2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada yanlıs hatırlamıyorsam ıkı arkadsmız vardı bızle basladıkları yolu üzücü biseklde yarım bırakan gecmise dönup bakınca farkettm ki ikisi de hamıleymıs birisinin dogumu gelmiş bile masallah saglıkla kavustrusun RAbbm onları da sevındım görünce

bir de hep farkettigim ama nazar olur dıye dıllendırmedgım bısey vardı cok sükür Rabbime ki topikce basından beri öyle cok büyük sıkıntılar yasamadık hamdolsun bebişlerimizin dogumu gelişinde umarım büyümelerinde de yasamayız insallah

ve farkında olmadan ben de yuvamıza dönüş yapanlar arasına katılıvermısım bakıyorum da :)

sultancım bugün ilk kez verdik kayısıyı bakalım nolcak...
offf birazdan merti aşıya götürücez inşallah ateş felan çıkmaz
inşallah canmm Allaha emenet olun.
canmm ahh ahh...tam 1yıl oldu bir birimizi tanıyalı:)

evet canmm yuvamız bura işte:)) hoşgeldin:)

kızlar bugün kızıma ilk kez kayısı verdim...cam rendede rendeledim suyunu sıkmadan direk püre şeklinde verdim 4çay kaşığı verdim...
yüzünü buruşturdu ama yinede yedi:) kaka yapamama sorunumuz var iyi gelir inşallah...
ama anladım ki kızıma zorlanmıcam bişreyler verirken:) kaşıkla sanki çok uzun zamandır bişeyler yemiş gibi yedi akıllı kızçem MAŞŞALLAH MERYEM CERENİME çokta hoşuma gitti yaa kaşıkla bişey vermek

ne güzel çok sevindim arkadaşlar adına sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin allah insan duygulanıyor geçmişe bakınca işte buranın en güzel tarafıda bu

maşallah meryem cereneevet tatlım 1yıl oldu tanıyalı birbirimizi daha nice yıllara inşallah

kızlarrr azizecim nasılsınız hoşgelmişiniz valla üzüntüden giresim gelmiyo yaa kimsecikler yok ya

oh oh ne güzel eniştemize selamlar allah hep ailece böle devamlı huzurlu mutlu günler gecirmenizi nasip etsin inş..azizecim

Amiiin canmm Amiiin....

ben nette enişte kitap okuyo :) napsın fırsat kalmıyo benden net girmeye:) canmm kocam yinede ses çıkarmaz

eylülcüm faceye yeni resimler koydum şimdiki halim...saçlarım gitti kestim çok dökülüyodu
bak bakam nasıl olmuşum...kızçemde var.

Selam annişler bebişler nasıllar inşallah iyilerdir her zaman bol bol sütlü olsun inşallah oğlum bugün sağlık ocağına gittik aşı yaptırdık tabii çok ağladı eve getirince hemen hemen uyudu çok şükür hiç ateşimiz olmadı kilo 400 gr almış öğrenince şaşırdım tabii boy iyi 2 cm uzadı 65 cm olmuş 7100 gr ama 2 aydan 3 aya kadar kusma biraz fazla 800 gr alabildi 3 aydan şimdiye kadar daha fazla kusmaya başladı o yüzden kilo alımı azaldı her öğünde emzirdikten sonra tekrar tekrar kusuyor birkaç gün sonra durması lazım ama durmadı acaba mide reflüsü falan mı var şüphelendim cuma günü doktora götürecez artık kiloyu kafam takmıyorum ama o kadar az almış mesela 600 yada 700 gr tamam inşallah kilo alımı düzelir:2::2:

geçmiş olsun canmm.....

iyi geceler kızlar....

eylülcüm görüşürüz tatlım :80: ben çıkıyom yatam kızım uyurken

herkeze iyi uykular.

kızlarrr azizecim nasılsınız hoşgelmişiniz valla üzüntüden giresim gelmiyo yaa kimsecikler yok ya
evet yaa bende giriyorum kimse yok bu sefer çıkıyorum

geçmiş olsun pınarcım bizimde aşımız vardı inşallah bu geceyi kolayca atlatırlar maşallah oğluşunada

Damlacım mert aşı olmuş.İnş. ateş yapmaz.Emir ilk defa bu 4. ay aşısında ateşlendi.Tabi havada sıcak aşıyla birleşince ateş yapıyor.İnş. ateşsiz atlatırsınız.

kızlar canım cok sıkkın.kızım 10 günde 100 gr almış.geceleri cok uyanmıyor.bende kıyamıyorum uyandırıp emzirmeye ondanmı acaba. birde adet gördüm bir kac gündür emzirirken cok aglıyor.adet döneminde sütün tadımı değişiyor acaba

Damlacım mert aşı olmuş.İnş. ateş yapmaz.Emir ilk defa bu 4. ay aşısında ateşlendi.Tabi havada sıcak aşıyla birleşince ateş yapıyor.İnş. ateşsiz atlatırsınız.
sağol ebrucum inşallah kolay atlatırız şuanda ateş yok

ben adet olmadığım için bileymiyorum selenecim üzülme geceleri istersen kalkıp emzir

canım doktor bir şey demedi mi az almasıyla ilgili mama ya da ek gıdaya başlama gibi.benim kızımda 20 günde 350-400 gr almıştı ama 10 gün çok hastaydı biz ona bağladık.ondan sonra gece de emzirmeye başladım öncesinde bende kaldırmıyordum.2,5-3 saat arayla emziriyorum gece.uykulu olduğu için emip uyuyor hemen.adetliyken sütün tadının değiştiğini sanmıyorum canım ama ara ara memede ağlama krizleri olabiliyor.umarım çabuk geçer bu durum ve bebiş güzel kilolar alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…