2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bende kendimi yalnız sanıyordum. face de yazmıştım, görmedin herhalde canım.
hatta 6 aya kadar anne sütü korur diyorlar. Ama bizim bebişler nadir kısma girip, su çiçeğini atlattılar. aile hekimine söyleyince :"ooooo çok iyi olmuş, şimdi rahat atlatır" dedi. Ve gerçekten ateşimiz bile çıkmadan atlattık. Biz 2 hafta önce geçirdik su çiçeğini canım. izleri duruyor hala. siz ila kullandınız mı?

ebru canım herkeşler face de. sen de bi yolunu bul facelen artık. kilo vermene çok sevindim canım. benim 4 kilo fazlam var. kocaman da göbeğim(((((((

Hoşbulduk canım. Tatil kızlarım için gayet iyiydi, benim için ise oldukça yorucu. Ama bir değişiklik oldu bana da, iyi geldi yani tatil hepimize. Çok şükür minik kızım da iyi. Çok geçmiş olsun oğluşuna. Umarım sorunsuz iyileşiyordur. Küçükken çıkarması daha iyi, kaşıyamaz en azında çiçeklerini. KAşıdığı zaman enfeksiyon kapıyormuş ve iz kalıyormuş. Çok çoooookkk geçmiş olsun. Her ne kadar çiçek görmek istemesen de bir geçmiş olsun çiçeği vereyim

bizimkide aynı. yüzüne örtü çekme yüzünden kaç kere ölümden döndü. geçen bi poseti çemiş başka bi gün de koca yastık üstündeydi rabbim hıfzetsin

ya bende 65 e düştüm demek istiyorum 6 kilo fazlam var. :122: şu sabah kahvaltılarını abartmasam belki vericem ama yok. her sabah kahvaltı soframı görseniz küçüklüğümden beri bayılırım. kaç yıldırda çalışıyorum ya sabah kahvaltılarını özlemişim

ben fadecen göremiyorum kaermaşık geliyor bana ne yapalım teknoloji dışında kaldım evet beimkide ateşsiz gecirdi ve öle inanılmaz lezyonda yok hafif seyreediyor aslında aşısı 6 cı ayın sonunda ben aşı olmadan daha korkunç olacagını düşündüm daha yeniyiz iz felan kalcak durumda degil yane daha taze kırmızı kırmızı kurumadı bakalım hayırlısı ssizde çok gecmiş olsun kurtulduk ancak cevaplara buradan bakıyorum çok karışık alışamadım faceye tatlım ya

tşk ederim canım daha iyimiş evet biz bundan kurtulduk siz çicekleri düşünün bakalım bende sANA ARTIK BİR CİCEK YOLLARIM TATLIM ..AŞAGIDA NİCK HOŞGELDİN BAK TERK ETME BİZİ ÇİĞDEM TEYZZEMİZ

Açık duruyor da gün içinde fırsat buldukça bakıyorum. Sürekli bilgisayarın başında oturmaya fırsat verir mi 2 çocuk, nerde o yoğurdun bolluğu canım.Tatil bitti sık sık uğrarım artık :)

merhaba arkadaşlar bebeği hastalananlara çook geçmiş olsun benim kızım da bir haftadır ishal gibi neden oldu acaba sadece anne sütü alıyor su bile vermiyorum ama geçen bi arkadaş havalardan sıcaktan bile mikrop kapabileceklerini yazmıştı herhalde bizimki de öyle oldu( normalde günde 1 kez yaparken şimdi 3 kez yapıyo. pazartesi 4 aylık kontrolümüzde doktora sorarız artık

kızlar giremedim kaç gündür herkesler iyilerdir inşallah pazar kapadokyadaydık dünde izmite döndük kuzucum yolsa gayet uslu durdu maşallah

Selammm güzell anneler..Nasılsınız neler yapıyorsunuz ben artık burada yalnız olmaktan çooooook sıkıldım yine eskisi gibi cıvıl cıvıl olsun istiyorummm..

Yarın aşımız var 4. ay aşısını vurulanlar tecrübelerini aktarabilirler mi ? çok ateş çıktığı söylediler

haklsın canım sıkılmakta cıvıl cıvıl olur kışa gene herkescikler tatilde birde bizde çıkmadı canım ama öbür aşıda çıktıysa çıkabilir dedi ilkinde çıkmıştı bu sefer eve gelince calpol verdim rahat atlattık geçmiş olsun şimdiden

banada öbür aşı da çıkmadıysa bunda çıkabilir belki dedi ve çıktı..38e çıktı ateşimiz.bir fitille işlem tamam oldu ama gece inleyerek uyudu kuzum.
ya bu demir damlasını kullanmaya başladınız mı?çocuk dr.ları 6.aydan sonra öneriyorlar,bazıları ise sayım yapılmadan hiç önermiyor..bana supravit kullanabilirsin damlayı içip kabız olursa dedi..var mı aranızda kullanan?

bizede hiç bakılmadan verdi doktor kan ilacına geçmiş olsun bebişine çok zordurbize ferro sanol verdi

slm annecikler sizler ve bebişler iyidirler umarım. Hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun. Tatilimiz bitti döndük, sorunsuz harika bir tatil yaşattı kızımız bize. Bebekle tatile gitmeye cesaret edemeyen arkadaşlar, korkulacak bişey yok :))

bnm oğlum diğer aşılarında hiç ateşlenmemişti.
gayet rahattık fakat bunda ateşlendi ve bütün gece uyuyamadı oğluşum.
2 günde atlattı çok şükür.

ne güzel sibelcim maşallah prensese tatiliniizn bitmeside sizin için zor olmuştur

iyi geceler arkadaşlar

benim bebeğim sallanmadan uyumuyordu burada da paylaşmıştım
sıcaklardan sanırım ve beşiği geniş olmadığından dün gece benimle yattı sallanmak istemeden
ama şimdi sık sık uyanıp ağlıyor çünkü yan yatarken yüzüstü dönüyor yanlışlıkla
yüzüstü yatmayı da hiç sevmiyor ne yapsam ki:26:

bizede hiç bakılmadan verdi doktor kan ilacına geçmiş olsun bebişine çok zordurbize ferro sanol verdi

bize de ferro sanal verdi.ama hiç başlamadım henüz.supravit konusunda da kararsızım.çocuk dr.u tavsiye etti.adam yılların dr.u hemde bir çok olumlu ve erken teşhiste bir numarabi dr.du bana ek gıdaya başla daha doğrusu tattır,öğün olarak değil ama tadına baksın sonra alışamaz dedi.halbuki 6 ay anne sütü deniyor her yerde.hem benim kız bu ay 800 gr almış.ayına göre de ı var ama..aman ya kimseye güvenemiyorum artık.(doğum hikayemde de paylaşmıştım)gebelik takibimde de bir ton asılsız şey söylendi ama 2saatte doğurdumkendi bildiğimi yapmaya karar verdim

kızlar giremedim kaç gündür herkesler iyilerdir inşallah pazar kapadokyadaydık dünde izmite döndük kuzucum yolsa gayet uslu durdu maşallah

maşallah canım.
canım bu arada tekrar geirme riski varmış (((
canım daldıktan sonra sırtüstüne döndürsen???

arkadaslar herkese iyi geceler.. uzun suredır gorusemıyorduk.. malum tatıl durumları.. bizimki bu sene baya uzun oldu ( kayınvalde yanında):)) internette yoktu valla... neyse.. çocuklarımız büyüdü maşallah bayaaa.. ek gıdalara yavaş yavaş başlıyoruz artık.. siz neler verdiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…