iyi geceler kızlar....
eylülcüm görüşürüz tatlım :80: ben çıkıyom yatam kızım uyurken
herkeze iyi uykular.
Selam annişler bebişler nasıllar inşallah iyilerdir her zaman bol bol sütlü olsun inşallah oğlum bugün sağlık ocağına gittik aşı yaptırdık tabii çok ağladı eve getirince hemen hemen uyudu çok şükür hiç ateşimiz olmadı kilo 400 gr almış öğrenince şaşırdım tabii boy iyi 2 cm uzadı 65 cm olmuş 7100 grama 2 aydan 3 aya kadar kusma biraz fazla 800 gr alabildi 3 aydan şimdiye kadar daha fazla kusmaya başladı o yüzden kilo alımı azaldı her öğünde emzirdikten sonra tekrar tekrar kusuyor birkaç gün sonra durması lazım ama durmadı acaba mide reflüsü falan mı var şüphelendim cuma günü doktora götürecez artık kiloyu kafam takmıyorum ama o kadar az almış mesela 600 yada 700 gr tamam inşallah kilo alımı düzelir:2::2:
sağol damlacım çok şükür hiç ateşimiz hiç olmadı bugüne kadar ilk defa olduevet yaa bende giriyorum kimse yok bu sefer çıkıyorum
geçmiş olsun pınarcım bizimde aşımız vardı inşallah bu geceyi kolayca atlatırlar maşallah oğluşunada
Geçmiş olsun canım en kısa zamanla atlatır benim 2 aylıkken aşı olmuştu ateş olmuştu 4 ayda ateş olmadı ne garipDamlacım mert aşı olmuş.İnş. ateş yapmaz.Emir ilk defa bu 4. ay aşısında ateşlendi.Tabi havada sıcak aşıyla birleşince ateş yapıyor.İnş. ateşsiz atlatırsınız.
bende onun 1 aydır gecede emzirdim ama işe yaramış gözükmüyor 400 gr aldı anlamıyorum başka bişi olabilir bilmiyorum doktora soracam artıkbende buradaki bi arkadaşın tavsiyesiyle gece alarm kurup emziriyorum gerçekten çok etkiliyot
İnşallah bişeyi yoktur canım, ama illaki hasta olduğunu göstermez sonuçta çokta az değil, bazen bir ay az bir ay çok alabiliyorlarmış. birde biz alıştık ayda 1000-1500gr almasına benimkide 650gr almış, duyunca bi garip olmuştum, sonra dr dediki Maşallah çok iyi bu ayda 6300 gr olmalıydı deyince içim rahatladı. bundan sonra giderek azalıcak kilo artışları. ama çok kusuyorsa drla bir görüş yinede şimdiden geçmiş olsun.
merhaba hanımlar bebeklerınız hayırlı olsun benıde 2010 aralık annesıyım 8 aylık bı kızım var fısher prıce salıncak kullandık subat ayında aldık akvaryum modelı nete yazarsanız görebılırsınız emnıyet kemerlı ıkı yöne sallanabılen bır salıncak kendı kendıne sallanıyor pıllı ısteyen elektırıklıyede cevırtebılır satmayı düşünüyorum kızım artık sıgmıyor çünkü ilgilenen arkadaslar bana mesaj atabılırısınız..ben cok rahat ettım kullanırken.. butun işimi yapabıldım ıykı almısım dedıgım tek sey dıyebılırım. müzikli ısıklı üstünde bırde dönencesı var...
Yine Kimsecikler yok ne yapacağız böyleeeee
merhaba hanımlar bebeklerınız hayırlı olsun benıde 2010 aralık annesıyım 8 aylık bı kızım var fısher prıce salıncak kullandık subat ayında aldık akvaryum modelı nete yazarsanız görebılırsınız emnıyet kemerlı ıkı yöne sallanabılen bır salıncak kendı kendıne sallanıyor pıllı ısteyen elektırıklıyede cevırtebılır satmayı düşünüyorum kızım artık sıgmıyor çünkü ilgilenen arkadaslar bana mesaj atabılırısınız..ben cok rahat ettım kullanırken.. butun işimi yapabıldım ıykı almısım dedıgım tek sey dıyebılırım. müzikli ısıklı üstünde bırde dönencesı var...
kizlAR antalya cok sicak oglumun boynu isilik olmus kizarmis doktor popolin omega dedi ama pek ise yaramadi klima acsam soguk oluyor burnu tikandi zaten acmasam sicaktan kizariklar isilikler offf ne yapacagiz bugunlerde bilemiyorum allahim yavrularimiza yardim et isleri zor
bende bugün antalya civarı kimbilir nasıl dayanıyo diye düşünüyordum biz istanbuldayız burasıda çok sıcak boynu ve kol kıvrımları isilikli az önce hametan sürdüm ilk defa bide hergün banyo. Rabbim yardımcıları olsun daha oturamıyoda enseleri filan oyy oyy analık zor
aaaşşııııımıızzzz vaaarrrrr
evet şimdi sağlık ocağına gidiyoruz,
işlh ateşlenmez kuzum
hepinizi öpüyorum......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?