Merhabalar,
HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN, SAĞLIK, SIHHAT, HUZUR, MUTLULUK VE BAŞARILARA VESİLE OLSUN İNŞALLAH.
sel kızlar herkezin kandili mübarek olsun.
kızımı bugün dr.götürdük çok gaz şikayetimiz var hala...dr.muayene etti çok sağlıklı bebeğiniz hiç endişe etmeyin dedi.
gaz olması çok normalmiş bazı bebeklerin bağırsak tembelliği olurmuş gazıda uzun sürermiş.
özel bi karışım gaz ilacı verdi...kilosunu boyunu çok iyi buldu MAŞŞALLAH.
ne veriyosun dedi sadece anne sütü dedim devam dedi hiç bişey verme dedi...kilosu çok iyi dedi.
tamda ben meyve sularına başlıyımmı dedim hayır hiç gerek yok dedi.
biz ek gıdaları anne sütü yetersizse yada almıyosa verin diyoz dedi.sizin bebeğinize anne sütü fazlasıyla yetiyo zaten ek gıdaya gerek yok dedi.
kan damlasını vermicez kızıma yaramamış dahada kabız yapmış şimdilik vermicez dedi dr.devit3 e devam...
faceyede yazdım burayada yazıyım dedim...facesi olmayan arkadaşlar için.
Maaşallah kızıma8kiloyu geçmiş boyuda 65cm.
selamlarrr herkesin kandili mübarek olsunnnn....sıcak olsun derken şimdide sıcaktan bıktık oğluşum yarın 4aylık oluyo ve geceleri hiç kalkmayan çocuk şimdi gece gündüz 1saat falan uyuyup uyanıyo artık sıcaklara bağlıyorummm bu durumu uyuyamıyor yavrummm yaaa nasıl olacak böyle bilmiyorum birde ben sadece kendimi emzirtiyorum başka hiçbirşey vermedim maşallah sütümde iiama oğlum artık oyunmu yapıo napıo anlayamıyoruz 1yudum emiyo etrafı izliyo tekrardan 1yudum alıyo yine etrafa bakıo falan anlıcanız beni emmek istemiyor sanki ve bende mamaya geçmek istiyorum ve ilk ne kullandınuız mama bu konuda yardımcı olursanız çook sevinirim canlarım....istanbullll yanıyooo vallaha kendimiz duramıoz bebişler için daha zor birde bu ayın 20sinde adanaya gidiyoruz izine allahımmmmmmmmmmm yavruuumuu koru oranın sıcağındannnn
bu arada randevu beklerekn bir kız çocuğu gördüm çok tatlı ve tombikti.hiç abartmıyorum on kg.yu geçkindi.meğer anne sütü almıyormuş.obezdi yani..az daha komplekse giriyordumm
benim kızım bu ay sekiz yuz gram almışboyu zaten uzun.ama dr azıcık yani 1 çay kaşığı meyve suyu ve yoğurt ver,sonra altı ayda zorlanır dedi.şaşırdım.ama bu aya göre kilo alışı süpermiş.anlamadım.ben yinede vermeyi düşünmüyorum
ilk 6 ay yetiyorsa sadece ve sadece anne sutu diye bas bas bagiriyorlar ama o doktor neden alisamaz demis ki ben ilk oglumda 6. ayin ortalarinda baslamistim ek gidaya gayette guzel yedi alisamazlik etmedi yaaaani
benim oğlumda aynen mama yerken bile zorlanıyorum artık büyüyorlar etrafı izliyorlar mamayı 27günlükden beri kullanıyoruz doktor verdi bize kilo alımı en alt limitte e uzayan sarılık olunca doktor demezse bebişininde kilosu iyiyse verme bence canımselamlarrr herkesin kandili mübarek olsunnnn....sıcak olsun derken şimdide sıcaktan bıktık oğluşum yarın 4aylık oluyo ve geceleri hiç kalkmayan çocuk şimdi gece gündüz 1saat falan uyuyup uyanıyo artık sıcaklara bağlıyorummm bu durumu uyuyamıyor yavrummm yaaa nasıl olacak böyle bilmiyorum birde ben sadece kendimi emzirtiyorum başka hiçbirşey vermedim maşallah sütümde iiama oğlum artık oyunmu yapıo napıo anlayamıyoruz 1yudum emiyo etrafı izliyo tekrardan 1yudum alıyo yine etrafa bakıo falan anlıcanız beni emmek istemiyor sanki ve bende mamaya geçmek istiyorum ve ilk ne kullandınuız mama bu konuda yardımcı olursanız çook sevinirim canlarım....istanbullll yanıyooo vallaha kendimiz duramıoz bebişler için daha zor birde bu ayın 20sinde adanaya gidiyoruz izine allahımmmmmmmmmmm yavruuumuu koru oranın sıcağındannnn
maşallah meryem cerenesel kızlar herkezin kandili mübarek olsun.
kızımı bugün dr.götürdük çok gaz şikayetimiz var hala...dr.muayene etti çok sağlıklı bebeğiniz hiç endişe etmeyin dedi.
gaz olması çok normalmiş bazı bebeklerin bağırsak tembelliği olurmuş gazıda uzun sürermiş.
özel bi karışım gaz ilacı verdi...kilosunu boyunu çok iyi buldu MAŞŞALLAH.
ne veriyosun dedi sadece anne sütü dedim devam dedi hiç bişey verme dedi...kilosu çok iyi dedi.
tamda ben meyve sularına başlıyımmı dedim hayır hiç gerek yok dedi.
biz ek gıdaları anne sütü yetersizse yada almıyosa verin diyoz dedi.sizin bebeğinize anne sütü fazlasıyla yetiyo zaten ek gıdaya gerek yok dedi.
kan damlasını vermicez kızıma yaramamış dahada kabız yapmış şimdilik vermicez dedi dr.devit3 e devam...
faceyede yazdım burayada yazıyım dedim...facesi olmayan arkadaşlar için.
Maaşallah kızıma8kiloyu geçmiş boyuda 65cm.
evinize taşındınız demek canım yavaş yavaş düzende oturur ee biran önce vınnnnn alında uzak kalma buralardan zaten azaldık burdaKandiliniz mübarek olsun, İnşallah Allah daha nice kandillere sevdiklerimizle beraber çıkmayı nasip eder. Amiiin.
Kızlaaar biz pazar günü geldik, yeni evimize, hayırlı olur İnşallah burası, yeni bir yer yeni bir heyecan. Bu pazar 1 hafta olacakama daha yerleşemedik, öff heryer nasıl. G.Antep evlerinin şu özelliği güzel bazı evlerde ama, kendiliğinden dolaplı -gömme dolaplı deniyor -güzel. yaa bir yerleşsek düzeni oturtsak ne güzel olacak yazık kızımız da bu hijyenik olmayan ortamdan etkileniyor tıpkı bizim gibi.
Haaa internetimiz yok artık karşı pastaneden rica ettik adam zaten 2 saatliğine izin veriyormuş, vıınnnn almak şart oldu:)
haaaa 2011 KPSS m biiip gibi geçti güzel geçse şaşırırdım yani. Bu durumda 2012 KPSS adaylarındanım, çoook param olsa anneliği öğretmenliğe tercih ederim bıcır bıcırlarla günlerim geçerdi işte, öfff ya da Allahım kocama sayısaldan yüklüce bir para çıksa nirdeee, kendim için istemiyorum.
Haa bu arada teröre lanet olsun onları Allah bildiği gibi yapsın ne diyeyim...
maşallah kuzuna esracımbenim kızım bu ay sekiz yuz gram almışboyu zaten uzun.ama dr azıcık yani 1 çay kaşığı meyve suyu ve yoğurt ver,sonra altı ayda zorlanır dedi.şaşırdım.ama bu aya göre kilo alışı süpermiş.anlamadım.ben yinede vermeyi düşünmüyorum
aaaşşııııımıızzzz vaaarrrrr
evet şimdi sağlık ocağına gidiyoruz,
işlh ateşlenmez kuzum
hepinizi öpüyorum......
selam kızlar geçmişi okuyamadım tatildeyim ve moralim bozuk yardım lütfen..yarım saatte bi emmek isteyen kızım şimdi emmek istemio yukarda okudum dediği gibi arkadaşın iki fırt çekio etrafa bakıo bırakıo..uyuyacakken emio uyandığında uyku sersemi de emio..geceleri emio ama gözü açıkken boğuşuoruz resmen..ben biberonla mama takviyesi yapıodum ondan mı ki?biberonu kestim aç da kalsa mama bi süre vermicem ya da kaşıkla vercem..napabilirim?önceden bu aylarda böle yapabilio bebişler diye okumuştum..bebeği emmeyi reddeden arkadaşlar tekrar aldılar mı naptılar??6 aya kadar emseydi bari zaten günde 1 kere mama veriorum die üzülüodum şimdi bide bu çıktı..etrafımda mama verde doysun diyen herkese çook kızgınımmmm
benim oğlumda aynen mama yerken bile zorlanıyorum artık büyüyorlar etrafı izliyorlar mamayı 27günlükden beri kullanıyoruz doktor verdi bize kilo alımı en alt limitte e uzayan sarılık olunca doktor demezse bebişininde kilosu iyiyse verme bence canım
maşallah meryem cerene
evinize taşındınız demek canım yavaş yavaş düzende oturur ee biran önce vınnnnn alında uzak kalma buralardan zaten azaldık burda
maşallah kuzuna esracım
inşallah ateşlenmemiştir suzancım geçmiş olsun minik nisa prensese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?