bişey soramk istiyorum.adet olanlar kaç günde bir adet gördünüz şimdiye kadar?
,bsc23,
merhaba canım bir sen varsın birde ben sevmedim şu face yi arkadaşlar yuvayaa lütfennnn....geri dönün alışkın degilim burası gercekten bomboş oldu yaaa...ben gecmişi okuyorum bakın anılarımızı kalıcı kılıyoruz...buradan devam asla girmeyecem faceye hasretinizden mafolsamda merak etsemde kim var kim yok siz dönene kadar kendimi çok duygusal ve fabatik gördümm:18::18::18::18:
canım benim leğene ılık su koy meryemcerenide biikaç dajika oturttur iyi geliyornapam damloşum canmm sıkkın kızım kakacık yapamıyoinleyerek zor uyudu bende burda kafa dağıtıyom
ee biz çıkmışız sen gelmişsin eylülcüm,bsc23,
merhaba canım bir sen varsın birde ben sevmedim şu face yi arkadaşlar yuvayaa lütfennnn....geri dönün alışkın degilim burası gercekten bomboş oldu yaaa...ben gecmişi okuyorum bakın anılarımızı kalıcı kılıyoruz...buradan devam asla girmeyecem faceye hasretinizden mafolsamda merak etsemde kim var kim yok siz dönene kadar kendimi çok duygusal ve fabatik gördümm:18::18::18::18:
Günaydıııııııııııııııın =)))
Dün 4. ayımıza giridik sanki yaşına girmiş kadar mutluyum..Rabbim canım oğlumu bana babasına bağışlasın inş. Cümlemizinkini inş. esirgesin Mevlam..
ayy sizdemi taşınıyorsunuzmerhaba kızlar. ayşeciğim taşındın sanırım ve internetin yok. allah kolaylık versin bizde ekimde taşınacaz daha ev aramadım yaa. offf düşünemiyorumm. azizeciğim kayısı denedinmi faydası olmadımı. damlacığım ne güzel alıştırmışsın yatağa ohh biz daha kötü olduk şimdi. kızım uyku konusunda tam oldu hastalık bizi mahfetti yeni yeni huylar kazandı kızım. ey canım alla kolylık versinlül kimse girmiyor buraya canım orda cevap falan daha kolay olunca.
begonvilciğim bizim iki beşik vardı ve kızım ikisindede yatmıyor. inşallah senin oğluş yatar.
benim bebiş 18 mart doğumlu ama halaa basamıyor..doktora götürsemmi acaba?
evet canım taşınacaz. düşünmek istemiyorum offf.canım benim leğene ılık su koy meryemcerenide biikaç dajika oturttur iyi geliyor
ee biz çıkmışız sen gelmişsin eylülcüm
daha nice yıllarını kutlıcaz inşallah
ayy sizdemi taşınıyorsunuz
neye basamıyor salihacım
offf birazdan merti aşıya götürücez inşallah ateş felan çıkmaz
tuttuğum zaman basmıyor, ayakları güçsüz sankineye basamıyor salihacım
ne hediyesi, merak ettim:)Kimse yok bakıyorumda herkes miniklerin gönüllerini yapma derdinde benim gibi.Emiri saglık ocagına götürdüm aşılarının kayıtlarının yapılması için.Boyunu ölçtüler 66cm çıktı.Kilosu ordada 7900 çıktı.Regl birgün bu kadar çok isteyecegimi hiç düşünmemiştim.Sıcaklar bi yandan regl olamadıgım için ayaklarımın yanması bi yandan bunalıyorum.Bu arada hediyemiz geldi bu sabah.Emir poşeti kargocunun elinden bir kaptı ki adam önce şok oldu sonrada gülmeye başladıSelda arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.Çok begendim.
Kimse yok bakıyorumda herkes miniklerin gönüllerini yapma derdinde benim gibi.Emiri saglık ocagına götürdüm aşılarının kayıtlarının yapılması için.Boyunu ölçtüler 66cm çıktı.Kilosu ordada 7900 çıktı.Regl birgün bu kadar çok isteyecegimi hiç düşünmemiştim.Sıcaklar bi yandan regl olamadıgım için ayaklarımın yanması bi yandan bunalıyorum.Bu arada hediyemiz geldi bu sabah.Emir poşeti kargocunun elinden bir kaptı ki adam önce şok oldu sonrada gülmeye başladıSelda arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.Çok begendim.
anladım salihacım doktora muayneye gittiğinde sor istersen grup kapalı link verilsede görmezsiniz istersen 2011 mart annelerine istek yap oraya nickini yaz kapalıistersen gene arattır büyüorum ben anne grubun ismituttuğum zaman basmıyor, ayakları güçsüz sanki
ne hediyesi, merak ettim:)
bu arada face de yazanlar link verseniz de bizde katılsak muhabbete:)
evet canım taşınacaz. düşünmek istemiyorum offf.
geçmiş olsun canım. inşallah çok ağlamaz ve sonrasında ateş falanda olmaz. siz ankaradan döndünüzmü canım.
tebrikler canmm aramıza hoşgeldin :lepi:
hoşgeldin canım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ınsallah
merhabalar arkadaşlar bir mart ayı anne adayı daha geldi dün hamile olduğumu öğrendim
hayırlı olsun canım güle güle giysin paşamız. çok fenalar maşallah canım hediyeyide biliyor demek artık. boyu kilosuda çok güzel maşallah. inşallah ateşsiz atlatırsınız. canım.Kimse yok bakıyorumda herkes miniklerin gönüllerini yapma derdinde benim gibi.Emiri saglık ocagına götürdüm aşılarının kayıtlarının yapılması için.Boyunu ölçtüler 66cm çıktı.Kilosu ordada 7900 çıktı.Regl birgün bu kadar çok isteyecegimi hiç düşünmemiştim.Sıcaklar bi yandan regl olamadıgım için ayaklarımın yanması bi yandan bunalıyorum.Bu arada hediyemiz geldi bu sabah.Emir poşeti kargocunun elinden bir kaptı ki adam önce şok oldu sonrada gülmeye başladıSelda arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.Çok begendim.
kabul ettim seni canım. hoşgeldin.tuttuğum zaman basmıyor, ayakları güçsüz sanki
ne hediyesi, merak ettim:)
bu arada face de yazanlar link verseniz de bizde katılsak muhabbete:)
maşallah canım emire
anladım salihacım doktora muayneye gittiğinde sor istersen grup kapalı link verilsede görmezsiniz istersen 2011 mart annelerine istek yap oraya nickini yaz kapalıistersen gene arattır büyüorum ben anne grubun ismi
sağol canım ağladı eve gelince calpol verdim biraz mızmız dönmedik salı dönücez izmite
kızlar ayın 15inde yazmışım bu yazıyı 13ü gece 23 gibi test yapmıştım 2silik çizgi çıkmıştı 14ündede kan testi yaptırmıştım ve hamile olduğum kesinleşmişti zaman nede çabuk geçmiş bebişim 4 aylık olmuş bile büyümüşde aşı olsu bugün allah uzun ömürler versin kuzucuklarımıza...buarada azize ve fatma hoşgeldin yazılarınıda ekledim
kızlar ayın 15inde yazmışım bu yazıyı 13ü gece 23 gibi test yapmıştım 2silik çizgi çıkmıştı 14ündede kan testi yaptırmıştım ve hamile olduğum kesinleşmişti zaman nede çabuk geçmiş bebişim 4 aylık olmuş bile büyümüşde aşı olsu bugün allah uzun ömürler versin kuzucuklarımıza...buarada azize ve fatma hoşgeldin yazılarınıda ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?