bende kendimi yalnız sanıyordum. face de yazmıştım, görmedin herhalde canım.gercekten mi yanlız degilmişim 1 yaşın altında nadir görülüyormuş tam lezyon seyretmeden geciriyoruz korkunc degil yane..siz ne zaman nasıl gecirdiniz kötü gecirdimi hadi kurtuldum çicekten öbürlerinide böle hafif atlatırız inş..gözümüz aydın
Bu arada 65 e düştüm82 den 65e inmişim.Vay beee.Bravo bana
Aç karınla 2 bardak ılık su içtim.Çayımın şekerini azalttım.Ekmegi günde sabah 2 dilim öglen 1 dilim akşam 1 dilim olarak azalttım.Emirle koşturmak,bütün gün sokakalada onu taşımak,Ev işleri,koşturmaca,sıcaklar,terleme,bol soguk su içişim,tempolu hayatım....Eee bırakında vereyim artık bunca nedenden sonra1kilo fazlam kaldı.İnancım daha da arttı ki dogum öncesi kilomun daha da altın inicem inş.
hoşgeldin canımm nerelerdesin yerin gözüküyo..prenses nasıl tatil iyi gectimi..öpüldünüzz
bizde su çicegi olduk izne ayrıldım evde bu sıcaklarda çiçeklerle savaşıyoruz çicek görmekj istemiyorummmmmm artık
Nerdesiniz kızlar?Sayfalar ilerlemiyor artık.Emir iyileşince 2 gündür neşesi yerinde.Eeee Aaaa diye sabahtan yatana kadar senfoni yapıyorŞımarık sesler çıglıklar atıyor.Artık beşigine yatırıyorum dönencesindeki müzik ve oyuncakları izleyerek (biraz mızırdansada)kendi kendine uyuyor.Sabahları beşiginde yatırdıgım yerde bulamıyorum çok dönüyor.Şuanda da yerde dönüp duruyor.Battaniyesini yüzüne örtüyor sonra açamıyor başlıyor eeee diye bagırmaya. Gündüzleri pek emmiyor uyku sersemiyken emiyor nedense:44:
Bu arada 65 e düştüm82 den 65e inmişim.Vay beee.Bravo bana
Aç karınla 2 bardak ılık su içtim.Çayımın şekerini azalttım.Ekmegi günde sabah 2 dilim öglen 1 dilim akşam 1 dilim olarak azalttım.Emirle koşturmak,bütün gün sokakalada onu taşımak,Ev işleri,koşturmaca,sıcaklar,terleme,bol soguk su içişim,tempolu hayatım....Eee bırakında vereyim artık bunca nedenden sonra1kilo fazlam kaldı.İnancım daha da arttı ki dogum öncesi kilomun daha da altın inicem inş.
bende kendimi yalnız sanıyordum. face de yazmıştım, görmedin herhalde canım.
hatta 6 aya kadar anne sütü korur diyorlar. Ama bizim bebişler nadir kısma girip, su çiçeğini atlattılar. aile hekimine söyleyince :"ooooo çok iyi olmuş, şimdi rahat atlatır" dedi. Ve gerçekten ateşimiz bile çıkmadan atlattık. Biz 2 hafta önce geçirdik su çiçeğini canım. izleri duruyor hala. siz ila kullandınız mı?
Hoşbulduk canım. Tatil kızlarım için gayet iyiydi, benim için ise oldukça yorucu. Ama bir değişiklik oldu bana da, iyi geldi yani tatil hepimize. Çok şükür minik kızım da iyi. Çok geçmiş olsun oğluşuna. Umarım sorunsuz iyileşiyordur. Küçükken çıkarması daha iyi, kaşıyamaz en azında çiçeklerini. KAşıdığı zaman enfeksiyon kapıyormuş ve iz kalıyormuş. Çok çoooookkk geçmiş olsun. Her ne kadar çiçek görmek istemesen de bir geçmiş olsun çiçeği vereyim
tşk ederim canım daha iyimiş evet biz bundan kurtulduk siz çicekleri düşünün bakalım bende sANA ARTIK BİR CİCEK YOLLARIM TATLIM ..AŞAGIDA NİCK HOŞGELDİN BAK TERK ETME BİZİ ÇİĞDEM TEYZZEMİZ
Selammm güzell anneler..Nasılsınız neler yapıyorsunuz ben artık burada yalnız olmaktan çooooook sıkıldım yine eskisi gibi cıvıl cıvıl olsun istiyorummm..
Yarın aşımız var 4. ay aşısını vurulanlar tecrübelerini aktarabilirler mi ? çok ateş çıktığı söylediler
haklsın canım sıkılmakta cıvıl cıvıl olur kışa gene herkescikler tatilde birde bizde çıkmadı canım ama öbür aşıda çıktıysa çıkabilir dedi ilkinde çıkmıştı bu sefer eve gelince calpol verdim rahat atlattık geçmiş olsun şimdiden
banada öbür aşı da çıkmadıysa bunda çıkabilir belki dedi ve çıktı..38e çıktı ateşimiz.bir fitille işlem tamam oldu ama gece inleyerek uyudu kuzum.
ya bu demir damlasını kullanmaya başladınız mı?çocuk dr.ları 6.aydan sonra öneriyorlar,bazıları ise sayım yapılmadan hiç önermiyor..bana supravit kullanabilirsin damlayı içip kabız olursa dedi..var mı aranızda kullanan?
Selammm güzell anneler..Nasılsınız neler yapıyorsunuz ben artık burada yalnız olmaktan çooooook sıkıldım yine eskisi gibi cıvıl cıvıl olsun istiyorummm..
Yarın aşımız var 4. ay aşısını vurulanlar tecrübelerini aktarabilirler mi ? çok ateş çıktığı söylediler
slm annecikler sizler ve bebişler iyidirler umarım. Hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun. Tatilimiz bitti döndük, sorunsuz harika bir tatil yaşattı kızımız bize. Bebekle tatile gitmeye cesaret edemeyen arkadaşlar, korkulacak bişey yok :))
bizede hiç bakılmadan verdi doktor kan ilacına geçmiş olsun bebişine çok zordurbize ferro sanol verdi
kızlar giremedim kaç gündür herkesler iyilerdir inşallah pazar kapadokyadaydık dünde izmite döndük kuzucum yolsa gayet uslu durdu maşallah
canım bu arada tekrar geirme riski varmışben fadecen göremiyorum kaermaşık geliyor bana ne yapalım teknoloji dışında kaldım evet beimkide ateşsiz gecirdi ve öle inanılmaz lezyonda yok hafif seyreediyor aslında aşısı 6 cı ayın sonunda ben aşı olmadan daha korkunç olacagını düşündüm daha yeniyiz iz felan kalcak durumda degil yane daha taze kırmızı kırmızı kurumadı bakalım hayırlısı ssizde çok gecmiş olsun kurtulduk ancak cevaplara buradan bakıyorum çok karışık alışamadım faceye tatlım ya
canım daldıktan sonra sırtüstüne döndürsen???iyi geceler arkadaşlar
benim bebeğim sallanmadan uyumuyordu burada da paylaşmıştım
sıcaklardan sanırım ve beşiği geniş olmadığından dün gece benimle yattı sallanmak istemeden
ama şimdi sık sık uyanıp ağlıyor çünkü yan yatarken yüzüstü dönüyor yanlışlıkla
yüzüstü yatmayı da hiç sevmiyor ne yapsam ki:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?