2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

,bsc23,
merhaba canım bir sen varsın birde ben sevmedim şu face yi arkadaşlar yuvayaa lütfennnn....geri dönün alışkın degilim burası gercekten bomboş oldu yaaa...ben gecmişi okuyorum bakın anılarımızı kalıcı kılıyoruz...buradan devam asla girmeyecem faceye hasretinizden mafolsamda merak etsemde kim var kim yok siz dönene kadar kendimi çok duygusal ve fabatik gördümm:18::18::18::18:

bakın üzüntüden fanatik bile yazamamışım......

Günaydıııııııııııııııın =)))

Dün 4. ayımıza giridik sanki yaşına girmiş kadar mutluyum..Rabbim canım oğlumu bana babasına bağışlasın inş. Cümlemizinkini inş. esirgesin Mevlam..

ya ben mayıs birde,haziran yedide oldum.şimdi olmam lazım ama yokönceden hep 28 günde birdi.yoksaaa yoksaaa2012 mart annesi miyim:78:

ya garip kalmış kkmış. Üzüldüm bak şimdi. Ama zor oluyor buradan yazmak ve cevap beklemek. Arada gelicem burayada Eylülcüm...

merhaba kızlar. ayşeciğim taşındın sanırım ve internetin yok. allah kolaylık versin bizde ekimde taşınacaz daha ev aramadım yaa. offf düşünemiyorumm. azizeciğim kayısı denedinmi faydası olmadımı. damlacığım ne güzel alıştırmışsın yatağa ohh biz daha kötü olduk şimdi. kızım uyku konusunda tam oldu hastalık bizi mahfetti yeni yeni huylar kazandı kızım. eylül kimse girmiyor buraya canım orda cevap falan daha kolay olunca.
begonvilciğim bizim iki beşik vardı ve kızım ikisindede yatmıyor. inşallah senin oğluş yatar.

napam damloşum canmm sıkkın kızım kakacık yapamıyoinleyerek zor uyudu bende burda kafa dağıtıyom
canım benim leğene ılık su koy meryemcerenide biikaç dajika oturttur iyi geliyor
ee biz çıkmışız sen gelmişsin eylülcüm
daha nice yıllarını kutlıcaz inşallah
ayy sizdemi taşınıyorsunuz
benim bebiş 18 mart doğumlu ama halaa basamıyor..doktora götürsemmi acaba?

neye basamıyor salihacım

evet canım taşınacaz. düşünmek istemiyorum offf.

offf birazdan merti aşıya götürücez inşallah ateş felan çıkmaz

geçmiş olsun canım. inşallah çok ağlamaz ve sonrasında ateş falanda olmaz. siz ankaradan döndünüzmü canım.

Kimse yok bakıyorumda herkes miniklerin gönüllerini yapma derdinde benim gibi.Emiri saglık ocagına götürdüm aşılarının kayıtlarının yapılması için.Boyunu ölçtüler 66cm çıktı.Kilosu ordada 7900 çıktı.Regl birgün bu kadar çok isteyecegimi hiç düşünmemiştim.Sıcaklar bi yandan regl olamadıgım için ayaklarımın yanması bi yandan bunalıyorum.Bu arada hediyemiz geldi bu sabah.Emir poşeti kargocunun elinden bir kaptı ki adam önce şok oldu sonrada gülmeye başladıSelda arkadaşımıza teşekkür ediyoruz.Çok begendim.

büyüdükçe akıllanıyorlar akıllandıkça çıldırtıyorlar

Benim paşam uymadı deli oldum emmek de istemiyor meğer derdi banyo imiş yahu ben hergün aynı saatte yıkıyorum bugün halim yoktu geç yıkarım dedim sıpa durmadı neyse bıcı bıcı yaptırdım zorla emzirdim uyudu hamd olsun..Ama benim hiç halim yok yorgunum ne yemek yapacağım hiç bilmiyorum başım da ağrıyor

neye basamıyor salihacım
tuttuğum zaman basmıyor, ayakları güçsüz sanki

ne hediyesi, merak ettim:)
bu arada face de yazanlar link verseniz de bizde katılsak muhabbete:)

Son düzenleme:
maşallah canım emire

anladım salihacım doktora muayneye gittiğinde sor istersen grup kapalı link verilsede görmezsiniz istersen 2011 mart annelerine istek yap oraya nickini yaz kapalıistersen gene arattır büyüorum ben anne grubun ismi
evet canım taşınacaz. düşünmek istemiyorum offf.

geçmiş olsun canım. inşallah çok ağlamaz ve sonrasında ateş falanda olmaz. siz ankaradan döndünüzmü canım.

sağol canım ağladı eve gelince calpol verdim biraz mızmız dönmedik salı dönücez izmite

tebrikler canmm aramıza hoşgeldin :lepi:

hoşgeldin canım hayırlı olsun Allah tamamına erdırsın ınsallah

merhabalar arkadaşlar bir mart ayı anne adayı daha geldi dün hamile olduğumu öğrendim

kızlar ayın 15inde yazmışım bu yazıyı 13ü gece 23 gibi test yapmıştım 2silik çizgi çıkmıştı 14ündede kan testi yaptırmıştım ve hamile olduğum kesinleşmişti zaman nede çabuk geçmiş bebişim 4 aylık olmuş bile büyümüşde aşı olsu bugün allah uzun ömürler versin kuzucuklarımıza...buarada azize ve fatma hoşgeldin yazılarınıda ekledim

hayırlı olsun canım güle güle giysin paşamız. çok fenalar maşallah canım hediyeyide biliyor demek artık. boyu kilosuda çok güzel maşallah. inşallah ateşsiz atlatırsınız. canım.

kabul ettim seni canım. hoşgeldin.

maşallah damlacığım 1 yıl olmuş. hakikaten ne çabuk geçiyor zaman. şuna bak yaa. anneciği onun varlığını öğreneli 1 yıl oldu ve şimdi kucağında annesine gülücükler saçıyor. Rabbim uzun sağlıklı mutlu bi ömür nasip etsin mertime. aşşı içinde geçmiş olsun canım. İnşallah hiiç rahatsız olmadan atlatıverirsiniz bu geceyi. darısı bize. o aşı vurulurken ağlıyorlar ya canımdan can gidiyor. ben iğneyi hiç sevmem ama kızımın yerine hepsini vurulabilirim olacağını bilsem

ay damlacım ne güzel günlerdi ne cabuk gecti bi sene oldu bile ben de on temmuzda ögrenmiştim hamile oldugumu ama buraya senle aynı gün yazmısım hamileligimi simdi bi bakındım da geçmşe ne güzel heyecanlardı simdi dogdular da kucaklarımızı dolduruyorlar RAbbm eksik etmesin varlıklarını hiç insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…