan düşüyordu son anada yetiştimbide sıcaklar iyice bunaltıyor çok terliyor resmen su akıyor sizlerde varmı terleme doktoramı götürsem napsam bide kızım ellerinin yanında ayaklarınıda emmmeye başladı çok şeker oluyor öyle yapınca bakmaya doyamıyorum
Kızlar sıcaklar beni oldugu kadar emiride çok bunaltıyor.Evimizde çok güneş alıyor.Emiri hergün yıkıyorum.Hep terliyor vehuysuzlanıyor.Dışarı çıkınca ses yok.Bütün gün geziyoruz.kk ya giremiyorum kaç gündür.Emir kucakta hep gezmek istiyor.Bahçede gölgede uyuyor.Miniklerde haklı napsınlar terliyolar.Bu gidişle kkya giremiycem.4. ay aşımızdan sonra ateşlendi kuzum.Hep agladıHem aşı hemsıcak mahfoldu yavrum.H. sonu eşimin arkadaşının çiftligine gittik.Orda hep oynadı güldü vemışıl mışıl uyudu.Tabi nemyok püfür püfürdü.Adet olmadıgımdan ayaklarım yanıyor, ter geliyor ve sıcaklada bütünleşince iyice boguluyorum Bizden haberler böyle.Sizler ne alemdesiniz?
selm canmm...evet bırakamıyom bende çok yaramaz kızım var:)hep oyun istiyo iş güç yapmıcam hep kızımla oynıyım istiyo...benimkide terliyo yastığı nasıl ıslanıyo...biz daha ayak emmeye geçmedik:)ellere devam:)slm kızlar minişler büyüdükçe dahada zorlaşıyorlar artık bi saniye bile yalnız bırakmaya gelmiyor bügün az kalsın salıncaktan düşüyordu son anada yetiştimbide sıcaklar iyice bunaltıyor çok terliyor resmen su akıyor sizlerde varmı terleme doktoramı götürsem napsam bide kızım ellerinin yanında ayaklarınıda emmmeye başladı çok şeker oluyor öyle yapınca bakmaya doyamıyorum
Selam anneler bol sütlü günler ve bol dinlenmeli saatler..Söylerken bile komik geliyor ya neyse nereye dinleniyorsun puff çok sıcak ya halim yok paşamı yıkadım sonra ben girdim duşa biraz rahatladım ama yok cayır cayır yanıyorummmmm :84::84::84::84::84:
canmm bende öptümiyi geceler damlacım,azizecim.işlerin başına dönüp sonrada uyumam lazım.bu gece herşeyi bıraktım buralara takıldım kaldım valla.öpüyorum ikinizide
canmm ben tam geldim kız mızmızlandı yazamadan çıkmak zorunda kaldımkimsecikler kalmadı gelen yazmadam çıkıveeriyor öptük sizi iyi geceler hepinize kızlar
eeee burası başkaben de geldim :80: kimse gelmiyor diye sitem edip girmezsem olmazdı dimi.yavaş yavaş buraya geri dönüşler başlıyor mu nehadi hayırlısı
bencedeeeeVALLA kizlar burasi baska bence
hadii bendee geldimmmmmmmmmmm :)))
Kızlar sıcaklar beni oldugu kadar emiride çok bunaltıyor.Evimizde çok güneş alıyor.Emiri hergün yıkıyorum.Hep terliyor vehuysuzlanıyor.Dışarı çıkınca ses yok.Bütün gün geziyoruz.kk ya giremiyorum kaç gündür.Emir kucakta hep gezmek istiyor.Bahçede gölgede uyuyor.Miniklerde haklı napsınlar terliyolar.Bu gidişle kkya giremiycem.4. ay aşımızdan sonra ateşlendi kuzum.Hep agladıHem aşı hemsıcak mahfoldu yavrum.H. sonu eşimin arkadaşının çiftligine gittik.Orda hep oynadı güldü vemışıl mışıl uyudu.Tabi nemyok püfür püfürdü.Adet olmadıgımdan ayaklarım yanıyor, ter geliyor ve sıcaklada bütünleşince iyice boguluyorum Bizden haberler böyle.Sizler ne alemdesiniz?
gercekten çok sıcak benki sıcağı çok severim bazen çok bunalıyorum hala yatrken kapı cam kapalı yatıyorum bebiş çin. allahtan martta doğum yaptık yoksa hiç çekilmezdi.geçmiş olsun canmm.
sorma canmm bizde yanıyoz benim evde güneş hep...gölge oda arıyoz oturmak için:)
dışarıda çıkamıyom ben çok sıcak nasıl dolaşam bu sıcakta...ancak akşam üstü çıkıyoz oda nasıl yorgun oluyom bacaklarım zor gidiyo.
benim kızda hep kucakta...valla dermenım kalmadınete girmek imkansız benim için...eşim akşam evde olunca girebilirsem giriyom.
bendede haberler böyle canmm...şu 66.ayıda bitirsek Allahın izninle biraz rahatlasam.
hımmm nasıl yapıcaz ozaman sen 2011 mart annelerine üye ol nickini yaz canım seni öyle ekleyemelim ismimi versem bulamazsn aramalara kapalı facede ancak ortak arkadaşımız olmalı burdan varkadaşın facede olanya ben özele mesaj atamıyorum mesaj sayım 100 olmadığı için face için başka yol yok mu :84:
allah korumuş canımslm kızlar minişler büyüdükçe dahada zorlaşıyorlar artık bi saniye bile yalnız bırakmaya gelmiyor bügün az kalsın salıncaktan düşüyordu son anada yetiştimbide sıcaklar iyice bunaltıyor çok terliyor resmen su akıyor sizlerde varmı terleme doktoramı götürsem napsam bide kızım ellerinin yanında ayaklarınıda emmmeye başladı çok şeker oluyor öyle yapınca bakmaya doyamıyorum
gçemiş olsun ebrucum bende adet olamadım aynı şekilde patlıcak gibi oluyorum malesefKızlar sıcaklar beni oldugu kadar emiride çok bunaltıyor.Evimizde çok güneş alıyor.Emiri hergün yıkıyorum.Hep terliyor vehuysuzlanıyor.Dışarı çıkınca ses yok.Bütün gün geziyoruz.kk ya giremiyorum kaç gündür.Emir kucakta hep gezmek istiyor.Bahçede gölgede uyuyor.Miniklerde haklı napsınlar terliyolar.Bu gidişle kkya giremiycem.4. ay aşımızdan sonra ateşlendi kuzum.Hep agladıHem aşı hemsıcak mahfoldu yavrum.H. sonu eşimin arkadaşının çiftligine gittik.Orda hep oynadı güldü vemışıl mışıl uyudu.Tabi nemyok püfür püfürdü.Adet olmadıgımdan ayaklarım yanıyor, ter geliyor ve sıcaklada bütünleşince iyice boguluyorum Bizden haberler böyle.Sizler ne alemdesiniz?
slm kızlar...dün ailecek havuza gittik:) nasıl özlemişim yüzmeyi çok iyi geldi valla :)
kızımı güneşe hiç çıkarmadım hep arabasında yada şemsiye altında tuttuk.
iyi geçti çok şükür...ama yinede insan bebekle eskisi gibi rahat olamıyo...hep bebeği düşünüyon bişey olmasın diye...
sağolsun eşim çok ilgilendi bende oğlumla bol bol yüzdüm:) bukadarı bile yetti bana.
eşime cam rende aldırdım bende sonunda...kızıma kayısı armut suyu vercem ama çoook az az...tadımlık:)eşim diyo bu tosuncuk tadımlıkla kanmaz sana söyliyim diyo:)eeeee severse bende veririm diyom...ama dr.hiç söylemedim veriyimmi diye gittiğimizde inşallah bişey demez...
offf omuzlarım yandı çook acıyo yaabeyaz tenliyim böyle mahfoluyom işte
hımmm nasıl yapıcaz ozaman sen 2011 mart annelerine üye ol nickini yaz canım seni öyle ekleyemelim ismimi versem bulamazsn aramalara kapalı facede ancak ortak arkadaşımız olmalı burdan varkadaşın facede olan
allah korumuş canım
gçemiş olsun ebrucum bende adet olamadım aynı şekilde patlıcak gibi oluyorum malesef
azizecim ne güzel bak korktuğun gibi olmamış eğlenmişsin iyi gelmiştir size
bugün sabah bi çıktık evden yeni geldik sayılır yorulmuşum oğlumda kangurudaydı maşallah çok uslu durdu eskiden sevmiyordu şimdi bayılıyor artık arabasını sevmiyor sanırım etrafı izlemek istiyor hatta kanguruda uyudu kuzum öyle olunca üzüldüm:26::26:buarada yarın 4.ay aşısı var umarım ateşi çıkmaz öbür aşıda çıkmıştı zor geçmişti gece
gercekten çok sıcak benki sıcağı çok severim bazen çok bunalıyorum hala yatrken kapı cam kapalı yatıyorum bebiş çin. allahtan martta doğum yaptık yoksa hiç çekilmezdi.
ohhh iyi olmuş canmm
demek aşı olcak Mert bey inşallah kolay atlatırsınız canmm.
bende çok korkmuştum ama korktuğum gibi olmadı çok şükür.
kanguruyu benim kızımda çok seviyo bide uyuyo:) ohhhh bende geziyom rahat rahat:)tabi belimde kopuyo
bazı yerlere arabayla gitmek zor oluyo girmek çıkmak kanguruyla herşey daha kolay yapılıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?