inşallah bizde kolay atlatırız canım benim kanguru daha rahat cidden araabadan birde etrafa bakınıyor yaa sesi çıkmıyor aynen bel gidyor ama napalım yoksa gezmek hayal olucak tümden
merhaba kızlar
Yaaaa ne ara saat 22.22 oldu:44::44::44::44:
Daha 1500 tane işim varrrrrr
amin canım çok sağol duan içinALLAHIM sen Mert bebişi koru aşısını kolay atlatsın inşallah AMİİİİİİİN
merhaba kızlar
yaaaa ne ara saat 22.22 oldu:44::44::44::44:
daha 1500 tane işim varrrrrr
uzuuun saçlarım gitti...kestirdim çok dökülüyoduama yine aynı offf...
ama kafam hafifledi çok rahat şimdi bakımı:)
tarzım değişti yaaaaweşim diyok,i anfendi facenizi verirmisiniz bi değişik geldim adama hep uzun saçlara alışmış
güle güle kullan saçlarını canım evet dökülmesini engelllmiyor malesef yeni saçlarınla facede resmini bekliyorum
kizlar aranizda besik kullanan var mi hangi marka o-4 yas arasi rahat oluyor mu? memnun musunuz? kucakci olmaktan kurtulur mu oglum acaba? alsam mi???
kizlar aranizda besik kullanan var mi hangi marka o-4 yas arasi rahat oluyor mu? memnun musunuz? kucakci olmaktan kurtulur mu oglum acaba? alsam mi???
ben kullanıyorum ama sevmedi bikaç kez yattı sadece ben şuanda yanıma yatırıp uyutmaya alıştıyorum sallanma faslı bitsin diye özele msj attım canım bakarsan
damlacım yanıma derken? kendi odandaki yataktamı yatıyonuz ana oğul:)
anladın canmm...yaa bu bebekler neden uykusu gelince kendi kendilerine uyumazlarkiyok canım yatakda uyutuyorum yanına yatarak gündüzse yatakda bırakıyorum çünkü gündüz kolay uyanıyor gece ise alıyorum yatağına daha yeni alıştı yoksa ya kucakta ya memede ya beşikde ama o büyük beşite yatmıyor küçük beşikde uyıcak baya sallıcanda uyuyordu
benim kız memede çok nadir uyur...illa sallancak yaramaz...ben de tarccy metoduna alıştırmaya çalışıyorum bakalım inşallah devamı gelir.ama benim kız memeci.memede uyumak en büyük zevki:84:
bişey soramk istiyorum.adet olanlar kaç günde bir adet gördünüz şimdiye kadar?
ben de tarccy metoduna alıştırmaya çalışıyorum bakalım inşallah devamı gelir.ama benim kız memeci.memede uyumak en büyük zevki:84:
bişey soramk istiyorum.adet olanlar kaç günde bir adet gördünüz şimdiye kadar?
napam damloşum canmm sıkkın kızım kakacık yapamıyoinşallah alışır esracım...azizecim seninle kendime kupa veriyorum hem burayı hemde face aynı anda yorum yazmayı başarıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?